Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lialiana
újonc
Az én tapasztalatom az (több ezer rendelés, és jó néhány becsúszott disputa után), hogy nem érdemes vitatkozni velük, mert arra vég nélkül képesek, és csak az idő megy, eredmény semmi. Még kezdőként én is próbálkoztam egyezkedni, hogy elkerüljük a disputát, de sosem jutottam velük semmire, tényleg csak az időt húzták, aztán amikor az egyik ragaszkodott hozzá, hogy küldjem neki vissza a hibás árut, csakis akkor hajlandó kártalanítani, én meg hiába linkeltem neki, hogy annak mennyi innen a költsége, megfizeti-e, stb. (persze, nem), akkor besokalltam, és claimeltem, mire az Ali csont nélkül megítélte nekem a full refundot, visszaküldés nélkül. És ennyi volt, kár volt vesztegetnem az időt a huzakodással - annál is inkább, hogy a végére majdnem kifutottam már a védelmi időből...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest