Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7418) Maksifül válasza liksoft (#7416) üzenetére


Maksifül
senior tag

Akkor leírnám részletesen:

Helyet akartam a gépen csinálni a Lexar 300x Class 10-es SD HC 32GB-os kártyáján lévő kb 100 darab MP4 file-nak, amiket GoPro 3-mal vettem fel, és a Total Commanderben véletlenül rossz ablakban töröltem, nem azt, amit a merevlemezen kijelöltem, hanem valszeg átkattintottam a kártyaolvasóra, ahol várakoztak ezek a file-ok, s azokat töröltem egyszerre. /Talán fontos info, hogy mindegyik MP4 mellé gyárt két másik kiterjesztésű file-t a gopro, de azok nem kellenek a lejátszáshoz. Igazából lövésem sincs, mire valók. Kiterjesztések: .LRV és .THM /

NEM formáztam a kártyát. Semmit nem másoltam rá. Mivel a Lomtárba nem kerülnek be a memóriakártyáról törölt file-ok, így a megszokott GetDataBack programhoz fordultam, ami ilyen lejátszhatatlan módon állítottta vissza a file-okat. /másik gépen csináltam, mert azon volt telepítve a GDB/, külső vinyóra történt a visszaállítás.

Ezek után próbálkoztam más programokkal, amit találtam, EaseUS, Recuva. Előbbi gyönyörűen megtalálta a legutóbb kártyán lévő, s törölt file-okat, de ugyanígy állította vissza, hogy se kép, se hang. Nem játszotta le őket a Media Player sem, de a VLC sem, amit mindig használok. Feltöltöttem az egyiket Youtube-ra de a video feldolgozását nem tudta befejezni a Youtube soha. Behúztam egy videót Sony Vegas-ba, de nem ismerte fel.
Átmásoltam más meghajtóra egy video-filet, hátha az a hibás, ahova visszaállítottam, próbáltam más meghajtóra visszaállítani 1-2 videót, de nem változott a helyzet. /A memóriakártyára soha nem írtam semmit./

Gondoltam, hátha a kártyaolvasóval van gond, így betettem a memóriakártyát a GoPro-ba, s összekötöttem a géppel, s úgy próbáltam az adatmentést. Semmi változás.

Próbáltam átnevezni a visszanyert file-okat, más kiterjesztést adni nekik, de semmi nem bizonyult eredményesnek.

Nincs több ötletem.
Javasolták, hogy esetleg VitruaDub-bal próbáljam szerkeszteni a videókat, hátha az segít valamit. Ezt még nem próbáltam.

Esetleg valami javaslat?

A kártyán pillanatnyilag ez van. Mellette volt egy DCIM könyvtár, benne a videókkal és a sallang file-okkal. Ezt a könyvtárat sikerült törölnöm a Total Commanderben F8-cal.

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.