Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15813) proci985 válasza ProEvoFan (#15809) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jaja, lacuni drága.

azon agyaltam, hogy az AS miat lehet egy mainstat nélküli lacunival is kb egy helyben lennék damra amíg megvan az 5 crit (167dex), na és akkor már csak a life% (kb 60 vit elég) meg a 70+ allres marad (meg defense bukás az evade chance miatt, ami magas mp szinten fontos, mert nem lehet megúszni némi tankolást DHval sem). nagyságrendileg lenne drágább a lacuni.

movement jó dolog, de 24 és 25 között nincs akkora különbség, inna gatya meg amúgy is kb musthave DHknak (kivéve a tankspeces blackthrone+magas loh+magas ias -WF/dual hand- buildeket, azoknak inkább lacuni. másik spec eset az alacsonyabb movement / magas vit/dex/allres megoldás, ezzel lehet talán a legjobb ehpt elérni).

(egyébként hónapokig használtam lacunit is 1.04től, amíg nem volt pénzem inna gatyára a movement miatt. 1.03 alatt meg inna gatya+lacuni is volt a karakterenm de ott kb a védelmem kimerült a smokescreen + 25ös movementben, avagy totális glass cannon gear).

(#15812): szerintem dps maximalizálásnál xbowos DHnál elsődleges a magas chc/chd, aztán jöhet az AS, többet nyer rajta az ember. egy szint felett mondjuk kell mindkettő/mindhárom/+a mainstat, de az jellemzően olyan 130k unbuffed környékén válik elkerülhetetlenné a saját karimból kiindulva.

Sirandrish: igaz, a gearfüggő nagyon igaz. wizardnak inna nem túl jó.

450 feletti CHDvel és egy lassú fegyverrel (értsd kétsockos manticore) ASnek jóval alacsonyabb a hatása a dpsre, mint a chcnek. mint pl az én jelenlegi DH gearemnél.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.