Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elküldi az 1 $-os terhelést ha a banktól visszaigazolják, akkor rögtön sztornó és nem vonják le. Ezért nincs nyoma a banki számlatörténetben mivel ez 2 mp alatt lejátszódik, nincs mit könyvelni.
Ezért tudott vele fizetni.
Az AliExpressen magyar viszonylatban nem működik az sms téma, mondjuk úgy nincs 2nf fokú belépés.
Más a védelmi rendszer mint a PayPal-on, de itt sem mozognak a kártyaadatok és fizetni csak az Aliexpress-re történő belépés után lehet.
Kérdésre nincs válasz, mert ami történt az a válasz. (Akkor hogy is van ez az.........)
De nekem is az a véleményem hogy AliExpress használata Google fiók azonosítókkal hülyeség. Persze nekem is gmail e-mail azonosító a felhasználói név, de a jelszó az teljesen más, az Alipay jelszó is teljesen más (bár nekem meg van az eredeti Alibaba és Aliexpress azonosítóm is (hu9999999999 forma) amivel szintén be tudok lépni, ezért nincs értelme Google fiókos mókának, ha azt feltörik vagy fejre áll máris nagyobb problémával nézünk szembe mint egy új jelszó használata. -
Üdv!
Múlt héten cimborámnak Google fiókkal történő bejelentkezéssel "regisztáltunk" egy felhasználót a AliExpress-re. AliPay-ra is ugyanezt az email címet adtuk meg és oda regisztrálnunk egy kártyát. Valamiért a teszt terhelés itt nem történt meg.
(Legalábbis az OTP webbank felületén a számla történetben tegnapig ez nem látszott, még az ugyanazon napon szintén regisztált PayPal már igen.)Emlékeim szerint AliPay-en az SMS védelmet is beállítottuk. A tegnapi Ali-s vásárláskor a web felületen viszont semmiféle SMS/jóváhagyó kód/"mittudomén" nem érkezett, amikor fizettünk. A regisztrált kártya alapból kijelölve szerepelt a fizetési lehetőségek között. Rákattintottuk a fizetésre és kész: a fizetés sikeres, az összeg levonásra került.
Akkor hogy is van ez az Ali használata Google fiókkal és az AliPay "kapcsolata"?
Az a gondom, hogy a cimbi mindenhova "azonos" jelszót használ, hiába javasoltam neki már többször is jelszó kezelő programot.
Ezért gondoltam, hogy a Google fiókos belépés ennél csak jobb lesz/lehet.
-
válasz
internetezoo #26197 üzenetére
Az eladó. Mivel valamiért nem engedték ki az országból és visszaküldték neki.
-
internetezoo
senior tag
Kínai posta 23 nap alatt eldöntötte: "Shipment cancelled".
-
válasz
baandii #26195 üzenetére
Akkor az lehet amit írtam. Ha hétfőig nem lesz újabb infó, akkor hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot, én például így tudtam meg hogy vám elé van állítva, csak éppen nem küldtek értesítést mert az eladó nem írta rá a telefonszámomat a címkére és az értesítő levél meg véletlenül nem lett elküldve.
-
-
baandii
senior tag
Arrival at Sorting Center 2018-10-20 09:50:00 [REPUBLIC OF HUNGARY HUHUBUDA ] -- lassan egy hete megérkezett azóta semmi hír róla...ez így normális?
-
rostiron
őstag
válasz
gyulazsolti #26191 üzenetére
Szia.
Én a 3G verziót keresem.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy egyszerű kérdésem lenne, az aliexpressen vásárolnék egy xaomi routert. Azt javasolták, hogy hivatalos Mi storeból vegyem.
Tudnátok egy linket adni ami a hivatalos eladóhoz visz ?? gearbest is jó -
walakyb
tag
válasz
nexuspolaris #26184 üzenetére
Ez a fajta szallitas 2 reszbol all. Elsonek valamilyen modon eljuttatjak a csomagot skociaba, ott atcsomagoljak, majd dhl-el feladjak.
Elektronikusan bejelentettek a csomagot mar a dhl-nel, de ez nem jelenti azt, hogy naluk is van.
mi a faszozas, meg durvazas helyett inkabb orulj, hogy igy kapod, nem kinabol dhl. Igaz, akkor valoban eleg hamar a kezedben lenne, viszont (ha eleri a megfelelo osszeget) bizony vaskos szamlat is mellekelnek neked hozza... -
GabN73
addikt
Shipping fee:
US $ 29747.23 to Hungary by Express TNThát kösz
-
nexuspolaris
tag
válasz
nexuspolaris #25988 üzenetére
Az andriodos fejegységet végül elküldték DHL-el, állítólag tax free shipping-el. 14-én adták fel, 17-én a tracking szerint kapott egy fuvarlevélszámot Skóciából. Azóta semmi hír róla, most hívtam a DHL-t, azt mondták, hogy még mindig nem adták fel, még Skóciában van a csomag.
Mi a t...mre várnak? Azért ez elég durva, hogy egy futárszolgálat nem bírja egy hét alatt kiszállítani a csomagot EU-n belül... -
axlfsi
veterán
OKé, köszönöm az infókat, véleményt!
Az eszetlenül alatt azt értettem, amit utána magyaráztam is, következő mondatommal:
"Ali is eszetlenül kezeli az ügyemet? Gondolok itt arra, hogy vajon tekintettel vannak arra, hogy - habár mindkét disputenál ugyanazt a szöveget másoltam be, de - külön kezeli azokat, lévén a két vásárlás összege is különböző?"No, de mindegy is, bízom benne, hogy menni fog ez nekik, nem úgy, mint a kis kínai eladónak...
-
válasz
axlfsi #26180 üzenetére
Külön kezelik, mert vásárlásonként kel indítani. Majd a másikra is lesz reakció, ha nemakkor mindig rájuk szoktunk írni.
Kaptál tőlük egy ajánlatot vagy elfogadod vagy nem.
(Én ezt elfogadnám)
Az alap a probléma rendezésben hogy vagy rész refund és marad a motyó,
vagy neked az összes pénz kell, akkor a saját költségeden visszaküldöd és ha az eladó leigazolja a megérkezést, visszakapod a vételárat. A vissza postát nem fizetik ki
Nem tudom értelmezni a eszetlenül kezeli az ügyemet? dolgot. -
axlfsi
veterán
Kedves V/ és többiek!
Nos, Aliéknál nem vacakolnak, már jött is egy értesítés, melyben egy felajánlott összeg, amit akár el is fogadnék, mert korrekt, DE(!)
Szerinted/szerintetek következetesek az Alinál és nem kell azzal számolnom, hogy Ali is eszetlenül kezeli az ügyemet? Gondolok itt arra, hogy vajon tekintettel vannak arra, hogy - habár mindkét disputenál ugyanazt a szöveget másoltam be, de - külön kezeli azokat, lévén a két vásárlás összege is különböző?Mondom miert: szinte teljesen egy időben indítiottam a két dispute-t, mégis, számomra furcsa módon, csak az egyikre jött most ajánlat. 3 napom van dönteni. Ennél az egynél, a felajánlott összeg részemről ugyan rendben van, hiszen ha utána számolok, nagyjából az az összeg jön ki, ami a darabár (~0.40$)
Erre jött az AliExpress' Proposal:
[kép]Maga, az ajánlat:
[kép] -
axlfsi
veterán
Ám legyen úgy, nekem csak jó lenne, ha kisebb csomagokban érkezve jön meg a teljes mennyiség, de kiindulva az általam kifogásolt postázással kapcsolatban kapott válaszból, itt már több csomag nem fog jönni
Pláne, hogy a két tranzakció TN-je így is egy és ugyanaz. Ez ma meg is érkezett... annyira nem lehet balek, hogy még feladott 9 másik csomagot, melyhez már persze nem vásárolt nyomkövetést, abban bízva, hogy azok majd biztonságosan célba érnek. Én ugyan nem vagyok az a fajta, de egy ilyen módszerrel postázni a "leleményes magyarnak", enyhén szólva is rossz üzlet
-
válasz
axlfsi #26176 üzenetére
Hogy éri meg az ingyenes szállítással eladni valamit? Ott is fizeti valaki. Ha eléri az export csomag kvótát kifizetik neki a posta költséget, minél többet ad fel, neki annál jobban megéri. Pl. ha 100 csomagot ad fel kifizetik, ha csak 99 akkor nem.
A megérkezéstől számított 30 napig lehet értékelni. -
axlfsi
veterán
Teljességgel kizártnak tartom. Gondolj csak bele: hol érné meg az neki? Ráadásul, még csak nem is kértem hasonlóra sem. Két vásárlás volt, két tranzakció, melyről - én balga - gondoltam volna, hogy 1-1 csosmagot kapok majd. Na, ez helyett lett az egész egybe csomagolva, mint az kiderült számomra, amikor megláttam, hogy egy és ugyanaz TN-t adta mindkettőhöz.
Ekkor volt egy kis kiakadásom, de elfogadtam, hogy megszivatott és emiatt esetleg extra költségeim lesznek a vámnál (nem személyes használati mennyiség, emlékszel...).Az eladót persze kérdőre vontam, amit egy tollvonással hárított (szánom-bánom és ugye megérted blabla):
"Hello, I am sorry, the products you ordered are the same and order on the same day, we will usually send it to you together, I hope you can understand, thank you very much, a wonderful day!"Na, hát a be-kívánt "csodás napom" eddig tartott, mert miután megjött a küldemény, mely enyhén szólva is hiányos, kissé leesett az állam
Mellesleg, meg vagyok győződve róla, hogy aki a rendelésekkel foglalkozik king-csung, az nem ugyanaz a személy, aki kong-csung azt csomagolta és ez utóbbi frankón benézhette a dolgokat...
Mondjuk, nem kicsit furcsán, hiszen nem a szorzóval van a baj (mert teszem azt, 10 helyett, 1-nek nézi a vásárolt mennyiségeket) és úgy szorozza fel a 6-6 darabokat, hanem az ÁLTALAM vásárolt mennyiség szorozva a nem-/lot -tal, hanem 1-1 darabbal, azaz, a
10x /a lot (10x6=60) és 13x /a lot (13x6=78)
helyett
10 darab és 13 darab, összesen... Full nonszensz!Nem kétséges, ha csak egy kicsit is értelmes robotok ülnek a "békéltető testület" székeiben, akkor érteni fogják a felháborodásom és felém döntenek. Ami itt most a legbosszantóbb, az az, hogy emiatt várhatok (immáron) kb. két hónapot, ha ismét rendelek valakitől (ettől már félek újra vásárolni...).
UI.: ugye, értelemszerűen azt jelöltem, hogy megjött, de hiányosan Missing some goods (mást nem is tudtam volna, mert még bőven időn belül lenne). Ami azért érdekes, mert ugyebár, meg kell határozni az összeget, hogy mennyit szeretnék refundoltatni... itt - tökömnek se volt kedve matekozni - a teljes, általam kifzetett összegeket írtam be, jobb híján... Ha nagyon szőrszálhasogatni akarnak majd, akkor kimatekozzák, hogy a 138-ból márpediglen megkaptam 23-at, úgyhogy csak X összeg jár vissza. Hidegen hagy, csak legyünk túl rajta és rendeljem egy másiktól (immáron megvárom, míg feladja az első csomagot, csak utána adom le a másik felét a mennyiségnek).
UI2: miután lezárul a dispute, tudom még értékelni (nyilván a béka segge alá) az eladót, vagy a lehetőséget esetleg elveszi a rendszer, ha visszakapom a pénzem?
-
-
axlfsi
veterán
Hm, emlékeztek még az esetemre? Nos, csak lett belőle dispute. Mindjárt kettő is, ugyanis én két, teljesen egymástól független vásárlást végeztem, két különböző (színű) termékből, külön tranzakció, fizetés - habár egyben postázta a kedves eladó!
No, de az hagyján, hogy egyben postázta és járt a seggem, vajon ekkora tételre, mit lép majd a vámhatóság - úgy gondolta a kedves eladó, hogy megkímél az esetleges áfától, ugyanis a (6*10)+(6*13)=138 darab helyett, nagy mellénnyel, volt pofája elpostázni nekem összesen 23 darabot
(ami gondolom úgy jött neki össze, hogy: (1*10)+(1*13)=23 ... na, de én kérek elnézést, hogy nem látnak a szemükre... Áhh, szavakat nem találok, úgy kiakaszt!
Mindkettőre természetesen rányitottam a dispute-t és kíváncsian várom a fejleményt. Mindenesetre, eléggé kib@aszott velem, így év végére, mert mire újból a kezembe lehetne a számomra szükséges mennyiég, amire ELEVE leadtam a rendelést, lesz vagy két hónap is, az ünnepek miatt... Gratulálok!
UI.: mondjuk, mit is várhatok egy olyan eladótól, aki egy normális nevet nem tud beregisztrálni?! (a "candy store" helyett, sikerült neki egy "candy stroe"-t összehozni...).
-
válasz
ericdrawen74 #26167 üzenetére
Majd frissül.
-
válasz
spileraaa #26170 üzenetére
Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy minden fizetésnél mozogjon a bankkártya adatod (ami nem tekinthető biztonságos megoldásnak) akkor felejtsd el az Alipay-t.
Nagyon nem szándékozok a működésbe belemerülni, de amikor fizetsz a rendszer úgy fér a bankkártyához hogy az adatok nem kerülnek ki a rendszer felügyelete alól.Hagyd így dolgokat, ez így a megfelelő.
-
spileraaa
senior tag
3 hónapja amikor rendeltem igaz akkor sem volt sms de talán kért pluszba egy 6 számjegyű kódot még amivel megerősítettem a fizetést erre tisztán emlékszek
de most nem volt ilyen ezért lepődtem megde akkor ezek szerint ez csak addig van míg megjegyzi a kártyámat?
vagyis ha most törölném a kártyát és újból akarnék fizetni ott ujbol lenne ez a 6 számjegyű kód? mert ez a része kicsit zavaros múltkor miért kellet most pedig nem volt
-
válasz
spileraaa #26168 üzenetére
2012 óta használom, biztonságos. Fizetéskor nem mozog a bankkártya adat.
És nem PayPal, nem igazán célszerű hasonlítani. Az Alipay-t nagyon sokan használják, majd 3-szor többen mint a PayPal-t (254 millió), úgy 700 millióan. Csak törekednek a biztonságosságra.
De láss egy aktuális hírt.
Ne add meg kamu oldalaknak az AliExpress azonosítóidat. Évekig a PayPal-on sem volt két lépcsős azonosítás és az eBay-n sem mindenki használja. -
spileraaa
senior tag
most nagyon meglepődtem
rendeltem az alirol és nem kért se megerősítő kódot mint a paypalnal küld sms-tpedig regisztrálva vagyok az aliplayre vagy ott külön be kell állítani ezt?
vagy töröljem a kártyámat és mindig írjam be ujbol?
-
válasz
ericdrawen74 #26163 üzenetére
20,21,22,23 nem biztos hogy foglalkoztak vele a hosszú hétvégés ünnep miatt, ezt a téves szállítást szokták rendezni. Figyeld a nyomkövetést a posta oldalán.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Adrian0711 #26162 üzenetére
Ez a része megtörtént visszaküldték az országos logisztikai központba. 19-én került be az olk-ba, volt 4 napjuk, hogy szétszortírozzák. Hát qrvára nem jött össze...
-
Adrian0711
csendes tag
válasz
ericdrawen74 #26161 üzenetére
Szerintem be kell telefonálni abba a postába ahova vitték, és jelezni hogy máshova kérted. Lehet átszállítják oda , de nem akarok h*lyeségeket beszélni, egy próbát megér.
-
ericdrawen74
senior tag
Most, hogy rossz postára vitték ki a csomagom, van rá esély, hogy holnap kézhez kapjam?
Vagy ne várjak csodát a Magyar postátol? -
válasz
Adrian0711 #26156 üzenetére
A hunyó a miskolci posta kézbesítője, mert csak akkor adják ki neki ha azonosítani tudja a kézbesítő részleg a címzett címét, nevét. Nem találta meg a postaládát a neveddel.
A helyedbe kérnék képet az eladótól a csomagcímkéről bemennék a 10-es postára és megkerestetném az adott körzet 2018.10.08-i kézbesítési listáját és megnézetném hogy a kézbesítő milyen okot írt rá vagy magát a kézbesítőt, hogy mi volt a gond.
Az eladó ha megkapja tudja emelni max 60 nappal a szállítási védelmet és egy másik számmal el tudja küldeni.
Ha lesz bizonyíték hogy a csomagcímkén azonosítható volt minden és te is azonosítható vagy a címen (neved a postaládán) akkor lehet reklamálnia postán és minimum az újraküldés költségét elkérni.Ez még nincs az eladónál, még belföldön továbbítják, de azt már nem fogják beírni. Ha 19-én érkezett meg előfordul hogy kell ott is még 1 hét, de a 19-21 az kiesik ott is.
-
Adrian0711
csendes tag
válasz
Adrian0711 #26156 üzenetére
-
vasi89
őstag
válasz
Adrian0711 #26154 üzenetére
Alin nem jár le a védelem azelőtt h vitát tudnál nyitni emlékeim szerint. November 3.án megnyitod azzal a vitát h nem jött meg, vissza fogod kapni a pénzedet. És egyértelműen a posta hibázott, lehet hogy új kézbesítő volt és nem találta a házszámotokat. Nálunk ezt 3 csomaggal játszották el, a 4-et megkaptuk és mivel gearbest-ről rendeltem megkérdeztem a postán, hogy ez hogyan lehet. Felelős természetesen nem lett, kaptam egy így jártam kártyát és ennyi. Egyébként nálad is látni h kézbesítőhöz lett rendelve, akkor tudták, hogy melyik körzet...
-
válasz
Adrian0711 #26154 üzenetére
Mi volt a nyomkövetési szám? Ha hibás a címzés már a Nemzetközi Kicserélő Központ visszaküldi, minek küldenék tovább?
-
Adrian0711
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy kijelzőt, még szeptemberben. Október elejére "megérkezett", vártam a postást hogy hozza de nem jött. A postán másnap erre közlik velem hogy a csomag visszalett küldve a feladónak ismeretlen címzett miatt. (?) Ilyenkor ki a hibás? Én, az eladó, vagy a posta?? Mert a címet és a címzettet jól adtam meg, a többi rendelésem megjött rendesen.
Rá írtam rögtön az eladóra hogy szeretnék teljes visszatéritést vagy küldje újra. Természetesen ő szerinte a csomag nem lett visszaküldve, nenjek be a postára és érdeklődjek ott.Ez ment kb 2 napig, majd írta hogy mostmár látja, amint megkapja visszaküldi. Egyeztettük a szállítási címet stb majd kértem hogy hosszabítsa meg a védelmi időt.Na, azóta vissza se ír körülbelül 2 hete, és a csomag 19-én megérkezett Pekingbe.
Vitát se tudok nyitni, mert azt írja hogy a csomag még úton van vagy valami ilyesmi, de ha nov 3 ig nem jön meg, akkor nyithatok vitát.Oké, de a védelmwm addigra már lejár.
Valaki tud javasolni valamit,? Kihez mihez lehwt ilyenkor fordulni?
Kb 8000e FT ról lenne szó, és szertném visszakapni.
Ui:bocsi az elütésekért ha van, mobilról vagyok.
Előre is köszönöm! -
válasz
Goldelf #26145 üzenetére
Ilyenkor úgy kell beküldeni dolgokat amely a virtuális kártya számla kivonat, szerződés azon része képen ahol látszik a kártyaszám és tulajdonos neve, címe vagy akár egy kép a Netbankból ahol ezek az információk látszódnak.
Tudják hogy léteznek virtuális kártyák, akkor ezért nem fogadták el, mert a kártyatulajdonlás nem lett igazolva. -
szmyky
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #26146 üzenetére
Azt el is felejtettem beleírni, hogy lehet hogy a posta vitte rossz helyre, ritkán előfordul.
Örülök, hogy megoldódott.
😉 -
ericdrawen74
senior tag
-
-
válasz
Goldelf #26142 üzenetére
Azzal célszerű kezdeni ha új kártya lesz, hogy régit törölni az Aliexpress-ről, ehhez van leírás az Összefoglalóba.
Ha Visa vagy Mastercard a kártya, akkor célszerű az Alipay-re beregisztrálni és akkor használható normálisan. Ha Maestro kártya akkor Alipay kilőve és mivel a hitelesítési hibája jött elő, így fizetni sem lehet vele itt.
A rendszer akkor is tiltja ha fedezet hiány van, amibe az is beletartozik, hogy a banki rendszer nem érhető el.
De az Appeal-nál nem dokumentumot kértek? -
szmyky
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #26141 üzenetére
Valószínűleg, amit kaptál tracking number az nem a te csomagod száma.
Milyen értékű volt a csomag amit rendeltél?
6-8 dollár alatti?
Lehet, hogy sima nyomkövető nélküli postával küldte, csak beírt valamit, mintha nyomkövetős lenne.
Ezt a képet másold be az eladónak és írd oda hogy, ez nem a te lakhelyed és kérd az eredeti nyomkövetőt. -
Goldelf
csendes tag
Sziasztok!
Hétvége óta nem enged fizetni az Ali. Webkártyával fizetek évek óta (fizikailag nincs kártya, amúgy mindenben egyezik egy dombornyomotttal), több száz rendelésem van, de most lejárt és újat kaptam, azóta ezzel kétszer háromszor fizettem, de azóta nem enged.Konkréten ezt az üzenetet kapom:
For security reasons this process can not be continued.To make sure your transaction is secure, please provide us with documentation by clicking My Appeal for further verification.
Megpróbáltam az appealt, erre azt írták vissza erős sajnálkozások közepette:
We are sorry to let you know that we were not able to validate your transaction. This means that, unfortunately, the payment method that was used for this order cannot be accepted anymore.Valakinek valami ötlet?
-
vasi89
őstag
Persze ennél nagyobb értékű és nagyobb kedvezményű dolgoknál és aminek a korlátozott a mennyisége lenne ez hasznosabb.
igen erre gondoltam Én is csak eléggé röviden sikerült megfogalmazni
A gyenge láncszem a fogadó ország vámja, postája.
Én sem a Kínai posta miatt aggódom, hanem az eddig nem látott nagy erőkkel készülő magyarposta miatt
-
spileraaa
senior tag
ez menyire jo?
20/50pcs/lot melamine sponge Magic Sponge Eraser Melamine Cleaner for Kitchen Office Bathroom Cleaning Nano sponge 10x6x2cm
[link] -
válasz
vasi89 #26133 üzenetére
Olcsóbban kapod meg és nem veszik meg előled ha elfogyna a készlet, mert már te lefoglaltad. A most 9,84 $ az 7,84 $ lesz, spóroltál 2 $-t. Persze ennél nagyobb értékű és nagyobb kedvezményű dolgoknál és aminek a korlátozott a mennyisége lenne ez hasznosabb.
De ha a másik webshop-ban veszed meg most akkor ugyan 1,02 $-al drágábban kapod meg, de ez még időben elindul és rendesen meg is fog érkezni. Ez a"kockázati felár".
De az meg benne van a pakliban hogy a 11.11.-i szállítási dömping (tavaly a kínaiak jobban kezelték, mint a mi postánk) miatt késve kapja meg az ember, de Kínából 11.25-ig kiküldik az összest, még az ottani vám is mondjuk úgy, dupla műszakkal készül, a szállítókról nem is beszélve. A gyenge láncszem a fogadó ország vámja, postája. -
válasz
vasi89 #26128 üzenetére
de idén akkor már esélyt sem adnak h estleg korábban megvegyem? Természetesen megveheted.
Az sokat segít, ha az eladó oldalán szétnézel.
Itt a pre-orderes oldal és itt a most megvásárolható oldala a Baseus 36W Dual USB Quick Charge QC 3.0 Car Charger For iPhone USB Type-C PD Fast Charger Mobile Phone Quick Charger Car-Charger töltőfejnek.De ezen az oldalon most meg tudod venni az 11.11 akciós 7,84 $ helyett mobil app-on keresztül fizetve 8,86 $-ért. Ez lenne a BASEUS Official Store oldala
-
Ezen a oldalon leírva az előrendeléses vásárlás szabályai.
A mellékelten képen látható hogy fizetni 3. pont majd pekingi idő szerint Nov 10, 2018 07:00:00 PT és Nov 12, 2018 04:59:59 PT közt kell, jön egy e-mail hogy fizess és lehet fizetni az előfoglalásnál kifizetett összeggel csökkentett eladási ár különbözetét. Aki már vásárolt ilyet, annál szerintem a vásárlásnál az oldalon ketyeg a számláló.(Phase 2 szöveg után) -
lacentos
tag
válasz
vasi89 #26128 üzenetére
Rendeltem 1 kártyát és már felajánlotta,hogy fizessem ki az egészet.(legalább is így értem)
Felőlem rendben lenne írtam is,de még nem történt semmi hogyan fizessek."Hello, dear friend
The item you selected is a high quality one with competitive price. You would like it.
Instant payment can ensure earlier arrangement to avoid short of stock.
Thank you and awaiting your payment.
Best regardsSamsung Team^_^"
-
vasi89
őstag
Hello,
Mi ez a sok pre-orderes cucc alin, főleg olyanok amik amúgy már kaphatóak voltak? Vagyis látom h 11.11-re lehet előrendelni de idén akkor már esélyt sem adnak h estleg korábban megvegyem? Mert szerintem idén én kihagyom 11.11et, megrendelek mindent most mert szerintem rosszak az esélyek h karácsonyig ideérjenek a cuccok 11.11 után.
-
mzso
veterán
válasz
gyulazsolti #26125 üzenetére
Ebay-ről nem szabad akksit rendelni: https://www.youtube.com/watch?v=3qm6CkQDr9k Még a boltban kapható márkásak is gagyik szoktak lenni.
Nekem egy fórumtárs ajánlotta fel magátol, hogy küld az LADDA-t. Került vagy 170Ft-ba 2 csomag AAA meg egy AA postakész borítékban.. Megpróbálhatsz keresni valakit aki ilyenre hajlandó. (Mintha ilyenre is lenne topic)
Szerintem a nem "komoly" helyre is érdemes akkut venni. 2-4 feltöltés után még az ócsó szén-cink elemkkel szemben is árelőnyben vannak a Ladda-k. Még ha 1200Ft-ot is bekalkulálod akkor sem jársz rosszul
A Tronic-okat sokan szidták amúgy az egyik topic-ban. Én is gondoltam rájuk, de lebeszéltek róla.
-
mzso
veterán
Akkor ennek annyi. Nálam a reminderben csak a feladás visszaszámlálója van.
"You now have an agreement with the seller to resolve the dispute. You must return your order (with tracking details) within 9 calendar days 8 hour 7 minute 17 second If you fail to return your order within this deadline, your payment will be released to the seller. "
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
peestike #26124 üzenetére
Próba lett volna, hogy mégis milyenek.Ha többet tudtak volna mint az itthoni zsibisek, jó lett volna.
Azok bírnak 3/4- 1 évet az én felhasználásommal, és drágábbak.
Ahova komolyabb kell oda eneloop van vagy tronic. Az Ikea meg nekem messze van, és 1200Ft a posta, ha jól emlékszem a ladda aksira. -
peestike
senior tag
válasz
gyulazsolti #26117 üzenetére
Nem akarok trollkodni, de te elhiszed, hogy egy aa cellából kijön 3800 mah, egy aaa-ból meg 1800? 18650-ek nem hozzák ezt az értéket (3800). Ha megérkeznek is dispute, mert ilyen értékek a világon nincsenek...
-
válasz
gyulazsolti #26120 üzenetére
Melyikre gondolsz?
Ha a meg nem érkezettre. Ha zárja a rendszer a vásárlást (a szállítási védelem kifut) és nem érkezett meg akkor van még 15 nap dispute-t nyitni. -
válasz
gyulazsolti #26117 üzenetére
Megpróbálhatod mert egyértelmű hogy nem jó nyomkövetési számot adott meg, gyakorlatilag kamu, így nem fog megérkezni, elveszettnek tekinthető. Van amikor csak a dispute-ra reagál az eladó, aztán ad egy másik számot, az igazit.
Ha nem lehet megnyitni ki fogja írni hogy szállítás alatt, nyisd később. -
gyulazsolti
senior tag
Értem én, de ilyen sokáig?
Akkor még van esélyem, hogy be tudjam írni a véleményemet a meg nem érkezett áruról?Közben szerkesztettél, látom. Akkor tárgytalan ezek szerint.
Azt egészíteném ki sok mínusszal.-----------------------------------------------------------------------------
Más.
Ez is elem, és nem akarok úgy járni mint a másikkal.
Beszéltük már vagy 3 hete.
Itt meg a track meg sem mozdul, és erős a gyanúm, hogy nem is fog.[link]
Írtam az eladónak 10.10.-én, és 17.-én.Válaszra sem méltatott.
Nyithatnék rá egy disputét, vagy ki kell várnom azt a 11 napot, november 3.-át? [kép] [kép] -
-
8
senior tag
Igen, a szerződési feltételek szerint járnak el amit én is elfogadtam.
Azok szerint sokféleképpen el lehet járni. Ez van, amikor a vásárlónak kedvez, és van, amikor az ilyen eladóknak, akiket inkább gyomlálni kéne, mint a szerződési feltételek által adott lehetőségekkel segíteni.Várom majd a "or keep the item and agree a partial refund with seller." lehetőséget a dispute-ben.
-
válasz
gyulazsolti #26111 üzenetére
Csak kiegészíteni tudnád ha lenne mert a Published állapot azt jelentené hogy már volt értékelés, azután kiegészítheted a Leave more feedback linken, ennek írja az 54 napot. De mivel nem adtál le, azt nem lehet kiegészíteni. Ez lehet a hiba üzenet oka.
Itt nekem 142 napot ír a kiegészítésre:Ha a linkre kattintok akkor jön elő ez:
Ez szokott az igaz lenni: You can leave feedback for the seller within 30 days of completing an order. Ha nem érkezik meg akkor a szállítási védelem lejártakor lesz technikailag komplett a vásárlás, onnantól számítva 30 napon belül lehet értékelni.
-
Kár volt kiemelned az asszisztálási részt. Az szerződési feltételek szerint járnak el amit te is elfogadtál.
Returns & Refund Guarantee
Returns & Refund is a guarantee provided by sellers for every product they sell on AliExpress.com.
When you receive a product that was bought and paid for on our site, and you find it is not as described or is of low quality, you can contact the seller to resolve these problems (according to the seller's set of returns guarantees).You will then be able to request a full refund and return the item, or keep the item and agree a partial refund with seller.Neked az eladóval van problémád nem az AliExpressel, a fentiek alapján nem asszisztálnak, csak leírták a lehetőségeket.
-
8
senior tag
Köszönöm a választ.
Mivel a képen láthatóan az "A" lett választva az lenne az 5 cm-es, elméletben akkor volt B és C is, mert nem lenne értelme 1 fajtához felsorolást tenni..
És köszönöm, hogy meg akarod magyarázni, hogy volt más opció is.
Nem volt. És a "Size: A" sem volt részletezve, sőt, ki sem volt írva, csak egy hold képe volt választható.Csaló, manipuláló, hazug eladó, az Aliexpress pedig asszisztál hozzá.
A visszajelzésekből úgy látom mindenki másra számított:
-
Makifeju
tag
válasz
szmyky #26109 üzenetére
Köszönöm a válaszod,én is hasonlóan gondolkodom.
Azzal érvel a kisember hogy a beavatkozásig van még 3 nap,ergó ha nem fogadja el a dolgot az új opciókkal,vissza tudom változtatni a vitát az eredeti okra. Humánus ember lévén még segítenék is neki,de ez a hatalmas nyomulás kicsit kibillentett.... -
szmyky
aktív tag
válasz
Makifeju #26107 üzenetére
Az van a hátterében, hogy ő szerintem büntetést kap az Alitól, attól függően, hogy mi a vita oka.
A másik, hogy ha az Ali dönt az ügyben, akkor nagyobb eséllyel kap kedvezőbb ítéletet, ha esetleg a vita oka nem hibás termék, hanem mondjuk, hogy neked nem tetszik az adott cucc.
Szerintem ne változtass, mert lehet, hogy azt se fogadja el és belefutsz, úgy az Ali döntésbe, hogy számodra kedvezőtlenebbek a feltételek. -
Makifeju
tag
Sziasztok!
Tapasztalatokat várok az alábbi kérdésben:
Adott egy rendelés (telefon lcd),ami egyértelműen hibásan érkezett. Vita nyit,bizonyítékok fel,biztos a végeredmény,lévén egyértelmű a hiba. Erre ír az eladó hogy változtassam a vita okát személyes akármire,ő rögtön elfogadja és jön vissza a pénz. Kicsit fura volt a kérés,eddig nem nagyon találkoztam vele pedig jó pár éve tolom az alit napi szinten. Utánanézve ennek a "miért is változtassuk meg a vita okát" dolognak,gyakorlatilag teljesen ellentétes vélemények voltak,semmi konkrétum. No írtam a fickónak hogy marad minden úgy ahogy van,fogadja el a vitát és zárjuk,vagy majd dönt az aliexpress. Erre egyre jobban kezdi ezt a dolgot erőltetni,most már ott tartunk hogy hol dühösen,hol gyakorlatilag könyörögve kér hogy változtassam meg az okot.
Mi a fene van ennek a hátterében,illetve aki volt ilyen helyzetben mit tett és milyen következményekkel? -
Mivel a képen láthatóan az "A" lett választva az lenne az 5 cm-es, elméletben akkor volt B és C is, mert nem lenne értelme 1 fajtához felsorolást tenni.. Azt küldött amit választottál.
Hogy mennyire megtévesztő hogy 20 cm-rel indul a szöveg, abba most nem különösebben mennék bele, de valóban az.
Ha ez volt az eredeti kérdés: Csak ennek lejárata után tudok fellebbezni a dispute döntés ellen? (nem látom még gombot)
Ha lehetne fellebbezni, akkor már ott lenne. -
8
senior tag
Az eredeti kérdésemre tudod esetleg a választ?
Btw méretválasztási lehetőség nem volt, csak a hold volt a termék a képek között is, ezt rendeltem:
"20cm" "Large"De teljesen mindegy is, mint leírtam, sem a méret nem érdekel, sem az ára, az viszont igen, hogy ez a szemét, megtévesztő, undorítóan ügyeskedő eladó, aki 3176 ordernél jár a hazug termékével, igenis refundoljon, legalább részlegesen, és ne visszaküldéssel érveljen.
Ugyanez érdekelne $0.00001 értékű és $1137 értékű terméknél is.
Úgy gondolom, ez túlmutat van az ali-n "elfogadott" (megszokott) ügyeskedések keretein (tól-ig árak, legolcsóbb árú termék "elfogyott", állandó -56% engedmény, stb stb). -
Flashy
veterán
én is rendeltem holdat. elég szemét termékhirdetés volt, a címben a nagy méretűt írja, de valójában csak egyfajta méret volt, a legkisebb, a többi meg se jelent még úgy sem, mint out of stock. még feladás előtt valaki szólt facebookon, cancelozni akartam, válasz helyett hirtelen "feladta".
nagyon utálom a tól-ig hirdetéseket is, amikor a 10 dolláros dolog mellé odaraknak egy szöget 1 centért, a hirdetés ettől hirtelen az 1 centesek közé kerül ár szerinti sorrendben az elejére. másik verzió amikor a legolcsóbb dolog nem szög, csak valahogy most éppen nincs raktáron, nem tudom, ilyenkor miért marad az a rendezési szempont. na ezeknél egy fokkal még szemetebb ez a holdas, ez már tiszta átverés. én nem reklamálok, mert annyit nem ér meg az ára, inkább nagyon jól megjegyzem, nehogy drágább dolognál is belefussak hasonlóba. ez meg gazdagodjon meg 5 centis holdakon...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest