- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
27100 - 27001
85210 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
No, nagy nehezen engem is megtalalt a postas a csomagommal.
Irgalmatlan nagy mazli volt, a doboz nagyon csunyan ossze lett torve, annyira, hogy meg a sajat dobozan beluli muanyag fakkos akarmi is kb 2 cm-re volt benyomódva, viszont hatalmas szerencsere a tavvezerlo tetejenel volt, ahol nagy esellyel a tavvezerlo es a dron kozotti resbe erkezett a legnagyobb dmg, igy egyelore ugy fest minden meguszta epsegben. kibontasrol mindenesetre csinaltam videot, de sanszosan nem lesz ra szukseg. Most meg megyek ismerkedni vele
-
V/
Topikgazda
A PayPal a vételár kategóriaként küldött pénzből mindig levon, mert mint "eladó" neked jutalékot kell fizetni a bejövő vételár után.
Ilyen Aliexpress és Paypal fiókra visszatérítés esetén szólni kell neki hogy a jutalékot ő fizesse (annyival többet küldjön el) vagy küldje barátnak, családtagnak kategóriával akkor nincs díj fizetés. -
Victoryus
addikt
Velem is szórakoztak, hibás laptop töltővel... feltöltette a videót, aztán azt írta ő onnan le nem tölti mert vírusos... felraktam még 2 helyre... Aztán jött az 50%-os visszatérítéssel, csak töröljem a dispute-ot, meg ne adjak neki negatívot. Töröltem, nem küldte a pénzt. írtam, hogy akkor újra dispute, majd mindenre 1-est adtam neki. Végül tényleg küldte a 4 dollárt, amiből a PayPal 0,5-öt levont kezelés címén.
-
UberMutant
őstag
-
BigBear
senior tag
Hàtha valakinek több tapasztalata van.
Évek óta rendelek Aliról, eddig soha nem kellett szarakornom semmivel, ( kivéve magyar posta / vám ) most meg 2 csonagom is van ami problémás.
Az egyik szimplán nem jött meg, dispute, amire az eladó meghosszabbította a védelmet és ígérte, higy újra küldi. Eddig ok, elfogadtam, majd kiderül mi lesz. A kérdés az, hogy most nyomkövetésbél látok egy ilyet: "Item has been detained by security due to DG" - ez mi lehet? Post Malaysia, a termék egy akkus borotva.Más. Autórádiót rendeltem, ~15 USD értékben. Megjött, de a hangerő / select gomb elgörbülve, lötyög az egész gomb oldalra és ki-be, emiatt a select funkció nem igazán megy, csak ha leszedem a gombot, hátlap görbült / sérült kicsit. Jó kedvemben voltam, occó cucc, jeleztem eladónak, mondom egyezkedjünk. Vissza nem küldöm mert többe lenne mint a cucc. Elsőre felajánlott egy 4 USD paypalos visszatérítést, csak adjak 5 csillagot. Kiröhögtem, de mondom rendes vagyok, adjon 50%-ot, vagy egy 7 dolláros kupont, amit levásárolok nála. Erre üzent, hogy ok, adjak csillagot, utána. Na mondom nem, kupon, aztán kap csillagot. Erre küldött egy 7 dolláros kupont (off 70,- USD), ami ha jól értem, 70 felett azaz legjobb esetben is 10%. Szóval szerintem szivatnak... Szerintetek szarakodjak még, vagy simán dispute. Mennyire jellemző az ilyen? Még nem futottam bele ilyesmibe...
-
walakyb
tag
Hat, ezt se gondoltam volna, hogy megerem.
11.11 akcioban vettem egy 30as filckeszletet a lanyomnak. Ma vettem at, es meglepetesre egy csomo ajandek cucc volt meg a csomagban. Ceruzak, hegyezo, tollak, matricak.
Nem nagy ertek, de nem is az a lenyeg, hanem maga a gesztus. Le a kalappal elottuk! -
V/
Topikgazda
-
petymek
senior tag
-
balage25
senior tag
-
V/
Topikgazda
Ezt írtam:
Lehet kérni a szállítási védelem növelését. Összefoglaló, 11. Gyors tippek 2. Vásárlói védelem idejének növelése
Itt középen felül Összefoglaló kinyitásaés azután a 11. pont a Gyors tippek azt lenyitva a 2. Vásárlói védelem idejének növelése leírás.
Ha szállítás alatt van a tétel. Ha nem engedné meg mert a dispute folyamatban van akkor Cancel dispute. Ezután kéred az idő növelést. A Cancel miatt marad lehetőséged újból nyitni.
-
balage25
senior tag
-
beci
őstag
Köszönöm mindenkinek. Megváltoztattam az összeget,és megírtam az eladónak is.
Várom a válaszát... -
szmyky
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
balage25
senior tag
Sziasztok,
nyitottam egy disputot mert visszment a csomag a feladonak mar a dispute elott egy hettel.
Dispute utan feladta ujra az elado, de csak 4 napom van elfogadni vagy elutasitani a megoldast. A csomag termeszetesen meg nem erkezett meg es addig nem szeretnem torolni a reklamaciot.A track szerint mar zsakban van. Lehet ilyenkor tovabb varni, amig meg nem erkezik a csomag, vagy van meg teendom vele?
-
beci
őstag
-
szmyky
aktív tag
-
beci
őstag
Nem volt draga, 12 dollar 1,8 dollar postaval egyutt.
Hat visszakuldozgetni nem szeretnem,macera is,es talan annyit er a termek amennyi a posta lenne. Es mivel kellett,en a vita inditas utan rendeltem egy masikat mas eladotol. Fogadjam el az ajanlott osszeget?
Amugy volt egy 35 dolcsis dron amit hibasan kaptam,ott full refund volt,es nem kellett visszakuldenem.walakyb. Hat bizni nem bizok,mivel nem is ismerem...
-
szmyky
aktív tag
Nem csak azzal van gond, hogy feladja-e, hanem azzal is, hogy semmi védelmed nem lesz mire ideér a csomag... ha egyáltalán feladja.
Mi van ha csak egy üres csomagot küld.Ilyet nem szabad elfogadni, viszont arra készülj fel, ha teljes visszatérítéshez ragaszkodsz, az eladó kérni fogja, hogy küld vissza a terméket.
Ennek fényében lehet, hogy jobban jársz a fél refund-al.
Ha nem küldöd vissza, akkor az Ali általában csak kis értékű dolgoknál fogadja el a full refundot.Sajnos ez az Ali egyik hátránya, ha hibás cucc érkezik, akkor vissza kell küldjed, hogy vissza kapd a pénzed. Ami persze így korrekt, de nekünk ez drága mukatság és bukó vb a dolog anyagilag.
Én éppen ezért drágább dolgot csak onnan rendelek, ahol tudok fizetni PayPal-el, ott vissza lehet igényelni a visszaküdés árát max. 8-9.000 Ft-ig.(1évben 12-szer van rá lehetőséged).
-
walakyb
tag
Először mindenképpen az eladóval beszélj, de ahogy nézem a TN-t, ezt már rég meg kellett volna tenned. Ha jók az adatok, valamiért (pl sérülés) visszafordult a csomagod.
Beci:
Ha elfogadod, és zárod a dispute-ot, onnantól kezdve nem véd semmi. Vannak olyan eladók is, akik tényleg elküldenék, és olyanok is, akik csak röhögnének a markukba. Azt megítélni, hogy ez most melyik, varázsgömb kellene, nem is szeretnék még csak totózásba se bocsátkozni, neked kell eldönteni, hogy bízol-e benne, avagy sem. -
beci
őstag
Sziasztok.
Rendeltem egy parologtatot,ami 2 nap utan meghibasodott.
Elkuldtem rola a videot az eladonak,es dispute-ot nyitottam.
Ott az ar felet felajanlotta,hogy visszaadja.En ezt elutasitottam,mert felig sem mukodik...
Erre most ramirt,hogy ha visszavonom a vitat,akkor kuld ujat.
Ezt most elfogadjam?Ki biztosit,hogy el is kuldi? -
Bertiee
senior tag
Sziaszok! A rendelt árum október 31 óta nem mozdul az NL postától.
A buyer protection 4 nap mulva lejár, az alkalmazás ma kínálta fel a dispute lehetőségét.
Indítsam a dispute-ot, vagy még üzengessek az eladónak?(Hozzáteszem, eddig nem történt vele üzenetváltás. Gondolom ő feladta, valameddig eljutott, ott sérült, ellopták vagy bármi lehet a cuccal, nem hiszem, hogy a saját hibájának tekintené, én viszont nem kaptam meg, tehát nem is az én hibám...)

-
V/
Topikgazda
-
walakyb
tag
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
az utolsó megrendelésemet elfelejtettem lezárni, hogy megjött és lejárt az idő. Most "Fund Processing"-et mutat. Ilyenkor mi a teendő?
Köszi -
V/
Topikgazda
Ebben a sorban.
Store: AGM Rugged Mobile Phone Official Store Open:1 year(s) 98.6% Positive feedback Follow
lenyitod a ]Positive feedback részt, a meg jelenő ablalban rákattintasz valamelyik számra mondjuk erre: Item as Described:4.8 Above Average és látni fogod az értékelését.
Az utolsó 6 hónapra ez elég jó: Positive Feedback 98.6%.
Az értékeléseknél ha rákattintasz a darabszámra, akkor látod pl. hogy miért kapott negatív (1-2 csillag) értékelést.
Egy céges webshop nem szokott rossz lenni, árt a márka névnek. AGM Official Store az AGM mobilcég üzlete. -
spileraaa
senior tag
-
SkiDev
őstag
-
Sleek
senior tag
-
0629
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Az Összefoglaló 2. pont leírásásnak a végén utalok rá: A Confirm Goods Received gombbal pedig jelezzük, ha megérkezik a megvett áru, ezután kapja meg az eladó a vételárat, ami addig az AliExpress kezelésében volt.
Azután rögtön lehet értékelni a vásárlási folyamatot, azt is célszerű megtenni. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni én is az AliExpresset, regisztráltam, összeszedtem 6 terméket 10.97 $-ért, amiből a legdrágább egy 4.04$-os tok. Az új reges 4$-os kupont nem tudom hogyan lehet beváltani. Holnapután járna le, illetve a kupon oldal szerint minden alis cuccra használható. Viszont a fizetésnél miután beírom a bankkártya adatait, bepipálom, hogy "Apply Aliexpress Coupon" ugrik egyet az oldal és kitörli a bankkártya adatokat. Hogyan lehet akkor érvényesíteni?
Segítségeteket köszönöm!

-
denko
senior tag
Sziasztok,
Aliról tervezek 2 egeret venni, nincs valami kupon mostanság technetre véletlenül vagy egerekre?
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot.
A november 25.-én megrendelt Ant+ usb dongle megérkezett. Ilyenkor az eladónak kell írni vagy elegendő a termékhez?
Köszi szépen a segítséget. -
vittorio7
őstag
-
V/
Topikgazda
-
vittorio7
őstag
Helló!
Van annak rám nézve negatív következménye, ha egyszerre több vitát nyitok?
Érkezett két hibás cucc, 20 dollár körüliek. És több vásárlásnál is letelt a 60 nap, lassan vitát kellene nyitnom.
És olyan is van, ahol kamu követési számot adott az eladó, tehát ez sem fog megérkezni... -
Flashget
félisten
-
tsandor1
csendes tag
-
tsandor1
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Minden oldalon itt, eBay, PayPal mindig első körben az eladóval egyezkedsz ehhez készítettek egy egységes probléma jelzési oldalt, ha nem muszáj akkor nem akarnak a beleavatkozni a dolgokba.
A lényeg az, hogy itt az eladótól kérnek jutalékot, csak ezen a felületen keresztül rendetzve tudja azt a pénzt visszakapni, ha neked visszaküldi a pénzt, akkor a vásárlás sztornó, nem történt meg, így a jutalék a visszajár. Ráadásul azt az eladás árból vonják, ha azt nem teszik a visszaküldött pénzhez, akkor te kevesebbet kapnál, mert az eladó csak a kézhez kapott pénzzel tud gazdálkodni.
Lényeg az, hogy ha jóhiszeműen áll mindkét fél a probléma megoldásához akkor nincs semmi hátrány. -
tsandor1
csendes tag
-
tsandor1
csendes tag
-
walakyb
tag
-
V/
Topikgazda
Úton van, majd akkor lesz valami ha megérkezik a következő könyvelési helyre, menet közben nem írja a pilóta a nyomkövetést.
02.12.2018 14:57 Átvéve a feladótól 重庆南岸区收寄中心
02.12.2018 16:14 Megérkezett a postázóba 重庆南岸区收寄中心
02.12.2018 22:47 Elhagyta a postázót 重庆南岸区收寄中心
03.12.2018 09:24 Érkezés a nemzetközi átvételi helyre 重庆国际
03.12.2018 09:25 移交海关,备注(送交出口海关/安全) -
V/
Topikgazda
-
walakyb
tag
-
sloja
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
tsandor1
csendes tag
-
tsandor1
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Nem minden esetben.
Te sem szeretnéd ha rendőrség azért zargatna mert tiltott oldalakat nézegetsz. Így vannak szabálykövető kínaiak is.
De Aliexpressről beszélünk. Hogy a többiek miként oldják meg az egy dolog. Hong Kong, Makaó, Tajvan és egyéb speciális terültek kivételek, de Nagy Kínában tényleg nem érhető el. -
V/
Topikgazda
Tiltott és még azonkívül egy csomó oldal.
De a dispute-nál lehet feltölteni videót vagy pedig egy kínai videó megosztó oldalra regisztrálsz és oda töltöd fel. -
tsandor1
csendes tag
-
JóGéza
aktív tag
-
tsandor1
csendes tag
Sziasztok!
Egy Blitzwolf vezetéknélküli töltővel kapcsolatban reklamáltam az eladónál és egy YouTube linket csatoltam neki a videóról. Azt írja, hogy nem tudja megnézni, küldjem neki e-mail-ben. Szerintetek ilyen lehet? Vagy csak az időt húzza? -
Beni2360
félisten
-
V/
Topikgazda
Igen.
-
JóGéza
aktív tag
-
Beni2360
félisten
Már másodjára futottam bele közel 4 hónap alatt egy nem nekem szoló TN-be.
Most nézem, hogy a tegnapi nap folyamán kézbesítették a Kaposvári 1 posta jóvoltából. Én meg itt Pest mellett lakok. Azon kívül, hogy jeleztem az eladónak, hogy ez nem ok, mit csináljak? Ez rendszeres mostanában, hogy másnak a követő számát adják oda? Furcsa a Szombati kézbesítés, vagy tegnap is ledolgozós nap volt?
TN: RP094951634CN -
EmptyParadox
senior tag
Sziasztok!
Shipment cancelled by seller esetén kérdezzem meg az eladót, hogy mikor tudja feladni újra? -
petymek
senior tag
-
V/
Topikgazda
Ezt a fajtát nem ismerem, de ennél olcsóbb az LST gyártmányú, 2 ismerősöm ilyet használ, meg vannak vele elégedve.
Én most ezen gondolkodom -
nightzone
aktív tag
-
V/
Topikgazda
Az normál küldemény, nem ajánlott, gondolom nem kellett aláírnod. Én is úgy gondoltam hogy világos az hogy könyvelt küldeményről írok. Két malomban őrölünk. De akkor sem ott kell a normál küldeményt átadni, hanem a hivatali kézbesítési helyen. Saját szabályaikat ha megsértik, azzal én nem tudok mit kezdeni.
-
Flashget
félisten
Pedig azt hittem erthetoen irtam.

Ertesito Alis dolgokrol a levelszekrenybe. Rajtuk atvetel helye az egyik ideiglenes csomagatvevopont ami nem automata, hanem 1 holgy dolgozik benne. Tehat nem en nem a kinai kerte oda, hanem a Posta gondolta ugy, hogy a weben de nem itthon rendelt arut ott vegyem at. Igaz mind3 csomag TN szama UN kezdetu volt. -
V/
Topikgazda
Most tényleg nem értelek a Posta szerint ez csak belföldi forgalomban vehető igénybe.
Weben rendelt belföldi csomagodat kérd az MPL Ünnepi Csomagpontokra, ahol hozzád közel, kényelmesen, gyorsan intézheted az átvételt:
Az Ünnepi CsomagPonton csak csomagátvétel lehetséges.
Tehát levélküldeményt ami ugye 2 kg-ig terjed eleve nem lehet oda kérni. A kínai küldemények nagyobb hányada meg az.
Külföldi ajánlott küldeményt még csomagként is csak az üzletszabályzat megsértésével kézbesíthetnék ott. Ha nálatok ez így működne, akkor ott jó nagy probléma van. -
Flashget
félisten
Hetfon mindenkepp bementem volna, ha nem jon ertesito.
-
Flashget
félisten
Az ideiglenes (kontener) csomagpont mar ki volt rakva es uzemelt is asszem 11.11-en csak az en cimem ami megvan adva Alin, kozelebb van ehhez az ideiglenes, unnepi ponthoz mint a Kispest 1-es posta. Igy aztan a nem belfoldi Alis rendeleseimet amiket meg oktoberben is rendeltem ide hoztak. Ez csak atvevo pont nekem is kenyepmesebb atvetel nincs sorbanallas es csak 5 perc seta. MP dontotte el ami nem fert a levelszekrenybe itt kellett eddig atvennem. A szoban forgo csomag sem fer bele.
ideiglenes unnepi csomagpontok -
UberMutant
őstag
-
V/
Topikgazda
Nálunk külön működik a levél és a csomag kézbesítés. A csomagkézbesítők (mivel több is lehet) nem jutnak el a postaládákhoz, mert nincs kulcsuk, csak a leveles postásnak van.
Társasházi, többlakásos résznél ezért mindig a következő munkanap hozza a leveles postás az értesítőt.
De ugyanez van, ha a csomagosnak van 180-250 csomagja a napi 8 órás műszakra (-1,5 óra) akkor majd a járat végén írja meg az értesítőt, mert a kézbesítési időbe nem fér bele a helyszínen történő megírás.Ha nem az ideiglenesre küldik, ami persze amikor feladták Kínába nem is létezett, így nem is lehet oda címezve küldeni, azt nem viszik a Posta pontra, egyébként is a belföldi küldemények kerülnek oda, mert ott választható feladáskor a Posta csomagpont.
Belföldön gyorsíthatja a megrendelt termék kiszállítását – különösen a csúcsszezonban –, ha az ügyfél a házhoz kézbesítés helyett személyes átvételt választ és egy általa kiválasztott átvételi ponton veszi át a terméket.
-
Flashget
félisten
Ilyen szoveg, hogy postan atveheto, mindig azutan volt, hogy az ertesitot bedobta es a csomagot lerakta postan. Ezert furcsa nekem a sorrend.
De ha nincs ertesito atlag ember honnan tudna, hogy megjott a csomagja? Munkahelyemen sokan nem is tudnak ilyen appokrol rajuk celoztam.
Vagy meg egy dolog lehet, 5 percre van az ideiglenes unnepi postapont atvevohely (kontener) lehet hetfon odaszolo ertesitot dobnak be ahogy eddig 3x is csak azok nem ajmanlottak voltak. -
V/
Topikgazda
Nem kell értesítő. Főleg úgy hogy nem garantálhatja senki sem a postán hogy tényleg meg is írják.
De! Ez csomagkézbesítés volt, az értesítőt hétfőn viszi a leveles postás.
Én a következőt csinálom.
Egy papírra a nyomkövetési szám alá a nevem, címem, a kézbesítő körzet szám és alatta a Magyar Posta nyomkövetési információi, végén az hogy átvehető a postán.
Bemegyek, átadom azzal a szöveggel, hogy többször jártam már úgy hogy nem lett értesítő megírva és eljuttatva hozzám, itt az látható hogy átvehetem, mert itt van, legyen szíves megkeresni.
Ilyenkor megnézi a gépen, jé tényleg igaz amit a postai rendszer nekem kiírt, felkelés elmegy érte. -
Flashget
félisten
11.11-i vasarlas a nyomkovetok szerint atvehetem a postan.
csak eppen ertesitom nincs nem dobott be a postas.
1. megint mas TN szamat kaptam meg aki szinten kispesten el?
2. postas elfelejtett ertesitot bedobni?
3. ki sem hozta a postas, ertesito sincs ez az uj modi ajanlott kinai kuldemenynel?gondolom ertesito nelkul szoba sem all a postas kisasszony.
-
remi67
tag
-
-szabi-
addikt
-
-szabi-
addikt
-
V/
Topikgazda
-
-szabi-
addikt
-
pn4hvq
senior tag
-
remi67
tag
Ezt is "feladták" másnap, sőt a zárolásból is lehúzták pénzt.
Na mindegy, bedőltem a 19-27 nap-nak. Blekkfrájdéj és 12.20 között mindenképpen bele kellett volna férjen.
Még1X nem fordul elő. Legalábbis az alin nem. -
V/
Topikgazda
-
remi67
tag
Aha. Csak ahogy látom a tied 12 nap alatt érkezett meg, én meg már 14-nél tartok és sehol semmi.
Köszi.
Akkor a karácsonyi ajándék sorból törlöm.
Meg asszem megvolt az alitól mind a 3 rendelés: első, utolsó, soha többet. -
V/
Topikgazda
Ezeknél majd csak egyszer már itt is van lesz a következő tétel.
Ha megnézed a nekem ilyesmi számmal kézbesített mozgását láthatod, hogy az a SG postai bejegyzéseknél azután a szöveg után amit most látsz nálad, a megérkezés a következő bejegyzés 8 nap múlva.
28-án még kézbesítenek, tehát idén várható. -
remi67
tag
RB662087405SG
Mondjuk kicsit elnéztem, az ali saját trackizéje szerint még "csak" 3. napja van valahol a tenger fölött. Vagy a kínai raktárban. Vagy a magyar posta feneketlen bugyraiban. Vagy valahol.
Despatched to OverSeas Postal Admin (From SG/SIN to HU/BUD)
2018-12-05 10:37:41
Más kínai webshopból (tinydeal) már rendeltem többször, azok ennyi időre mindig kiszállították és a vámon is átjött gond nélkül. De ez a termék nem volt azoknál most. Pláne nem ennyiért.
Köszi a reagálást!
-
V/
Topikgazda
-
remi67
tag
Hellótok,
Most rendeltem először aliexpressről, itt normális dolog az, hogy 4. napja "Despatched to OverSeas Postal Admin (From SG/SIN to HU/BUD) " állapotban van? A magyar posta csomagkeresője nem ad semmit, a többi meg ugyanezt vagy hasonlót. (aliizé sztenderd shipping, mégcsak ingyé se vót, ~2 jajró)
Igaz blekkfrájdéjon rendeltem, de azt hittem még idén megjön..... Megjön még ez idén? -
V/
Topikgazda
-
petymek
senior tag
Sérült termék esetén, ami nem a szállítás közbeni sztem, milyen indokot választanátok vita nyitásnál?
UGreen HDD házat rendeltem, aminek belül a rögzíteő fülei le vannak törve, és egyébként újlenyomatosan érkezett, meg kockáztatnám nem újonnan (a csomag sértetlen volt)?Kértem küldjenek másikat, válaszként mossák kezeik, sztük a szállításnál történt. Kérdezték használható-e ettől, mire válaszoltam, hogy nem lehet rátenni emiatt a fedelet, és megint kértem újatt küldeni, de nem jön válasz azóta. Lassan kifutok a 15 napból.
-
timolya
csendes tag
-
V/
Topikgazda
-
timolya
csendes tag
SF Express-szel rendelt csomag kb. mennyi idő alatt érkezik meg és ki hozza ki itthon?
-
V/
Topikgazda
Nem igazán értem a problémát az egész maximum 5 perc az elküldéssel együtt. Nem az érték számít egyébként, akár az összed beérkező küldeméynre bekérhetnék, a jogszabály alapján. Ha türelmetlen vagy (5 perc) akkor nem érdemes külföldről vásárolni.
Az Összefoglalóba is be van írva, a felhívást az USA nyomkövetési szám tisztázásra érdekében gondoltam, de írtam, hogy nem kell variálni, ha már küldték a papírt és csak ezt a kínai csomagot várod akkor összegyűjteni a 3 igazolás képet, átmásolni egy dokumentumba azt a szöveget ahol kéred az Áfa elengedést, kitölteni a nyomtatványt aláírni és kép róla és az egészet e-mailben elküldeni. -
GabN73
addikt
Csak egy kicsit kellett volna olvasni

-
animatrix11
őstag
-
spengo
csendes tag
Üdv! Felhívtam az általad linkelt számot (MP Vám ügyfélszogálat) Előadtam a "problémámat" a botrány nagy összegű (29USD) rendelés vámeljárásáról! Ekkor a hölgyike elkezdte sorolni hogy miket kell benyújtani, szkennelni... Vámkezelési megbízás szkennelve, aliexpress szkennelt vásárlás, Banki fizetésről szóló szkennelés ..... Na itt mondtam, hogy ezt ne folytassa!!! Mert iszonyatosan tisztelem azt akinek ehez ideje és türelme van!!!! Hát nekem NINCS és botrány magasról szrom le ezt a 29 dolláros termékkel való nyavalygást!!! ...És a hölgy válaszában kissé burkolva de maximálisan megértett!!!
Viszont nagyon köszönöm a segítségedet!!! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
-
27100 - 27001
85210 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- Ingatlanos topic!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest