Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Az eladóra rá kellene kérdezned, mert ezzel a számmal nem lett feladva semmi. Ha elküldte az más számon jön.
De általában amikor kifizeted akkor van max 5-10 napos feladási idő a processing time és azután szokott 60 nap lenni a delivery time.A dispute a vásárlás zárása után fix 15 napon belül lehetséges, nem lehet hosszabbítani, a lezárást tudnád az adott order View Detail és ott a 2. To extend the Buyer Protection for this order, please click here . linken kérni.
[ Szerkesztve ]
-
Tarek El-Ali
tag
válasz pn4hvq #26491 üzenetére
Már elég erősen gondolkodom hogy mikrotik lesz helyette , de a 802.11r eléggé nyögvenyelős ha az összes router ugyanolyan , ha különbözőek akkor meg lehetetlen ...
A 100-at ez is hozná ...A mi router sem nagyon ment 130 fölé, jelenleg másodlagos wifi ,födémen kell keresztül jönnie a jelnek és a konyhában ,meg az udvaron elfogadható értéknek gondolom.
Meg elvégre a szalonnasütőnél meg nem netezni kell ,a youtubenak, meg a vendégeknek elég a 100mbit
[ Szerkesztve ]
Lenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
Topikgazda
Ha letelik és addig nem jön meg van 15 napod dispute keretében a pénzt visszakérni, vagy kérsz szállítási védelem hosszabbítást, úgy 15-20 napot most.
Mi a nyomkövetési szám, ha igazi nemzetközi postai nyomkövetési szám és nincs róla bejegyzés akkor nem kellett volna eddig várni. -
walakyb
aktív tag
válasz Tarek El-Ali #26486 üzenetére
szerencsere nem minden elado ilyen "kedves" szinten 3g routert vettem a nyarvegi akcioban 24-ert, hasznalom is rendesen
Most hiszont egy E58as dron miatt izgulok, kb felaron vettem, de lassan lejar az ido -
pn4hvq
senior tag
válasz Tarek El-Ali #26488 üzenetére
Nálam a AmberYI's CE top Store szórakozik.
Ezekszerint ez a router nagyon keresett termék, és a nagyker kaszál. -
w333
félisten
+1 nekem is ezt írták ... én lemondtam a rendelést !
Szerk.
És lenne egy olyan kérdésem hogy : egyik csomagom nem érkezett meg és ma voltam a postán ott sem látják a rendszerben, de van egy visszaszámláló "Your order will be closed in: 4 days 8 hours 26 minutes" na ilyen esetben mit lehet csinálni ? köszi !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Black&White
addikt
válasz Tarek El-Ali #26488 üzenetére
Szintén!
-
Tarek El-Ali
tag
-
pn4hvq
senior tag
Melyik store az? Nálam is próbálkoznak, szintén Xiaomi 3G routerrel...
-
Tarek El-Ali
tag
El akar állni az eladó a MI router 3g szállításától 28 usd lett volna akciósan .
Mit javasoltok ?
Ha még a 11.11 alatt szólt volna megveszem máshonnan, de nem akarok 40+ usd fizetni mert fasz az eladó ....
Ha esetleg tudok OpenWRT 5GHz-s , gigabites csatival rendelkező router/AP-t 28 usd környékén azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
Lenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
sz20
csendes tag
Sziasztok!
A 11-ei akcióban rendeltem jó pár dolgot, de néhány rendelés még aznap "Found Processing" státuszba került a többi meg csak simán "Closed" lett. Email-t csak a sikeres fizetésekről kaptam. Évek óta elég sok mindent rendeltem az ali-ról, de ilyen még nem történt. A számlámról persze levonta a pénzt.
Jól gondolom, hogy a Found Processing-es dolgokat sem fogom megkapni?Egyébként annyi különbség volt a korábbi rendelésekhez képest, hogy egy ilyen Gameland-es kupon-t is használtam (gondolom ehhez lehet valami köze):
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Kis kínai barátunk továbbra ia bőszen levelezik a Dispute -ra reagálva.
Most mit szeretne tulajdonképpen?
Hi dear friend,
Nice day we would refund your payment first to show our honest,could you please repay it if you receive the package later?and we hope you are honest. Could you please leave the good feedback after receive the refund ? you know,we cannot control the post sometimes,and we also wish you could receive it as soon as possible as a seller,thanks for your understand Please let us know your idea,thanks for your honest and God bless you.
Thanks for ur support.and hope you repay
Best regardsds -
viharhozo
addikt
Elore kineztem egy cuccot, beraktam a kosarba, 11-en megvettem, kifizettem. Sajnos csak utana neztem ra a termek lapjara, ahol kinn volt, h nincs az eladonak, meg a termek kepet is levette. Mashol volt, ott megvettem, ezt cancel-oztam. Kb. egy napig ""Awaiting cancellation" volt a termek mellett, majd az elado allitasa szerint megis shipelte es most atvaltott "Awaiting delivery"-re.
Ez meg mi? Ha torlok egy rendelest, az elado miert donthet ugy egy nappal kesobb, h megis kuldi? Az eladoval felvettem a kapcsolatot. Eloszor azt kerte, h allitsam at a cancel okat "other reason"-re, aztan meg tok ertelmetlen uzeneteket kuld.
Azonnal dispute-oljak vagy mit kell ilyenkor csinalni?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Topikgazda
válasz pn4hvq #26476 üzenetére
Mivel ha lejár a processing time azután te visszakapod a pénzt, ezzel nem igazán tud mit kezdeni senki sem. Nincs mit szankcionálni. Persze ha sokszor tenné ezt azért kirúgják.
Vagy kifizeted a 2 $-t vagy visszamondod az utólagos áremelés miatt. De lényeg az hogy ne legyen szállítás alatt mert akkor az is lehet a vége amit te írsz -
Beni2360
félisten
Vettem egy légterelőt a klímához. 5 $ volt akcióban.
Tegnap megjött de 2 helyen törött. Írtam az eladónak és fényképet mellékeltem, mi van a cuccal. Erre vissza írt, hogy sajnálja és küld 2 $ fájdalomdíjat ha bele egyezek. Nyissak vitát? Mert ugyebár nem használható a termék.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pn4hvq
senior tag
válasz pn4hvq #26431 üzenetére
Ma írt Sandy, hogy kénytelenek voltak máshonnan beszerezni a terméket, legyek kedves 2$-t pluszba küldeni (a 27.55$-os termékre) vagy mondjam vissza other okra hivatkozva a rendelést.
Kedves V/! Ha nem teljesíti az eladó a rendelés feladását határidőn belül, akkor az számára jár valamilyen negatívummal az Ali részéről?
Egyben tanácsot is várnék: pofátlannak tartom a felár kérését utólag, de mi van akkor, ha kapok egy kamu tracking numbert (ő nem kapja meg az Alitól a büntit a nem feladás miatt, ha létezik ilyen), én pedig 1-1,5 hónap múlva megreklamálom az egészet, és termék nélkül maradok? Mi a "jó" megoldás ilyen esetben?
Köszönöm a választ. -
Bec
tag
Elszomorodtam ,tök jó hogy a fizetés előtt beállítottam a "Tracking number" postát és bíztam benne hogy ha közel 3000.-Ft pluszt fizetek egy 4$-os cuccra akkor normálisan nyomon követhetem mint az alap CN-es végűeket..Így utólag kértem volna ingyen postával. Tanuló pénz
[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
Korábban írtam h.átálltam az Ebay-ről Ali-ra,ma megérkezett (72 nap alatt) egy ebay-os rendelésem amit 10 napja visszafizettek,ez a csomag YP végződésű és ingyen posta volt,semmilyen nyomkövetés nem látta. Van két rendelésem az Ali-ról +10$ postával aminek szintén YP végű a TN-je. Mire számítsak? (gyanítom a kifizetett postaköltség nem a megbízható postázást takarja,de akkor mit?).
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #26432 üzenetére
Írtam neki hogy nem adok többet érte, és hogy törlöm a megrendelést. Töröltem is, erre megint ott van a rendelések között. Közben megrendeltem máshonnan is, most úgy néz ki hogy kettő is jönni fog.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Hegasus
senior tag
mitől függ, hogy mikor tudom a "coin"-okat normális kuponra beváltani? (nem ilyen select-es viccre), mert most nem látom, hogy normális kuponokra tudnám beváltani a coinokat... vagy csak ilyen nagyobb akciók előtt lehet?
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Galahed
senior tag
válasz MasterDeeJay #26447 üzenetére
Nálam is van 1-2 cucc, ami október közepén elhagyta Kínát...
Azóta semmi. De 1x már jártam így karácsony elött, épphogy belefért 2 hónapba. Itt a beérkező konténert tették hátra a Magyar Postánál, ott csúszott meg a dolog... -
aktív tag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön rendeltem egy autó rádiót alirol, Németországi raktárról. Már pénteken elhozta a posta, a szállításra 2-5 napot ígértek. Utolsó bejegyzés szombaton volt a kovetesben, akkor még Németországban volt. A szállító dhl és a magyar posta fogja kihozni. Valakinek van tapasztalata, hogy ilyen szallitasnal mennyi idővel számoljak? Fura, hogy szombat óta meg sem mozdult...köszi -
Topikgazda
válasz gyulazsolti #26462 üzenetére
Amit pn4hvq is javasol azt itt leírva Összefoglaló, 11. Gyors tippek, 6. Az eladó általi vételár módosítás lehetősége.
-
pn4hvq
senior tag
válasz gyulazsolti #26462 üzenetére
"Rendeld meg újra ugyanazt a terméket és írj üzenetet az eladónak. Ő átállítja az árát 0.01$-ra és küldi."
-
gyulazsolti
senior tag
válasz pn4hvq #26461 üzenetére
Ha most beteszem a kosárba és fizetni akarok akkor megint 50 cent az ára.
Lényegében nem nagy összeg 50 cent. Koszorú dísz lett volna. Ha már úgyis elkésett, úgy is lehet, hogy megrendelem megint és akkor szólok neki, hogy tegyen 2db-ot a csomagba. Majd jó lesz jövőre.
Vagy ez így nem jó, lehet akkor is csak egyet tesz? -
pn4hvq
senior tag
válasz gyulazsolti #26460 üzenetére
Rendeld meg újra ugyanazt a terméket és írj üzenetet az eladónak. Ő átállítja az árát 0.01$-ra és küldi.
Valószínűleg valamilyen oknál fogva meghiúsult az előző rendelésed, most pedig gyakorlatilag ingyen (0.01$) újraküldi, ha ismét megrendeled. -
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #26456 üzenetére
-
tlac
nagyúr
Ha nem sikerül egy kártyás fizetés, azt valahol meg lehet nézni, hogy pontosan miért nem?
Az Ali annyit ír, hogy a kártyakibocsátó elutasította.
Ami fura, mert ma és tegnap is fizettem már vele, de most nem akar összejönni.
Ez egy Erste-s virtuális Visa kártya, elvileg jól állítottam be neki a limitet, meg pénz is van a hozzátartozó számlán.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Topikgazda
válasz MasterDeeJay #26447 üzenetére
Hol tart a szállítási védelem számlálója? Ha letelt akkor indíts dispute-t, ha nem akkor várj, majd megérkezik,
-
Van egy alis rendelésem (3d nyomtató motorvezérlők vagy mik) kb 22 USD értékben.
Nyomkövetése : RY340267376CN
A posta oldalán alig van valami, az alis szerint meg valahol repül/hajózik a mai napig. Nem volt valami vihar? Habár akkor a nyomkövetésnél is be kelne írni hogy ship sank vagy hasonlót. Vagy annyira olcsó a szállítás hogy a betelepülni készülő kínaiak eveznek ingyen jeggyel meg pár csomaggal?Departed country of origin
2018-10-22 03:16:00 [GMT+8]Shipment at country of origin warehouse
2018-10-13 22:03:52 [GMT+8]Shipment left country of origin warehouse
2018-10-13 22:03:52 [GMT+8]Shipment dispatched
2018-10-13 22:02:21 [GMT+8]Shipment accepted by airline
2018-10-13 22:02:21 [GMT+8]Waiting for pick up
2018-10-13 01:35:48 [GMT+8]Hogyan tovább? Meddig várjak vele?
Novemberbe már nem rendelek semmit mert úgy is tudom hogy beáll a posta a karácsony miatt, de azért még októberben kellene mennie.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz timolya #26444 üzenetére
Tegnap nem volt ott, ma látod = ma kaptad.
A My Coupons, AliExpress Coupons-nál van nem a Seller Coupon-nál = AliExpresstől kaptad.
Ajándék, nem kellett csinálni semmit sem, csak regisztrált AliExpress felhasználónak lenni.
Amit itt rászántunk időt, az alatt bőven el lehet volna költeni, mert az idő az ketyeg.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz timolya #26442 üzenetére
Most tényleg nem értelek. Akkor leírom még egyszer: Vegyél meg egy 70 $ értékű valamit és a rendszer levon belőle 10 $-t,
Arra adták hogy vásárolj 69 $ felett és levonnak 10 $-t. Ha megtetted volna amit az előzőleg írtam, akkor látnád ezt: Can be used on: all items in AliExpressPélda a felhasználásra, csak ez 35 után 5.
Már nem kapsz többet.
-
timolya
csendes tag
Ez rendes Aliexpress kupon (piros) nem eladóé (sárga).
Te esetleg nem kaptál ilyet?
AliExpress_Coupon_1111_Shopping_Festival_Buyer_6
általában a végén lévő jelzéssel és számmal be tudom lőni mire adták, de most nem és jó lenne több belőle.
Az utolsó 1000 coinomat nem akarom már elkölteni és kellene másnak is.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz timolya #26438 üzenetére
Hogy érted azt hogy piros? Belépsz az AliExpressre, a menüben My Coupons és megnézed hogy mi a Coupon status: Ha érvényes akkor felhasználod az hogy az Aliexpresstől kaptad és tegnap vagy tegnapelőtt lényegtelen. Vegyél meg egy 70 $ értékű valamit és a rendszer levon belőle 10 $-t, ha valid az állapot és 10 Nov,2018 05:00:00 PST ~ 12 Nov,2018 05:00:00 PST fizetsz.
De a kérdésedre válaszoltam, nem tudom máshogy leírni[ Szerkesztve ]
-
timolya
csendes tag
Kaptam egy ilyen kupont, valaki tudna segíteni hogy mikor és mivel?
69$ felett 10$ kedvezmény - AliExpress_Coupon_1111_Shopping_Festival_Buyer_6 -
Madycsa
tag
Sziasztok!
A képen, bal oldalon a "balance: US $30.00" mi akar lenni?
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz tupacamaru #26432 üzenetére
Én voltam olyan, hogy bejelentettem az eladót az Alinál.
-
tupacamaru
veterán
válasz pn4hvq #26431 üzenetére
Nekem most jött az üzi, hogy sok volt az eladás és máshonnan szerzik be a cuccot, és küldjek még 2$-t. Ja, jelenleg is lehet rendelni, azon az áron amin én is rendeltem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
pn4hvq
senior tag
Azért menjen kapálni az ilyen eladó, aki ilyet üzen úgy, hogy a termék ugyanúgy rendelhető most is:
"Friend ,Since so many orders in 11.11 , there have no stocks now, when in warehouse again is not
sure. In order to let you receive product ASAP, I have to advise you to cancel this order
by reason of “other“, Only this can we be allowed to agree it ,then place an order in another seller quickly.
Regards ~"
Én pedig így jártam, mert az adott termékből rendeltem kettőt is ajándékba .
-
internetezoo
senior tag
Ez a 11.11 milyen akció? Mert itt drágább az a termék amit most sikerült kifizetni. Eddig kb. 3 hétig csak előrendelés státuszban volt.
-
Bec
tag
Üdv.Urak! Az utóbbi időben az ebay-es meg nem kapott (12.db.) rendeléseim után áttértem az Ali-ra. (szerencsémre a paypal-ról 66.nap után visszakaptam a pénzt)
A nem érkezett termékeket most az Ali-ról rendeltem meg nyomon követéssel. Összeadtam az eltérő eladók posta költségeit,többre jött ki mint a termékek összértéke.. És már rögtön az elején kérdeznék : az egyik eladó
nyomkövetési postáért 15$ kért és ilyen TN számot kaptam RO383353410EE ez valós lehet vagy fake?[ Szerkesztve ]
-
WoaBeaT
csendes tag
Üdv!
Van ez a 11.11 flash deal, ami 14:00-kor kezdődött. Kategóriánként, óránként 3 termék $0.1-ér vihető, ha embereket invelgetünk és lekattintgatják az árát.
A kérdés, hogy hány emberkét kéne invelni ahhoz, hogy 0.1 legyen a termék ára? Illetve hogyan tudják konkrétan 3 másodperc alatt levinni egy telefonnak az árát, és mind a 6 darabot elvinni belőle?
Szerintetek van rá bármi esély, hogy én onnan kiszedek valamit? -
walakyb
aktív tag
válasz csard14 #26420 üzenetére
Én tőlük rendeltem a telefonomat, minden gond nélkül jött. Egyébként a válasz a részletekben le is van írva. Angliából jön az EU-ba. Angliában átcsomagolják (egész pontosan a már előre becsomagolt 4-5 cuccot kiveszik a UPS-es csomagból, annyi megy egyszerre), majd feladják DHL-el.
Van még 1 ilyen eladó Hong Kong Goldway, ha jol emlékszem. -
csard14
újonc
-
Topikgazda
Nincs törölve az első képen látod, ha másikat választasz azokon nincs rajta.
Hogy igaz-e azt nem tudni, mert az tény ha UK-ból jön az EU-s és nincs utólagos Áfa.
Persze a szállítási idő DHL-t jelölve már 10 nap lesz, nem az 5-8 nap
Ha megnézed a minősítéseket ott láthatsz választ esetleg a kérdésedre, ahol a Logistics: DHL van írva.
Egy spanyol aug 23-án azt írta hogy nem kellett+ költséget fizetni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az eredeti törölve a hibás hivatkozás miatt, csard14 kérdése
Sziasztok,
ennél a terméknél, és eladónál: Original Xiaomi Redmi Note 5 6GB-64GB, hosszabb ideig úgy volt hirdetve, hogy, ha a DHL opciót választom, akkor ÁFA, és vámmentes lesz a csomagom. De most jelenleg ez megváltozott, és csak annyit ír, hogy gyorsabb, és biztonságosabb. Esetleg van valami tapasztalatotok, hogy lehetne ÁFA, és vámmentesen rendelni? Esetleg, ha itt a DHL-es opcióval rendelem van esély rá, hogy az lesz?
-
elistvan
őstag
válasz Andre0 #26413 üzenetére
Igen, awaiting shipment vagy awaiting delivery. Tehát szállításra vagy postázásra várakozik. 26 tétel kb 50 termék. (Muterom koszorút illetve díszeket készít ilyen apróság közte sok. Kb 10 a nagyobb értékű (10-40 dollárig).
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
-
Andre0
csendes újonc
válasz elistvan #26412 üzenetére
Helló, a Te kuponos rendelésednek a státusza normális? (pl. Awaiting shipment?) Én tegnap 6 rendelést adtam le, abból 2 "Closed" lett "security reason"-re hivatkozva, 4 pedig "Fund Processing" státuszban van, és nagyon úgy néz ki hogy azokat is le akarják zárni és nem értem hogy miért... Heti szinten rendelek tőlük, nem volt soha semmi gond. Az egyetlen amit el tudok képzelni az az, hogy a kuponokkal akarnak spórolni. A pénzt persze levonták a számlámról. A customer service egy robot ami nem tud használható infót adni...
-
elistvan
őstag
Vettem egy ilyen fantomtápos mikrofonszettet. A vásárolt árúknál a teljes árat mutatja a tranzakciós fotón.Viszont mikor a a kuponok menüben nézem, hogy melyik érvényes még, kiírja rendszer, hogy ezen kódú termékre felhasználtam, illetve fizetésnél is a csökkentett árat írta ki a mobilappban. Akkor most mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
-
Pgraph
aktív tag
Magam is így gondolnám, hogy mindegy, hogy melyik online felületen vásárolok, a csomag feladásától a logisztika egyforma, de valamiért mégse ezt tapasztalom.
Amúgy pl. a Peking-Budapest közvetlen repülőjárat belly-cargo-ját is használják az ideszállításra? Vagy először valamelyik nyugat-európai elosztóközpontban landol?„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
anadroid
senior tag
válasz pn4hvq #26387 üzenetére
Csak az 1/10-es él most.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Topikgazda
válasz Pgraph #26405 üzenetére
Az hogy Aliexpress-en egy eladótól vagy az eBay-en egy eladótól vásárolsz a szállítás idejét az nem befolyásolja, ha mindkettő postai úton juttatja el a posták logisztikája az ami dönt. Hong Kong-i az máshogy dolgozik, ezért érhet ide hamarabb, de kaptam már onnan is 55-63 napra küldeményt.
Egy biztos, ha futár céggel szállít az eladó, akkor az ott megadott idő 98%-os eséllyel teljesül, míg posta esetén 7-60 nap közt. -
Pgraph
aktív tag
Igen, ilyen szabály nincs, viszont tapasztalatom szerint ebay-en nem szoktak ennyit hánykolódni a csomagok. Éppen most hétfőn teljesült egy távol-keleti (Hong-Kong-i) rendelésem, ami október 17-i volt...
Azért 2 hónapot elég erős lenne várni...„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Topikgazda
válasz Pgraph #26403 üzenetére
A nyomkövetési számtól is függ (igazi vagy nem ), de nem egészen vannak fennakadások, majd a jövő héttől lesz. Viszont a Magyar Postánál van gond.
De november 14-15 még csak 30 nap a 60-ból. Nincs szabály arra, hogy minden postai csomag 30 napon belül megjön és kézbesítésre kerül.[ Szerkesztve ]
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Van most két futó megrendelésem. Október 14-én, illetve 15-én rendeltem két különböző helyről. Kaptam mindkettőre tracking numbert, melyek alapján szépen haladt a dolog, ám 22-én, illetve 23-án mindkettő beakadt „Airline shipment” státusszal. Az egyik Pekingben, a másik Shenzen-ben (17.track szerint). Van most valami fennakadás a China Post-nál, vagy nem telnek a konténerek, vagy mi a szösz...?
Köszi.
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
spileraaa
senior tag
eu plugos kiegészítőt akarok rendelni a kapucsengőhöz
de nem értem hogy van 2 ár?
rosszul arázták őket vagy a 2 közt van különbség is?mert ha nincs különbség az olcsóbbikat rendelnem meg
1.$9.18 [link]
2. $6.60 [link]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest