- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
válasz
pulutodurumo #37017 üzenetére
-
vittorio7
őstag
Másnap reggel bementem a 62-es postára. De ott már nem tudtak segíteni.
Aztán felhívtam az alábbi számot: 06-1-767-8282. Viszonylag hamar felvették.Normálisak voltak, de egyből közölték, hogy nem ígérhetik biztosra a csomag "visszaszerzését".
És, ha visszahozzák a csomagot, akkor annak valami 8-900 Ft díja van.
Elméletileg már valahol a kicserélőben járt a cucc. Az ügyintéző sem látta, hogy hol van pontosan. Csak beírta a rendszerbe, hogy kérjük a csomag vissza szállítását. Leegyeztettük a pontos címet is, ahova kérem.
Még kétszer beszéltem velük telefonon, de egy hét után sem mozdult a csomag, és a rendszerben sem láttak mozgást.Egyszer csak felgyorsultak az események, és tegnap este jött az értesítés, hogy átvették a csomagot a munkahelyemen. Fizetni sem kellet érte.
Az elmúlt napokban, több postai ügyintézővel is beszéltem telefonon, és mindenki kedves és segítőkész volt.
-
vittorio7
őstag
Ez kivételesen munkahelyi cím volt. Az első ilyen eset, több mint 500 megrendelés után.
A cégnek rendeltem volna valamit. A cím jó volt, a név szintén.
A telefonszámon rá van írva, érthetetlen, hogy nem tudnak felhívni.Ha visszaküldik, vissza kaphatom a pénzem?
Ezen a számon hívjam őket?
"Lakossági ügyfeleinknek: 06-1-767-8282
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig." -
vittorio7
őstag
válasz
walakyb #27143 üzenetére
Nekem majdnem minden (9 db.) regisztrált levélként rendelt 11.11-es megrendelésem megérkezett már, kivéve kettőt. Az egy kamu követési számot kapott. A másikat még várom. Volt amelyik 15 nap alatt ideért.
Viszont két cucc hibásan érkezett. Ma futott be egy október elején rendelt regisztrálatlan csomag is, de még várok egyet. -
vittorio7
őstag
Helló!
Van annak rám nézve negatív következménye, ha egyszerre több vitát nyitok?
Érkezett két hibás cucc, 20 dollár körüliek. És több vásárlásnál is letelt a 60 nap, lassan vitát kellene nyitnom.
És olyan is van, ahol kamu követési számot adott az eladó, tehát ez sem fog megérkezni... -
vittorio7
őstag
Köszönöm a segítségedet, meg ezt a teljes körű összefoglalót a témáról amit írtál.
Talán nem is kellene off-ba tenni, mert úgy néz ki, hogy szervesen kapcsolódik az Aliexpresshez.
Ugye tegnap írtam egy idézetet az eladótól, amiben kérte, (könyörgőt sírós smile-kal is), hogy töröljem a vitát, és PayPalon keresztül fizet majd. Én tegnap este már nem tudtam ezzel foglalkozni, nem töröltem a vitát, úgyis 06.08-ig volt írva, hogy addig zárul. (Meg ha törlöm, akkor lehet, hogy nem is utalt volna PP-n sem.)
Ma reggel látom, hogy kaptam egy emailt, és az ali zárta a vitát, és megkapom a teljes visszatérítést.
"You and the seller did not reach an agreement. The refund amount will be based on the previous solution."
Mintha olvasták volna az Aliexpressen az alábbi szavaidat:
"Valahogy rendbe kellene tenni ezt a dolgot, mert magyar vevő viszonylatában ez, hogy PayPal-ra küldené a pénzt, a szerződési feltételek megsértése, a vásárlói védelem kijátszása."
-
vittorio7
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítéset.
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy silányabb minőségű pár dolláros cuccot.
Írtam az eladónak, végül felajánlotta, hogy visszafizeti az összeget.
"Please close this dispute,it is not transit dispute,
We make a refund for you by paypal after you cancel the dispute, you can give us a paypal account."Paypalra akarja visszafizetni az összeget. Ez bevett dolog az alin? Lehet, hogy banális kérdés, de nem tudom, hogy milyen adatot adjak a PP-ről. Eddig én csak fizettem vele.
Olyan funkciót találtam, hogy: Kifizetés igénylése. De ehhez email címet kell kérnem az eladótól.
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Rendeltem két tokot az aliról. Nem nagy összeg.
Az egyik tökéletes, a másik nem ahhoz a telefonhoz való, amihez rendeltem.Írtam az eladónk, hogy küldjön újat a rossz termék helyett, különben kénytelen leszek negatív értékelést adni.
Erre visszaírt, hogy töröljem a vitát, és akkor küld 2 tokot.
"Hello, Dear customer, I'm really sorry, if you cancel the dispute, we can send you 2PCS as a compensation for you, and look forward to your reply"
Most mit kell lépnem? Egyelőre nem akarom törölni a Dispute-t.
-
vittorio7
őstag
válasz
#59816064 #1251 üzenetére
Szia!
Nem zártam le a vitát. Most lezáródott: "Seller accept issue "
És ezt írta az eladó: "The case will be over the period. I give you a refund. Please re-purchase."
Akkor most visszautalják a teljes vételárat? Kb. mikor, és kell-e tennem valamit?
Eredetileg az kértem, hogy térítsék vissza a teljes vételárat. Helyette megígérték, hogy küldenek egy új cuccot. Majd többször kértek, hogy zárjam le a vitát. Ezt nem tettem meg.
Köszönöm az eddigi segítséget is.
-
vittorio7
őstag
Köszi. Akkor nem zárom le. De magától is lejár a 4 nap. Utána mi történik?
Most megy a visszaszámláló, még 23 óra van hátra.
-
vittorio7
őstag
válasz
vittorio7 #1249 üzenetére
Most is kérte az eladó, hogy zárjam le a vitát. "Please close the case. Thank you very much"
Többször leírták, a három nap alatt, hogy küldenek egy új cuccot. Mi arra a garancia, hogy megkapom az új, hibátlan terméket, ha törlöm a vitát? Hogy tudom elmenteni amit írtak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Rendeltem nemrég az aliexpress.com-ról. Kaptam egy hibás cuccot, nyitottam egy vitát/reklamáltam. Most még folyamatban van: "Dispute in Progress"
Az eladó megígérte, hogy küldenek helyette egy újat. Erre mit kell lépnem? Mert egy nap múlva le kell zárni a "vitát"? Törölnöm kell? Nyomjak rá a: "Cancel Dispute"-re?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest