- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát ha a régi xbox játékok kompatibilitási listájában benne van a fable, amik mennek x360-on akkor mennie kéne
unreadable, unrecognized disc. ezt akkor szokta kiírni mikor nagyon karcos a lemez.
más játék megy a gépeden rendesen. lehet a meghajtód rossz.más hiba nemigen lehetséges. ki kéne próbálnod másnál is.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7194 üzenetére
ubisoft az csak a kiadó. most nem vágom így fejből kik készítették a gémet.
-
nexus6
aktív tag
Ha
az egyik ph-s "kollégától" rendeltem egy régi xbox-os fable játékot. megkaptam. este próbálom. unreadable, unrecognized disc felirat. letöltöm a zipet az xbox.comról. kiirom rwre, xbox360ba be, telepítés, újraindulás. fable be, hibafelirat újra. esetleg valakinek hasonló tapasztalat? a microfos oldalon ebben az esetben nem olvasható lemezről írnak. nem tudtok oyan helyet ahol ki lehet próbálni egy ilyen régi classic xbox lemezt? mivel ha tényleg nem jó, akkor küldöm vissza. ha csak nálam nem megy, akkor hirdetem vagy vissza küldöm.
a gépem: januári vásárlású arcade (októberi gyártás, flash nélkül) + merevlemez.előre is köszi
-
bwoay
nagyúr
nekem van egy teóriám, miszerint ez a játék leginkább azoknak nem jön be,
akik nekiveselkedve akarják végigjátszani, viszonylag rövid idő alatt,
alkalmanként több órát beleölve.
én akárhányszor néztem, azt láttam, hogy bóklászásra lett teremtve,
vagyis az ember elsétálgathat benne, felmászhat a házakra nézelődni,
aztán ha nagyon unja, akkor megcsinál egy missiont.
de most két közelebbi ismerősöm is játszik vele,
kíváncsi leszek a véleményükre.
Akinek nem jön be, még mindig nyomhatja a Hitmant -
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7192 üzenetére
hát igen azok sem valami jók. jópár dolgot máshogy csináltam volna.
ezek nem játszanak a saját készülő játékaikkalha igen akkor nem vágom miért nem változtattak...
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #7189 üzenetére
Nem,pláne hogy egy idő után unalmas.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7187 üzenetére
hamar? a mai 8 órás játékok mellett az a 60 óra nem olyan rossz azért. a blue dragon is ott volt hogy 100 óra ha 100%osra mentek. ez is ott körül van...
-
Djuree
félisten
azért jó mert ha elbaszódik csak így viszik el.
microfos support. a tel. számot 60103243234 példényban megtalálod a neten 2345324534 oldalon...ha nem találod meg akkor
hátránya nincs.
nem jönnek ellenőrizni.
milyen joy igénylés? ha elbaszódik kapsz másikat, meg ha nem akkor is -
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék kérdezni pár dolgot, számomra nem világos ez a microsoft-os beregizés.
3 hete van meg a boxom szóval új vagyok. Egyre többször olvasom különböző fórumokon hogy regizd be a gépet.
1. Ez miért jó nekem mivel lesz jobb?
2. Hol kell beregizni?
3. Hátánya?
4. Ha beregizem kijöhetnek elenőrizni?
Az utolsó kérdésnél nem a box miatt félek, hanem a PC miatt.
Még egy kérdés. Ez a joy igénylés hogy működik? Működik még egyátalán?Nincs fleshelve gépem. Bocsi a sok kérdésért
Előre is köszönöm a válaszokat..
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #7169 üzenetére
közeli, és ismerem a gép előéletét, aludj nyugodtan
-
spammer
veterán
Ha csak néhány ezer Ft-ról van szó, szerintem nem érdemes, a gari miatt, visszaküldés stb., szerintem se a legkényelmesebb. Hacsak az itthoni MS szervíz nem e él ilyen esetben (nemzetközi).
Paypalról itt olvashatsz: http://logout.hu/iras/paypal_regisztracio.html
-
MixY
tag
Hali!
Érdemes eBay-en keresztül vásárolni X360-at? Mert nézegettem és szállítással együtt is olcsóbb, mint itthon. Ha már itt vagyunk, vki mesélne erről a PayPal-rendszerről? Mert muterom itt mondja, hogy "jajj úgyis átvágnak, szó se lehet róla, hogy odaadjam a hitelkártyámat" meg ilyenek... előre is köszi! -
Skynet258
veterán
Megjött végre Hong Kongból a Lost Odyssey, nagyon szép cucc
Elsőre Final Fantasy ugrott be róla, úgyhogy rossz nem lehet
-
woodbear
addikt
valaki próbálta már a box vinyóját a pc-hez csatlakoztatni úgy, hogy szétszedte a hdd-t? el tudná mondani miként lehet szétkapni? köszi!
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #7161 üzenetére
nem biztos, lehet, hogy egyszer már bekapcsolták
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Gépem online össze van kötve a a box-al, ezért ha a boxban a media fül-re megyek és belenézek a zenékbe, akkor ott vannak azok a zenék amik gyárilag a windows/dokumentumok/zenék-ben vannak, asszem egy bétóven, meg valami más zene is. A lényeg, hogy látja a box ezeket is meg azokat is amiket amúgy útolag tettem be oda.
zenék oké.
képek, ugyanúgy stimmelnek.
képek oké.
videók nem oké, mert hiába rakok bármit is a gépen a videó mappába a box úgy érzékeli, hogy "no video found".Valaki okos légyszi válaszoljon már, hogy mi a farnc lehet, mielőtt mindjár adok a boxnak egy ívet az ablak felé
-
Djuree
félisten
ez nagyon lol
:
pctuning -
bwoay
nagyúr
höhö, ez jó, túl optimista voltam
Prof:
nem sürget semmi, "20009-ig" garis
egyébként nem garis javítás vár rá,
hanem fizetős újragolyózás, overcool mod, flash.
aztán elcserélem egy ugyanilyen szériás (2006 09),
0 perces gépre, amire ugyanez a sors várna,
és akkor már inkább azt küldjük kés alá,
amelyiket egyébként is javítani kell. -
bwoay
nagyúr
válasz
orkester #7148 üzenetére
szerintem a következő a helyzet:
körülményes lenne minden egyes xbox eladást azonnal felvinni
a M$ adatbázisába, elvégre a sok hiperomarketo sem naponta leltároz, stb.
Az meg ugye megint kapufa, ha a regisztráció napjától számolná,
mert én még mindig nem regiztem az egy éve vett gépemet
(meg már nem is fogom), így jobb híján a gyártástól számítják,
de gondolom probléma esetén mondjuk 20011 januárjában te igazolhatod blokkal,
hogy még nem járt le a 3 év a vásárlás óta.
ez az én teóriám, de a két hónap minuszra ez nem ad magyarázatot,
számomra az a rejtély -
wilddog
tag
Köszi az info-t. Hátha csak 2 ilyen van az már nekem némi bizakodásra ad okot.
Az pedig jó hír, hogy külsőleg csatlakozik a vinyo és lehet hozzá venni.
Azért kérdeztem meg, mert az Arcade olcsóbb valamivel mint a Premium.
De már attól tartok, hogy a boltba jól át akarnak majd vágni vele, hát az biztos, hogy sok helyen drágábban adják, mint amennyit ér valójában. A Ps2 -vel jártam úgy, hogy szinte csillagászati összegért vettem, szerintem a kereskedő maximálisat kaszált a gépeken. Hát igen,asszem kezdem megunni a Ps2 - őt, pedig jó gép és nagyon sok jó progi van hozzá, de megnéztem az idén megjelenő játékokat Ps2-re és hát... no comment , elég satnya lett az idei Ps2 game kínálat. És csak találgatások mennek most, hogy vajon 1-2 jó PSP játékot talán kiadnak PS2-re is(pl. God of War : Chains of Olympus). Az újabban megjelenő, igazán jó játékokat Ps3 és Xbox360 -ra írják. Valószínűleg nem bírná el a Ps2 azt az újabb grafikát.
-
wilddog
tag
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az Xbox 360 Arcade típusú gép milyen játékokat nem tud működtetni, lejátszani, ugyanis állítólag a merevlemez nélküli Xbox gépek egyes játékokat nem índítanak el a merevlemez hiányára hivatkozva.
És kb. számszerint hány olyan játék van, ami Arcade -al nem játszható?(remélem nem sok)
A másik kérdés pedig, hogy esetlegesen, később az Xbox360 Arcade -gépbe nem lehet utólag merevlemezt beépíteni? -
orkester
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy Premiumot konzolboltban. Itthon rögtön regisztráltam a neten és ezt látom: # Garancia lejárata: 1/8/2010 6:59:59 PM
A boxot 2007.09.27-én gyártották. Akkor hogy lehet, hogy eddig tart a gar? A doboza szerint Olaszországba szánták, de ez nem sokat jelent, mert 203W van ráírva, a táp mégis 175W-os. Remélem még nem volt ilyenről szó, próbáltam keresni, de nem találtam! -
Bagira01
veterán
válasz
darnellsmith #7140 üzenetére
Nem lehet hogy itt is mint a hdd-nél van elkülönített rész
-
wagi
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy 64 megás memóriakártya az xbox360-hoz,de csak 52-őt lát belőle.Miért?
-
Bagira01
veterán
válasz
darnellsmith #7127 üzenetére
-
bwoay
nagyúr
válasz
Bagira01 #7117 üzenetére
komolyan mondom, már annyi keverés ment ezzel kapcsolatban,
és főleg annyi faszság látott napvilágot ebben a topicban,
hogy nem csodálom, ha még az is összezavarodik, aki korábban képben volt.ha 203 W van a tápra írva, akkor nem kérdéses. a Falcon 175-ös, és kész.
ez a heatpipe dolog meg keveredik rendesen,
amí hőcsöves, az a RÉGI box, hétalvó linkje is ezt mutatja -
Bagira01
veterán
Honnan lehet megtudni, hogy az xbox360 premium hdmi-m falcon vagy sephyr-e
2007.07.25-i benq drive-os és heatpipe-os hűtése van, de mindenhol 203w van írva. Matrica nem javított hanem a gyári
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Az a premium csomag amihez Viva Pinatat meg Forza 2-t adtak, az már falconos változat? -
hétalvó
addikt
Tudja valaki milyen divx-et játszik le a 360?
Konverter programot keresnék amivel mkv-ket lehetne átnyomni emészthető formátumba, felirat nem kellene.
Elméletileg a decemberi frissítés óta tudja csak nekem nem sikerült még összehozni.
Cél HD divx 1 DL lemezen be a meghajtóba és lejátsz.
Memorex DL lemezek jók(új 8x) akik akaranak spórolni 250FT
50db-on túlvagyok már és mind ment. (clone 1x írás ami 2.4 valójában)
-
woodbear
addikt
nah erre mondjon valaki, valamit, hogy ez mi lehet? [link]
-
Skynet258
veterán
válasz
eddie17 #7104 üzenetére
Ha azt a tévét szeretnéd, én semmiképpen sem szeretnélek eltántorítani semmitől, viszont amit javaslok mindenképpen: keresd fel az Lcd-s topikot, és kérd ki az ott lévők véleményét. Cifu nagyon sokat szokott mindenkinek segíteni, ráadásul keni vágja a témát, technológiai oldalról is... szal érdemes legalább meghallgatni őt.
És valószínüleg nem egy ekkora értékben szereplő full-hd Thomson-t fog neked ajánlani.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258 #7099 üzenetére
Peattel értek egyet, a szervizhátteret, alkatrészellátást biztosítaniuk kell,
ezt törvény írja elő, legutóbb tudomásom szerint 8 év volt a vásárlástól számítva.
De elég csak azt elképzelni, hogy veszel most egy TV-t mondjuk 2 év garanciával.
Tegyük fel, hogy fél év múlva kivonul a márka, neked meg beszarik a készüléked.
Beviszed a szervizbe, ott pedig megvonják a vállukat, hogy nem tudnak mit tenni,
bebuktad a dolgot
Ez reális? Elképzelhető?na mindegy, az biztos, hogy ha Thomsont szeretnék,
ilyesmi nem tántorítana vissza.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honda topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Új, Bontatlan Steam Deck OLED 512GB, Azonnali küldéssel
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Nintendo Switch játékok & kiegészítők (kontroller,tok,micro sd) MOST MINDEN OLCSÓBBAN!
- Xbox mini kormány kiegészítő - Xbox One, Xbox Series X és Series S kontrollerekkel
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest