Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49601) kzolee216 válasza a2d2 (#49600) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Alapból rossz most a link és az airlink kapcsolat. Nekem pl használhatatlan jelenleg, hiába van jó gépem, hanyagolom...

Boneworks teljesen le kell butítanom, hogy normálisan játszható legyen egy 3080-on és csak pár framet dobáljon el. A link kapcsolaton fel le ugrál, dobálja a frameket... Lehet eladom a fenébe a Q2-t.

(#49602) fatal` válasza kzolee216 (#49601) üzenetére


fatal`
titán

Max a bitratet lehet levenni, hogy ne dobáljon, de ocsmány lesz.

Ha a következő update nem fixál semmit, akkor lehet, hogy én is eladom, aztán ha majd jön valami wireless headset használható szoftverrel, akkor veszek egyet.

(#49603) kzolee216 válasza fatal` (#49602) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Igen, tegnap én is szórakoztam a bitrate-vel. Azzal teljesen le tudtam csökkenteni 0-ra, viszont mintha valami 480p videót néztem volna. :D
Csak azt nem értem, hogy ez valóban csak nálunk van jelen, vagy csak az Nvidia felhasználóknál, más pedig nem látja, vagy nem is zavarja? Vagy mindenki standalone-t játszik?

[ Szerkesztve ]

(#49604) fatal` válasza kzolee216 (#49603) üzenetére


fatal`
titán

A felhasználók nagyrésze nem használ PCVR-t, eleve valamennyi szakértelmet igényel a használata és viszonylag drága eszközök kellenek hozzá (ideértve a routert vagy a gyári kábelt).

Valaki redditen írta, hogy kicserélte a GPU-t egy 6800XT-re és úgy is problémás volt. Én szerintem ez szinte mindenkinél probléma, csak van, aki nem veszi észre, mert nem érzékeny rá, illetve nem játszik olyan játékokkal (vagy olyan szinten), amihez kéne a gyors tracking.

Legalábbis még nem látam debug window-t v46-os verzióval, ahol nem volt probléma (persze akinél esetleg jó, az valószínű nem is nézi meg).

A normál support lánc baromi unalmas, ugyanazokat a hülyeségeket írják, most megint küldjek logot.

Még egyszer felteszek egy Win10-et, mert meg akarom nézni a VD-t (laggol W11-en, nem látszik az fpsen, de késik elég sokat, vagy ennyivel rosszabb a tracking). Kapnak még egy logot üres rendszerrel, csak a drivereket fogom feltenni, az Oculus szoftvert meg a Steamet egy Beat Saberrel, de most már elég durva hangnemben írtam a supportnak, hogy ez az utolsó. Írta valami community manager a fórumon a múlthéten, hogy a mérnökök már dolgoznak a hibaelhárításon, azóta 2x betaggeltem, hogy mi a helyzet, de semmi válasz nem jött, tiszta röhej. Tartok tőle, hogy ez nem lesz kijavítva, ugyanúgy, ahogy fogalmuk sincs, hogy ampere kártyákon miért jelenik meg egy fehér, félig átlátszó téglalap a fél képernyőn, ha kábeles linket használsz, azt hiszem utoljára a v25-ös PC szoftver verzióval volt jó, ott is valami encoding probléma lehet. Valami 90 oldal van már a fórumon, legalább 20-an nyitottak support ticketet, de ott is ugyanazokat a bullshit köröket futják. Nálam is jelentkezett, de azt legalább megoldja egy reconnect (vagy néha egy passthrough módba lépés és visszalépés is). Egy idő után én is meguntam, azóta használok air linket szimulátorokhoz is.

Ha teljesen lehúzod a bitratet, talán 10 megabit a minimum, akkor is dobál frameket, csak kevesebbet. De az egész úgy néz ki, mint az okádék, az ugyanúgy játszhatatlan.

[ Szerkesztve ]

(#49605) Danecay


Danecay
őstag

Hű, hát nem jó ezeket olvasni, különösképpen, hogy éppen most, amíg akciós, terveznék beszerezni egy Q2-t, ami ugye eddig az egyik legajánlottabb VR cucc volt ár/teljesítmény arányban, most meg azt olvasom, hogy többen is azt fontolgatják, hogy inkább eladják.

(#49606) bali777 válasza Danecay (#49605) üzenetére


bali777
aktív tag

Nálam meg a VD kapcsolat fagyott le háromszor is pár perc után, pedig soha nem volt vele gond. Bár ez nem feltétlen a Quest hibája, inkább valami windows frissítési hibára gyanakszom. A bigscreen meg már megint nem adja be a PC képét. Nekem is kezd elegem lenni

Meta Quest 3

(#49607) kzolee216 válasza bali777 (#49606) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Szerintem a VR szemuveg frissiteseben lehet valami. Mi mar minden rendszerrel kiprobaltuk es a hibak mindenhol jelen voltak.

(#49608) bali777 válasza kzolee216 (#49607) üzenetére


bali777
aktív tag

Köszi. Ennek nem örülök, mert most lendültem volna bele megint a VR-ozásba

Meta Quest 3

(#49609) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Egy rövid ideje én is nyúzok egy Q2-t. Igaz első headsetem, és a gépem is csak max. közepes/gyenge hozzá, eléggé bejön, és nem veszem észre, hogy bármi gond lenne...
Btw nekem AMD/AMD gépem van, illetve win10, kábelt még sose kötöttem a questre. (bobovr-ral tolom)

Mit is kellene látnom? Csontra van húzva a bitrate, és se VD-vel, se airlinkkel nincs gondom.
Lone echozok, ha van időm, illetve haverral az after the fallt nyúzzuk jelenleg. Beat saber is megvan, de azt a headsethez kaptam ajándékba, pc-n nincs meg, mert nem adnék pénzt ezért a játékért, legalábbis ennyit tuti nem, pláne, hogy szörnyű zenék vannak benne. :D

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#49610) fatal` válasza Apollyon (#49609) üzenetére


fatal`
titán

Ezekben a játékokban valószínű nem veszed észre.

Nézd meg debug toolban oculus link details HUD-dal, ha mozgatod a fejed, akár a dashen, hogy ugrál-e az encoder hz és van-e dropped frame (persze ez air link).

Lehet, hogy csak nvidian szar, bár ellentmondó poszt vannak redditen.

[ Szerkesztve ]

(#49611) Danecay válasza bali777 (#49606) üzenetére


Danecay
őstag

Nálam az a baj, hogy lélektanilag kb. ez a TOP felső lélektani határ amit egy VR headset-et adnék, ami még tavasszal egy Lenovo Explorer-ről vagy egy Acer WMR-ről indult, de, az itt a topikban kapott javaslatok hatására módosult a Quest 2 irányába. Ekkor is leginkább használt , lehetőleg alig használt megoldásban gondolkodtam, olyan 120e Ft körül, és akkor még voltak is. Mindenek előtt persze a gépemet kellett felkészítenem a VR-ra, így egy RTX 3070-el és egy Ryzen 5 5600-al alapoztam meg a dolgot, ami mondanom sem kell, szintén nem volt ingyen. Közben mint minden másnak is a Quest 2 ára is fentebb ment és jelenleg majdcsak annyiért kínálnak egy használt headset-et mint amennyibe tavasszal egy új került, az új, pedig ha ha eltekintünk a mostani az Amazon-os akciótól, simán 200e Ft van felett van. Gondoltam ha már eljutottam idáig, kihasználom az akciót, és az eredeti, tavaszi elképzeléseimmel szemben berendelek egyet 50e Ft plusz ráfizetéssel, mert nagyon mást nem tejhetek. Persze közben volt az a kis közjáték, hogy Quest 2 vagy Pico 4, de mivel a tesztek szóltak feltétlenül a Pico 4 mellett, annak ellenére, hogy bizonyos paramétereiben jobb, és itt van ez az Amazonos akció, kb pont is került a dolog végére, így maradt a Quest 2, amit ha nem olvasnám a rengeteg mostanában fellépő problémát, és azt, hogy sokan már az eladást fontolgatják, ma menne is a kosárba, így viszont ismét elbizonytalanodtam. OK, de akkor mit vegyek, mégiscsak Pico 4-et, miközben ha jól tudom PCVR esetében az adatátvitel és a szoftveres környezet ott sem az igazi, ráadásul még drágábbra is jönne ki? :(

(#49612) kzolee216


kzolee216
aktív tag

Mai napon elég sokat mókoltam a droppolások miatt. Ezzel sikerült a legkevesebb droppot elérnem:

Az Ocolus alap szoftverében a Rendering Resolution manuálisra állítva és maxra húzva.

Ami segített talán, hogy kikapcsoltam minden Wifi hálózatot otthon (szolgáltatói eszközön is), az Asus RT-AX55 routeremen bekapcsoltam a "Jumbo Frame"-et és közelebb vittem ahhoz a helyhez, ahol éppen játszani szoktam, majd azon keresztül 1 SSID-t szórtam a szemüvegnek. Így is van 1 fal és pár méter, de 10 perc játék után maximum 5 frame esett ki a link kapcsolatomban. Nvidia driver a legújabb, rendszerem most W10 Home 22H2.

Air-link bitrate a szemüvegen belül: 120 Mbit/s és dinamikus.

(#49613) fatal` válasza kzolee216 (#49612) üzenetére


fatal`
titán

Nálam nincs fal, a PC előtt szimulátorozva kb. 40 centire van a router.

De a hiba nem hálózati hiba, mivel az enkódolás a PC szintjén történik. Kábelen is dobálja a frameket.

[ Szerkesztve ]

(#49614) Raymond válasza fatal` (#49613) üzenetére


Raymond
félisten

A nagy valtozas amit nalam lattam a v39 -> v46 update utan az volt hogy az eddigi 1ms koruli transfer latency felment 5ms-re ami kb ugyanannyi mint a WiFi-n. Valamit nagyon megmokoltak a stack-ben.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49615) a2d2 válasza kzolee216 (#49612) üzenetére


a2d2
addikt

Én sem vettem észre komolyabb hibát, bár nem Beat saberezek, mostanában csak Asgardot, Firewatchot meg Resident Evilt nyomtam. Lehet ezeknél tényleg nem feltűnő.
Ezek a beállításaim, kikapcsoltam nemrég minden ASW-t. A routeren fix 80Mhz-re van állítva az 5Ghz-es sáv:

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#49616) fatal` válasza a2d2 (#49615) üzenetére


fatal`
titán

Neki van hiba, ugyanolyan szar nála, mint nálam.

(#49617) luikay válasza fatal` (#49616) üzenetére


luikay
tag

Megnéztem, hogy natív játékoknál is van-e tracking hiba, persze hogy van. A sima Epic Rollercoaster is úgy megugrik néha, ha forgatom a fejemet, hogy majd be hányok.
PC-ről játszottam még az All-in-one sports VR-t, ott pl a ping-pong játszhatatlanul késik, laggol.

[ Szerkesztve ]

(#49618) fatal` válasza luikay (#49617) üzenetére


fatal`
titán

Natívat nem próbáltam, de ha ez így van, akkor erre talán nagyobb esély van, hogy javítják.

(#49619) a2d2 válasza fatal` (#49616) üzenetére


a2d2
addikt

"10 perc játék után maximum 5 frame esett ki a link kapcsolatomban"

Én ezt max kerekítési hibának gondolom a teljes frame darabszámot figyelembe véve.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#49620) fatal` válasza a2d2 (#49619) üzenetére


fatal`
titán

Jah az igen, ezt a részt nem olvastam.

Hát még ránézek, de lukay hozzászólása alapján a tracking hiba ettől még megmarad. Plusz nekem kábelen is több framet dobál el ennél és ott is szar a tracking.

[ Szerkesztve ]

(#49621) Márton válasza luikay (#49617) üzenetére


Márton
nagyúr

Ne viccelj már, mióta az eszemet tudom, framedroppol a natív Epic roller coaster.. Szóvátettem jópár hónapja (vagy már éve?), ígérték javítják, azóta is várjuk türelemmel..
Az első verziókban a kanyaroknál fellépő hirtelen fordulatokat (szintén javaslatomra :B) legalább már smooth-olták picit.
Sokkal jobban optimalizált a Coaster combat. Ha ott is van droppod, akkor rendszerhiba, ha nincs, akkor az Epic-ből semmit ne következtessünk.

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#49622) fatal` válasza fatal` (#49620) üzenetére


fatal`
titán

Nem befolyásolt semmit, bár már W11-en vagyok.

A support meg ugyanazokat a hülyeségeket írja ötödször. Na mindegy, megvárom a v47-et, aztán majd meglátjuk. Szimulátorozáshoz még használható szerencsére.

(#49623) mattheus


mattheus
őstag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Jelenleg VR tekintetében rendkívül járatlan vagyok és nem tudom, hogy hosszútávon mennyire lesz majd az én "játékeszközöm".

A VR megoldásra elsősorban azért lenne szükségem, hogy úgynevezett 360 fokos felvételeket nézhessek, melyeket pl. különböző nagyvárosokban vettek fel. Itt szeretném megtapasztalni / megkapni azt az élményt, hogy mintha ténylegesen ott lennék audiovizuálisan. Fontos a legnagyobb élethűség viszont nem tudom, hogy egy VR headset erre mennyire alkalmas.

Gaming talán annyira nem lesz fontos, bár úgy vagyok vele, hogy ha már lenne akkor jó lenne pár címet kijátszani (pl. Alyx, Richie's Plank Experience, Beat saber), de a gond ennél az, hogy a lakást nem tudom úgy rendezni, hogy 150-150 cm nagyobb területet álljon rendelkezésre illetve szerintem a PC-m is idejétmúlt (7700K, MSI Gaming X 2070 Super és 32 GB RAM)

1. Mennyire alkalmas ezen felvételek visszaadására
2. Youtube videók, amennyiben nem osztott képernyősek, azok egyáltalán lejátszhatók?
3. Egyáltalán ilyen kis területen érdemes-e ezzel próbálkozni ?
4. Nagyon elavult a gép időnkénti PC-s játékra ?

Nekem tényleg elsősorban az élethű élmény visszaadása lenne a legfontosabb, a játék másodrangú, mert van erre van más platform opció.

Meta Quest2 jött eddig szóba nekem, mint opció, de itt ha jól raktam össze a képet, akkor kell majd egy rendes fejpánt, illetve a felbontás sem lesz annyira jó, mint mondjuk a a többi, egyben drágább típusok esetében. Persze a pánt csere után is lehet, hogy kényelmetlen lesz, de ez persze kiderül.

Ebben tudna nekem valaki segíteni illetve abban, hogy nagyon jó minőségű városban készült 360 felvételeket honnan lenne érdemes beszereznem ?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#49624) kresz2


kresz2
tag

Jó reggelt!
Én is kezdő vagyok VR témában.
Ha szeretném játszani a half-life alyx-ot,elég a kábeles megoldás a quest 2 és a pc között?
Vagy szükséges a virtual desktop is?
Előre is köszönöm a segítséget!

(#49625) bali777 válasza Danecay (#49611) üzenetére


bali777
aktív tag

Azért bízzunk benne, hogy a Q2-t hamarosan rendbe teszik. De nem értem, miért kell ezt csinálni, hogy már egy VD is kifagy, ha azon keresztül nézem a PC-t. Nekem egyébként bőven elfogadható a PCVR Q2-n

Meta Quest 3

(#49626) jilian


jilian
addikt

Ha pc-n az oculus appban megvettem a Beat sabert külön meg kell venni a HMD -n keresztül is? :F
Ha pc nélkül akarok játszani? :U

[ Szerkesztve ]

(#49627) s7evcsenko válasza jilian (#49626) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Ha a rift store-ban vetted meg, akkor igen.
ha leginkább pc nélkül akarsz játszani, akkor refundold és vedd meg újra a quest store-ban.
de pc-n meg tudod venni a quest store-ban is, így első körben nézd meg mire vetted. :B

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#49628) Márton válasza jilian (#49626) üzenetére


Márton
nagyúr

üdv a klubban :)
Ráadás #1: még egy kis kedvezményt sem kapnak azok, akik már megvették pc-n
Ráadás #2: sosem volt akcióban az app, ne várj rá
Ráadás #3: jóval nehezebben moddolható, mint a pc-s
;]

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#49629) Reibek


Reibek
senior tag

Sziasztok, folyamatosan olvasom a topikot és többen is írták hogy probléma van a Quest 2-vel nekik, én tegnap vettem egy újat, egyből nyomott is egy update-et de air-linken keresztül nekem normálisan működik (legalábbis nem látok docogest kivéve BS expertben veszem észre hogy van késés de pl normál nehézségen még ott sem)
Link kábelem jelenleg nincs arról nem tudok nyilatkozni

(#49630) jilian válasza s7evcsenko (#49627) üzenetére


jilian
addikt

Milyen rift store? :DDD Az mi?
Simán pc- az oculus appban. Ennyi :D Az melyik store?
Lol
Sok ez így nekem, főleg ilyen korán, vasárnap reggel. :)

Márton

30% -ot kaptam úgyhogy csak 21€ volt. :P

(#49631) s7evcsenko válasza jilian (#49630) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Quest store
Rift store

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#49632) jilian válasza s7evcsenko (#49631) üzenetére


jilian
addikt

Telefonon mind a két linkre az appot nyitja meg. Ott nincs megvéve.
:D

(#49633) Márton válasza jilian (#49630) üzenetére


Márton
nagyúr

Az más, ha olyan szerencsés vagy, hogy kapsz 30%-os kupont, ami bármire váltható, ellenben sok több éve rendszeresen - vagy éppen teljesen rendszertelenül - vásárlókkal szemben, akik viszont nem. :((

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#49634) s7evcsenko válasza jilian (#49632) üzenetére


s7evcsenko
addikt

lol :DDD
Hát ha szerencséd van, akkor abban a store-ban vásároltál, amelyik eszköz hozzá van csatolva a fiókodhoz.
Ha quested van és sikerült a quest store-ban megvenned, akkor nem fog kelleni hozzá kábel.

Próbáld meg úgy menyitni telón, hogy ne az app, hamen a böngésző nyissa meg.
Vagy ezt írd be a böngészőbe: https://www.oculus.com/experiences/quest/
ha itt látod, hogy megvetted, akkor örülhetsz. :K

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#49635) jilian válasza s7evcsenko (#49634) üzenetére


jilian
addikt

Halvány lila fingom nincs... most már azt írja, hogy sehol sincs megvéve :DDD
A linkeden sincs se az appban. :))
De tegnap este meg jatszottam vele kábel nélkül.

Lehet fel kéne már kelnem az ágyból. :D
Aztán bele nézni a Questbe.

(#49636) s7evcsenko válasza jilian (#49635) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Az úgy mondjuk valóban érdekes. Vont le pénzt a számládról?
Nem a demot szedted le véletlenül? :D

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#49637) a2d2 válasza s7evcsenko (#49627) üzenetére


a2d2
addikt

Csak így nem lesz custom song támogatás! Legalábbis online ranglista nem, anélkül meg minek?
Én nagyon bánom hogy megvettem Questre, nincs benne egy órám.
Questre én a Synth Riders-t venném.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#49638) JoolsNOS válasza luikay (#49596) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Ezeket játékon belül lehet "letölteni"? Vagy ez külön kiegészítő lesz?

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#49639) a2d2 válasza jilian (#49630) üzenetére


a2d2
addikt

Ha most ugrasz bele akkor a Humble VR csomagját vedd meg! Tizenpár játék tizenpár euroért.
Meg Hslf Life Alyxot most épp -60%-on van még pár napig.
Na meg Squadrons-t húzd be ingyen Epic alól.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#49640) s7evcsenko válasza a2d2 (#49637) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Én mondjuk a ranglistát sose néztem... leginkább a magam szórakoztatására csapkodom. :)

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#49641) jilian válasza s7evcsenko (#49631) üzenetére


jilian
addikt

Pc-t bekapcsolva a rift store mutatja, hogy meg lett véve.
De nem is értem, hogy sikerült amikor simán airlinkkel az oculus appban (quest store?) nézelődtem és ott kattintottam rá a megvételre.

a2d2

Megvan a Synth Riders is, hogy őszinte legyek eddig jobban húz arra a szívem picit több benne a mozgás igény. Tehát nem csak állsz aztán kaszabolsz. Eddíg!! ...gondolom ha több időm lesz a BS-be akkor változni fog a véleményem.

A humble csomag már megvan. Van is egy- két dupla key-em...

Nincs valami csomagotok amit megosztanátok costum songokból?
BS /\ SR

[ Szerkesztve ]

(#49642) mattheus válasza mattheus (#49623) üzenetére


mattheus
őstag

A korábbi hozzászólásomban feltett kérdésekre folytattam egy kis nyomozást. Jól látom, hogy akkor elvileg az összes jelenlegi VR headset támogatja a 360-as videók lejátszását?
Ti személy szerint melyik típust ajánlatátok 360-os videók megtekintéséhez? Melyik lenne audio és vizuális értelemben a legjobb választás ?

Illetve írtam azt is, hogy az alábbi játékokat megismerném szívesen, ha már lenne VR headset (Alyx, Richie's Plank Experience, Beat saber). Ez is akkor elérhető az összes jelenleg ismertebb készülékre (Quest 2, Reverb G2, Valve index) ?

Köszönöm!

(#49643) fatal` válasza jilian (#49626) üzenetére


fatal`
titán

Igen, nincs crossbuy. Ezért vettem a modding miatt steamen, így más típusú headsettel is menni fog, ha esetleg nem Oculus lesz később.

[ Szerkesztve ]

(#49644) s7evcsenko válasza Raymond (#39127) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Én is szezgetek ezzel a Climb-el egy ideje, és most questre kapott is mindkettő rész egy pofás kedvezményt.
Viszont sehol nem találok utalást arra, hogy a kettőben benne lennének az 1 pályái, mert ha ez tényleg így van, akkor nem sok értelmét látom az 1-nek és rá is mozdulok a kettőre.
Valaki, akinek megvan a második rész, meg tudná ezt erősíteni?
Ha nincs benne, akkor inkább az 1-et rántom be, mert a tájak valahogy jobban bejönnek.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#49645) Raymond válasza s7evcsenko (#49644) üzenetére


Raymond
félisten

A Climb 2 jobban nez ki Quest-en, benne van 3 level a Climb 1-bol de nem ugyanaz az ut fel. Ettol fuggetlenul a Climb 1 cross-buy es igy megkapod a PC-s verziot is ami sokkal szebb mint a Climb 2 standalone.

De azt is hozza kell tenni hogy ez egy olyan jatek ami vagy bejon vagy nem. Szerintem vedd meg az elso reszt mert olcsobb es PC-n jobban is nez ki. Ha nem jon be akkor refund.

Szerk: csak hogy vilagos legyen - a C2 a jobb jatek tobb kornyezettel, sokkal jobban nez ki Quest-en mint az elso resz, de az elso resz PC-n sokkal jobban nez ki mint a Quest-es C2. Tehat az is opcio hogy csak a C2-t veszed meg Quest-re es jatszod, akkor nem kell azon agyalni hogyan is nezhet ki a C1 PC-n :) Mind a kettot semmikepp nem vennem meg.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#49646) s7evcsenko válasza Raymond (#49645) üzenetére


s7evcsenko
addikt

hm... jogos. :R
Kár, hogy a 2 nem kapott PC-s verziót.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#49647) Apollyon válasza fatal` (#49610) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Köszi, majd megnézem, de ezekszerint én "jól jártam", hogy keresni kell a hibát, mert egyébként nem látom.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#49648) fatal` válasza Apollyon (#49647) üzenetére


fatal`
titán

Fejmozgás közben dobál, kábelen is. Nem vagyok benne biztos már egyébként, hogy a hibák összefüggenek. Az biztos, hogy a korábbi verzióval nem akadt meg ilyenkor a kép. De nem is ez a zavaró igazán, hanem a tracking. Az viszont biztos, hogy teljesen rendben van.

Lehet a Quest Pro integrációjakor csesztek el valamit.

(#49649) Apollyon válasza Danecay (#49611) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Én csak nemrég ugrottam bele a VR világba, de előtte már kipróbáltam ismerősnél.
Neki is Q2-je van, és tök jól elvan vele, még fejleszt is magának Unityben, VR-ban... Mint frissen érkező, azt tudom neked mondani, hogy ez a hiba amiről beszélnek, SZERINTEM nem nagyon számottevő, és amikor ezzel az ismerőssel game-elünk, semmit nem veszünk észre.

Ha van időm kikapcsolódni, akkor szoktam játszani, nem mindennap sikerül. De az a helyzet, hogy ha beleugrasz a VR-ba, az teljesen más világ... Főleg akkor jön ki a különbség, ha olyan játékot próbálsz ki, amit eddig flatscreen (monitoron) toltál, na és akkor most képzeld azt el, hogy ott vagy benne. Minden sokkal realisztikusabb, meg tudsz nézni olyan dolgokat, amiket eddig nem tudtál, a része vagy. Azokat a game-eket, amiket eddig monitor előtt toltam, és kipróbáltam VR-ban, már nem hiszem, hogy újra menni fog valaha mégegyszer flatscreen tolni, amikor tudom, hogy headsettel ez mennyivel sokkal jobb élmény.

Már haladtam előre Lone Echoban, bexarás. Solus project ugyanez, bár az flatscreen is hatalmas élmény. És van még egy rakat más, sokkal modernebb game, ami még várat magára.

Szóval én azt tanácsolom, ha van rá pénzed, mindenképp próbáld ki. Teljesen máshogy fogsz hozzáállni, ha már ott voltál benne. Igen, van jobb headset a Q2-nél, de nem annyival jobbak, mint amennyivel drágábbak, plusz van, hogy még gyengébbek is. Just my two cents.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#49650) Danecay válasza Apollyon (#49649) üzenetére


Danecay
őstag

Szia!

Köszi a választ! Igazából csak a mostanság sok embernél jelentkező frame drop-ok miatt tántorodtam el egy kicsit és azért mert többen is írták, hogy már az eladásban gondolkodnak. Ugyanakkor mégis csak egy nagy vállalat termékéről van szó mégiscsak talán lehet arra számítani, hogy javítani fogják, hiszen ez egyértelműen valamilyen szoftveres probléma. Kevésbé lennék bizakodó mondjuk a Pico esetében, persze szurkolok nekik is :)
Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy megrendelem, amíg a nagy hezitálások közepette véget nem ér az akció. Már csak az a kérdésem, hogy honnan jön meg előbb, Franciaországból vagy Spanyolországból? Úgy rémlik mintha a múltkor írta volna is valahol az Amazon a szállítási időt és, hogy a Francia valami 2-3 nap, míg a spanyol 5-7 nap volt. Spanyolból rendelve egy ezrest lehetne spórolni :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.