- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
válasz #14264320 #49395 üzenetére
nem a levegőben áll hanem egy raktárban.
Legbizarrabb esetem, 69. napra megkapom a csomagot, megnézem mi van rajta és szerepel egy dátum hogy a postám kézbesítésre átvette. Csak ez 1 hónappal ezelőtt történt, és vmiért elfelejtkeztek róla, de mikor vmi ellenőrzés lehetett, mert végre ténylegesen kézbesítettek.
32 napig állt a magyar posta helyi részlegén, anélkül szóltak volna hogy vegyem át.Igazán durva az tud lenni mikor egy elsőbbségi levél tűnt el 16 napra a helyi postán!
Kíváncsi vagyok mi lesz ezeknek a sorsa: [kép]
Ráírok egyik kereskedőre hosszabbítson védelmet, erre válaszul menjen be a postára és vegyem át. Mert ő látja bent van. jah, persze. -
törölt tag
válasz quadxyz #49390 üzenetére
nekem sem jött meg. V azt mondta, hogy elvileg jönne SMS. De nekem semmi. 1,5 hét alatt a ferihegyen volt a szállító szerint. De ott vége is lett. Most fog lejárni. Majd lesz magyarázkodás. De írtam az eladónak anno. Persze kuka. Mondjuk nem volt fontos. Csak kiwi miatt néztem. De meg is van a véleményem róla.
-
törölt tag
Csak annyi, hogy áll a levegőben elvileg Kínában. Sok esetben volt hogy S... számból lett később másik ahogy más Posta is bekerült a képbe. De itt nincs másik, csak Cainiao. És ők adták az elsőt. Majd most meg belerakták egy másikba. Próbálom megérteni miért. De kicsit sem kecsegtető szitunak.
-
törölt tag
This order was combined into a new package with tracking number: LT...NL
Ez miért lehet? újracsomagolták? LT...NL volt az eredeti is.
-
oba
addikt
Egyre több shipment cancelled rendelésem van. Most a legutóbbinál azt írta az eladó, hogy kérjek refundot és rendeljem meg újra. De még nem lehet, mert nem telt el 10 nap a feladás óta. Erre játszanak vagy mi ez mostanában?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
quadxyz
csendes újonc
Az SY.... csomagok egyáltalán megjönnek?
Mar 40 napja jön, és március elején már elvileg a Magyarországon volt, bár ebből nemtudom mennyi igaz. -
djsunstealer
aktív tag
Van 3 U-s csomagom, 15-i kicserélős, ma jött róla SMS, a másik kettő 18. meg 19. kicserélős. Azt hiszem bevárom őket és egyszerre megyek be értük.
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi, ez lesz szerintem akkor a legjobb. Nem bízok én annyira a kínaiban, hogy 15 nap múlva refundolja a felét. Eleve már azt nem értem, hogy miért 5 meg 3 usd discountot akart csak adni, amit elköltök nála a boltjában, helyette meg inkább visszafizeti a felét. Ez is gyanús.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
FerNandor
őstag
Bocsánat, hogy itt kérdezek, de nem találtam jobb topikot, irányítsatok át légyszi, vagy esetleg segítsetek, ha tudtok: Ausztriából várok egy csomagot, Österreichische Post CA413413338AT ezt vajon ki fogja kiszállítani? Magyar posta vagy valami futár cég?
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Smith Ügynök
tag
Illetve ha nem magán, hanem céges használatra kell, az gáz? Persze ha hivatalosan nincs a cégben lekönyvelve, az nem probléma. Egyébként is induló cég, saját zsebből megy a vásárlás.
-
Smith Ügynök
tag
Ajjaj ez akkor nem annyira egyszerű.
Pontosan milyen tételekkel számolhatok, ha megrendelem?
Ez egy itthon is elfogadott márka, garanciaidőn belüli meghibásodásról én még nem hallottam, szóval garancia se annyira fontos. Itthon legolcsóbban 230e-ért van.
KATA-s vagyok, így elszámolhatóság nem játszik.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz shortcutme #49382 üzenetére
Aminek a vámtétele 0% azt szerintem nevezhetem vámmentesnek, de írtam a %-ot is. Ennek a fogászati egészségügyi eszköznek Kínából történő beszerzése esetén a vám az 0%, annyi a kereskedelmi vámtarifája.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz headhunter #49378 üzenetére
Nem. De több az információ ha a nyomkövetési számot idézed csak be. Gondolom ez egy nem könyvelt postai küldemény. És még felénél járhat a szállítási védelmi idő, szóval bárhol lehet.
-
Topikgazda
válasz Smith Ügynök #49376 üzenetére
Vámmentesnek vámmentes mert 0% a vám, de áfás és ha használni akarod egy fogászati rendelőben akkor kell megfelelő tanúsítvány is. Bár említi a CE-t, de azért tudjuk hogy ez nem mindig "valós". Nem biztos hogy olyan számlát kapsz az eladótól ami megfelel ami előírásainknak, így az elszámolása is problémás. Más részt ez nem tekinthető magánszemély személyes használatra történő beszerzésnek, lehet hogy gondjuk lesz vele a vámosoknak.
-
headhunter
addikt
Ez a csomag a Posta Kicserélő Központban "pihen" közel 1 hónapja?
2021.03.19 16:28 (GMT-7): Accepted by Last Mile Carrier
2021.03.16 17:57 (GMT-7): Arrived at destination country
2021.03.13 13:10 (GMT-7): Depart from transit facility
2021.03.12 15:54 (GMT-7): Departed country of origin
2021.03.10 17:15 (GMT-7): Shipment accepted by airline
2021.03.08 13:15 (GMT-7): Shipment left country of origin warehouse
2021.03.08 01:45 (GMT-7): Shipment at country of origin warehouse
2021.03.07 16:31 (GMT-7): Shipment dispatched -
Met
nagyúr
válasz Smith Ügynök #49376 üzenetére
Keress rá hátha találsz EU-s raktárban.
Összefoglalóban van leírás hogy kell."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Smith Ügynök
tag
Sziasztok!
Eddig csak kis értékű dolgokat rendeltem aliról, így nem volt gondom.
Viszont most szeretnék egy ilyet, a kérdés az, hogy van bármilyen mód ezt vámmentesen rendelni? Köszi
[link] -
Topikgazda
válasz Feri 59 #49374 üzenetére
17-én az elosztó központban újracsomagolták mert sérült lehetett, ez azzal jár hogy erről a feladót is értesíteni kell és ha az jóváhagyja akkor küldik tovább. Nekem úgy tűnik mintha erre várnának, mert ez az utolsó bejegyzés 17 Ápr 2021 13:38 The international shipment is being prepared for onward transport.
Azt nem gondolom hogy ők nem olyan hézagosan könyvelnek mint a Magyar Posta, de ezután vagy azt látod hogy elküldve ide, vagy azt hogy a feladónak visszaküldve.
Ez nem egy normál szituáció mert ennyi ideig valóban nem szokott ott lenni. Ha nem lett volna vele gond akkor hétfőn (19-én) már jött volna ide és legkésőbb ma le könyvelte volna a Magyar Posta megérkezést.
Egyébként ezért utálom ha Lengyelországból a német postával kooperálva küldik, mert ez a Feucht egy veszélyes zóna, a lengyel posta is szállít ide, minek a kerülő út.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz rushty #49369 üzenetére
Leadott rendelés több eladó több tétellel. Nincs egybe foglalva, mind külön vásárlás az AlIexpressen, egy eladótól egy időben vásárolt kerül csak egybe és az ahhoz a vásárláshoz kijelölt címre szállítva, nem egészen értem ezt példa szituációdat.
De mondjuk ez van: Kosárban több eladótól van vásárolandó tétel és külön címekre akarod küldeni, akkor nem egyben kell fizetni hanem eladónként és az adott címet választva.
Ha te kupon miatt összevonásokat akarsz akkor az nem fog több címre menni.A mobil app-ban az első Order confirmed üzenetben amíg nem adják fel, is lehet változtatni a címet.
Valószínűleg amire emlékeztem ez működött annál a résznél amikor cím módosítás volt a vásárlás törlés indoka, de akkor ezt így egyszerűsítették, új vásárlás kell ha törlés van választva, nem pedig másik cím kiválasztása.
Célszerű a több címet előre felvinni az Account és My Shipping Address menüpont[ Szerkesztve ]
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok!
Feucht-ban általában hány napot várakozik a csomag,mert egy hete ott van nem mozdul track szerint -
törölt tag
Na kellett beraknom. most azért leszek megkövezve mert velem kivételeznek. Csak megjegyzem. Ha tényleg könnyű kis levél, és nincs arra felé sok csomag akkor simán kiviheti a postás is. Úgyis jár arra felé. Akkor nem mindegy? Nincs plusz költség. Ez szerintem inkább Posta területi kérdés.
-
törölt tag
..... Igen! A probléma nem ezzel van.(ezt már meg is kaptam!) Ez csak példának raktam be, hogy azbest válaszára. Hogy igen is már szállítás előtt bekerül az NLPost rendszerébe. Másik kettő döglött le. 17.-e óta áll. Ott ahol bekerülne a NLPost rendszerébe. Szal jelenleg csak a cainiao adatai vannak. Amit ugyan megtalál a parcell app és a postal ninja, de ettől még nem jelent semmit. Majd akkor lesz valós is amikor NL is berakja.
Apr 17, 2021 05:47 - Aliexpress-Cainiao - Accepted by carrier.
Na most ez vagy igaz vagy nem. Ezért próbáltam érdeklődni, hogy valaki tud-e valami olyan okról ami miatt késlekedhetne a rendszerben való felvitel. -
Topikgazda
válasz Sinisi #49359 üzenetére
Nem egészen tiszta amit írsz, a vevő nem te voltál?
Ha vevőként el állsz a vásárlástól és az nem címváltoztatás akkor lezárják a vásárlást és 2-5 munkanapon belül a bankszámládon a pénz. Ha cím változtatás akkor tudtommal nem zárul a vásárlás, hanem várja az új címet. De könnyen kideríthető, mert a böngészős oldalon lehet látni az Order status-nál az állapotot. -
Sinisi
senior tag
Helló!
A termék megrendelése, kifizetése után, címváltoztatási szándékkal visszavonási kérést indítottam, amit a vevő el is fogadott. Ilyenkor, autómatikusan, vagy különk kérelemre az ali felé utalják vissza a termék árát? Van tapasztalat, hogy mennyi az átfutási idő? Újra szeretném rendelni másik címre. -
törölt tag
válasz azbest #49356 üzenetére
LT666380022NL Példaképpen. És volt hasonló 3 még.
"06 Ápr 2021 03:32 - The item is pre-advised to PostNL" és ezt követően a magyar postába is bekerült. És csak ezután indul meg a szállítás Kínából. Többnyire Belgium (kb 1hét), onnan NL (kb 4 nap) és onnan pest (kb 4 nap), kézbesítés ( kb 4 nap)
De a te esetedben is így ment. Csak nézz utána jobban.
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Ki érti ezt???? UUxxxxxxxCN épp 2 hete érkezett be, és ma kihozta a postás, nem kellett érte bemenni, pedig nem fért be a ládába :
09 Apr 2021 10:20 Receive item at office of exchange Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Napra pontosan két hét alatt hozták ki, ennyi idő volt Kínából megérkeznie is....
.:. bl4ze .:.
-
cof
veterán
Ránéznél újra? Most mint ha elindult volna, mert akkor nem rendelem meg megint. Mindenképpen szükségem van rá, szóval jó lenne ha nem kéne újrarendelni, és kuponos vásárlás is volt radásul, ami nem jár vissza (non-refundable) kupon.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
törölt tag
válasz azbest #49350 üzenetére
Az egy dolog. (bár általában 2 hét alatt kézhez is kerül mikor már NL-be ér.) De itt az a gond, hogy az NL rendszerbe kéne bevinni tételként és már egy hete ott rohad meg. Így már a szállítás sem kezdődik meg Kínából. Mindegyik ott áll és vár az NL Postára. Most vagy a Kínai nem küldte tovább az NL-nek, vagy az NL nem reagál.
-
bulek
tag
Mostanában többnyire olyan terméket vásárolok, ami EU raktáros. Ami 7 napos szállításos, az tuti Európából jön. Aminél nincs feltüntetve a hét nap, ott párszor észrevettem hogy Shenzenből jön, majd tovább küldik a tranzitországól dpd-vel.
Ez gondolom majd nem EU-ból történő szállításnak számítani? Vagy ilyenkor a tranzitországban fizetik majd az áfát? -
azbest
félisten
válasz #14264320 #49349 üzenetére
Vagy csak a szokásos dolog... hogy kínából pár hét is lehet mire átér európába és akkor kerül be a postnl rendszerbe, majd onnan küldik át hetente egyszer őket magyarországra [link]
Ja, amúgy meg közel-keleten most ünnepi időszak van, szinte megáll az élet ilyenkor. Úgyhogy nem lepne meg, ha amiatt is lassabban jönnének küldemények.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van valami az NL Posta-val mert már két LT..NL-es megált onnantól, hogy az NL kezelné. Azaz már be sem veszik a rendszerükbe.17.-e óta ott áll ahol az NLPost át szokta venni. Pedig eddig ez volt a legstabilabb.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Atomgeszi #49340 üzenetére
Az átvétel igazolás és az értékelés annak ellenére hogy egy lapon vannak nem jelenti azt hogy egyszerre kell megtenni, az értékelés kihagyható későbbre.
Az AliExpress csak azt írja hogy az átvételt kell a vevőnek igazolni.
Akkor most vásárlás Order Status oszlopában a Finished vagy Closed olvasható? Ha igen akkor a 15 napod ketyeg a dispute indításra, szóval gondold át aztán rendeztesd.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Figyeljétek az SXXXXX számú azonosítókat mert ez már a 2. ami megy vissza a feladónak valamiért. [link]
Inbound failure in sorting center,Package information incomplete
-
Atomgeszi
nagyúr
Elvileg április 20 ig kellett volna megérkeznie, ment is egy számláló, hogy eddig meg kell érkeznie. Megérkezett. Csak azóta próbáltam jó fej lenni, hogy nem elsőre dispute es negativ értékelés.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Topikgazda
válasz Atomgeszi #49335 üzenetére
Ha van idő hátra annyi amit írt a számlálóból (15 nap) akkor várhatzs a valmire, mert a záródás után van 15 nap a dispute indításra.
Lehet indítani dispute-t, de ha a termékkel van gond lenne az indok akkor azt aminél nem jelezted hogy megérkezett a logika alapján nem lehet megreklamálni. És nem tudni hogy neme-e azt írja ki neked a rendszer hogy hoppá, még szállítás alatt van.
Másik az hogy lehet hogy az lesz a reakció hogy küldd vissza. Viszont Kínába tudtommal nem lehet emberi hajat vagy annak látszó dolgot küldeni.
Nem igazán lehet tanácsot adni arra hogy ha csak 70%-os emberi hajú fejet kaptál arra mi lenen a jobb elintézés mert ha ad is vissza valamennyi pénzt azzal nem oldódik meg az a gond hogy nem lehet normálisan gyakorolni. -
Nordik
őstag
Feladtak nekem újra egy csomagot. Az eladó le is fényképezte a csomag címkét. Ilyenkor a megrendeleseknel is majd frissülni fog és látom, hogy újra el lett indítva?
-
Topikgazda
válasz Atomgeszi #49329 üzenetére
Nem tudni. Ha te nem igazoltad le akkor mikor fog lejárni a szállítási védelmi idő, mert ami nem lett lezárva annál számol tovább és majd annak végétől lehetne dispute, persze ha te már indítottál az megkavarja a dolgokat, mert előfeltétel az lenn hogy megérkezett és leigazoltad.
Ha van neked Accept vagy Reject gomb a dispute-nál és nem akarsz várni akkor a Reject-el elutasítod és majd az AliExpress belép a elrendezésbe. -
Atomgeszi
nagyúr
Nem lett leigazolva, hogy megérkezett. Most már csak feedback meg dispute van.
Ő az az eladó, aki a 100% human hair helyett 70%ot küldött
Próbáltam vele egyezkedni, hogy adjon discountot, teljes áron(29.30$), féláron, mert úgyis nála akarunk venni egy jobb értékeléses fejet
Ő csak azt hajtogatta, hogy először ad 5 usd discountot, majd utána már csak 3 usd.. vagy pedig visszafizeti a felét directly as I paid.
És akkor erre okéztam ,hogy oké, akkor fizesd vissza a felét.
(Alis dispute esetén nem tudom, hogy mennyire ítélték volna meg 100%-osan a refundot így lett ez, de hát ez is még 2 hét akkor, mire bármi is lenne belőle)Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
rushty
őstag
Van kártyám, de az emailek között kerestem volna, hogy azzal regisztráltam-e. Egyelőre nem találom melyik e-mail címmel lett regisztrálva. (Ha valami spamgyujtos és évek óta oda jönne csak az értesítés az vicces lenne.)
Telefon sms sem jó, cserelgetve van a SIM kártya járkál egyik készülékből a másikba,
ha repülőgép módban van stb. nem garantált, hogy megérkezik az sms,
még én is elgepelem a számomat a virtuális billentyűzeten a postás személyzetnel is előfordulhat. Sok a hibalehetoseg.[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Topikgazda
válasz rushty #49314 üzenetére
Ezen az oldalon jobbra a regisztráció.Érdemes az Ügyfélkapu-val megerősíteni hogy Hitelesített felhasználó legyél.
Innen jönnek az e-mailek: kozponti.ertesites@posta.hu
És ePostakönyv-el olcsóbbá teheted a nyomkövetett levelezésed.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha nem adsz meg címet akkor nem tudják hozzád kötni a küldeményt, de lehet több címet felvenni.
De e-mail a regisztrál e-mail címemre jön és elméletben bármely megadott postai címre érkező küldeményről küldhetik az értesítőt. Az hogy automatikusan jönne bármely értesítő a nekem címezett levelekről az szerintem nem működik. Az majd egy újabb EU-s 5 milliárdos fejlesztési pénz után lehetne természetes. Egyébként a jelenlegivel is meg lehetne oldani, de hát nem az ügyfél az első. -
cof
veterán
Valamit ki kell még tölteni hozzá? Nekem is be van kapcsolva az értesítések a beállításokban, de eddig nem kaptam még soha e-mail-t az énpostás címemre. Csak a név és a tel. szám van megadva, cím azért nem mert több címre is követek azonosítókat.
@rushty De a papír pontos Infókkal melyik csomag lenne a csúcs...
Igen, ennek örülnék én is a legjobban, sajnos nem választható opció.
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
-
Topikgazda
válasz rushty #49307 üzenetére
Mi mióta? Akinek van regisztrációja az Én Postámra és az értesítéseket is engedélyezte annál az e-mail címre megy az értesítő, ha nincs regisztráció akkor sms vagy papír.
Maga prime leveles téma az 2019-től él, az hogy most április 1-től a Lx-es küldeményeket is ide sorolták az lenne az új, de persze nem minden helyi postán veszik figyelembe. Pl. most én azt látom hogy az postás aki felénk jár egyáltalán ne hajlandó kihozni már azokat sem ami 3*5*6 cm-es dobozkában van. Elfáradt. -
zsamiatt
őstag
sziasztok, csak nekem tűnik úgy vagy tényleg megnőttek a szállítási idők? Van olyan csomag ami már meg kellett volna, hogy érkezzen 3 hete. Erre most már május 25-t írják tervezett kézbesítésnek. Az összes tárgy szállítási ideje kitolódott. Van ahol már hetek óta a last mile carrier van, meg customos. Amúgy az eladók ki tudják tolni maguktól a meg nem érkezett csomag határidejét?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Manus4
tag
Tegnap csúcsdöntés volt sima küldemény (UU...CN) 16 napra jött meg, nyomkövetőben még NPKK-ban sem volt követés szerint, szóval meglepett. ettől az eladótól már rendeltem akkor kb másfél hónap volt mire ideért a termék. A másik ami megjött U....BE 60 napra.
Most van egy LT...NL, a postai nyomkövetőben úgy látom a kézbesítő rohangál már vele, na erre kíváncsi leszek, a postaládába befér.....És volt már itt egyszer kérdés az U.....SB az SB az Salamon szigetek, most nálam is bejött egy ilyen a képbe.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Thanks for your understand , we checked that your order confirmed time is April 20th, we only can proceed refund after order confirmed 15 days , it mean that we only can proceed refund 14.65USD to you until May 5th . Could you mind to wait ?
Ez valid? Csak így lehet a pénzhez jutni?
-
Topikgazda
válasz Sungoo #49301 üzenetére
Erre válaszoltam abban a hsz-ben (LT662449422NL)
Ezt ha nagyobb a vastagsága 24 mm-nél nem fogják címen kézbesíteni. És ott értesítenek ahol tudnak, akinek van Én Postám regisztrációja annak e-mail megy a fenti számúaknál, ha nem ilyen hanem mezei vastag küldemény akkor meg sms, mert a telefonszámot a küldeményről nézik és természetesen végső eset a papíros értesítő.
Az Rx-esek ki vannak osztva kézbesítőnek, ezért azt meg kell kísérelni címen kézbesíteni, én azért nem hiszem hogy azokat bent hagynák és csak kamu kézbesítést írnának be. Persze lehet trehány a hozzáállása amunkához.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest