Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49651) Apollyon válasza Danecay (#49650) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Biztos, hogy game breaking dolgokat javítaniuk kell, Quest 2-ből már többet adtak el, mint az összes más headsetből valaha összesen (jelen pillanatban 15 milliót). Szóval azért elég nagy a felhasználói bázis, akikre oda kell figyelni.

Továbbá quest 2-höz még hozzáfűzöm, hogy első headsetnek inkább ezt, hogy kitapasztald, mi a jó/rossz. Az overall szoftveres támogatás sokkal jobb, illetve sokkal több kiegészítő van hozzá, mint a Picohoz.
Nem beszélve arról, hogy a Lone echo mennyire jó VR játék, és csak oculusra érhető el (tudtommal). Feltéve persze, ha bejönnek a sci-fi, űrös cuccok. :)

Ha amúgy játékot veszel, általánosságban a VR only címek (pl. steamen) sokkal jobbak VR-on, mint a "VR supported"-ek.

Vásárlásban nem tudok segíteni, mert én külföldön lakom, és itt a helyi amazon szállítja. Itt van oculus store is, de az meg lassabb, mint az amazon.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#49652) kzolee216 válasza fatal` (#49620) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Ideig, óráig volt jó, mert most ismét sz@r. Elengedem a témát a decemberi frissítésig. :D

(#49653) fatal` válasza fatal` (#49648) üzenetére


fatal`
titán

Most nézem, hogy elírtam, szóval a tracking teljesen rendben volt (jelenleg nincs). :DDD

(#49654) a2d2 válasza s7evcsenko (#49646) üzenetére


a2d2
addikt

Én csak a kettőt vettem meg. Teljesen jól néz ki a Questen és több a pálya.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#49655) a2d2 válasza jilian (#49641) üzenetére


a2d2
addikt

Synth Ridersbe jópár hónapot beleraktam, napi szinten toltam egy időben. Nagyon jó volt full body trainingnek. Egy időben multiztunk is itt pár emberrel. Lehet előszedem megint mert nem bírok lemenni egyszerűen 100kg alá és most télen érzem már hogy gondjaim lesznek mert egyszerűdn több a bevitt kalória.
Na mindegy. Ezután vettem meg a BS-t de annak szar és kevés a gyári száma ehhez képest, abban max egy órám van és az is a custom song próbákkal ment el.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#49656) camaro79


camaro79
aktív tag

Steam base station 2.0 elhelyezéssel kapcsolatban kérnék tanácsot.
Tisztában vagyok vele, hogy rá kell “látnia” a headsetre. De valakinél olvastam, hogy cockpitnál a monitor van előtte, amin “átlát”. Hogy is van ez? Kitakarhatja tényleg a lézer útját valami? Én úgy gondolnám, hogy nem.

(#49657) Raymond válasza camaro79 (#49656) üzenetére


Raymond
félisten

Ha ugy van elhelyezve ahogy a valve mondja - magasra fel a ket sarokba lefele nezve - akkor olyan nem igazan lehet hogy egy monitor kitakar valamit mert minimum a mogotted levo "latni" fogja.

Szerk: [link]

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49658) kiskuplung válasza mattheus (#49642) üzenetére


kiskuplung
őstag

Hali! Ilyen képnézegetős-filmes témában Márton az embered, gondolom még nem látta, hogy írtál. Esetleg írj neki privátban, biztos segít majd.

A játékokat tekintve, ha Quest2 mellett döntesz, akkor azzal lefeded az elérhető VR tartalmak 100%-át (önálló Quest appokat is, és a PC-s Oculus exkluzívokat is, a SteamVR-on felül)

(#49659) camaro79 válasza Raymond (#49657) üzenetére


camaro79
aktív tag

Autosimhez lenne, a cockpitban ulok, csak a fejem mozog jobbra-balra, elottem a monitor. Magammal szemben fel a falra raknek egyet. Egyelore csak egyet rendeltem, azt mondjak mukodik ezzel is, ha nem forgatod a fejed 180 fokkal (repszimnel nezel magad fole-moge, autosimnel szerintem jo kesz).

(#49660) Raymond válasza camaro79 (#49659) üzenetére


Raymond
félisten

Ott a linken latod a lefedest, aszerint merd le a magassagot es a lefele forditas szoget ami kell hogy allandoan lasson.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49661) Danecay válasza Apollyon (#49651) üzenetére


Danecay
őstag

Ismét köszi a választ és a megerősítést! Végül meghoztam a döntést, hezitálás OFF, Quest 2 Rendelés ON, amíg ki nem futok az időből. Én, családos emberként, általában mindig így vacillálok, főleg egy nagyobb költekezés előtt, ami e mellett, valljuk be, azért meglehetősen öncélú is, főleg úgy, hogy az elmúlt hónapban, volt egy PC fejlesztés is, mondjuk nem titkoltan, eleve a VR-nak megalapozva.
Így már tehát, csak azt kell megvárni, hogy megérkezzen. 2 kérdésem lenne még, amiről tuti ezerszer volt már szó. Igaz általánosságban feltett kérdésemre kapott válaszokban, ahol gondoltam, hogy megtalálom a választ, ott nem találtam, így inkább még 1x megkérdezem.

1. Az megvan, hogy a Quest 2 saját stream-elő szoftvere az AIr Link, plusz van a third party megoldás, ami sok esetben jobb mint a gyári, a Virtual Desktop, és, hogy ezek Wifin kommunikálnak, de melyik az a szoftver amivel kábelesen lehet összekötni? Szimulátorozásnál az egy elfogadható kompromisszum a sávszélesség oltárán, szerintem.

2. Honnan és milyen kábel beszerzése ajánlott pénztárcakímélő üzemmódban?

Köszönöm!

(#49662) fatal` válasza Danecay (#49661) üzenetére


fatal`
titán

Kábeles összekötés ugyanúgy az Oculus szoftverrel megy, azt sima Linknek hívják. Egy kapcsoló dönti el a headseten, hogy Air Linken vagy sima linken megy-e (meg persze be kell dugni a kábelt).

Kábelből USB3-as legyen és arra figyelj, hogy a headsetbe menő oldal L csatlakozó legyen. Alzanak van olcsó kábele, de az csak 3 méteres, ha nem csak szimulátorozáshoz kell, akkor nem lesz jó, mert rövid. És elég merev is, így mozgolódáshoz nem az igazi.

KiWi kábelét szoktak még jónak mondani, vagy a VR Covert (ezt ritkán kapni).

(#49663) Danecay válasza fatal` (#49662) üzenetére


Danecay
őstag

Köszi, szétnézek!

(#49664) Raymond válasza Danecay (#49663) üzenetére


Raymond
félisten

Nem kell nezni, amikor megjott probald meg eloszor az Air Link-et (vagy a VD-t) es akkor nezegess kabeleket ha ott problemakba utkozol.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49665) fatal` válasza Raymond (#49664) üzenetére


fatal`
titán

Elnézve a körülményeket, még az is lehet, hogy a kábel nem segít a problémákon. :DDD

(#49666) Danecay válasza Raymond (#49664) üzenetére


Danecay
őstag

Köszi a választ! Kábel híján biztosan így fogok tenni :) Viszont lenne még itt egy lehet hülye kérdésem ezzel kapcsolatban. Wi-Fi Direct Link kapcsolatra nincs lehetőség? Tudjátok, arra gondolok, amikor az összeköttetésért felelős router mellőzése mellett direktben képes kommunikálni 2 eszköz? Nekem csak egy olcsóbb Tenda AC1200-as router-em van, aminek gondolom elméleti síkon ki kellene tudnia szolgálni a kapcsolatot (11ac speed up to 1167Mbps (5GHz: 867Mbps + 2.4GHz: 300Mbps) de feltételezem nem véletlenül folytak itt a diszkurzusok inkább 40e~ Ft-ot súroló router-ekről eddig.

[ Szerkesztve ]

(#49667) mattheus válasza kiskuplung (#49658) üzenetére


mattheus
őstag

Köszönöm szépen! Írok Neki akkor privátban is.

Egyébként hol érdemes Meta Quest 2 vásárolni? Gondolom idehaza, mert ha még külföldön olcsóbb is, akkor is idehaza jár hozzá a 2 vagy 3 éves jótállás.

(#49668) Apollyon válasza Danecay (#49666) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Én egy tp-link archer c6-ot használok AP módban az oculusszal. Dedikáltan erre használom, nem kapcsolódik semmi más rá, csak a gép ugye etherneten. Kábellel még sosem használtam a Q2-t, valszeg nem is fogom.

A 2.4-es wifi nem jó és nem is kell, 5 Ghz-en kell csatlakozni mindenképp, de arra az a Tenda tökéletesen megfelel, nem kell 40 ezres router. Azonban arra ügyelj, hogy más ne kapcsolódjon rá (tehát a család a telefonokkal, tévével stb.) mert be fog zavarni a jelbe.

A közvetlen csatlakozós sztori nem éri meg, meg lehet oldani, de előfordulhatnak problémák, hivatalosan nem támogatott a dolog egyelőre. Ismerősnél volt sok lag, és ő is inkább közbeiktatott egy routert. Azóta nincs ilyen gondja.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#49669) Raymond válasza Danecay (#49666) üzenetére


Raymond
félisten

Windows Hotspot mukodik ha mukodik, de sok fugg attol milyen az adapter es a meghajtok. Standard problema hogy a Quest csak minimalis sebessegel kapcsolodik hozza ami nem jo. Az a router ami van jo is lehet, csak rakj minden mas eszkozt a 2.4Ghz-re es az 5Ghz-en (mas SSID mint a 2.4-es) csak a Quest legyen.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49670) Danecay válasza Raymond (#49669) üzenetére


Danecay
őstag

Köszi mindenkinek, máris okosabb lettem! :D

(#49671) fatal` válasza mattheus (#49667) üzenetére


fatal`
titán

Külföldön is jár hozzá jótállás, pl. ha amazonon veszed.

Ha itthon veszed, akkor a normális garis ügyintézés miatt az Alzat javaslom.

(#49672) rappit4


rappit4
őstag

Sziasztok!
Aki próbált mar G2-t és Quest 2-t is. Tényleg nagy a különbség felbontásban? Sok szimulátort szeretnék használni de leginkább olyan játékok a cél, amik a trackinget használják és most azt olvasom abban a Quest 2 a nyerő. Nem tudom melyik plusz éri meg jobban.

(#49673) Dyingsoul válasza Raymond (#49664) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

+1 Pont ezt akartam én is írni.

Én sem vettem meg a Virtual Desktopot. Igaz mostanában keveset használom a Q2-t, de az Airlink eddig mindig megfelelő volt. Felpattintom a fejemre, csatlakozok és megy a játék.
Szerintem inkább a dedikált router lenne fontosabb ha már PC- Q2 vezeték nélküli összekötésről beszélünk.

#49672 rappit4: Nekem mindkettő van és nem egyszerre lettek vásárolva. Úgy voltam vele, hogy az egyiket eladom, ha mindkettőt kipróbáltam és döntök a kettő közül. Nem tudtam választani. G2 annyira jó képet ad Assetto Corsa-ban és a többi szimulátorban, hogy a Q2 a fasorban sincs hozzá képest. Viszont kicsi a sweet spot a Q2-höz képest és a kontrollerei idegesítően rosszak. Így megmaradt nálam mindkét headset de én kütyüb*zi is vagyok és tisztában vagyok vele, hogy ez nagy luximuxi. De például Arizona Sunshine-ban G2-t használva ha leengedetm a két kezem akkor meghülyül a tracking. Hiába jobb képe van, ahol fontos a követés, fegyverrel kell célozni vagy csapákolni kell, inkább Q2-t használom. Ebben a témában nincs jó megoldás, ha választani kell a kettő közül, akkor valamelyiket muszáj választani. Én valószínűleg inkább választanám a Q2-t ha muszáj lenne és inkább használnám boldogan a kisebb felbontású headsetet mert kevesebb hülyesége van, egyszerűbb, könnyebb használni, kevésbé nyűgös. Összességében több érv szól a Q2 mellett, mint a G2 mellett, könnyebb "elviselni" a Q2-t, mint a G2-t és könnyebb vele egy jobb headsetre várni.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#49674) sheep válasza rappit4 (#49672) üzenetére


sheep
addikt

Amit Dyingsoul mond abszolút így van.
Reverb= csak ülve szimezéshez, ár/értékben a legjobb
Q2= minden vr játékhoz jó, szimezéshez gyengébb de bőven vállalható kezdésnek.
Mondom ezt úgy hogy Reverbem van.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#49675) pRoject22


pRoject22
őstag

ReverB G3-ról vagy az új Valve VR-ról van vmi infó már?

¯\_(ツ)_/¯

(#49676) Danecay válasza Dyingsoul (#49673) üzenetére


Danecay
őstag

"kicsi a sweet spot a Q2-höz képest"

Többek számára a Q2-nek is kicsi a sweet spotja. Ehhez a mérten a G2-é még kevesebb?

(#49677) gulasoft válasza pRoject22 (#49675) üzenetére


gulasoft
őstag

Tekintve hogy szivárogni sem szivárog semmi a valve új fejszettjéről, és az index is 6 hónapos előrendeléssel jött, sokat onnan nem várnék, a steam decket nyomják orba szájba.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#49678) pRoject22 válasza gulasoft (#49677) üzenetére


pRoject22
őstag

Egy palacsinta lencsés G2-nek is örülnék már, semmi bajom vele a kis sweet spoton kívül

¯\_(ツ)_/¯

(#49679) mattheus válasza fatal` (#49671) üzenetére


mattheus
őstag

Köszönöm!
Tegnap azt láttam, hogy mindösszesen egy év van rá, de ma akárhány oldalt is néztem meg ott 2 évet írtak, szóval én néztem be :U

Ezt csak akkor tudnám kitolni, hogy ha a nagyobb változatot (256 GB) venném meg

(#49680) rappit4 válasza Dyingsoul (#49673) üzenetére


rappit4
őstag

Köszi mindenkinek a válaszokat valahogy így gondoltam én is. Lévén, hogy első szemüvegem lesz lehet jobb döntés az amúgy is olcsobb Q2, mivel még azt sem tudom a szervezetem hogy fogja bírni a VR-t.
Vagy ha már lúd akkor néztem egy Pimax 8k X van használtan az Alzában, de erről meg nem találtam rendes véleményt a trackingjéről. Gépem lenne hozzá, egy RTX3080am van i912900-al, de nem tudom megérné e ekkora ugrás. :F

(#49681) laccy88


laccy88
senior tag

Sziasztok!
A kérdésem talán sokak szerint nem is tartozik a VR-hoz.
Sokat agyalok azon, hogy beruházok egy VR szett-re. Sajnos még soha nem volt alkalmam kipróbálni, de az élményben nem kételkedek.
Viszont egy ilyen nem kis beruházás (VR szett, PC) előtt szeretném kipróbálni a telefonos megoldást. Az iVRy-t sikerült is beüzemelnem, de nincs hozzá egy rendes szemüvegem. Elsősorban ahhoz kérnék tanácsot, hogy milyen szemüveg lehet jó választás egy (nem túl nagy) Iphone 13 mini-hez? Lehet különbség élményben egy 3e és egy 20e Ft-os eszköz között? :U
Illetve valamilyen szinten összehasonlítható ez a telefonos megoldás egy valódi VR headset-tel? :DDD
Köszi előre is a válaszokat!

(#49682) camaro79 válasza pRoject22 (#49678) üzenetére


camaro79
aktív tag

A HP kiszállt a VR-ból, nem lesz G3.

(#49683) pRoject22 válasza camaro79 (#49682) üzenetére


pRoject22
őstag

Ez hivatalos info?

¯\_(ツ)_/¯

(#49684) sheep válasza pRoject22 (#49683) üzenetére


sheep
addikt

Hivatalos infó még nincs, de redditen és egyéb helyeken már elterjedt a hír, és úgy néz ki tényleg kiszállnak.

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#49685) Raymond válasza laccy88 (#49681) üzenetére


Raymond
félisten

Ezt felejtsd igy el, inkabb menj el egy VR jatekterembe es ott kiprobalod azt amit valojaban kiprobalni akarsz.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49686) fatal` válasza Raymond (#49685) üzenetére


fatal`
titán

Vagy megrendeli aztán visszaküldi, ha nem jó.

(#49687) pRoject22 válasza sheep (#49684) üzenetére


pRoject22
őstag

Akkor most eddig oké ,hogy mindenki vezeték nélküli VR-t dob piacra, de pl aki szimezik és jó neki a kábeles megoldás akkor annak mi marad? Vegyen Varjot 1 millióért??? :W

¯\_(ツ)_/¯

(#49688) sheep válasza pRoject22 (#49687) üzenetére


sheep
addikt

Sajnos úgy néz ki, igen. Vagy Pimax, majd ugyanennyiért, sz@r supporttal, base stationokkal.
Pedig nagyon vártam egy Reverb G3-at pancake lencsével normális áron.

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#49689) gulasoft válasza pRoject22 (#49687) üzenetére


gulasoft
őstag

Pico neo link 3-nak nézz utána. (1800*1900/per szem, viszont display port bemenettel) Persze ha felbontás kell akkor remélhetően a a q3 már palacsintalencsékel jön, és talán nem spórolják belőle ki a az xr2+-sem.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#49690) gulasoft válasza laccy88 (#49681) üzenetére


gulasoft
őstag

Felejtős. VR terembe menj el, ott meg tudod nézni mennyire bírod. A telefosok csalódást fognak okozni, és azt hiszed ez a VR. Nagyon nem. Van egy csomó terem pesten, foglalsz 2 órát becaplatsz kipróbálsz pár játékot, és ha bírod soha többé nem ülsz flat játék elé.
A te gépeddel ez 120fps-el fog futni, nekem a 2080superem és az i5 9400f-em csak 72-őt produkált, de még így is iszonyat szép volt!
[link]

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#49691) Danecay válasza gulasoft (#49690) üzenetére


Danecay
őstag

"Felejtős. VR terembe menj el, ott meg tudod nézni mennyire bírod."

Amennyiben jól tudom, hozzá is edződhet az ember, ha mondjuk elsőre nem bírja. Gondolom ebben van igazság.
Ez gondolom valami VR MOD, ugye?

(#49692) fatal` válasza pRoject22 (#49687) üzenetére


fatal`
titán

Elvileg a HTC is dob valamit piacra jövő év elején, ami standalone is, wireless pcvr is és DP is lesz rajta.

Persze ez még csak pletyka (valamit bejelentenek hamarosan az biztos).

(#49693) gulasoft válasza Danecay (#49691) üzenetére


gulasoft
őstag

Persze edződhet hozzá, de ha alapból rosszul lesz akkor az nagyon nehéz folyamat. Mikor én először VR teremben találkoztam az élménnyel, Arizona sunshine-t nyomtunk teleporttal, és mikror oldlra hajtott fejjel kinéztem a faház két léce közötti résen, és nem az A gombot nyomtam meg, meg az egérrel variáltam, és billenytűzetkombinációk tömkelegével tettem volna ezt az oldalra lehajolok kinézek dolgot, hanem csak megtettem, akkor döntöttem el, hogy nem monitor vásárlás lesz, hanem VR.
Igen ez egy VR MOD, szerencsére egyre több jelenik meg, ha már a drága fejlesztők tesznek magasról a vásárlókra, és nem csinálnak VR támogatást a játékokhoz.
Mondjuk az a normális, hogy hagyják a mod-ot, a gtaV-ről, a RDR2-ről, és a maffia sorozathoz készült modokat eltávolíttaták a fejlesztővel, mert gondolom csípte szemüket, hogy meg lehett volna ezt csinálni simán VR támogatással, csak éppen hülyék voltak hozzá.
Most ezek maradtak, illetve ezekhez készített az illető (Luke Ross) modokat:
Horizon: Zero Dawn
Cyberpunk 2077
Elden Ring
Dark Souls: Remastered
Final Fantasy VII Remake Intergrade
Ghostwire: Tokyo
(*NEW*) Ghostrunner: Complete Edition
(*NEW*) Stray
A strayt előző héten toltam végig Vr-ban nagyon élveztem, az is szép volt, most meg a subnautia below zero-t tolom, és ezt a Horizonost is elkezdtem, de ezt most csak azért, hogy megnézzem, és hát ott van nagyon. Ha nem lennének a modderek, a VR nagy bajban lenne. De szerencsére vannak.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#49694) gulasoft válasza gulasoft (#49693) üzenetére


gulasoft
őstag

Ja egyébként az egyik legjobb MOD a Valheimhez van, most 30%-al le van értékkelve, ha van ismerős feltétlen próbáljátok ki, iszonyat ütős, és multiban nagyon szórakoztató.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#49695) Aby_2014 válasza gulasoft (#49693) üzenetére


Aby_2014
aktív tag

Rockstar -os játékoknál az hogy eltávolítatták a modokat az mit takar, nem is lehet beszerezni őket és használni vagy mint egyéb mod alkalmazás esetén az online mókáról kell lemondani ha modot érzékelnek..?

Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#49696) pRoject22 válasza sheep (#49688) üzenetére


pRoject22
őstag

Varjohoz kell base station?

¯\_(ツ)_/¯

(#49697) pRoject22 válasza gulasoft (#49689) üzenetére


pRoject22
őstag

A régebbi pico az G2 után nekem nem oké, ez a minimum felbontás már ami nekem oké amit a G2 tud, Pico 4 jó lenne de ugye nincs kábel és így sajna az is off

¯\_(ツ)_/¯

(#49698) pRoject22 válasza fatal` (#49692) üzenetére


pRoject22
őstag

Azt mondják ,hogy a vive Pro 2 smasung gear lencsékkel tuti jó, nem tudom mennyire érdemes moddolgatni

¯\_(ツ)_/¯

(#49699) fatal` válasza pRoject22 (#49698) üzenetére


fatal`
titán

Nem tudom wifi wireless és irgalmatlan drága.

Elvileg egy consumer priced Vive Flow/Vive Focus hibrid készül, amin dioptria állítási lehetőség is lesz.

Majd meglátjuk.

(#49700) gulasoft válasza Aby_2014 (#49695) üzenetére


gulasoft
őstag

Mivel a játékok felcsatlakoznak a rockstar oldalra, és utána indulnak, már nem mennek. Addig pár havonta le kellett cserélni a moddereknek pár dolgot, de most mivel leszedették velük a modokat, ezért nem tudnak lépést tartani a változásokkal. Egyébként az online módot nem támogatta a Luke Ross, mert a fejjel való célzás szerinte előnyt biztosított volna a nem vr-al játszókkal szemben, ezért itt az online le volt tiltva, de pl. az elden righez jelent meg olyan mod ami engedte a cooperatív játékot, de a rockstaros játékok tudtommal játszhatatlanok.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.