- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
62200 - 62101
85241 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Aliexpress Selection Standard-el rendeltem, amirol azt irjatok hogy Express one-os lesz, viszont egy csak szamokbol álló (24 jegyű) trackinget kaptam, amit ha megnezek pl 17tracken akkor az jön ki hogy Cainiao.
Most akkor Aliexpress Selection Standard sem garancia arra hogy ne a posta hozza ki? Ugy tudom a Cainiao postas... -
roberts5
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
mzso
veterán
A Cainiao Super Economy-t is összecsomagolják az Ali Saver meg miegymás opciókkal?
-
V/
Topikgazda
No azért az sem él azonnal és még kint a logisztikai központban meg is változhat. Én vásároltam olyan Alis eladótól akitől csak hetente csütörtökön vitték el a terméket, a pénteken megigényelt szállításnak volt nyomkövetési száma de csak a követő csütörtöktől "éledt" amikor a szállító átvette.
-
vasi89
őstag
-
V/
Topikgazda
Mert még mindig egy konténerben repked a többiekkel, 21-én indult el a repülő, 48 óra általában a megérkezés lekönyvelése, kibontják és akkor már az egyedi azonosítóval írják a vámolást, a héten látni fogod, esetleg meg is kapod. Egyébként is szeptember 4-9 közt várható az érkezés, időben van.
-
vasi89
őstag
Nekem a parcelsapp sem talál semmi:
No information about your package. We've checked all relevant couriers for «Magyarország». If the country is not correct, please select the destination country below.
Illetve már vagy másfél hete jött az email a banggoodtól, hogy feladták.
Az ő nyomkövetőjük alapján történik valami de nem tudom ők mit használnak.
-
V/
Topikgazda
Persze, de hogy mikor kapod meg azt nem tudom, 19-étől 10-15 nap várható
-
Donki Hóte
veterán
-
V/
Topikgazda
Igen, a vonatos szállítás így jön és Małaszewicze-ben van a logisztikai központ ahonnan jön Magyarországra, szóval az is oké. Onnan nem biztos hogy vonattal jön tovább és a delivery az átadást is jelent.
-
Donki Hóte
veterán
-
V/
Topikgazda
Az átvételtől, annak leigazolásától számolt 15 napon belül lehet reklamálni (dispute) szerintem ott is visszaküldés és azután a pénz vissza lesz a döntés.
Ha PayPal-al fizettél ott a vásárlás napjától számolt 180 nap, de ott is visszaküldés a valószínűbb, de ők 9300 Ft.ig visszaadják a postaköltséget. -
bepken
veterán
napok óta megy a huzavona az official store egyik emberével....igazából úgy veszem észre, hogy a könnyebbik utat választották és teszik a hülyét, meg írják ugyanazt a 3 sort, amin már első napon végig mentünk.... (mi baja a terméknek...de biztos mindent megnéztem e, amit kért...így működnie kellene...)
eddig a legközelebbi "megoldás", amit javasoltak, hogy küldjem vissza a cuccot és átvizsgálják...most attól tekintsünk el, hogy ez bullshit...nem sok kedvem volna plusz pénzeket költeni erre.
van esetleg esély arra, hogy AliExpress-t bevonjuk ebbe az ügybe? (akár csak fenyegetés szinten, hogy hátha összekapja magát a kereskedő) vagy ha letelt a határidő, megerősítettem, hogy átvettem stb...innentől Ali mossa kezeit?
-
V/
Topikgazda
Sajnos hiába küldte el a Ryanair vezére Michael O’Leary a Közgazdaságtan hülyéknek könyvet a gazdasági miniszternek, az nem értette meg, még ha el is olvasta, mert funkcionális analfabéta. Másrészt a Vodafone állami hitelből megvásárlása egy magáncégnek beárazta a forintot, az unortodox gazdasági politika mint egy hülyeség és a vezetőink idiótasága vezet ide. Magyarországot leminősítik, bóvli lett a Moody's-ná,l míg Ukrajnát felminősítette a Fitch Ratings hitelminősítő, ez is beszédes.
Valóban probléma a 413,22 Ft /USD, de a 409,84 Ft/ € is. Viszont az AliExpress 416,5 Ft/USD áron számol és náluk az € szállt el 422,37 Ft-ra jön ki. -
V/
Topikgazda
Ami hosszú számsor és végén az irányítószámod az Express One azonosító. Ez a követő látja meg az Express One is miután megérkezik Magyarországra.
De ma lett megigényelve és amíg nem kerül a szállítóhoz a csomag addig semmit nem látsz, ezért is van az hogy 2-5 nap kellhet neki hogy mutasson valamit.
Ha nem az EU-ból indul akkor addig valójában nincs látható mozgás mert egy konténerben küldik több csomaggal együtt és az Express One is csak EU-n belül szállít, majd ha beérkezik az EU-ba és szétszedik akkor fog egyedileg követhető lenni. -
vasi89
őstag
Hali,
Valakinek van tippje, hogy ezt mégis hol lehetne követni?
A banggood oldalán frissül a státusz de semelyik csomagkövetős oldal nem látja.
605945886055000013601117
köszi
edit.: most látom, hogy ali topicba írtam de ez remélem elfér itt

-
Beni2360
félisten
-
V/
Topikgazda
Én mindegyiket megkaptam. Nem tudsz a kézbesítő postán vagy a postásnál rákérdezni?
-
cof
veterán
Ne hidd, hogy máshol nincs ilyen csak itt... Csak keress rá a Feucht szóra Bangood topikban.
Amúgy az gáz, hogy nem követhető már itthon semmilyen szinten szerintem is, nem is tudom ilyen csomagot, hogy lehet feladni amit házhoz is hoznak és 24 mm-nél vastagabb. Mert én tutira nem tudnék így feladni semmit, csak ūzleti csomagként majd 2000 Ft-ért.
Régen nekem is tüntek el U... csomagok amikor még nem volt magyar postai bejegyzés egy sem, azért ez így jó, hogy most van mert még ha nem is küldenének SMS-t látszik merre van országon belül.
Most nekem is volt 3 ilyen Saver Shipping rendelésem ami ECS... számot kapott (különböző eladók) 15$ összérték, szerencsére összevont EO lesz.
Fosok is ezektől mert a mi postásunk tuti nem fogja ezeket kihozni, még a BE végűeket sem hozzák ki ami beleférne a ládába. De legalább jön róluk az SMS.
-
Digitalpimp
senior tag
Szerintem ez a retkes posta simán lenyújja ezeket az ECS..... csomagokat, már 14 nap alatt illett volna kihozni, vagy értesíteni. Jó, hogy az összes 3x2 dolláros cucc ilyennel jön. Ebben "csak" egy egér, egy bt füles, meg egy mobiltartó volt. Tépném ki a karját a köcsögnek oszt beleállítanám a hátába. Még egy ilyen mocskos elbaszott egy országot.
-
HornedReaper
senior tag
-
V/
Topikgazda
Felül a termék kategóriák, nem szokott más lenni
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Itt van valami mód szűrésre vagy keresésre a kuponok között? [link]
-
ugri77
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
ugri77
csendes tag
A ECSCCA0000575031 Aliexpress Selection Saver csomag szerintetek ki hozza ki és "sarcos" lesz ?
-
lacoka55
tag
Szia
az első kérdésnél csak ennyi infó van valószinűleg holnap fog tovább lépni viszonylag hamar ideért Order date: Aug 9, 2022
az összecsomagoltal kapcsolatban azért írtam mert te azt modtad hogy ilyen kis összegű 2db ECSCCA000 AliExpress Saver Shipping-et nem szoktak össze csomagolni de mégis össze csomagolták [link] nem írtam de természetesen új számot kapott tudom hogy Express One fogja kihozni
erre írtam hogy lehet hogy a 2 összecsomagolt bevárja az utolsó Saver Shipping-es rendelésemet és ezt is hozzáteszik de lehet hogy az már külön fog egyedül jönni
utolsó rendelés
20 Aug 2022 16:29 Inbound in sorting center Fenggang Town
20 Aug 2022 15:59 Accepted by carrier
ECSCCA0000768045
de utólag megnézve ha a 2 összecsomagoltnál ezt írja hogy
Received by line-haul
Outbound in sorting center
akkor már nem tudja ezt a harmadikot hozzá tenni -
V/
Topikgazda
Még mindig egy Budapesten feladott normál üzleti levélként jönne, de a 19-i bejegyzés után még nincs más? Bár csak holnap tudják feladni a postán és ezért nincs.
Ha összecsomagolják akkor más lesz száma és akkor nem az eredeti számmal kapod meg a nem postától., mert akkor esetleg Express One számmal jönne.
Szóval nem értem a kérdésed lényegét.
Az összecsomagolásos küldeményeid nem a budapesti megérkezés után csomagolódtak, hanem még Kínában, ez pedig már megérkezett. Nem vár ez másik csomagra.
Szerinte annál a kettőnél nincs is bejegyzés a szállításról mert nem a ECSCCA000 követő számmal van szállítva.
Lényeg az, ha Kínában nem vált szállítási módot és nyomkövetési számot mondjuk összecsomagolás miatt, akkor marad a postai kézbesítés. -
lacoka55
tag
Sziasztok
Ezt a csomagot a posta fogja kihozni AliExpress Saver Shipping-volt ECSCCA000 [kép]
volt egy másik vásárlás amiről írtam már 2 vásárlás egy boltból kb 6 óra különbséggel 2X 2,362.27 ft AliExpress Saver Shipping volt ECSCCA000 követőt kapott össze csomagolták AliExpress Standard Shipping lett [kép]
van még 1 vásárlásom úton ECSCCA000 AliExpress Saver Shipping ez már lehet hogy külön fog jönni vagy ezt is még beleteszik a Standard-ba bevárja ezt a csomagot is -
jézusom
addikt
-
V/
Topikgazda
-
LouiS22
veterán
-
jézusom
addikt
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nem azt írtam. Azt írtad hogy elolvastad szállítási módok Összefoglalós leírást és csak hivatkoztam rá.
Akkor pontosítom, vastagítom azt a módot a 13-ból ahol nem lenne kezelési költség, ha tényleg azzal a móddal küldik.- AliExpress Saver Shipping - Nyomkövetés nem biztosítva, de szokott kapni EU-s postai azonosítót.
- AliExpress Standard Shipping - Nyomkövetés biztosítva Express One kézbesítésű, nem postás.
- Aliexpress Selection Standard - Nyomkövetés biztosítva Express One kézbesítésű, nem postás.
- Aliexpress Selection Saver - Nyomkövetés biztosítva, EU-s postai azonosító.
- AliExpress Premium Shipping - Nyomkövetés biztosítva, ez 50% posta vagy 50% valamelyik futár (DHL, FedEx, UPS vagy TNT), fizetős.
- Cainiao Super Economy Global - Nyomkövetés nem biztosítva, EU-n kívüli postai azonosító, postai díjas.
- Cainiao Super Economy - Nyomkövetés nem biztosítva, EU-s postai azonosító.
- Cainiao Super Economy for Special Goods - Nyomkövetés nem biztosítva, EU-n kívüli postai azonosító, postai díjas.
- Cainiao Heavy Parcel Line - Nyomkövetés biztosítva, EU-s postai azonosító, ha holland az azonosító akkor néha posta fizetős lehet, mert úgy küldik ide, hogy megadják azt, hogy eredetileg Kínából indult.
- Cainiao Standard For Special Goods - Nyomkövetés biztosítva, EU-s postai azonosító.
- China Post Registered Air Mail - Nyomkövetés biztosítva, EU-n kívüli postai azonosító, postai díjas.
- Seller's Shipping Method - Nyomkövetés nem biztosítva, az eladó bármivel küldheti, csak a feladás után derül ki, hogy pontosan mi is lesz, vagy EU-n kívüli azonosító, postai díjas vagy EU-s azonosító.
- SunYou - Nyomkövetés biztosítva, EU-s postai azonosító. -
jézusom
addikt
-
jézusom
addikt
-
LouiS22
veterán
-
V/
Topikgazda
A NAV sohasem küld neked semmit, mindig a szállító értesít és intézi a vámolást, ha nme döntesz másként.
150 €-ig ha a Magyar Posta a szállító és ők vámolnak (nem a NAV-vám mert a Posta erre törvényileg fel van hatalmazva) akkor van kezelési díj 399/799 Ft, ha IOSS a vásárlás ami azt jelenti hogy az eladó az áfát is beszedi.
Annál egyszerűbben már nem tudom leírni. AliExpress standard és AliExpress saver szállítás a javasolt alapból.
Itt vagy az Express One futár cég kézbesít és kezelési díj nincs.
Ha a Posta kézbesít akkor EU-s nyomkövetési azonosítóval jön, ami azt jelenti hogy EU.-n belül 2004 óta nincs vámolás, ezért a vámolási kezelési díj sincs. Ezt jelenti a EU-s postai azonosító megfogalmazás.
Ha a listában ezt a szöveget látod EU-s postai azonosító a szállítási módnál akkor választhatod azt is, de az előbb említett 2 féle a biztos. -
LouiS22
veterán
Igen, benne van. Csak amikor x szállító átadja y szállítónak, hogy végül z vigye el, akkor az az apróság nem feltétlenül vandorol tovább, hogy a jóember megfizette az áfát. Ezért érkezéskor vizsgalat, persze kiderül, h te igen, megfizetted. Viszont a vizsgálat szolgáltatás, ezt meg beárazták. Igen, a semmire fizeted, de ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ja, de: olyan módon rendelsz, ahol ez biztosan nincs (ez pedig az aliexpress standard shipping).
De egyébként 399 forinton (online fizetve) cincogunk. Kevesebb, mint egy euro. Mindenki el tudja dönteni, hogy mi a fontosabb: "spórol" egy ingyenes, csigatempó szállítassal és három hét múlva fizet 399 forintot, utána pedig jó eséllyel elsétál a postára (mert nem fér be levélszekrénybe a portéka), vagy fizeti az standard shipping árát és 7-10 nap múlva átveszi az ajtóban az EO futártól a rendelt cuccot.
-
jézusom
addikt
-
LouiS22
veterán
A combined shipping - a nevéből eredően - arra vonatkozik, hogy x db rendelésed különböző üzletekből egy bizonyos értékhatár felett egy csomagként fog neked elküldeni.
A "ne kelljen pluszt fizetni" már a múlt: ha másként nem, a termék árába be lesz építve a szállítás költsége.
Az Aliexpress Standard Shipping móddal biztosan nem lesz áfa/vám (de majdnem biztosan nem fogsz találni olyan eladót, aki a portékát "ingyen" küldi ezzel a szállítási móddal, hiszen repülőn jön az áru, itthon pedig egy futárszolgálat viszi ki neked).
Másik, egyszerűbb megoldás: megnézed itthon, hogy mennyibe kerül a cucc. Simán lehet, hogy közel ugyanannyiért megkapod itthon is.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Én ugyan párszor elolvastam az összefoglalót, tök jól le vannak Írva a szállÍtási módok.
Viszont még mindig nem tudom melyik szállÍtási módot kell választani, hogy a nav ne küldjön fizetni valót!
Értem én, hogy van tracking meg minden féle futár, de pont nem érdekel. A fontos az lenne, hogy ne kelljen pluszt fizetni. Multkor azt mondta valaki, hogy a saver shipping a jó, most meg a combined, de hát ha csak egy csomag kell?
25-150 EUR között lenne a csomag ára!Melyik módot válasszam?
Köszi! -
csuhi17
csendes tag
Köszi.
Akkor már csak várnom kell.
Ilyesmi aksikat AA AAA és 9V osokat. talán ez 85065010 meg ez 85065090 fog kelleni nekem .
Benéztem mert véletlenül az egyikből duplát rendeltem amit másik eladótól akartam. Miután kifizettem vettem észre de már nem variáltam vele. Remélem simán fog menni a dolog.
Idegesített hogy amit jónak találtam mindenhol ez az eladó módszerével küldjük dolog volt...
Nem reménykedem benne hogy szeptember vége előtt megérkezne. -
V/
Topikgazda
Oké, akkor ezt egy teljes vámolásos dolog lesz mert a holland posta jelezni fogja hogy nem volt vámolva, áfa beszedve
Kapsz egy értesítőt ha megérkezik. A vámolási oldalukon ezt a részt kell választanod:
Itt le kell töltened ez Import vámkezelési megbízás magánszemély részére és kitölteni, kinyomtatni, aláírni és kép vagy szkennelés.
A felületen meg kell adnod az adatokat.
Csatolnod kell az alábbiakat a megbízás mellé:
Rendelt küldemény esetén csatolandó a Posta szerint:
• Rendelés-visszaigazolás, mely tartalmazza a rendelt termék megnevezését és értékét.
• Amennyiben utóbbiakat a rendelés visszaigazolás nem tartalmazza, ezen felül kérjük, csatoljon számlát vagy fizetést visszaigazoló dokumentumot is.Az AliExpress-es vásárlás számlája, az Orders listában az adott vásárlás Order Details-ra kattintás után megjelenő oldal képe, úgy hogy látszódjon a szállítási költség ezért a Subtotal melletti V-re legyen rákattintva és olyan minőségben hogy olvasható legyen, a bankkártyás fizetés tranzakciója vagy a PayPal fizetési igazolás, ezek lehetnek képek vagy pdf-ek.
Ez a vámeljárás 4000 Ft díjas (nincs online kedvezmény) az áfán felül, ha tudnak elektronikusan küldeni dolgokat akkor lehet online is fizetni, akkor mindent fizetsz bankkártyával, ha nem tudnak akkor majd viszi a postás és akkor neki fizetsz készpénzben.
Nem tudom pontosan miket rendeltél de ezekre már van vám és a kialakítástól és teljesítménytől függően változik, eg ykommersz ilyte vetetm alapul annál
ez még áfa alap lesz:
Harmadik ország vámtétele (01-07-2012 - ) 2.70 % Autonóm vámfelfüggesztés (01-01-2022 - ) 1.30 %
Tehát 4%.
Az áfa az akkor úgy lesz hogy ha megjön augusztusban, hogy a 184.2 $ az 71519,33 Ft ennek a 4%-a 2861 Ft, az áfa alap 74380 Ft az áfa 20083 Ft. A 4000 Ft-al együtt, 24083 Ft amit fizetni kell. Ha szeptemberben jön meg akkor több lesz mert a vámárfolyam szerinte több lesz, jövő héten szerdán meg tudom mondani. A vám is változhat a akksiktól függően én a 8507600065 vámtarifa kódúval számoltam most.Megállhattál volna 190 $ bruttóárnál és akkor lényegesen kevesebb fizetni valód lenne, mert az még IOSS-os vásárlás lett volna.
-
csuhi17
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
csuhi17
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Alapból a hivatali kézbesítésnél még a legtöbb helyen kézbesítő körzet, a címzett neve és cím alapján tárolják a küldeményeket. Mivel előfordulhat hogy a szél kifújta az értesítőt a postaládából, vagy véletlenül nem írt a kézbesítő meg kellene tudnod a címed kézbesítő körzet kódját és ezekkel az adatokkal megkérni a bentieket hogy nem-e körbenéznének a polcon, esetleg beszélni a kézbesítővel hátha emlékszik rá.
-
rushty
őstag
-
V/
Topikgazda
-
rushty
őstag
-
V/
Topikgazda
-
demars
addikt
Sziasztok.
Regisztráltam Aliexpress re, végül nem rendeltem terméket. Viszont minden nap többször kapok promó e-mailt ami zavaró.
Beállításokban kikapcsoltam minden értesítést.
Mit tehetek a reklámok ellen?Köszönöm a segítséget!
-
bepken
veterán
-
V/
Topikgazda
-
bepken
veterán
-
V/
Topikgazda
-
bepken
veterán
sziasztok!
május 25-én rendeltem egy terméket, egy Soundpeats fülhallgatót, ami mostanra nem tölt. ezt jeleztem először a gyártó felé, majd mivel szerintük ők nem illetékesek, átirányítottak az AliExpress kereskedő felé (official store), akik viszont nem hajlandóak érdemben válaszolni. mintha el se olvasták volna, amit írtam, "javasoltak" egy bullshit sablon szöveggel valamit....hogy majd az segít...de írtam, hogy nekem teljesen mással van gondom. azóta sajnos semmilyen válasz nem érkezik, refundot is kértem, illetve tegnap már csak egy bármilyen választ. látszik ugyebár, hogy elolvassák, válasz azonban továbbra sincs....
ilyenkor mi van? sosem jártam még így....
-
herrká
senior tag
-
LouiS22
veterán
A vámon át kell futnia mindennek. Nem az van, hogy félreáll a repülőgép Ferihegyen és egyből bepakolják az ExpressOne autóiba
(Példa, hogy megértsd: amikor leszállsz a repülőről, te is áthaladsz a határőr/vám kombón, más kérdés, hogy ha schengeni országból érkezel, akkor csak maximum szúrópróbaszerűen állíthatnak félre). Ezek a csomagok is áthaladnak a vizsgálaton, de mivel már kifizettél mindent, a szállító intéz minden továbbit (gyakorlatban a repülő indulásakor már megérkezett elektronikusan minden küldemény minden adata).A kézbesítés napján fogsz kapni egy emailt, abban lesz egy link és ott be tudsz állítani másik szállítási napot is. Az már egyéni dolog és megbeszélés kérdése (ez emailben lesz telefonszám a futárhoz), hogy a futár leadja-e másnak. Én általában meg tudtam velük eddig beszélni, de ebben az is benne van, hogy már ismernek a futárok, mindig kedves vagyok velük, megköszönöm, ha úgy van, akkor lemegyek én a csomagért. És ezt általában nem felejtik el

-
herrká
senior tag
Sziasztok! Ez nem ExpressOne követési szám? 158271900059190453603214. Mert akkor ez miért? Nem csak akkor van ez, ha a posta a szállító?
2022. augusztus 17. 14:42Aliexpress-CainiaoÉrkezés a tranzitországba vagy kerületbe
2022. augusztus 17. 20:15Aliexpress-CainiaoMegérkezett a vámra
2022. augusztus 17. 20:16Aliexpress-CainiaoBehozatali engedélyezés megkezdése
KösziRáadásul ha EO ők ugye csak kétszer próbálják meg kézbeíteni? Mi meg a következő pár napban rapszodikusan leszünk itthon. De főleg inkább csak este. Lehet őket valahogy tájékoztatni, hogy adják be valamelyik szomszédba?
-
csuhi17
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
csuhi17
csendes tag
Hali rendeltem Kínából lítium elem akkukat, Innen .
A rendelés összege 233.94 USD lett volna, viszont levont a 49,73-at.
MIvel túllépte a vámos határt.
A szállítási mód az eladó által választott lett nyomonkövetés nélkül, mivel a gépem kifagyott a fizetéskor "Paypal" és amikor megint megrendeltem akkor ez volt beállítva...A kérdésem az lenne, hogy a vámolást 100% hogy meg kell-e csinálnom vagy lehet hogy
szerencsém lesz?
Tudom rendelhettem volna 2-3 részletben is, de így jött össze.Ill hogy a szállítási idő Okt 23. ra írja legkésőbb, ezeknél gondolom erre is számíthatok?
-
Makifeju
tag
-
V/
Topikgazda
Nem jellemző hogy az AliExpress-es eladók egy magyar szállítónál előfizetnek egy visszaszállítást és küldenek egy címkét amivel fel tudod adni, neked kell megelőlegezni.
Ha PayPal-al fizetted ők még mindig megtérítik 9300 Ft-ig, de ha Kínába kell visszaküldeni még a legolcsóbb szállítással is ez már nem elegendő ha valami 500 grammnál nehezebb.
Az eladó esetleg vállalhatja, itt is olyat írogatnak az AliExpress részéről hogy megtérítik, de aki rákérdezett annak kuponként akarták megtéríteni a postaköltséget, szóval szerintem nem igazán tekinthető megtérítésnek. -
Makifeju
tag
Sziasztok!
Nem tom jól tudom e,de magyarországról nincs ingyenes visszaküldés ha vacak a cucc.
Annó mikor utoljára ezt kérték nem volt... -
V/
Topikgazda
-
Vibalazs
tag
-
V/
Topikgazda
-
gebro
aktív tag
-
V/
Topikgazda
Ezeknél az lesz a gond hogy nem tudunk róla semmit miután feladták, nálam a postás elment pár nap szabadságra és minden nap más jött helyette és nekem úgy tűnt hogy megcsinálták a saját körzetüket és azután a fontosabb aláírós és könyvelt küldeményeket, pénzt hoztak ki. Vagy nem is jött senki. Ez egy sima levél kategória, 10 nap is normális idő ezeknél a kézbesítésre.
-
gebro
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
LouiS22
veterán
-
gebro
aktív tag
Üdv.
Van egy ECSCCA0000112636 csomagszámom, ami nem akar megjönni. Mi lehet vele?
Egy később rendelt csomag már Arrive at local delivery office álapotban van. -
V/
Topikgazda
A Cainiao adja fel Pesten a Magyar Postának Üzleti e-kereskedelmi levélként és normál levélként, tehát nincs nyomkövetés, de kihozzák akkor is ha vastagabb 24 mm-nél, ettől a dátumtól számolt 5-8 nap.
-
V/
Topikgazda
El kell menned egy Packeta átvevőhelyre érte, de mivel nem adtad meg a valódi számot azt nem tudom megmondani hogy hova, keresd meg itt.
A jelszó sem ilyen.
Hát nem mindent visznek házhoz, ez van. -
Vibalazs
tag
Hali!
Mit kell tennem ezzel az értesítéssel?.:
Kiadasra var! Jelszo 12345. Csomag Z1234567891.H-P 08:30-16:30.
Raktár megnevezéseEddig még nem kaptam e-féle értesítést, majdnem mindig házhoz hozták.
-
Digitalpimp
senior tag
A posta fogja.
-
kisscom581
csendes tag
Rendeltem az AliExpressről és ECSCCA0000230114 ez a csomagszámot kaptam. A nyomkövető szerint HU]Arrive at local delivery office A posta fogja szállítani vagy más futárcég? A választ előre is köszönöm.
-
cof
veterán
Két tételt én sem erőltetnék mert ugye különböző eladóktól lesz csak 2 csomag. És ha egyik csak pár nap múlva adja fel akkor már bukó a dolog. Öt tételnél azért már minimum lesz egy EO-s csomagod, mondjuk 3-4 egyben és 1-2 posta. Persze a csomag mérete sem mindegy, én általában csak elektronikai cuccokat rendelek így, apróságok ledek, nyákok, csatlakozók.
-
V/
Topikgazda
Az a baj hogy nem igazán tudunk pontos becslést adni mert ha valaki csak 2 vásárlást akaarna összehozni arra már megint más esélyek vannak és ha szerinted az érték is meghatározó akkor az már megint más esélyt fog adni.
Én akkor most azt mondom hogy vagy összecsomagolják vagy nem, de nálam ez nagyon nem volt gyakori. -
fairi
őstag
Gyakori inkább, ha betartasz szabályokat: egyszerre rendelsz többet különböző boltokból, és nem kell elérni a combined árhatárt. Többszörös rendelés nem feltétlenül 1 napok, de 48 órán belül legyen.
ECSCCA típusú csomagnál hogy lesz nem tudom.Ha egyik csomag sokat késik, mert eladó szívat, akkor postai útra fog menni biztosan, nem várnak rá az összecsomagolóban.
ha rendeléseidet nem csoportosítod akkor persze nem lesz összecsomagolás, nem gondolatolvasók.
-
cof
veterán
-
V/
Topikgazda
-
cof
veterán
-
V/
Topikgazda
-
fairi
őstag
"Azért azt tudd hogy az összecsomagolás az AliExpress Saver Shipping esetén ritkán szokott lenni."
ha tehetem összecsomagolásra utazok, így sokszor a saver is ment a packba, de volt olyan hogy nem. lehet ezt a bolt is befolyásolhatja?
Direkt rendeltem két csomagot saverrel, és végül egy EO pack lett. Olyan is volt a rendelések közt volt 4 saver, 3 ment egy EO-ba de a 4. az belga posta.
-
V/
Topikgazda
Azért azt tudd hogy az összecsomagolás az AliExpress Saver Shipping esetén ritkán szokott lenni.
Másik dolog meg az lenne hogy eladó ugye 1 darab megvásárlásnál kér a szállításért 0.34 $-t ami azért nem egészen fedezi a valós szállítási költséget, ha kettőt veszel belőle akkor duplázódik a súlya és mérete a csomagnak és díjkategóriát vált, 4.22 $ lesz az ár, ami viszont már hasonlít egy normális szállítási díjra. én ebből azt a következtetést vonom le hogy neki az az érdeke hogy több csomagja legyen mert akkor van nagyobb kedvezmény a szállításra, így az egybecsomagolás nem érdeke.
Legrosszabb eseteben is lesz neked 0,68 $ szállítási díjjal két darab belga postás csomag.
Míg a másiknál 0 $ szállítási díjjal két darab szintén EU-s postás csomag, igaz az 0.02 $-al többe fog kerülni mint ez. -
lacoka55
tag
-
LouiS22
veterán
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Már beírtam az Összefoglalóba, a 2. ponthoz hogy mire lehet számítani, ennél a módnál ezt írtam: Cainiao Super Economy - Nyomkövetés nem biztosítva, EU-s postai azonosító.
Az van írva hogy nincs nyomkövetés, de mivel kap egy EU-s postai azonosítót így a követők mutatják.
Ha egyet rendelsz akkor "saját magával" lesz kombinálva. A vásárlások számítanak, nem megvett darabszám.
Vagy összecsomagolja vagy nem, teljesen mindegy. -
lacoka55
tag
Sziasztok
Én részben azért értetlenkedek mert ezzel a szállítási móddal még igy nem találkoztam hogy ezt össze csomagolják
itt a fórumon többen azt írtátok hogy kerüljük ezt a 2 szállítási módot mert posta lesz belóle
ha jól értem akkor csak egy bizonyos vásárlási összeg felett lesz "combined delivery" egy termék vásárlásánál postára számíthatok ?
milyen követőt adhatnak ?
ha 2db-ot rendelek akkor már bele esne ebbe a kategóriába viszont megszünik az ingyenes szállítás és nagyon megemeli a szállítás díját
lehet hogy nem szép dolog de ha külön-külön rendelek 1-1db-ot az 2 rendelés akkor is össze csomagolják ? [kép] [kép] -
quadxyz
újonc
Sziasztok!
Rendeltem Ledes tompított izzót az autóba, és ebbe a státuszba lépett a csomagom: Restricted item - Battery item
Shatian Town
Akkumulátort nemigen tartalmaz, ez számít valamit? -
LouiS22
veterán
Szerintem a kollégát a "combined delivery"-s termékek kb 4500 forint feletti kombinálása kavarhatta meg (bepakolsz x különböző boltból "combined delivery" jelzésű terméket, majd ezeket a warehouse-ban egybecsomagolják neked és így spórolnak a szállítási költségen. Nekem a legutóbbinál az egyébként cainao economy-s cuccokat felminősítették standard shippingesre).
-
V/
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
62200 - 62101
85241 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

régen sok ilyet vettem, de már elmúlt
De talán a standard shipping mindenhol ott van.