- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
65100 - 65001
85201 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nem muszáj előre átváltanod, vásárlásnál is tud rögtön váltani a revo (ha nem hétvége van, akkor nincs extra díj)
-
lacoka55
tag
-
MaxxDamage
félisten
Én is Revolut-ot használok.
HUF-ot pont annyit átrakok a Revolut-os számlámra amennyi kell és ott USD-re váltok pont annyit, amennyit fizetni kell és Revolut-os kártyával fizetem...
/Problem Solved/Ezt a Revolut számlát direkt ezért csináltam még anno, hogy külföldi vásárlásokat ezzel intézem, bármilyen pénznemben is legyen épp, hasznos!
-
tlac
nagyúr
De nem próbálom ki mert nem fogok a drága AliExpress USD-HUF árfolyammal fizetni.
usb-ben is ugyanez a felület jött be tavaly
Erste kártyám is van amit fizetésre használok itt
ez egy erste-s virtuális kártya
de szívesen fizetnék amúgy a fintech-es kártyáimmal inkább, de azokat sajnos nem fogadja el már (CSC_7200026) -
V/
Topikgazda
Én még sohasem láttam ezt az jóváhagyási kérést pedig Erste kártyám is van amit fizetésre használok itt és akkor sem vonatkozik a szabályozás a kínai cégekre, nem magyar vagy nem EU-s cégekre, ez is egyértelműen leírva.
De esetleg fizess az AliExpress devizájában ami USD és nem forint.
Lehet hogy az Erste nem tartja be a szabályozást, mert ezek után náluk semmit nem reklamálhatsz hiszen jóváhagytad vagy más bajuk van.
De nem próbálom ki mert nem fogok a drága AliExpress USD-HUF árfolyammal fizetni. -
cof
veterán
-
lacoka55
tag
Sziasztok
volt egy vásárlásom Total: HUF 1,578.82 ECSCCA AliExpress Saver Shipping most viszont megváltozott lett AliExpress Standard Shipping
ilyen viszonylag kis összegű rendelést is ezzel küldenek ?
Más
már kérdeztem régebben de nem válaszolt senki
gyakran kapok olyan üzeneteket hogy Unknown message type, please check it on App
milyen üzenet ez ? hogyan tudom megnézni elolvasni ?
ha csak mobilon lehet nekem ilyenem nincs hogyan tudnám neki megírni hogy megértse hogy ezeket nem tudom megnézni nem tudom elolvasni -
tlac
nagyúr
-
Picturemaker
őstag
-
V/
Topikgazda
Jól adtad meg a telefonszámot? Csak 36 kell a + az nem a regisztrációnál.
Próbáld később vagy mobil app-on. -
Picturemaker
őstag
Köszönöm.
Most viszont van egy "nagyobb" problémám.
Pénteken regisztráltam és vásároltam is egyből. E-mailen már írták, hogy küldték a cuccokat.
Be akartam lépni, de ezzel fogadtak: "Identity Verification".
Kérik a telefonszámom, írják, hogy tíz perc is lehet mire jön SMS. De nem jön semmi.
Megoldható valahogy a belépés? -
MaxxDamage
félisten
-
Voice24
őstag
Hali!
Van egy január 20-i rendelésem, ami pár nap alatt rendben elindult, de a sorting centerből visszafordult, február 1-én vagy 2-án pedig visszaérkezett az eladó helyi raktárába. Azóta semmi infó róla, és ami furcsább, hogy hiába írtam két hete az üzletnek a visszafordítás okát kérdezve, válaszra sem méltatnak. Pedig egy 96,8%-os megítélésű, 5,2 millió követővel rendelkező üzletről van szó. Ha nem tudják elküldeni a terméket, töröljék a rendelést, de ez az időhúzás nem oké. A várakozáson kívül tudok valami mást tenni? -
cof
veterán
-
adam_nagy
csendes tag
Sziasztok! Most mi van ezzel a kuvva Alival, nem lehet Paypal-al fizetni? 2 hónapja még lehetett.
-
stomi61
tag
-
stomi61
tag
-
V/
Topikgazda
Ha meg van adva a nyomkövetési azonosító és számolódnak a napok hogy mennyi van még hátra a dispute indításra nem igazán tudsz mit tenni, azonkívül hogy írogatsz neki, bár dispute indítható hogy nem kaptad meg és akkor erre lesz valami reakciója ha az üzentekre nem reagál. Bár ha történt vele valami akkor előfordul hogy az AliExpress sztornózza a vásárlást, feltéve ha tudnak róla. Az ember nem örök életű és kórházba is (vagy más elzárás alá) kerülhet ahonnan nem tudja az üzletet vinni.
-
stomi61
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit tegyek?
Még jan.16-án rendeltem valamit. OK, volt egy hét ünnepük, azt elengedtem.
Az eladó 4 órával a feladási határidő lejárta előtt kért egy track számot (EO) jan. 30-án, de a mai napig nem adta fel a terméket.
Az üzeneteimre csak egy automata válasz érkezik, aminek köze nincs a kérdésemhez. -
hroberto
veterán
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
hroberto
veterán
November 20-án rendeltem egy nagyobb értékű cuccot. November 25 óta semmi információ nincs a csomagról. 15 nap múlva telik le a 3 hónap, amikor zárja a rendszer a rendelést. Nyilván ez már nem jön meg. Érdemes már most dispite-t nyitni, vagy várjam meg azt a 15 napot?
-
KRoli92
tag
-
V/
Topikgazda
-
Tonyk
veterán
-
cof
veterán
EO hozza igen. ECCSCCA számot kapnak, aztán majd alakul az összevonás. Lehet 5 rendelésből csinálnak 2 EO csomagot.
Pl. itt sem éri meg a Saver Shipping szállítást választani, ha összességében 11$ felett rendelsz.
De én csak olyannál rendelek így ahol ott a 15-day delivery. Amit írtak feljebb azt nem kockáztatom meg, hogy csak az egyik 15-day a többi tétel meg nem.
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Ok , köszi mindenkinek!
CoF:
Lényegi rész, hogy és ebben az esetben is a EO hozza? (az ért nyilván nem kísérleteznék a Cainiao Golballal.)V:
"mert azért én nem látom rendszeresen hogy ezeknél
Cainiao Super Economy Global és Cainiao Super Economy for Special Goods összevonnák."A kérdésben Cainiao Super Economy-ről volt szó, nem global, meg nem spec, goods.
-
zoltanz
nagyúr
-
cof
veterán
-
V/
Topikgazda
Aztán ez hány alkalommal jött össze, mert azért én nem látom rendszeresen hogy ezeknél
Cainiao Super Economy Global és Cainiao Super Economy for Special Goods összevonnák.A többi Cainiao kezdetű viszont a megfelelő logisztikai központba kerül ahol össze szokták pakolni, ezért csak az hogy Cainiao szállítási mód az kevés információ szerintem.
-
dvtkfan
senior tag
Na én pont ezt teszteltem az elmúlt hetekben (kínai újév előtt persze ).
Nálam elég volt 1 dolgot rendelni, ami 15 napos szállítási idővel volt, a többi terméket pedig a legolcsóbb szállítási móddal ( Cainiao ) rendeltem, ami sokszor ingyenes volt az "ali saver shipping"-hez képest, ami volt, hogy majdnem 1000ft is lett volna.
Ha egyszerre adtam le a rendelést, vagy nagyon max 1-2 óra eltéréssel, akkor mindent mindig összecsomagoltak és max 10-14 nap alatt itt voltak. Amikor már több óra eltérés volt a rendelések között, ott már nem egyszerre jöttek. Illetve volt olyan termékem, amire alapból speciális szállítási mód vonatkozik, így értelemszerűen, azt sem csomagolták össze.
Szóval mérlegelni kell, de ha egyszerre rendeled meg, akkor nem biztos, hogy érdemes kifizetni feleslegesen pluszban a "biztonságos" szállítás díját!
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nem egészen jól értelmezed. Ha letelik a várható szállítási idő akkor a rendszer automatikusan zárja akár meg érrkezett akár nem. Ha nincs deilvered (kézbesítve) állapot akkor nem az van hogy megkaptad hanem lezárva a vásárlás. És nem az e-mail számít hanem ami a vásárlás státusza, de az arrived és delivered két eltérő dolog
Ha ilyen nincs akkor nem lehetne olyan értesítő hogy kézbesítve
Így néz ki az ami kézbesítve (és lezárva) -
zoltanz
nagyúr
Delivery complete ezzel jött egy email az Aliexpress-től.
"Open dispute gombra kattintva azt írja hogy igazold le?"
Igen.
Lehet azért van csak ez a Dispute mert 15 napos küldemény volt. Igaz szerintük Január 15 megérkezett. (vásárlás December 18)
HA nem DHL azonosító, hogy kaphattam email-t a szállítás megtörténtéről? -
V/
Topikgazda
A bankkártya egy bankszámlához tartozik. Vásárlás esetén a pénzt a bankszámláról utalják a kereskedő bankszámlájára, a bankkártya csak "fizetési átjáró".
Mivel utalás történik ezért a visszaút is utalás, amelynél már nincs szükség a bankkártyára. Egyébként a bankok akkor is tudják fogadni és átadni neked a pénzt ha bankszámla is megszűnik, persze ez igényel némi személyes ügyintézést. -
KRoli92
tag
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy amelyik bankkártyával fizettem egy terméket, az időközben le lett tiltva. Viszont várom vissza egy termék árát a bankkártyához tartozó számlára. Ebben az esetben vissza fog érkezni ? Vagy jeleznem kell az aliexpress felé, hogy le lett tiltva a kártya?Sajnos angolul nem tudok, fordítóval szoktam intézni ha probléma van egy termékkel,de ezt fogalmam sincs, hol kellene jeleznem az aliexpress felé. Köszönöm a segítséget előre is.
-
V/
Topikgazda
Írtam hogy ez nem felel meg DHL nyomkövetési azonosítónak de ha mégis elfogadjuk hogy az lenne, a képen egyértelműen írva hogy arra vár hogy az eladó átadja a szállítónak, amit nem kapnak meg arról nem tudnak információt adni, így náluk nincs mit érdeklődni.
Open dispute gombra kattintva azt írja hogy igazold le? Nem olyan képernyő jön elő mint amit látsz az Összefoglaló dispute-os leírásban a 3. pont végén?
Ha nincs delivered akor az az állapot van hogy szállítás alatt? -
zoltanz
nagyúr
Értem. Ezt írja: Order Closed: 15 Jan 2023 01:04
Érdekes mert rendeltem már innen és az is ugyanilyen 15 napos Cseh DHL volt az megjött és kapot rendes szállítási kódot is.
Hol találom ezt a dispute indítási lehetőséget? Mert a Order details-ban egy van, és az kéri előbb igazoljam le megérkezést
"Ott nem lehet olyan hogy Delivered"
Nincs ilyen.
Esetleg a DHL -nél (Magyar) nem lehet érdeklődni? -
V/
Topikgazda
Nem véletlenül írtam be a 2. ponthoz az Összefoglalóba a szállítási dolgokat.
Ez a Cainiao Super Economy nagyon olcsó szállítási mód és kicsi az esély hogy magasabb kategóriába összecsomagolják, inkább a nyomkövetési azonosító váltásos postai kézbesítés várható.
A 15 napos esetén általában ugyanaz a szállítási mód szóval általában egyformát választasz. Van amikor a Magyar Posta 399 Ft-ja kevesebb mint a magasabb kategóriájú mód szállítás díja, szóval érdemes mérlegelni. -
V/
Topikgazda
Itt látnod kell a lezárás dátumát jobbra a Feedback Status oszlopban pl: Order Closed: 23 Dec 2022 12:25
Ha nem érkezett meg akkor olyan dispute, hogy nem érkezett meg és azért mert elveszett indítandó (3. alpont), de be kell írnod hogy ez nem postai szállítás és mellékeled az alábbi a nyomkövetési képet hogy valójában ez sehova nem érkezett meg.
Nálad a vásárlásnál az Order details-ta kattintva a Track order gomb mit ad fel? Ott nem lehet olyan hogy Delivered -
Tonyk
veterán
Sziasztok!
Volna egy rakás rendelésem , 15 napos szállítású mindegyik.
Némelyiknél az Aliexpress Saver Shipping jelentősen drágább, mint a Cainiao Super Economy (e mellett is ott a 15days shipping természetesen).
Kérdésem az lenne a rutinosabbakhoz, hogy ilyenkor célszerű mindent ugyanazzal a szállítási móddal rendelni (Aliexpress Saver Shipping), hogy nehogy a postához kerüljön és külön legyen még ilyen-olyan díj?
Vagy mivel mind 15 napos szállításal rendelkezik elegendő mondjuk a legolcsóbb (nem Cainiao Global) szállítási módokat választani, mert úgyis a ExpressOne hozza ? -
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Nálam a felső sorban ezt kapom:
"FinishedIf the item you received is defective or not as described, you can open a dispute within 15 days of receipt."Lent nem jelenik meg dátum.
A rendszer beérkezettnek számítja, (logisztikai problémát ír, ez így elég zavaros nekem) de nem lett átvéve természetesen.
Dispute-ra viszont kéri erősítsem meg az átvételt, de ez nem történt meg ugye...
Most akkor mi a tenedő? Köszi! -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
zoltanz
nagyúr
Köszi, de semmi infót nem adott úgy sem.
Nem érkezett meg csomag ( december 18.-ai rendelés,) fizettem a szállításért is Cseh DHL.
Aliexpress Track Order -nél azt írja kiszállítva és ezt "Sorry, logistics delay, we will delivery it to you as soon as possible."
(január.15 jött egy email hogy szállítás kész)
Mikor indítsak dispute-t? (ha nem vettem át hogy indítsak Dispute-t, eddig ég nem csináltam ilyet)
A az eladónak írtam már de semmi válasz.
Az eredeti várható szállítási időt hol találom?
Köszönöm! -
haruspex
aktív tag
-
cof
veterán
-
V/
Topikgazda
-
cof
veterán
-
Jarod1
veterán
-
V/
Topikgazda
Megbeszéled az eladóval hogy hajlandó-e egyben elküldeni őket kevesebb szállítási díjért mint amennyi összejött. Ha azt válaszolja hogy igen, akkor az Összefoglalóban leírtak szerint:
6. Az eladó általi vételár módosítás lehetősége.
Ha az eladó olyat ajánl hogy kevesebbért adja a termékét, akkor nem kell azonnal kifizetni.
Egy lehetőség:
A bankkártyánál amivel fizetnél a fizetési határt 1 Ft-ra vagy 0 db vásárlási limitre állítani.
A kosárba tesszük a terméket. Add to Cart gombbal.
Ezután a View Shopping Chart gomb
Buy from this seller gomb
És fizetni.
Mivel nem fog sikerülni ezért az Orders listában ott lesz a fizetésre váró tétel.
Ezt a tételt, ha módosította az árat az eladó azután már tudjuk fizetni az eredeti kártyánkkal amelynél a limiteket visszaállítottuk. -
crane75
senior tag
Sziasztok, hogy oldható meg, ha egy eladótól nem egy, hanem pl 5 db, különféle terméket szeretnék venni. Darabja 400 Ft és mindegyiket külön postázza, mivel egyszerre csak egyet tudok megvenni. (Mintás túra felvarró) Nyilván egyébként nem éri meg 5 postázást fizetni. Előre is köszönöm a segítséget.
-
V/
Topikgazda
Az amit áthúztál és 605-el kezdődik és az irányítószámod a vége, ez is Express One lesz majd ha megérkezik. Csak van egy kis sumákolás a szállításnál.
-
SunMount3r
nagyúr
Yanwen oldalán hol látom majd az "igazi" csomagazonosítót?
Most még csak ezt a kettőt mutatja:
Felül ugye a "régi", ami csak a Yanwen saját kezdeti azonosítója (vagy ilyesmi), amit én írtam be neki, alatta pedig egy hosszú, csak csupa számokból álló számsor van. Bár gyanítom, hogy az még mindig nem az és majd egy későbbi stádiumban fog előjönni? -
V/
Topikgazda
Az világos hogy mi a probléma, de sajnos azon nem segít chargeback mert nem az eladónak fizettél, hanem az AliExpress-nek és teljesült a vásárlás így a nem fogaj nóbefogadni szerintem még a REvolut sem, de az AliExpress a bankján keresztül biztos elutasítja.
De akár elfogadod amit írt, akár nem igazán van garancia a pénz visszakapásra.
De jut eszembe az AliExpress lezárta a dispute-t? Mert ha nem akkor csak végig kell vinni és ha megkapja a visszaküldött tabletet akkor a pénzt vissza fogod kapni az AliExpresstől. -
haruspex
aktív tag
-
V/
Topikgazda
A garanciális dolgokra nem igazán használható a chargeback. Ha nem kapsz semmit az oké, de amikor már használva van valami és elromlik az nem ugyanaz és akkor sem tarthatnád meg, mert a kereskedő jogosan igényt tart a termékre még ha hibás is. Ha nem kerül vissza hozzá a bank nem fog teljesíteni neked semmit.
-
haruspex
aktív tag
Én is ezt a 15 napos időt tudtam, de még nem voltam ilyen helyzetben, ezért inkább kérdezek ilyenkor. A gondom az, ha nyomok egy cancelt a dispute-ra, akkor vagy küld valamit, vagy nem, többet már nagyon nem tudok tenni.
A chargebackre gondoltam bankon keresztül. MOst az lesz, hogy délután próbálok mókolni valamit, adb-t telepítek, meg ilyesmit, hátha sikerül életet lehelni bele, mert a tablet amúgy kellene, csak nem igazán szórakoztat már jópár éve. Viszont ebben a formában nem biztos, hogy megéri aliről rendelni bármi ilyesmit.
-
V/
Topikgazda
Sajnos az AliExpress 15 napos reklamációs idővel megy, de valójában az ünnep miatt szoktak csúsztatni az ügyintézési határidőn, de ha lezársz egy dispute-t azt legfeljebb a vásárlás zárási idejétől számolt 15 napon belül lehetne újranyitni, de ne azt sem minden esetben és ha kapsz is címkét elküldöd a pénz akkor járna vissza amikor visszaérkezik hozzá és akkor már mindenképp nem vagy dispute időben.
Az hogy Revolut kártyával fizetsz az nem befolyásol semmit, illetve nem tudom mire gondolsz a próbálkozással. -
haruspex
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok!
AZ lenne a kérdésem, hogy egy szoftverhiás Tablet ügyében indítottam disputot. AZ eladó nosmálisan kommunikált, de az holdújév miatt miatt kifutottam az időből. Most az kéri, hogy nyomjak cancelt a dispute-re, és küld egy free return labelt. Jól gondolom, hogy mivel túl vagyunk a 15 napon nem tudom utána már újraindítani a dispute-t?
-
V/
Topikgazda
Az nem ettől függ. Az általad választott szállítási mód és majd a nyomkövetési azonosító alapján derül ki hogy miként fog hozzád kerülni.
-
Picturemaker
őstag
-
V/
Topikgazda
Csak EU-n belül érvényes ez a jóváhagyási szabály.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Kb. 3 év kihagyás után most újra vásároltam az Ali. Új regisztrációval.
A fizetésnél csak jött az értesítés, hogy levonták a pénzt, nem kérték a jóváhagyási kódot.
Ez normális? (Bocs, ha már volt, sajnos nem találtam rá választ.)
Köszönöm. -
Gézengúz
addikt
-
csuhi17
csendes tag
-
cof
veterán
Én úgy vagyok vele ha megveszem akkor már kivárom. Volt egy január 6-i rendelésem és csak a héten írta be az eladó a nyomkövetési számot, mikor már megkaptam a csomagot. Néztem is, hogy milyen csomag ez U...DE volt mert csak ECSCCA számaim voltak.
Tehát attól mert nincs beírva feladottként, még úton lehet már rég.
(#65023) csuhi17 Ok akkor csak kivárok és Extend-elek. Nem érdemes utolsó napon sem hosszabbítani, ha nem adja fel annak oka van. Lejár az idő és meg kell rendelni akkor mástól.
-
SunMount3r
nagyúr
-
csuhi17
csendes tag
Ok akkor csak kivárok és Extend-elek.
-
SunMount3r
nagyúr
-
csuhi17
csendes tag
A csomagfeladás még az ünnepek miatt csúszhat?
Van 3 eladótól megrendelésem, és egy hete csak a processing állapotban vannak.
Az egyik eladótól két rendelésem volt, az egyiknél írt nekem hogy elfogyott és cancelezzem.
Ezt megtettem, el is fogadta és visszajött a pénz, viszont a másik rendelésem még áll.Az eladónál lehet a gond és kérdezzek rá, vagy ez átlagos és csak várjak? Az auto cancellig van még 4-5 nap.
-
V/
Topikgazda
-
playerako
csendes tag
Sziasztok! Ebből még lehet valami?
ECSCCA0007669912 -
V/
Topikgazda
-
sayen2
csendes tag
-
Debilon
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
-
sayen2
csendes tag
Tudom amire gondolsz az a"valódi " csomagszám ami a kapott árun szerepel ....
pl: rendeltem képernyővédő fóliát amihez csomag azonosítónak ezt kaptam :
ugyanakkor a csomagon amit kaptam ez szerepel :
viszont ez csak a csomagon található máshol nem...
Sajnos az emailben is csak ez a számsor szerepel, letöltöttem a számlát és ott is : Order Number: 8160008557580664 -
headhunter
addikt
-
V/
Topikgazda
-
Jester01
veterán
-
sayen2
csendes tag
-
SunMount3r
nagyúr
És kb. mennyi idő szokott lenni, mire ebből az UG...YP-s számból megkapom az "igazi" csomagkövetési számot? Mert ez már hétfőn kaptam és azóta semmi (a Yanwen oldalán is csekkolom). Vagy nem tudom ez mitől függ, hogy az eladó még fel sem adta igazából, vagy hogy a Yanwen mikor csinál már vele valamit?
-
Jester01
veterán
-
Digitalpimp
senior tag
Az értékelést egy pár hónapig ki tudod egészíteni, ha visszakeresed az értékelések között. Csak őt ez már annyira nem fogja meghatni.
Mondjuk az Ali bevezethetne valami büntetést az ilyen eladókra, akik úgy árulják a terméket, hogy ennyi-annyi garancia, aztán nem teljesítik azt. Vagy térítse vissza az árat, vagy küldjön új cuccot. -
sayen2
csendes tag
Sziasztok !
Az aliról rendelt csomag nyomkövetése szerint már két hete magyarországi , ill helyi postai kézbesítésnél van , Viszont a posta nyomkövetési oldalán nem talál semmit . Melyik futárcégnél lehet a csomagom ? -
andris5
tag
Köszi Cof!
Restellem de nem tudtam várni, ok is volt (nem leszek net közelben most min 3 napot. Talán egy picit de nem ezzel terveztem a időtöltést).
A no tracking info available opciót választottam, hisz semmit nem tudok a csomag helyéről. Valahogy ez volt az egyértelmű. Max. annyit hogy track order opciónál még nem kaptam meg, azaz a out for delivery-nél vesztegel a csomag.
A képernyő fotó megvan a: refund count processed right now. latest tracking available ... üzenetről.
Nagyon elrontottam?
Köszönöm -
Debilon
addikt
-
Zirowe
nagyúr
-
Debilon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
65100 - 65001
85201 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5280
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/Problem Solved/

).
Mondjuk az Ali bevezethetne valami büntetést az ilyen eladókra, akik úgy árulják a terméket, hogy ennyi-annyi garancia, aztán nem teljesítik azt. Vagy térítse vissza az árat, vagy küldjön új cuccot.