Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
A Maestro is a Mastercard-hoz tartozik. Így ennek a szövegnek nincs jelentősége.
Fizetésre lehet itt is használni -amikor a kártya is akarja a fizetést- csak az Alipay-re nem lehet beregisztrálni.
Ez a hitelesítési probléma ennél a kártyánál 2008 óta jelentkező probléma, nem csak nálunk és nem csak az AliExpressen. Néha magától megjavul, néha tartósan nem használható ezután az adott weboldalon. -
Topikgazda
Amikor felmerül, akkor mindig írom azt is hogy ezt mi okozza és azt is 100 vásárlás esetén 1 alkalom az előfordulási valószínűsége. Eredetileg ez a fajta kártya nem volt alkalmas az Internetes vásrálásra és készpénzfelvételre, úgy lett "feljavítva" hogy ez az apró rendszertelenül megjelenő hiba "benne" maradt.
Amelyik banknál ki lehet váltani virtuális kártyával (meglepő módon azok vagy Visa vagy Mastercard számú "kártyák") akkor érdemes azt megtenni, vagy megnézni, hogy bank milyen Maestro-tól eltérő kártyát tud biztosítani normális áron az adott számlacsomaghoz. -
-
Andre0
csendes újonc
Köszi, ezek szerint csak engem utálnak ennyire... Azóta kipróbáltam a "friday" promo kódot, azokat a rendeléseket is azonnal lezárták, most már 90 dollár körül lógnak nekem. Tuti hogy ha kedvezmény nélkül vettem volna ezeket akkor átment volna a rendelés. Fogalmam sincs, hogy miért van ez, semmi segítséget nem kapok a chatbotjuktól, élő embert meg nem tudom hogy lehet náluk elérni.
-
Topikgazda
A pénzed kellene visszaszerezni. Ha tudnál azzal az okkal nyitni dispute-t hogy nem érkezett meg szállítási probléma miatt, akkor nem kell azt a javaslatot elfogadni amit ír. Nagy valószínűséggel ezzel az okkal csak a szállítási védelmi idő lejárta után kezdeményezhetnéd, de gondolom az még 1 hétnél több.
Nem fogja elküldeni, mert akkor nem ezt a javaslatot tette volna meg, de így a pénzed normális időben visszakapod. -
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Olvastam , hogy a lengyel és cseh barátainknál a Kínából jött 300$ körüli termékek áfa és vámmentesen tudnak bejönni, de én csak a németeken keresztül tudnék hozatni Aliról.
Rajtuk keresztül is ingyenes?[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest