Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-02 19:05:38

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17251) N€T0X|N


N€T0X|N
őstag

Csak unaloműzésre használnám ritkán ezért használtban gondolkodom és olcsón.

Nekem ebből és a linkelt 8-10K-s kormányokból (tehát megvan a keret) nem az jön le, hogy 25K+ DFGT-t kellene ráerőltetni az emberre... :U
Értem én, hogy mindenki rohadtul elégedett vele, de 6 évvel ezelőtt én se akartam volna DFGT-t ahhoz, hogy GRiD-ezzek. Marhaság is lett volna, szimezni meg még nem akartam. Szóval szerintem Formula Force EX vagy MOMO - persze használtan, mondjuk új amúgy sincs - az ő kérdésére a válasz. Az kijön ennyiből és a célnak megfelel, a retkes Geniusnál meg mindkettő jobb. Igen, az EX is, hiába szidják egyesek annyira.

Sent from my keyBoard

(#17252) teratti válasza bokrosolajos (#17246) üzenetére


teratti
senior tag

Leginkább Assetto-zom már csak én is és gondolkodtam rajta, hogy moddolok rá egy kicsivel nagyobb kereket (G25) úgyhogy kíváncsian várom milyen lesz a kormányod...

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#17253) SPeti1984


SPeti1984
senior tag

Max 5-6 ezerért akarok venni használtat mert csak ritkán játszok és sokat nem akarnék költeni rá.

(#17254) SPeti1984


SPeti1984
senior tag

Láttam itt is hírdetik páran 7-7,5 körül lehet annyit megérne még a Logitech Force EX kormány. Van a kormány mögötti 2 fel-le váltógomb? F1 2014-es játékkal működne? Win 7 vagy 8.1 64 bites oprendszer nem gond neki?

(#17255) N€T0X|N válasza SPeti1984 (#17254) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Van a kormány mögötti 2 fel-le váltógomb?

Van.

F1 2014-es játékkal működne?

Amit a Windows felismer, annak minden játékkal működnie kell.

Win 7 vagy 8.1 64 bites oprendszer nem gond neki?

Van hozzá driver.

Sent from my keyBoard

(#17256) VegyesTamás válasza bokrosolajos (#17246) üzenetére


VegyesTamás
senior tag

Kéziből nagyon sok félét lehet csinálni :D

Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli

(#17257) tikshow válasza bokrosolajos (#17246) üzenetére


tikshow
addikt

Ha ezt felrakod a kormanyodra rovid idon belul ki fogod nyirni. At fogod torni a fogoskerekeket. Ezek pontosan a felszerelt kormany meretere es sulyara vannak tervezve. Erositsd meg oket, de azaz ffb motort is cserelni kene ezek miatt, mert leeghet.

(#17258) bokrosolajos válasza tikshow (#17257) üzenetére


bokrosolajos
őstag

Én nem gondolom így. Ahogy AC driftereknél sem ment tönkre több év alatt ;) Youtube is tele van 35-ös, de akár nagyobb fa kormánnyal is!
Valamit nem szabad elfelejteni, az a fizika... Nem fogsz nagyobb erőt kifejteni a nagyobb kormánykerékre... gondolj bele, ha kicsi kormányt teszel a kocsidra nehezebb lesz tekerni.
Aztán ha az átmérő nő, nő a kerületén a centripetális erő is így amennyivel könnyebbnek tűnne a kezednek, pont annyit kell rá dolgozz, hogy az egyenlet kb változatlan :)
A mozdonyra sem véletlen tettek nagyobb meghajtott kereket... Röviden:butaság az, hogy nagyobb keréken kisebb FFB effekt jelentkezne

Egyértelmű, hogy jó autós kormány nem nehezebb, értsd nem nagyobb a tömege ;)

[ Szerkesztve ]

(#17259) JoinR válasza bokrosolajos (#17258) üzenetére


JoinR
senior tag

Kicsit sok volt a forralt bor szerintem :DDD

(#17260) tikshow válasza bokrosolajos (#17258) üzenetére


tikshow
addikt

Legyen igazad, a te kormányod, nem az enyém. :)

(#17261) N€T0X|N válasza bokrosolajos (#17258) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Valamit nem szabad elfelejteni, az a fizika... :U

Nem fogsz nagyobb erőt kifejteni - De. Nagyobb erőkar, nagyobb nyomaték a tengelyen. Ehhez erősebb ffb kell (ezt nem fogja bírni hosszú távon, ha túl nagyra teszed), hogy ugyanolyannak érezd, mint a gyári, 27-es kormányon, elvégre a motor szempontjából a helyzet pont fordított.

ha kicsi kormányt teszel a kocsidra nehezebb lesz tekerni - Igen. Ha nagyobbat, akkor meg könnyebb. Nem véletlenül van buszoknak, kamionoknak nagyobb kormányuk. Csak az igazi autóban nem egy alulméretezett ffb motornak tekersz ellen, így aztán nem számít, hogy mekkora kormányt raksz bele, amíg elférsz mögötte. :D

nő a kerületén a centripetális erő - Mi van? :D

amennyivel könnyebbnek tűnne a kezednek, pont annyit kell rá dolgozz, hogy az egyenlet kb változatlan - nem csak könnyebbnek tűnik, hanem könnyebb, ezért kell nagyobb ffb lásd első pont. A mondat vessző utáni része teljesen értelmetlen. :)

Röviden:butaság az, hogy nagyobb keréken kisebb FFB effekt jelentkezne - Röviden: vegyél, amit akarsz, csak szerintem fizika órát inkább ne tarts...

Sent from my keyBoard

(#17262) teratti válasza N€T0X|N (#17261) üzenetére


teratti
senior tag

Itt még az is belejátszik ki milyen ffb-vel megy. Pl. én mikor rally-t játszottam 20-30, Assetto-ban 70% ffb-vel megyek abszolút nem terheli meg a kormányt. Nem tudom miben terhelné meg jobban egy pl. 2 centivel nagyobb átmérőjű kerék mikor ugyanazzal az erővel tekerem. Csinált már ilyet anno a versenyzőtársam de nem cserélgetett ki semmit és nem mondta, hogy kinyírt volna valamit...

[ Szerkesztve ]

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#17263) N€T0X|N válasza teratti (#17262) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Nem tudom miben terhelné meg jobban egy pl. 2 centivel nagyobb átmérőjű kerék mikor ugyanazzal az erővel tekerem

Semmivel. Nem az terheli meg jobban, ha nagyobb a kormánykerék. De nagyobb kerékhez (+5-7 centiről van szó fentebb, nem kettőről) viszont nagyobb ffb/motor erő kell, a folyamatos 100% (vagy nagyobb) beállítást a G2x-ek meg nem szeretik.

[ Szerkesztve ]

Sent from my keyBoard

(#17264) YETI95


YETI95
újonc

Sziasztok!

Valaki találkozott g27-nél olyan hibával hogy ha jobbra 180 fokig fordítom el a kormányt (900 fokos beállításnál) akkor nem érzékeli a váltófüleket meg a gombokat sem a kormányon, de ha balra fordítom akkor viszont működnek a dolgok. Nem igazán értem eddig nem csinálta vagy csak én nem vettem észre de idegesít. A programját már egyszer újra tettem de semmi nem változott. :F

(#17265) N€T0X|N válasza N€T0X|N (#17263) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Nyilván, ha valakinek 35-ös kormányhoz is elég az 50%-os beállítás, abból szerintem semmi baja nem lesz. Csak pl. én a 60%-ot is kevésnek tartom (így aztán ha rátennék egy nagyobb rimet, még rosszabb lenne a helyzet, hát még ha nehezebb is mint a gyári), viszont felette már ffb clipping van AC-ben. Akkor már inkább legyen a kormány gyengébb, de a részletességből ne veszítsek. Ez persze csak az én preferenciám, lehet, hogy másnak más felel meg.

[ Szerkesztve ]

Sent from my keyBoard

(#17266) fagy53 válasza teratti (#17262) üzenetére


fagy53
nagyúr

A dolog elég egyszerű, ha ugyanazzal az erővel szeretnél tekergetni egy nagyobb átmérőjű kormányt, mint egy kisebbet, akkor az FFB motornak a megnövekedett erőkar miatt arányosan nagyobb erőt kell kifejtenie.
A kérdés csak az, hogy árt-e ez hosszútávon a motornak? A fizika értelmében az egyenlet egyik oldalán megnövelt erőkar arányában nő meg a másik oldal erő szükséglete, így lesz azonos a két nyomaték. Ez a bizonyos arány a gyári és a tuningolt kormányátmérő, vagy inkább sugár aránya, ez jelen esetben kb 15%.
Nem hinném, hogy ha korábban nem fullon használták az FFB motort, ez számítana bármit is a kormány várható élettartamánál!
Én ha látnám értelmét simán feltennék egy nagyobb átmérőjű kormánykereket, de minek?

(#17267) JoinR


JoinR
senior tag

Nagyobb motort belerakni tudtommal nem egyszerű eset, legalábbis gondolom az ARC Team nem poénból adott ki olyan bonyolult modot, amilyet.

Az alap motor meg alkalmatlan nagyobb kormányhoz, hacsaknem egy 5 ezres kormány ffb-minőségéhez nem akar valaki közelíteni...bináris ffb: vagy van, vagy nincs :))
Ha valakit jobban érdekel, miért hülyeség felhúzni az ffb-t, ez egy elég jó összefoglaló.

(#17268) bokrosolajos válasza N€T0X|N (#17263) üzenetére


bokrosolajos
őstag

27-es s a gyári kormány és 32 amit rá teszel. Mivel sugarat kell nézni és nem átmérőt, az bizony csak 2.5 cm, pont egy kormányperec vastagság.
Biztos nagyon számít. :D

Meg baromságok, hogy erre. lett tervezve... Mire? 12
éves gyereknek jó, de a 110 kg izomagyú meg eltöri a fogaskereket? lol

(#17269) JoinR válasza bokrosolajos (#17268) üzenetére


JoinR
senior tag

Szűk 20%, semmiség :C De mi úgyis csak baromságokat beszélünk, nyugodj meg, neked van igazad. :R
Próbálj ki egy hajókormányt is majd vele :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17270) VegyesTamás válasza bokrosolajos (#17268) üzenetére


VegyesTamás
senior tag

abban az esetben ha változatlan ffb erőt használsz, talán még értem is mire gondolsz, de mihelyt feljebb tekered az ffb-t ogy ugyanúgy érezd azt amit idáig a gyári kormánnyal, máris többet dolgozik a motor, és ne felejtsd el a több erő több kopás kevesebb élettartam, legyen az 1%vagy 50% növekedés így is úgyis. Erő x erőkar mechanika 1. óra :D
az alábbi igen primitív ábra mutatja:

AZ ÁBRA PRIMITÍVEN

szabadszemmel is látható a különbség. u.a azt az erőt melyikkel tudod könnyebben legyőzni ezáltal nagyobb/könnyebben kárt okozva?

[ Szerkesztve ]

Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli

(#17271) vlevi válasza JoinR (#17269) üzenetére


vlevi
nagyúr

De legalább egyikünk sem helyi :D

(#17272) Luki0925


Luki0925
újonc

Sziasztok!
Csak annyi volna a kérdésem így laikusan, hogy tudna-e valaki találni nekem egy drivert vagy beállítást ehhez Speedlink drift o.z. racing wheel?
Sajnos a gáz-fék egyenlő a fel és le váltással és kellene valami amivel külön lehetne választani így talán használni is tudnám :)
Előre is köszönöm :)

(#17273) teratti


teratti
senior tag

Ha bőröztetni szeretném a kormányt valaki tud itt esetleg a PH!-ról valakit? Nálunk a cégnél csak kormányvédőt tudnak csinálni az meg furcsán nézne ki rajta.... :)

Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

(#17274) N€T0X|N válasza bokrosolajos (#17268) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Mert ha a sugarat nézem, akkor nincs meg a majdnem +20%? Te nem csak fizikából, de matekból is megbuktál? Vegyél, csinálj amit akarsz, de egy vicc, amiket itt összehordasz.

Sent from my keyBoard

(#17275) tevike


tevike
senior tag

Sziasztok!

Pls, valaki help gyorsan, 1 hete szenvedek... :(

Wingman Formula force GP-m van, és Windows 7 64 bitet használok. Fel van rakva az 5.02-es logitech szoftver a kormányt érzékeli szépen, be van kalibrálva, de mikor a DIRT 3-ba lépek, semmi sem történik, mint ha nem is érzékelné, hogy kormány is be van dugva a játék...valami ötlet?

Haveromnak 1 éve ment win 7 64bit alatt a kormány dirt 3-nál... :/

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#17276) N€T0X|N válasza Luki0925 (#17272) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Valamiféle driver és manual itt van hozzá, a saját honlapján, google első találat volt... Mivel még nem is láttam ilyet közelről, így egyéb beállításban sajnos nem tudok segíteni, ha ez kevés.

Sent from my keyBoard

(#17277) Jack@l válasza N€T0X|N (#17274) üzenetére


Jack@l
veterán

Mivanmá, vége a karácsonyi idillnek? :D
Már leírtam neki egy hete az aggájaimat, nem nagyon hatotta meg, majd előbb utóbb rájön...

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#17278) vlevi válasza tevike (#17275) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nem az van, hogy, amikor a Dirt3-at indítod, és kíírja, nyomd meg a startot, akkor a billentyűzeten nyomod meg a gombot? Codemasters "vicc", hogy akkor működik a kormány, hogyha a játék indításakor a start gombot a kormányon nyomod meg. Így műkik a Dirt3-ban, és az F1 szériában is.

(#17279) Luki0925 válasza N€T0X|N (#17276) üzenetére


Luki0925
újonc

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, találtam magyar leírást, a beállítás után rendbe lett :)

(#17280) bokrosolajos válasza JoinR (#17269) üzenetére


bokrosolajos
őstag

Neked mindegy 2,5 cm vagy 5, a lényeg, hogy igazad legyen? Csajoknak sem mindegy ;)

Tegyük fel a 20%-ot a 100-ra, szerinted nem bírja a G27 motorja a nagyobb igénybevételt? lol
Gyártói túlbiztosításról hallottál már? ;)

Megnyugtatásul, AC 80-on fut, 2,5 cm-rel nagyobb sugarú kormánykerék nem fogja kinyírni...

Van aki vállalkozik és van aki csak kifogásokat keres. Én az előbbieket képviselem. Játék kormányt tekergessenek gyerekek :D

(#17281) bokrosolajos válasza N€T0X|N (#17274) üzenetére


bokrosolajos
őstag

Centiméterről beszélt, nem százalékról. A százalékkal. kapcsolatban a véleményem olvashatod alább. No para

(#17282) N€T0X|N válasza bokrosolajos (#17280) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Gyártói túlbiztosításról hallottál már?

Azt nem érted meg, hogy ez az, ami nincs a G27-ben. Ha nem használod túl nagy ffb-vel, akkor nincs baj, de pl. a 80, amit említettél, az sok lesz hosszú távon, ha a nagyobb kormány (matek) miatt felteszed majd 100-ra (fizika), ráadásul veszítesz egy csomót a részletekből, ami drifthez pont kell tudtommal (de nem driftelek, lehet hogy nincs így). Lehet, hogy így is elmegy a kormány 2-3 évet, akkor majd örülsz neki. Az enyém mondjuk 6 éves és (kop-kop) semmi baja, de nincs/nem is volt csutkán járatva sose.

Te veszed, magadnak veszed, satöbbi, csak az a baj, hogy közben olyanokat állítasz, amik nem helytállóak. Ettől kap itt mindenki agyrákot.

Sent from my keyBoard

(#17283) barni1122


barni1122
tag

Kormány vásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy egy új DFGT-be vagy használt g25-be érdemesebbb befektetni? Ha G25 akkor mekkora az esélye, hogy hibásba nyúlok bele, vagy ezek tényleg képtelenek elromlani?

[ Szerkesztve ]

(#17284) Jack@l válasza barni1122 (#17283) üzenetére


Jack@l
veterán

Használt(még garis) G27 esetleg? Műanyag idővel öregszik, nemtod mennyit és milyen vehemenséggel használták a kormányt. Ha egy hozzáértő ember vigyázott rá akkor nagy valószínűséggel semmi baja se a g25-nek, de a műanyag alkatrészeket azért nem 10 évre tervezték... (az elfordulás érzékelő tárcsán egy kis repedés is okozhat komoly gondokat)
Ha tényleg jó kormányt akarsz, mindenképpen a G szériából válassz. (spórolj egy kicsit hozá, ha komolyan gondolod a szimezést, megéri)

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#17285) VegyesTamás válasza bokrosolajos (#17280) üzenetére


VegyesTamás
senior tag

Kérdezd meg Brain75 -öt a gyártói túlbiztosításról G2x -ek terén :DDD saját magát kinyírja a gép, ha nem figyelsz oda :DDD

[ Szerkesztve ]

Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli

(#17286) JoinR válasza bokrosolajos (#17280) üzenetére


JoinR
senior tag

Gyártói túlbiztosításról hallottál már?

Gépészmérnök létemre még nem találkoztam ezzel a kifejezéssel...de így magamban olvasva is rettenetesen hangzik, igazi fotelszakértő szöveg. A fogalmak amiket kereshetsz: biztonsági tényező, esetleg túlméretezés.

Problémát jelent majd a nehezebb kormány? Nem, mivel számoltak vele, hogy az ember (főleg gyerek) amúgy is néha csimpaszkodik a kormányba, tekerés közben tolja-húzza oldalra, ott van rá a jó nagy csapágy (meg a műanyag körülötte :DDD ).
Sőt, nyugodtan felteheted 120%-ra az erőt. Működni fog? Igen. El fog romlani? Nem valószínű. Szar lesz? Igen. Ha még mindig nem érted, hogy miért lesz szar, akkor tényleg nincs miről beszéljünk, ha n-edjére írom le vagy linkelem be, akkor se fogod megérteni. Használd egészséggel.
Részemről befejeztem itt, privátban lehet folytatni.

PS: ugyanúgy játékkormány marad, ha vonatkereket raksz rá akkor is...ha lesz 1000 euród egy kormányra, akkor elgondolkozhatsz, hogy ne játékot vegyél...

[ Szerkesztve ]

(#17287) RECSKA


RECSKA
veterán

Tudom gagyi, de nem rohog.. Olcso volt :)
Es szepen tudom majd fejleszteni. Felig mar az en munkam, 160 centis emberkere csinaltak. Mostmar 2m-ig minden ok. :)

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#17288) Joshi válasza RECSKA (#17287) üzenetére


Joshi
titán

Jó lett grat. :K Ez busz ülés? :D

(#17289) N€T0X|N válasza RECSKA (#17287) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Tök jó!

Sent from my keyBoard

(#17290) RECSKA válasza Joshi (#17288) üzenetére


RECSKA
veterán

Mindenki ezzel jon. Nem tudom honnan szereztek. Valszeg az xD

Ha hazajutok, majd turok valami ertelmeset, de addig tokeletes.

Koszonom. Celnak tokeletesen megfelel.

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#17291) VegyesTamás válasza RECSKA (#17287) üzenetére


VegyesTamás
senior tag

Manapság már fontos az olcsóság is, szerintem bagyon jó lett! :) Lassan én is neki álloo valami értelmesebb móknak, mert ami most van az csak félmegoldás :D

Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli

(#17292) bokrosolajos válasza JoinR (#17286) üzenetére


bokrosolajos
őstag

Elektronikát meg gépészmérnök létedre fogalmam sincs tanultál-e, akkor biztos ismerős lenne a kifejezés :) Teljesen mindegy, hogy túlbiztosítás vagy túlméretezés, mind a kettő ugyanazt takarja. A lényegen nem változtat, hogy 20%-kal nagyobb igénybevétel nem valószínű, hogy haza fogja vágni a FFB motort, fogaskerekeket. 2 év gari van rá, egyébként nem izgatom magam e miatt..
Téma ezzel zárható.

Játék kormány alatt a kormánykereket ÉRTSD mivel csak annak cseréjéről volt szó!
A G27-es gyári kormánykereke pedig nagyon annak hat. :O A G25-ösé közelebb van egy autó kormány formához, de kicsi az is. :K
Peace

[ Szerkesztve ]

(#17293) bokrosolajos


bokrosolajos
őstag

Addig is, ameddig a kormány adapterem meg nem érkezik a havas északról, az első mod a G27-es szettemen:

Remélem, van akinek tetszik! :)
Sokkal jobban lehet vele érezni a fokozatokat, ETS2 alatt szinte perfekt gyári az érzet..

(#17294) BigBlackDog válasza bokrosolajos (#17292) üzenetére


BigBlackDog
veterán

"A G27-es gyári kormánykereke pedig nagyon annak hat. :O A G25-ösé közelebb van egy autó kormány formához, de kicsi az is. :K"

Ez alatt mit értesz pontosan? Mennyivel másabb a G25-ös kormánya (átmérőre ugyanaz -28 cm- és kinézetre sem látok túl sok különbséget, viszont személyes tapasztalatom nem volt egyikkel sem)? :)

[ Szerkesztve ]

(#17295) SPeti1984


SPeti1984
senior tag

Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Vásároltam egy Logitech Formula Force EX kormányt. Feltelepítettem kalibráltam, minden simán ment. feltettem egy BMW M3 challenge demo játékot hogy kipróbáljam de a játék el se indul. Felraktam másik gépre a játékot azon elindult. Majd telepítettem arra a gépre a kormányt és azóta azon sem indul el a játék pedig i7-es a gép. Mi lehet itt a gond?

(#17296) tikshow válasza SPeti1984 (#17295) üzenetére


tikshow
addikt

Probalj ki egy masik jatekot, mondjuk Live For Speed, annak eleg jo a demoja.

(#17297) SPeti1984 válasza tikshow (#17296) üzenetére


SPeti1984
senior tag

Megpróbálom.

(#17298) bokrosolajos válasza BigBlackDog (#17294) üzenetére


bokrosolajos
őstag

A kormányküllői a difi!
Ezen a képen jól láthatod. Cserébe a 27-esen több a gomb!

(#17299) SPeti1984 válasza tikshow (#17296) üzenetére


SPeti1984
senior tag

Mükődött azzal a játékkal. :) Hát még szoknom kell mert billentyűzet után iszonyat furcsa.

(#17300) vlevi válasza SPeti1984 (#17299) üzenetére


vlevi
nagyúr

Pedig mennie kellene a BMW-nek is. Az tudtommal, ha jól emlékszem, a Race07 sorozat motorjára írt valami ingyenes demó izé.
Ha van elég vasad, és szereted a komolyab szimulátorokat, akkor a steamről tedd fel a Raceroom-ot. Ennek az alapjátéka ingyenes, van benne 1-2 autó, pár pálya, ráadásul nemrég óta vásárlás előtt ki lehet próbálni mindegyik autót. Nem kötelező vásárolni. Szóval, tulajdonképpen ingyen végigpróbálhatod az összes autót. Tavaly pl. volt olyan, hogy minden DTM futam előtt lehetett online hotlapozni a következő pályán, anélkül, hogy megvettem volna a DTM-et.

" Cserébe a 27-esen több a gomb!"
Ami nem rossz dolog. Mert a G25-ön hamar elfogynak a lehetőségek.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.