Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chriss76
csendes tag
Követési szám alapján tudni merre járnak a csomagjaim?
RL809338398CN
RL809337865CN
RL809336919CN
UN813317037CN -
odium
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Nagyon fáj a fogam egy jó minőségű kézi porszívóra, ezt néztem ki magamnak:
[link]
Számítógép, laptop, szárítógép, egyéb elektronikai eszközök portalanítása lenne a cél, autóban nem nagyon használnám. A készülék hálózati adapterrel 53,29 dollár, amit -ha csak szivargyújtóval kérek - le lehet vinni 45,99-re. Az adapter kérdését meg tudom oldani azzal, hogy rendelek egy 220-szivargyújtó átalakítót, de természetesen
4 dollárral így is a limit felett van. Áfával meg vámmal viszont már nagyon sok lenne, úgy nem kell. Kérdésem, hogy van-e valamilyen mód arra, hogy 42 dollár legyen a feltüntetett összeg, úgy, hogy a 45,99-et persze kifizetném.Köszönöm.
-
válasz
rushty
üzenetére
Várd meg a február 11-et, akkor kezdenek dolgozni. Ha nem kerül feladásra akkor automatikusan, a processing time lejárta után visszaküldik a pénzt. Nem kell csinálni semmit.
Ha már nem létezik a Store (bár szerintem csak valami tévedés, mert akkor a vásárlások is sztornózva lennének és az AliExpress értesítésével együtt a pénz is visszaindulna) akkor a Cancel order-el nem mész semmire mert azt az eladónak kell elfogadni vagy elutasítani. Ha nem létezik akkor nem fog menni.
Pár hsz-el feljebb erről beszélgettünk.
A dispute gomb a már szállítás alatt lévő termékeknél kerül elő. -
rushty
őstag
Ha egy Store nem létezik már, de a kifizetett order még processing ki van tolodva, Nem latni open dispute-ot (appban).
Ha cancelre kattintok, akkor sem (appban).
Hogy lehet ez esetben a refundolast igényelni? Az open dispute gomb hol van? -
válasz
üzenetére
Ha 24 órán belül meggondolod magad akkor el lehet állni.
Azon túl amíg nem kerül szállításra kérhető. A legtöbb esetben elfogadják.
Egyébként ha rossz indulatú lenne, már szállítottra jelölte volna és beírva egy akármilyen küldemény azonosítónak látszó számot. A 60 napos szállítási védelembe még így is benne lesz, mert a 25-35 nap várható szállítási alatt megérkezik. Nincs logika abban hogy ha látja, olvassa a kérelmed akkor miért van még "processing" alatt. -
törölt tag
Tudom hogy most ünnep van náluk, csak ugye az eladóval levelezek egy ideje. Válaszolt egy két emailra, de nem érti meg hogy miért akarom törölni a rendelést, pedig leírtam neki. Ugye az a dilemmám, hogy ha amit írtad az automatizmus visszaállítja a rendelés akkor elküldi amit nem szeretnék. Igen a Cancel Order gombot nyomogatom most, csak szerintem semmi értelme. Azért kérdeztem van-e más mód a törlésre, de akkor ezek szerint nincs. A vevő ha volt ilyen béna hogy megvette a terméket, akkor nem állhat el az üzlettől csak ha a kici kínainak is jó napja van és rábólint.
-
válasz
üzenetére
De az világos, hogy hivatalosan 11-én indul be a kereskedés, az üzlettel való foglalkozás.
A törlési kérelemnek vagy egy időtartama, most az látod hogy Awaiting Cancellation erre ha nem reagál az eladó, mert az újév miatt nem dolgoznak, visszaállhat az eredeti állapotra az Awaiting Shipment-re, mert az automatizmus el kezd működni.
A Cancel Order gomb nyomogatandó, nem a feladási idő kiterjesztés gomb. Ezek nem állapotok. -
törölt tag
Most itt tartok. A termék ki lett fizetve. Az a bajom hogy a törlést állandóan rejecteli. Ugyanaz a helyzet vele mint a felette levő Nokia terméknél. Extended processing time van. "Ha nem születik megegyezés, az eladó továbbra is szállítja a megrendelést." Ez azért klassz hogy nem állhat el a vevő a rendeléstől.

-
válasz
üzenetére
Az már nem jó, de szerintem nincs ilyen állapot.
Amíg el nem küldik addig van ez: Awaiting Shipment amíg ez látszik addig lehet kérni a törlést.
Most az ünnep miatt erre a kérésre nem valószínű hogy reagálnak.
Az eladó vagy elfogadja vagy nem, de semmit nem rak vissza.
Kérd újból, mert lehet hogy nem az eladó reagál rá.
If you have already paid for your order, the cancellation request needs to be approved by the seller first. If an agreement is reached, the seller will not ship the order and the transaction will be cancelled automatically. If no agreement is reached, the seller will continue to ship the order.
Ha már kifizette a megrendelését, a lemondási kérelmet először az eladónak kell jóváhagynia. Ha megállapodás születik, az eladó nem küldi meg a megrendelést, és a tranzakció automatikusan törlődik. Ha nem születik megegyezés, az eladó továbbra is szállítja a megrendelést.Egyébként amíg Payment being verified az állapot addig a vásárlás törlése nem függ az eladótól, akkor automatikus. Erre írják hogy ez 24 óra általában.
-
törölt tag
Sziasztok. Van egy rendelésem Extended processing time státuszban. Már az elején írtam az eladónak hogy nincs szükségem a termékre egyébb okok miatt. Töröltem a rendelést, de egyfolytában elutasítja és vissza teszi, pedig kultúráltam kértem hogy fogadja el .Van valami mód arra hogy végleg lehessen törölni a rendelést? Vagy itt teljesen az eladó jóindulatán múlik hogy elfogadja a törlést vagy sem?

-
válasz
messius
üzenetére
Az eladótól függ. Kérni lehet aztán majd kiderül. Nálunk is úgy működik ha hibás a termék a kereskedő visszaveszi, de a veszteséget nem ő nyeli le, továbbhárítja a gyártóra, beszállítóra vagy a gyártó ad csere készüléket, az már az ő egyességük. Gondolom az AliExpress kereskedőknél is így lenne.
-
messius
csendes tag
Köszönöm a választ, én is hasonlóan gondoltam esztétikai hiba esetén.
Viszont egy másik rendelésem(kamera) szinte használhatatlan, a leírásnak sok szempontból nem felel meg, nem látja el azt amire tervezték(szerintem szoftverhibás). Sajnos ezt bizonyítani sem egyszerű, visszaküldeni nem szeretném mert az plusz költség lenne. Ilyen esetben van esély a teljes összeg visszakérésére? -
bl4ze
veterán
Urak, keresek egy terméket, mely esetében igen sok a találat, és több eladó van aki több helyről postáz :
Spain, Germany stb. Ilyen "warehouse" szerű.
Lehet erre keresni, szűkíteni Ali-n? Hasznos lenne nem átnézni több száz eladót, amire kiderül kik postáznak nem csak "China"-ból
Köszi.

-
válasz
messius
üzenetére
Full pénz akkor jár vissza ha visszaküldöd, ha használható akkor mérlegelj, hogy szerinted az esztétikai hiba az kb 25 %-ot ér.
Annál többet jellemzően nem szoktak megítélni ha az eladó nem kompenzálna megfelelően és az AliExpress döntését kéred, adott esetben a visszaküldést is előírhatják. Minden eset egyedi, nincs általános szabály. 5-10-15-20% az esztétikai dolog. -
messius
csendes tag
Dispute indításánál a Refund only választásánál célszerű a teljes összeget visszakérni, ha a rendelt termék funkcióját tekintve használható, viszont durva esztétikai sérülések vannak rajta!? A hiba megítélése nagyon relatív, kinek mennyit ér pénzben kifejezve. Gyakorlatban mi a tapasztalat visszakért összeg igényével és annak kifizetésével kapcsolatban?
-
válasz
tobias40
üzenetére
Az Aliexpressen általában nincs trükkös szállítás, amit az EU-ból küldenek azoknál egyértelműen írják azt, de tényleg kevés az ilyen lehetőség.
Nem azonos az EMS gyorspostával, ami tényleg gyors, de drágább.
A tipikus szállítási idő 20-40 nap, de van nyomkövetési lehetőség.As the name (“e”Packet) implies, the shipping service was designed for ecommerce, to make it more affordable and quicker for consumers to receive their purchases from online stores and marketplaces that shipped out from China and Hong Kong.
Ahogy a név („e” Packet) is jelzi, a szállítási szolgáltatást az e-kereskedelem számára tervezték, hogy megfizethetőbbé és gyorsabbá tegye a fogyasztók számára a Kínából és Hongkongból kiszállított online áruházakból és piacokból történő beszerzésüket.
37 országba küldhetnek ezzel, szerencsére Magyarország is közte van.
Ilyen nekem legrövidebb idővel 27 napos volt. -
tobias40
veterán
Aliexpress-en az epacket küldés az mit jelent?(nem láttam még ilyet)
Esetleg euból küldik és nincs több "járulékos" költség?(gondolom nem de hátha..
) -
mzso
veterán
Van. (megszakítottam a fizetést, mert a webszámlámra akkor nem tudtam utalni normál utalással. )
A képed a közvetlen előtti hsz-edből a rendelések listáról van nem? Ott van egy checkbox. Meg azon a help linken is amit én linkeltem. De nekem nincs. Mondjuk nem néztem, hogy a tiéden egy 2017-es dátum szerepel.
-
Most ezt nem értem, a vásárlás törlése csak addig kérhető amíg nincs szállítva, ez egyértelműen szállítás alatt van. A pénzed visszakapod ha február 17-ig nem érkezne meg és 18-án dispute-ot indítasz.
Itt semmiféle pénz visszafordulás nem volt, nem volt törlés sem, így pénzt sem kaphattál vissza még. -
Van egyáltalán olyanod? Több különböző eladó és nem fizetve? Ez akkor fordulhat elő ha megszakítod a fizetési folyamatot. Ekkor lesz látható a Pay Now gomb, mint azon a képen amit linkeltél.
A kosárba tett dolgokat fizetni az más dolog.
De nem tudom hogy nálam mire gondolsz? Neked honnan van olyan checkboxod? -
mzso
veterán
Helló!
Gyors kérdés: lehet valahogy több ki nem fizetett rendelést egyszerre fizetni? Én nem látok rá módot.
(#27961) V/
Neked honnan van olyan checkboxod? Az előkotor régi guide-ban látok ilyeneket a multi fizetéshez. De szerintem ilyet már rég nem láttam.
-
-
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Az összepfoglalóban ezt a részt havonta frissítitek vagy csak bent maradt régről:
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya tájékoztatása alapján az alábbi értékhatárokig adómentes a küldemény:
2019. február: 42,06 USD-ig, 58,89 AUD-ig, 56,03 CAD-ig, 41,99 CHF-ig, 32,39 £-ig és 285,41 CNY-ig.
Közel vagyok a 42 USD-hez a rendelésemmel azért érdekel

Köszi
-
válasz
messius
üzenetére
A dsipute is üzenetként indul, arra elsőként az eladónak kell reagálni, ha megegyeztek akkor cancel, ha nem sikerül megegyezni akkor kéred az AliExpress közreműködést.
Sérülésnél azt azért figyelembe kell venni a reklamációs megfogalmazásnál, hogy ő megfelelően csomagolta, de a postás elefánt ültrá. Esetleg ő is kérhet kártérítést a Postától. -
messius
csendes tag
Két rendelésem érkezett meg pénteken, sajnos az egyik enyhén sérült a másik pedig nem a leírtak szerint működik. Érdemes előbb üzenetet írni a hibákat részletezve+fotó, vagy inkább egyből Dispute!?
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Úgy van, de vedd figyelembe hogy az ünnep miatt csak 11-én kezdődik a vele való foglakozás.
A teljes összeget kapod vissza $-ban, a forint összeg nem fog egyezni.
Amikor fizettél a bankod akkor az az napi deviza eladási árfolyammal számolt, a jóváírás az viszont devizavételi árfolyammal történik. A kettő közt van különbség még azonos nap is, nemogy pár nappal később.
Ha nem akarod kitiltatni magad az AlIexpressről, akkor megfontoltabban vásárolj. Nem igazán kedveli egyik cég sem a sok meggondoltam magam dolgot. -
zeus_2k14
senior tag
-
válasz
Chriss76
üzenetére
Többször kértem már csak nyomkövetési szám és kérdés. Nem kell a képes összefoglaló.
Az UN-el kezdődő számok mint látod csak Kínán belül követhetőek, az utolsó dátumtól számított 15-45 nap múlva érkezik.
Az RL-s az végig követhető, de az is 15-45 közt.
Az hogy a posták mennyi idő alatt szállítják, kézbesítik annak megjóslására még a jósnők sem vállalkoznak.
Van ami soha nem érkezik meg. -
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Ha a hónap nevének említése nem lenne egyértelmű, minden hónapra meg van állapítva és minden hónap utolsó hetében beírom a következő havit.
Januárban ez volt:
2019. január: 42,18 USD-ig, 58,6 AUD-ig, 56,81 CAD-ig, 41,89 CHF-ig, 33,33 £-ig és 290,89 CNY-ig.2018 márciusban meg
45,68 USD-ig, 58,16 AUD-ig, 57,81 CAD-ig, 42,89 CHF-ig, 32,7 £-ig és 289,99 CNY-ig.Az ez évi árfolyam megjósolhatatlan.
-
zeus_2k14
senior tag
Még lenne 1 kérdésem. Ugye 2019. február: 42,06 USD-ig, 58,89 AUD-ig, 56,03 CAD-ig, 41,99 CHF-ig, 32,39 £-ig és 285,41 CNY-ig nem kell fizetni vámot. Na teszem fel , nekem az árum ugye 38 USD , és mondjuk március - áprilisba ér ide, akkor mi van? Akkor sem kell ( ma rendelném meg )
-
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Rendeltem egy terméket , viszont a rendelés mellett nincs Cancel Order. Az miért nincs? ( Ha elírtam volna a kártya számom, tehát mondjuk 5-s helyett 2-est írok, akkor ki se tudom fizetni, mert ugye akkor már más minden, a kártya biztonsági kódja, ez gondolom minden kártyának más , gondolom én.. )
Képet küldöm.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Azt volna jó tudni hogy a fizetés feldolgozás miatti rendelés törlése ez miatt most megtörténhet-e?
Mert ha igen akkor csak 13. után rendelek inkább... -
-
Bogyi007
veterán
-
válasz
AnNa997
üzenetére
Lényegtelen információ lesz szerintem. Semmit sem befolyásol.
Van a vásárlások menüben (My Orders) egy Manage Feedback menüpont.
Ha még nem értékelted és van rá lehetőséged akkor a Orders Awaiting My Feedback-nél vagy a Published Feedback-nél megkeresed a vásárlást.
A Feedback I received: lesz. Ezzel vagy nem foglalkozol vagy teszel rá megjegyzést a Reply to Feedback-el. Az adott vagy kapott értékelés nem töröltethető. -
AnNa997
tag
Ma jött az üzenet,hogy feedback-et hagyott az eladó. Ezt hol tudom megnézni,hogy mit hagyott? Mindenesetre dispute-ot indítottam. Nem válaszol arra, hogy hosszabbítson vagy bármi...
-
AnNa997
tag
Mert már egyszerűen nem tudok mire gondolni. A ládából nem hiszem, van egy nagy láda a falon,ami a kapu mögül nyílik és nehezen tudna abból bárki kintről kiszedni bármit is..belerakni lehet,de ki tuti nem.
De hogy négy csomag veszik el? Vagy egy vonaton/hajón/repülőn voltak és azt terítették el? 😀
Nem tudom... de 4 hónap az sok.
Várok még egy hetet.. aztán dispute -
válasz
AnNa997
üzenetére
Adtam egy javaslatot, hogy adj még egy hetet. De akár a mai nap indíthatsz dispute-t, ha úgy gondolod hogy a 120 napos szállítás sok. Én legfeljebb 70 napig várom.
Azt honnan tudod hogy nem lett elküldve? A szállítást nem jelölték be és nem írtak be valami küldemény azonosítót? Ha igen, akkor nem azt szoktuk feltételezni, hogy nincs elküldve.
Az hogy menet közben hol veszik el, hol lopják el azt senki sem tudja. Nincs egységesen érvényes szabály a küldemények megérkezésére, kézbesítésére. Megjósolhatatlan.
Lehet hogy a postaládádból lopták ki.
Egyébként jártam már úgy hogy a Posta logisztikánál lévő ismerősömnél érdeklődtem hogy megjött-e a csomagom, mondja hétfőn reggel bevitték a Postára, szerdán délután mivel addig nem sikerült kihozni, bementem reklamálni, hát ők bizony nem találják. Leadom a reklamációt. Másnap délután hív a reklamációs ügyintéző, hogy ő csak megtalálta. Kérdem hol, hát ahol azt mondták nekem hogy nincs ott.
4 nap csúszás valamiért -
AnNa997
tag
4 hónapja jön a csomag...
És nem ez az egyik...vagy 3-4 olyan csomag van,ami 4 hónapja úton van és sehol sincs...ez durva. Persze a postán nem látták, a nagyposta fel se veszi a telefont... röhej.
Megírtam neki, hogy nincs paypal, azóta nem reagált, de ott még van kb 6 nap protection time,azt megvárom majd dispute.
A másiknál meg még akkor várok, hátha... de 8-án dispute akkor ott is...
Nagyon gáz szerintem,ha ez a 3-4 eladó még csak el se küldte a csomagot... ha meg útközben veszett el, akkor az is fura,mert pont az én csomagjaim? A december végén rendelt csomag már itt van egy hete lassan... -
válasz
AnNa997
üzenetére
Ha lejárt akkor van 15 napod a dispute indításra, ha igaz hogy elküldte akkor már a "közelben kell lenni" a küldeménynek. Megvárod még a február 8.-i postást, ha nem hozza vagy nem kapsz értesítőt akkor dispute.
A másiknak meg írd meg, hogy nincs és nem is lesz PayPal fiókod. Ezzel azt akarja elkerülni, hogy az AliExpress tudjon hogy van egy problémás vásárlása. Még jó is lenen a Paypalra a pénz, de az esetek 90%-ában "elfelejtik" úgy küldeni, hogy a PayPal ne vonjon le belőle a te részedről jutalékot.
Vagy barátkénti küldéssel jön a pénz és akkor nincs jutalék levonás, vagy az összeg 3,4%+0,3 $-al megnövelten küldi a pénzt, ami fedezi a levont jutalékot.
Ha az AliExpressen keresztül jön a refund, akkor a teljes pénz kerül vissza, a meg nem érkezést mivel a szállító hibája az AliExpress nem veszi az eladó részéről következményes hibának, bár ők ezt hiszik. -
AnNa997
tag
Sziasztok!
Történt, hogy az egyik rendelésem várakozási ideje lejárt ma. Mikor már csak egy nap volt, dispute-ot indítottam (mivelhogy már harmadjára hosszabbította meg...és most nem írt vagy nem hosszabbított megint)
Mire írt egy üzenetet, hogy vonjam vissza, várjak még két hetet és ha addig se jön meg, újra lesz küldve vagy visszaadja a pénzt...
Írtam neki,hogy oké, visszavontam a dispute-ot,de akkor adjon még protection time-ot.
Nem adott,nem válaszol,ma reggel lejárt az idő. Kérdésem az volna,hogy most tényleg várjak (csak félek,hogy aztán meg már nem indíthatok dispute-ot, egyszer már vertek így át még az elején,mikor kezdő voltam... ígérte,hogy újra elküldi...aha, azóta is jön.)
Mit javasoltok? A lejárat után 15 napig lehet még indítani,igaz?
Még annyi,hogy egy másik rendelésnél pay pal-t kér, hogy visszautalja,de olyanom nincs. -
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Nem igazán teszik egy csomagba, mert az elküldött küldemény darabszámok lényegesek nekik, de moist az ünnep miatt neked sem fogják 11-nél korábban indítani, de én is azt szoktam, hogy megvárom hogy feladja és azután a következőt, de 42 $-ig nincs áfa fizetés és vámeljárás, ami a mai árfolyamon 11622 Ft
Bővebben az Összefoglaló, 7. Az AliExpressen megvásárolt termékek vámkezelési szabályai -
válasz
trol75
üzenetére
Február 11-én el fog indulni, az ünnep miatt a törlésed is akkor kezdődne. Rossz volt az időzítésed.
A múlt héten írtam hogy a kínai újév elkezdődött és 01.28 és 02.11. közt nincs semmi. Ilyenkor az AliExpress rendszer is rá ad 15 napot az időkre.
Akiktől rendszeresen vásárolok azok is írták hogy 27-ig küldjem a megrendelést és akkor még 28-án elindítja. -
Flashy
veterán
válasz
zeus_2k14
üzenetére
ha megvárod amíg feladottnak jelöli, akkor majdnem biztos hogy külön lesz, bár azt akkor is bejelölheti, ha még nem adta fel, de nem akarja, hogy lejárjon az alapból 7 napos feladási idő. most az ünnep miatt vigyázz, nem dolgoznak teljes gőzzel, elképzelhető hogy valaki néha benéz és beikszelgeti a csomagokat feladottnak, aztán majd később adják fel egyben. a legjobb lenne előre lebeszélni vele. nem olyan nagy gond nekik általában, mert máshogy fizetnek a csomagért, nem biztos hogy nyernek azzal, ha egyberakják.
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Rendelgetek már egy pár éve, de ilyen még nem tőrtént velem.
5 napja rendeltem a lányomnak az Alin egy ruhát. LINKA rendelési státusz jelenleg ezt írja:
Processing Time remaining: 39 days 2 hours 45 minutes
Ennyit sajnos nem tudok várni+ a szállítás.
A rendelés részleteinél ezt lehet választani:
Excented processing time
Request order cancellation
Simán tudom törölni a rendelést és vissza is tudom kapni minden indoklás nélkül a pénzem? -
zeus_2k14
senior tag
Üdv. Szeretnék 1 eladótól rendelni több terméket , de sajnos több mint , 7.000 Ft összértéke lenne neki. Külön - Külön akarom megrendelni, bizonyos idő elteltével. Mennyi idő után rendeljem meg, hogy a feladó ne rakja őket bele 1 csomagba? Tehát külön - külön jöjjenek.
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Okl, majd eldönti hogy mi kell neki. Túl van tárgyalva.
-
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Miről beszélsz?
Írtam ezt a hozzászólást: (#27911) V/ válasza tnilabk (#27908) üzenetére 2019-02-01 06:19:05
A következő hozzászólás: (#27912) UberMutant válasza V/ (#27911) üzenetére 2019-02-01 06:25:37 amiben elővezeted hogy nem megfelelő amit írtam.
Szerinted? Miért is volt szükséges a "pontosítás"?
Persze van ott 35 db újrafelhasználható melegítő tasak hirdetés, amely megfelel a kérdező kérdésének. Nem újra regenerálhatót írt, a kifőzést azt meg elmagyaráztam, de felőlem mehet ez a szóhasználat, de én nem kifőzni szoktam, hanem újramelegíteni.Többször újra kifőzhető melegítő tasakot szeretnék venni
csak ezek között nincs a kifőzhető és ezzel regenerálható, "automatikus" melegtőtasak. A fogalomkört te bővítetted.
-
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Kérdezd már meg a kérdezőtől hogy mire van szükséges, ne velem kötekedj.
Ez volt a kérdés: Többször újra kifőzhető melegítő tasakot szeretnék venni
Én látok melegítő tasakot ami Reusable.
A magyarázatod nem felel meg az újra kifőzhetőnek, azon nincs mit főzni, melegíteni.
Te sem Aliexpress "linket" adtál meg, a nagykereskedői, gyártói Alibaba linkekkel sem megy messzire ha az AliExpressen akar vásárolni.
Még egyszer tisztelettel kérlek ne kötekedj velem, mert az utóbbi időben kezd sok lenni. Én is jóhiszeműen adtam tippet arra a dologra amire a szavaiból következtettem, nem a te hozzászólásodat kritizáltam, elvárom hogy te is így tegyél -
a kifőzhető azt jelenti, hogy a hőtermelő kémiai reakció főzéssel visszafordítható.
és igenis van értelme, ez szűkíti le a kört arra a termékre , amit én linkeltem.te csak sima gél csomagokat linkeltél, amik ha melegíted langyos lesz, ha hűtöd hűvös.
tudod, egy folyadék, amiben úszik egy fémdarab, amit ha megpattint az ember, kristályosodási pontkén szolgál és a túltelített oldatból a só kikristályosodik , miközben hőt termel. majd a végén egy szilárd tömbbé alakul. a kristályt aztán újra oldaltba lehet vinni forralással.
egyébként a képen azok szerepelnek, amit itt írtam, lásd a piros löttyben úszó fémkört.
és a keresési listádban 0 felel meg a leírásnak
-
válasz
UberMutant
üzenetére

Lejjebb kell görgetni a képernyőt.
Amit leírt az alapján ilyeneket keresett (a kifőzhető ebben a "technikában" nem értelmezhető, újra melegíthető inkább, nem fertőtleníteni kell, mint a befőttes üveget, vagy a pelenkát.):Az jobb alsó kerek dolgoknál is egyértelmű a szöveg:
For Cold & Hot Therapy - This Lot Fancy reusable gel-pack is ideal to heal almost any area of your body with thermotherapy or cryotherapy, guaranteed pain relief
Fast Relief, Anytime, Anywhere - This gel-pack Provides pain relief and healing therapy for sprains, strains,cramps, swelling, sports injuries, muscle aches and much more, but the best part is that you can use it anywhere at any time
Comfort & Softness - The attractive, comfortable and soft gel-pack will help you heal any painful area since it is extremely soft
Why is it so comfortable? what makes it so special?
Well, this gel is dense, which allows it to hold its temperature for a long time, and also flexible, and soft so it
conforms to the body area being treated.
Usage for Cold Treatment
Place the gel-pack in a freezer for at least 2 to 3 hours.
Unlike other cold-packs, this gel-pack won\\\'t become rigid under ordinary freezer temperatures.
Usage for Warm Treatment
Either a microwave or boiling water can be used.
Microwave:start out by heating for 20-second intervals until the pack reaches the desired temperature. After removing
from the microwave, knead and flex the gel-pack to even out the heat.Boiling water:
The pack can also be heated in boiling water for 2 to 5 minutes. Use tongs to remove the pack from the water.A keresési listában 36 db megfelel a kritériumnak.
-
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Itt egy keresési lista:
reusable heat pack -
0629
csendes tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
[link] Vagy csak egyszerüen bemész a Rossmannba(Altapharma hűtő/fűtő borogatás - 13x14 cm,899Ft)
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
walakyb
tag
Na, csak hogy valami jó is legyen írva eladókról (legalábbis egyről)

BF keretében 44.61$-ért, -5$ Ali kupon vettem egy ZMI QB820 power bankot, az atlagos ára 60-65$ körül mozog. Talán fél óra múlva shipped out, 1-2 nap múlva tracking feléled, majd kinti vámnál megállt. Pár hét várakozás, semmi se történt, kérdésre kiderült, visszaküldte a vám. Feladta újra (érdekes módon ez a tracking sose éledt fel, de (főleg most már) hiszek neki), újra visszaküldte neki a vám. Ekkor írta, hogy kérjek refundot Alin, utána megoldjuk máshogy. Itt őszintén szólva az addigi magas szkepticizmusom az eget kezdte verdesni, de ha nem akarja feladni, akkor úgyis mindegy, hogy meddig várok, előbb-utóbb refund lesz. Visszaküldte a vám dispute-ot nyitottam, pár perc múlva el is fogadta, ez mar dec 24. volt, itt egy kis szünet, az ünnepek alatt nem foglalkoztam a dologgal. Januárban írtam neki, hogy akkor hogy oldjuk meg, mondta átállítja a rendelésemen az árat. Lerendeltem, átállította 44.61-re. Kérdésre mondta, hogy csak a saját kedvezményét tudja odaadni, az Ali félét nem. Amikor írtam, hogy így ha megfogja a vám, nekem cirka 70$ lesz a végére, annyiért meg biztos nem akarom megvenni. Kérdezte mennyi a határ, mondtam 42$, beállította, kifizettem, azonnal shipped out, és tegnap meg is kaptam NL Posttal.
Az emberke visszaadta az Alis eladókba vetett hitemet, hogy igenis olyanok is vannak, akik még kis buktát is bevállalnak, ha már egyszer az ügyfél megvett valamit, le a kalappal előtte. -
válasz
Bigemperor
üzenetére
Nekem eddig minden trackinggel kert laptopakksi megjott es minden tracking nelkuli eltunt. Nem tudom milyen akksit szeretnel, de ha 18650 van benne az kb 1evet bir, utana elkezd hanyatlani. (Lipo akksival nincs tapasztalatom)
-
sambenez
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Én itt vettem egész jó áron laptop akkut.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Sajnos laptop akku, 1 darab, de drága, itthon nem tudtam sehol beszerezni, vagy csak extrém magas áron.
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
ha nem veszel extrém sokat, akkor szerintem 2-3 darab átjön. hacsak nem savas ólomakkuról/ laptopakkuról van szó
-
Bigemperor
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ettől tartottam, hiába holland posta. Sajnos amit keresek akkut az csak ebay-en és ali-n létezik, megpróbálok olyan dealt nézni, ahol eupriority line van.létezik ilyen alin, mert addig még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
4 dollárral így is a limit felett van. Áfával meg vámmal viszont már nagyon sok lenne, úgy nem kell. Kérdésem, hogy van-e valamilyen mód arra, hogy 42 dollár legyen a feltüntetett összeg, úgy, hogy a 45,99-et persze kifizetném.

, pöttyet húzós.