Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem két darab 4cm-es, usb-s ventilátort. Egy darabot küldtek, a csomagolás sértetlenül érkezett meg. Még van 28 napom a határidőig?
Mit tegyek? Most indítsak dispute-ot vagy 28 nappal később? Egyáltalán ilyen esetben visszakaphatom az összeget (a második venti árát)?Köszönöm.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
-
törölt tag
Köszi az infokat. Talán hétfőre rendbe kerülnek a dolgok.
-
bl4ze
veterán
válasz Mr.Pentele #48395 üzenetére
Én most ezeket a beérkezett küldeményeket várom :
UG1249124xxBE
2021.03.13. | 10:38 A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ --- 13 NAPOSUW6932315xxCN
2021.03.22. | 12:25 A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ --- 4 NAPOS "még csak"A 13 napos küldemény már jó lenne ha kézben lehetne, irodai címre ment Budapesten minden nap van recepció, posta....
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
Mr.Pentele
tag
válasz #14264320 #48352 üzenetére
Nekem ma frissült egy BE végű küldemény, vagyis tulajdonképpen az első és egyben utolsó sora a nyomkövetésben, mert tovább nem fogja mutatni az unregistered miatt. Most úgy látom bírja magát a nyomkövető, a felém tartó és tőlem elmenő küldeményeket is rendben követi. Itt most a Posta appra gondolok.
-
martonl
senior tag
válasz body007 #48372 üzenetére
Nem "francia" boltból rendelted véletlenül? Csaló már nekem is "küldött" nem nekem való nyomkövetési számmal csomagot. Annyit meg tudsz kérdezni a Postától, hogy ennek a (szerintem Postán maradóként feladott) csomagnak te voltál-e a címzettje. Ezt meg fogják mondani neked. Ha nem te voltál a címzett, akkor kérj tőlük egy, lehetőleg angol nyelvű igazolást, hogy ennek a csomagnak nem te vagy a címzettje. És természetesen csatold evidence-ként. De az összefoglalóban is le van ez írva.
-
Sungoo
addikt
válasz pulutodurumo #48389 üzenetére
Igen így van. Ha valaki rányom a linkre, az ő telefonja is elkezdi küldözgetni az sms-eket.
-
Topikgazda
válasz elfelejtette #48385 üzenetére
Hát én csak Telekomról tudtam, de akkor sem értem hogy miért nem lépnek fel ellene. Ha nem fizetem ki a számlát akkor aztán gyorsan le tudnak kapcsolni.
-
Topikgazda
Hiányolom a Telekom figyelmeztető sms-ét (közleményt ugyan adtak ki, csak az van kihagyva hogy az ő hálózati azonosítójuk van használva, nem egy random szolgáltatóé) mert nem hiszem el azt hogy ha a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete, a Magyar Bankszövetség is figyelmeztet akkor miért nem keresik meg és tiltják ki a hálózatból a csalókat? Vagy már nem felügyelik mert fel lett törve?
Bár nem titkos a telefonszámom én nem kaptam.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Mindhárom nagy szolgáltató számairól jeleztek már ilyet, és nem tartalmaz nyomkövetési számot, csak egységesen annyit, hogy
"Megérkezett a csomagja, kövesse nyomon itt: link""Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Topikgazda
válasz internetezoo #48381 üzenetére
Ugye neked is Telekom számról jött? Kaptál egyébként valamelyik vásárlásodnál olyan nyomkövetési számot amit írnak?
-
Sungoo
addikt
válasz internetezoo #48381 üzenetére
Napok óta téma a médiában. Ne nyisd meg a linket.
-
internetezoo
senior tag
Másnak is jött magyar telefonszámról sms, hogy csomagja jött? rickthompson.ninja/track/...?
-
KeFer
tag
Nálam is van valami zavar. Hétfőn délelőtt már azt mutatta, hogy a helyi logisztikai központban van a csomagom. Örültem, hogy másnap megkapom. Kedd délelőtt még változatlanul ezt a helyzetet mutatta. Délutánra viszont eltűnt a bejegyzés, és jelen pillanatig az az utolsó info, hogy szombaton befelyeződött a vámkezelés. Parcelsapp ugyanezt mutatja. Érthetetlen.
-
Topikgazda
-
Tomi_Sci
őstag
Üresen hagyni nem tudom
A csomagra általában vagy csak a "Tel:" kerül rá, ami alapján a postás nem ér el, vagy rákerül a mobil is, de csak a második sorba, a "Tel:" alá. Sajnos addig nem szoktak olvasni a kézbesítők Gondolom az Ali címke nyomtatási felülete így priorizálja.#48377 V/: Köszi, kipróbálom a Shipping Addresst még több féle képpen, max beleírom újra az egész telszámot a jobb oldali mezőbe, ahogy CoF javasolta. Majd dekódolja a postás.
Érdekes, hogy a Member Profile menüben van "Tel:" sztring, amit ezek szerint mégis a Shipping Address befolyásol, ahol meg nincs.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Topikgazda
válasz Tomi_Sci #48373 üzenetére
Nem egészen értem a problémát, de segíthet ha törlöd a böngésző gyorsítótárat mert az Input 2-n jól van megadva és ha elmented ez az eredménye aminek köze nincs a szállítási címhez ami nálad az Output-al nevezett képen van:
My Shipping Address-nél kell jónak lenni viszont neked a #48359 hsz-ben lévő képen 36 van nem +36 a de jó az ahogy a tovább a számot írtad 7050........ ha Vodafone -
TMhun
tag
válasz Walter_White #48375 üzenetére
Igen, átment a vámon, továbbítva van a belföldi kézbesítési hálózatba.
-
-
cof
veterán
válasz Tomi_Sci #48373 üzenetére
Nem tudod üresen hagyni a tel mezőt? Látom, hogy kötelező, de hátha, én nem merem kipróbálni nehogy nekem is elcsesződjön. Vagy írj nullákat minden mezőbe.
A mobilnál meg nem para a +36 hiánya rendelésnél, nálam is úgy van, de annyira nem hülyék a postások, hogy ne tudnának SMS-t küldeni, csak eléírják a 06-ot. Vagy írd be te a 70 elé.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
válasz losslessonly #48366 üzenetére
Belgiumból át kell vinni Hollandiába és csak azután jön errefelé. A két országban is van COVID, az angol szállítási útvonal kiesett és erre a két országra megy az a csomag tömeg is és sok a csomag, kevés az emberi kapacitás.
-
Topikgazda
válasz losslessonly #48368 üzenetére
Felejtsétek már el a jelenlegi rendszert, más fog működni július 1-től. Többször írtam egyébként a lehetőségeket itt is, de még van 3 hónap. Júniusig ráér az agyalás, mert folyamatban vannak a már elfogadott jogszabály alapján az előkészítések.
- Ha te vámolod saját magadnak akkor semennyi lesz a kezelési költséged,
- Ha az AliExpress fizetéskor beszedi az áfá-t akkor sem lesz kezelési költséged,
- Ha a mostani szabályok szerint a postát bízod meg az eljárással akkor van csak a 3500 Ft, ha te vámoltatod akkor csak 1100 Ft a posta díja,
- Ha július 1-től a posta is online rendszerét fogja használni, akkor nem kerül annyiba a vámeljárás amennyit most kérnek, de ugye nem vagy kötelezve rájuk.Nem a nem áfa miatt vásároltunk, egy összeghatár felett eddig is volt áfa és amit Magyarországon nem lehet beszerezni azt így is meg fogod venni. Részemről semmi nem változik, csak lesz egy kis drágulás.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz body007 #48365 üzenetére
A Postával kellett volna tisztáznod hogy hol a csomag vagy az értesítés, de így több mint egy hónappal senki nem fog emlékezni rá. Mivel a COVID szabályaik szerint a postás igazolja a kézbesítést, ez hivatalosan tényleg kézbesítve lett, ha belefért akkor a postaládába, ha nem akkor ott lett hagyva valakinél vagy eltünt a kézbesítés után.
A dispute indításra még igaz amiket írtam, Ha nem lett még lezárva a vásárlásod vagy a lezárástól számolva nem telt el a 15 nap akkor mehetne, de valahogy igazolnod kellene hogy nem kaptad meg, az pedig nem megy a postások nélkül. -
losslessonly
csendes tag
75 nap most a legtöbb küldeménynél, ami után dispute-ot tudsz indítani.
Én a helyedben lassan befejezném a rendeléseket, én szinte mindent megrendeltem, amire mostanában szükségem lehet, figyelembe véve a lehetséges késéseket.
Amit eddig írtak a vámolásról az a 3000 Ft-os vámkezelési költség, így a legtöbb árunál innentől értelmetlenné válik a kínai forrásból történő rendelés.
De javítson ki valaki, ha van már újabb részletes szabályozás. -
Imy
veterán
Szerintetek meddig érdemes rendelni, hogy a 2021.07.01-től életbe lépő szabályok eloött ideérjenek a cuccok? Én amit lehet 03.31-ig megrendelek, de lehet egy két dolog átcsúszik, azt megpróbálom 04.15-ig berendelni. Utánna máér nem, mert 60 nap alatt nem biztos, hogy minden ideér. Amúgy van valami infó, hogyna fog az egész zajlani?
-
losslessonly
csendes tag
Sziasztok!
Holland postával mi van? Több csomagom Liege-ben vesztegel, van amelyik már 10 napja.
Különböző időpontban, különböző feladótól érkező csomagok, de mindegyik Liege-nél elakad. Miért nem továbbítják 1-2 napon belül? Feketelistán vannak a HU-s csomagok? Vagy mi a gond?
Korábban (de már a vírushelyzet alatt) ennél sokkal gyorsabb volt Liege-n az áthaladás. -
addikt
-
cof
veterán
-
Tomi_Sci
őstag
Ez a tervem, de az a "Mobile:" mezőt befolyásolja.
A "Tel:" mezőben lévőt még valamikor a regisztrációkor adtam meg évekkel ezelőtt, nem is volt semmi a szállíási címnél amíg félre nem csúszótt az előhívó.
Hol tudom kitörölni a "Tel:"-t?[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok,
Az Ali kicsit megkeverte a telefonszámomat, tudnátok segíteni, hol tudom kijavítani?
A "Tel:" mezőben lévő szám pár hónapja még helyesen szerepelt, majd a postás szólt, hogy hiányzik a szolgáltató azonosító. És valóban, visszanézve az utóbbi pár rendelésemen már az ország kód volt kétszer, holott nem írtam át semmit.
Ezután hozzáadtam a szállítási címnél mégegyszer:
Ebből ugye az ország előhívót nem annyira sikerült átvezetni a rendelési adatokba, de a postást ez sem zavarná szerintem, de továbbra is a "36 36 50..." kerül rá a csomagokra.
Némelyik eladó ráírja a szállítási címnél lévőt is, de csak a második sorba.Hol lehet ezt kitörölni? Bevallom, átnéztem a menüket amit sejtettem, de nem találom
-
törölt tag
Használom a parcelapp-ot is. Csak mindent nyomon követek. És pár esetben feketelyuk szitu lett az eredmény. Ami érdekesebb, hogy már lezárt(sikeresen átvett) nyomkövetésből is elvesztek infok (Most csak az látható, hogy kicserélőben van 4.-e óta). A Postát azért használom, mert abban láttam eddig mikor kerül ki a helyi postára, és tudtam mikor várjam a postást. És próbáltam rákeresni neten, hogy valaki más is tapasztalt-e ilyet, vagy csak nekem van ez, de nem találtam semmit róla. Minden nap reggel és délután csekkolom és XLS-ben jegyzem a változást. Ezért volt számomra érdekes az infok eltünése. De köszönöm válaszod és ha tudsz róla majd többet is akkor azért is hálás lennék.
-
Topikgazda
Lehet hogy én is vettem észre ilyet, de pont ilyen okok miatt nem csak a Magyar Posta nyomkövetőjét használom.
Parcelsapp
és
Postal Ninja
is szóba jön még.
Rákérdezek hogy ők is észrevették az adatbázis problémát.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kabalababa #48349 üzenetére
Már megbeszéltük hogy a közvetlen a vásárlás után kapott sms-ben az összeg csak egy becslés, minden banknak meg van hogy a kártyás vásárlást milyen árfolyammal és mikor számolja el, ami mindig a fizetés után több nappal történik. minimum 24 órára csak zárolják az összeget.
A CIB így számolja el, ami ugye nem a vásárlás után történik közvetlenül:
-
törölt tag
Megent megkérdezném, hogy másnál is történt változás a magyar posta nyomkövetésében hétfő óta, vagy csak nekem tűntek el meglévő adatok! (#48300)
-
Degeczi
nagyúr
válasz kabalababa #48349 üzenetére
Amikor kártyával fizetsz idegen devizában, a tranzakció pillanatában még csak zárolás történik valamilyen elő-kalkulációs árfolyamon és csak pár nap múlva lesz végleges a terhelés, más árfolyamon más összeggel.
-
Topikgazda
válasz gergo5991 #48346 üzenetére
Afrika megkerülése nem annyira okoz gondot és van légi szállítás, valamint a vasúti is megy rendesen.
Amelyek eddig 30 napon belül érkeztek azoknál nem igazán ship-el volt a shipping.
Majd darabokra szedik, arrább lökik.
De esetleg elolvasva cikket más a megvilágítása a problémának.
Az első próbálkozások kudarca után úgy tűnik, hogy határozatlan időre – valószínűleg több napra – bedugult a világ egyik legforgalmasabb víziútja.
Mi vagyunk az Északi irány:
Északi irányban elsősorban olajat, illetve egyéb nyersanyagokat szállítanak a konvojok, míg déli irányban elsősorban építőanyagokat, műtrágyát és fémipari termékeket visznek a hajók, s errefelé térnek vissza az Arab (Perzsa)-öbölbe az üres tankerek is.[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
-
Topikgazda
Változott a PayPal fizetési módszer, már az újabb kártya használatakor nem tudod előre beállítani a váltást, mindig fizetéskor kell állítani, írtam az Összefoglalóban is, 4. pont.
Ha van Revolut kártyád akkor azt add a PayPal fiókhoz mert a piaci árfolyamuk a kedvezőbb a bankodnál és a PayPal-nál is. De ne felejtsd el átállítani a váltást fizetéskor.
És ugye $ az alap deviza az Alinak, a többire ők konvertálják valami saját árfolyamon, így ha van kártya akkor az AliExpress-en $-on álljon a pénz.[ Szerkesztve ]
-
Motar
tag
Aham, igazad van, köszönöm. Egyszerűen nem néztem az MPL oldalát, csak az adott linken. Ott meg áll a csomag a feladás napja óta, ahogy a képen is látszik. De ezek szerint, csak ott nem frissítik.
Ha már itt vagyok... Amikor paypallal akartam fizetni, többre jött ki a termék, mintha egyből kártyával fizetném. Ez miért van? Be van állítva, hogy a pp váltsa a devizát, ne a bankom. Vagy pont ez volt a baj?
Érdemes lehet a revolutomat hozzá adni, jobban vált? Vagy hogy jön ki a legolcsobbra?
[ Szerkesztve ]
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
Topikgazda
válasz Petyuska111 #48338 üzenetére
Az AliExpressen nem kell bankkártya hogy regisztrálhass, ha meg akarsz venni valamit akkor kell fizetőeszköz, mivel tavaly novemberig nem volt PayPal így csak kártyával lehetett fizetni, ezért volt az eltárolva, de ez nem kell a regisztráláshoz.
Ezek szerint nem regisztráltál még, arra figyelj hogy ne használj ékezetes betűket sehol sem, add meg a szállítási címet is az célszerű ha egyezik a PayPal címmel, de mindkét helyen lehet több cím, csak párhuzamosan azonosak legyenek.
A címnél ne ír megyét az ország után elegendő .. (két pont) és erre a helyre Apt, Suite, Unit, etc. (Optional) semmit, bár ezeket írom az Összefoglaló, 1. AliExpress regisztráció-nál is
Majd az első fizetéskor kell választanod a PayPal-t.
A telefonszámodat is add meg a 003630 vagy 003620 vagy 003670 írandó ha nem adja fel a magyar zászlót és/vagy a +36-ot, ez utóbbi esetben akkor csak a szolgáltatói azonosítóval kell kezdeni 30, 230, 70
Új felhasználóként kérhetsz és kapsz egy új felhasználói kupont most amit április 1-ig lehet beváltani a minimum 4 $ értéket meghaladó dologra és elengednek 3 $-t. De csak a legelső vásárlásra és más kuponnal ne vond össze.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Petyuska111 #48336 üzenetére
A PayPal-on meg kell adnod, mert ha nem, akkor csak a PayPal egyenlegről tudsz fizetni és azt a fizetés előtt legalább egy-két nappal el kell utalnod az egyenlegre hogy oda is érjen.
[ Szerkesztve ]
-
Petyuska111
tag
Sziasztok, korábban a Paypal fizelés hiánya miatt kerültem az ali-t, most már lehet azzal is fizetni úgy tudom. A kérdésem az, hogy a bankkártyám adatait meg kell-e valahol azért így is adnom (pl. regisztrációnál), mert ez továbbra is kizáró ok nálam. Vagyis lehet-e Paypalon keresztül fizetni úgy, hogy soha, sehol nem adom meg a bankkártyám adatait? Másik kérdés: ebayen elég jól kiismerem magam, soha nem szaladtam bele semmibe, tudom, hogy mit kell nézni az eladóknál. Itt mik a legfontosabbak, amire figyelni kell, mi alapján látszik, hogy az eladó abszolút megbízható (értékelések átlaga, száma, vagy más)? Köszi.
-
-
Topikgazda
Az Alibaba és az Aliexpress logisztikai cége, nem igazán van értelme annak hogy rossz lenne, hiszen több különböző szállítóval és módon juttatják el a küldeményeket, nálad német posta az aki a feleős szállító.
Nem egészen értem a problémádat a Magyar Posta oldalán az van hogy már a lakóhelyed postáján lehet és holnap kézbesítik.
2021. 03. 24. 12:31 A küldemény feldolgozás alatt Csomaglogisztikai Központ
Viszi az MPL-es postás.
A szöveg is angolul úgy értendő hogy a kézbesítő postán.[ Szerkesztve ]
-
Manus4
tag
Valahol látom PC-én hogy még mennyi van vissza a disput nyitási 15 napból? Jött email, de utána pár nap múlva változott a rendelés státusza. Eladó szerint várjak türelemmel, mondjuk már rendeltem tőle ami itt volt 45 nap alatt most meg már 80 felett jár.
-
Topikgazda
válasz rostiron #48328 üzenetére
A holland számú Magyarországra küldés előtti állapot a mai nappal. A másiknak van egy Emirátusi azonosítója UA081717037AE valószínüleg még ott van, csak oda érkezett meg az egy Yanwen-es küldemény azok mindig variálnak és nem igazán könyvelt küldemény.
[ Szerkesztve ]
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Nem igazodok el a nyomkövetőkbe , segítene valaki megnézni ezt a két csomagot ?
LT572419135NL és S00000192850941Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Inhouse
őstag
Nálam dömping van, amilyen csend volt az elmúlt hetekben, most a héten 8 küldemény érkezett meg. Persze a novemberi és decemberi hosszabbított az már nem fog.
Üdv Inhouse
-
Topikgazda
Értem valahogy akkor a kupon felhasználási dolgok közt van valami gond.Amikor felhasználod akkor benne vagy a felhasználási időben pl Mar 24, 7:11 PT - Mar 27, 7:11 PT, ennél a 7:10-ig célszerű befutni a fizetés jóváhagyásnak is, ezért inkább a lejárat előtt 24 órával használnám fel biztonság kedvéért. De nem biztos hogy ez a gond.
-
bl4ze
veterán
SMS érketett ma, hogy küldeményem jött és menjek be érte a helyi postára.
Átvettem, és meglepetésemre 3 (!) küldemény volt gumival összefogva !
Ezek :
UJ906553355CNA
2021.03.03. | 13:05 bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ --- 21 NAP !UG126210208BE
2021.03.13. | 06:41 A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ ---- 11 NAP !UJ960870834CN
2021.03.18. | 10:44 A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ --- 6 NAP !Ahogy látható nagyon vegyes a kép. 3 hét és 6 nap között bármi lehet...
És még várok több dolgot is, ami még nem érkezett meg. Mindegyik U-s..:. bl4ze .:.
-
zotyesz 1
tag
Egy múltkori rendelésre, ami ki van fizetve, most ezt írta az eladó:
I am so sorry that this goods is out of stock. Could you please help us to cancel the order with the reason is "other"? Thanks for your kindly understanding.vagyis:
Nagyon sajnálom, hogy ez az áru nincs raktáron.
Tudna segíteni a megrendelés törlésében azzal az okkal, hogy "egyéb"?
Köszönjük kedves megértését.Ha törlöm a rendelést "egyéb" okból kifolyólag, akkor visszakapom a pénzemet, vagy várjak és nyissak inkább dispute-t ha lejár a küldési idő? 4 napja lenne még elküldeni.
-
Topikgazda
válasz kabalababa #48315 üzenetére
Nem egészen úgy kell számolni, de ha nem forintban fizeted akkor eleve kevesebbe kerül. Ez 25,71 $ (Forintra átszámolva Erste Visa kártya esetén 7,979.18 Ft) ami még a 22 €-nak megfelelő 26,14 $ alatti érték. 43 $-ig el lehet menni az árakban.
[ Szerkesztve ]
-
kabalababa
tag
Korábban kérdeztem egy raspberry pi aliról való rendeléséről, de végül inkább Pestről rendeltem meg.
Most viszont egy ilyenről lenne szó, amit itthon egyáltalán nem kapni.
6,984.49 + 1,177.84 = 8162.33 ami kb. 22.37 €
Akkor elméletileg nem kell semmi pluszt fizetnem, mivel az áfa értéke kisebb, mint 10 €? -
-
luciferk
senior tag
V/ szaki, januártól kóborog a csomagom, vajon meg fog érkezni valaha? RV537383942CN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest