Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118787) Cs1csó válasza DeathAdder (#118782) üzenetére


Cs1csó
félisten

Volt egy kimutatás arra, hogy azok a csapatok a legsikeresebbek akiknek a legösszeszokottabb a kerete és a legrégebben játszik együtt, konkrét példa a Real Madrid vagy a Barca volt de ide tartozik a City is. (ennek persze az a hátránya ami most a Real-nál látszik, hogy ha jön egy kiöregedési hullám, kulcsjátékos távozás stb. akkor bekövetkezik egy törvényszerű visszaesés, amúgy sem lehet mindig, mindent megnyerni a Spanyol válogatott is leeresztett végül 2014-ben de 2008-2012 között ők voltak az úr)

Megfordítva: meg kell vásárolni a legeslegjobb játékosokat majd őket megtartani együtt tartani kb. 5+ évig és jönnek a sikerek.
Ezért nincs tartós sikerre esélye a Dortmund, Ajax, Porto szintű csapatoknak mert mindig eladják a legjobbjaikat.
Plusz az sem gond egy ilyen csapatnál ha akár évekig ALIG igazolnak mert a stabilitásba az is beletartozik, hogy nem átjáró a csapat hanem - egészséges esetben - évente 1-2 játékos jön-megy.

Az alacsony költségvetésű csapatok is sokszor ezért érhetnek el jó eredményeket mert hasonlóan építkeznek persze annyi különbséggel, hogy ott olyan játékosok vannak akiket amúgy nem nagyon vinne senki tehát a keret egybetartása a játékosok minősége miatt lehetséges és nem a pénz miatt mint a top kluboknál.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.