Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Hello!
Bármilyen ventit belehet rakni a boxba, vagy csak Talismoonra lehet kicserélni? -
MixY
tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogyha ki van flashelve a gép, beregizem livera, onnantól érvényes a 3 év gar.? Mert úgy szeretném, hogy beregizem, és onnantól fogva soha a büdös életbe nem megyek fel Livera, szal nem tudnak bannolni.
És hogyha Livera nem regizem be, akkor gondolom nincs is 3 év gar. -
Hopsz
tag
A flashelésnek télleg van hátránya? végzetesek lehetnek azok?
-
Hopsz
tag
Ha nincs se winyom se memo kártyám attól még müxenek rajta a gémek (főleg a Dead or Alive4
)? -
bwoay
nagyúr
marhára nem vágom, tegnap vagy 4 játékot néztem meg,
köztük a két 2008-as NHL-t (EA meg a 2K),
és mindegyik ocsmány ronda volt,
az NBA SH meg egyenesen gyönyörű, önmagában is,
nemcsak ezekhez képest.na, az NFL Streetet nem próbáltam,
de azt amúgy elég ritkán nyomják utcán, nem?
-
antikarts
csendes tag
Hali. Én csak a fifa street 2vel játszottam és játszom is. A bajnokság.. vagy nevezzük akármilyen módnak is az amit írtál... Sztem hasonló lehet a fifa street 2 - 3 játékmenete. Abban is különféle módon kellett gólokat rúgni cselezni blabla... + csinálni saját karaktert... azt fejleszteni aztán később csapatot alapítani, saját pályát csinálni... szóval ilyesmi... Egyébként idegtépő tud lenni sokszor ez a sok hülye feladat

-
Dread
tag
hali!
probálta már valaki a fifa street 3at?
nagyon érdekes játék. nem rosz, lehet vele jokat játszani de egyszerüen nemtalálom benne a bajnokság opciót, csak ilyen gyors meccset lehet nyomni meg ilyen különbözö feladványok vannak hogy csak fejjel lehet golt löni vagy 5 perc alatt 5 gólt kell rugni.
pedig nagyon játszanék vele de igy nincs semmi élvezet benne.
egyszerüen nemhiszem el hogy nincs benne, én lennék ilyen vak?
-
nexus6
aktív tag
haliho a régi---
nekem ilyen problémám van: flash nélküli arcade gép (2007. októberi 175w gyártású) 20 gigás vinyóval, minden frissítés (dash-liveról, backward-cdről)letöltve, és nem megy a halo 2 és a fable sem.
az alábbi hibaüzenet:
the game could not start, please download the game again.
újabb frissítésnél kiírja: 2.0.5829.0
system: 2.0.6683.0
előre is köszi a segítséget -
late
tag
szerkesztve
-
nexus6
aktív tag
tegnap este megint próbálkoztam. a support általi hdd karbantartás után sem mennek a régi xbox játékok, így ma megint felhívom az mst. a végén teljesen lemondok (eladom) a két "kedvencről" (amit még nem sikerült normálisan zúzni, sem pcn, sem xboxon: Fable, halo2), aztán veszek 360as gameket.
Még mindig a could not start , download the game again hibaüzenet. fenn van live-on is, még így sem jó. -
late
tag
Tegnap a Boxom felvillantotta három piros LEDjét, használtan vettem a hálátlant, hűtés móddal.
A gép játék közben megfagyott, majd újraindítottam és akkor:
Ma viszem a Console Cornerbe (XMEDIA), hátha sikeresen megtudják hákolni, meg ha már ott van akkor kérek bele overcoolt is.
-
bwoay
nagyúr
az a parasztvakítás, hogy eleve a G2G átmenetet adják meg
B2B helyett. Utóbbi az aktívból aktívba (feketéből feketébe) váltáshoz szükséges idő,
nyilván szürkéből szürkébe gyorsabban vált, ezért ma már inkább arra hivatkoznak.
Viszont pl azt erősen kétlem, hogy a régi Dell TFT monitoromnál
a 25 ms az G2G érték lenne, mert ahhoz azért feltűnően gyors
-
spammer
veterán
Ez az 5ms, 2ms és stb, parasztvakítás, marketing. 8ms bőven megfelelő lesz, én régi 25ms-es TFT monitoron játszok és semmi bajom nincs vele. De szoktam 16ms-es előtt is ülni, azzal sincs semmi. Autós játékoknál se. Szóval nyugodtan lehet venni 8ms-est..
-
palika90
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
jah, múltkor pl xboxhoz akartam venni átalakítót. még jó h nem mutert küldtem. mert az eladó kapásból szart vetetett volna meg a maga 8 álltalánosával...

-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith
üzenetére
bakker. gyorosan olvastam a hsz-ed és 82centis ventit olvastam
na gondolom valami őrült box hűtő cucc...
keresem a linken a ventit de csak egy tv-t találtam
aztán elolvastam mégegyszer
-
palika90
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
ma bementem az EURONICS-be, leguggoltam elé a szönyegre én nem akartam felállni. nagyon szép mind a tv képe és külleme is. csak arra lennék kíváncsi h komálja -e az xbox-ot...mer nem akarok kiadni ennyi pénzt felelslegesen

-
palika90
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
EGY ILYENRE GONDOLOK: [link]
-
palika90
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem... most készülök venni egy 81centis samsung LCD-tv.
kb ezekkel a paraméterekkel:kontraszt: 5000:1., 8ms, 1366x768pixel, HD ready,
na szóval, ugyebár monitoroknál a 8ms az nem túl jó.... és mivel még nem volt lehetőségem kipróbálni ezt a tévét XBOX360-nal, attól tartok h a kép kicsit mosódni fog. Valakinek van már ez irányban tapasztalata? Megfelel ez a TV a 360 igényeinek?
Mondjuk biztos jobb lesz mint a 10 éves "FUNAI" tv-men...
-
MixY
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Igen, egyik haveromtól, őt meg azért ismerem, nem b@sz át... amúgy 30-40-ért adná a Premiumot, bontatlan csomagolásban, de nuku papírral... azért kérdeztem, hogy hogyan működik a garancia, mert ha ebben az esetben nincs, akkor inkább "legálisan" veszem... jah és ha már itt vagyok... 72cm-es, Orion SDTV-n Xboxoznék, szerintetek ígyis érdemes venni? (max. 1 éven belül lesz HDTV, de az nagyon max.) Mert ha olyan, mint a PS2-é, akkor jó az nekem addig, míg nincs HDTV...

-
spammer
veterán
-
MixY
tag
Csáó!
Lenne 2 kérdésem:1. Ha veszek egy boxot, semmi papírral, de bontatlan csomagolással (tehát minden benne van a dobozban, ami egy premiumban van), akkor a MS garancia az ugrik? Mert én úgy tudom, hogy akkortól érvényes a 3 év MS garancia, amikortól beregiztem a gépet a Live-ra. De lehet, hogy rosszul tudom...
2. Ha csináltatok a boxra egy hűtésmódosítást+hűtéskésleltetést (www.golemkonzol.hu), akkor azért sokkal biztosabb hogy nem hibásodik meg a gép, nem?Előre is köszi a válaszokat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mankó
veterán
Olvasgatom ezt a 3 ledes hibát, s hát a köv. lenne a kérdés, hogy hogy működik ez a veszel garjegyet és jön a futár. Ez a futár a Microsofttól jön, vagy a honnan? Nem vagyok teljesen képben. Nagy valószinűséggel a srác (akinek érdeklődöm) külföldről kapná a cuccot, ezért is lenne kérdéses ez a dolog.
-
Racecam
nagyúr
A topicot kitakarítottam.
Nem szeretném ha a téma amit innen eltüntettem újra előjönne és nem vagyok kiváncsi arra a véleményre, vitára, hogy legális-, vagy sem! -
Mankó
veterán
Egyik ismerősnek ajándékba lesz egy ilyen kütyü és tőlem kért segítséget, hogy ajánljam valamelyiket, de sajnos nem értek hozzá. Elég tanácstalan vagyok.
Miben jobb az XBOX360 a PS3-tól?
Tudom, jobb a játék ellátottsága, és lehet flasheltetni. Viszont ahogy nézegetem a topicot, elég kockázatos ez a dolog.
Ha pártatlanul kellene nézni a dolgot, melyiket ajánlanátok, s miért?Előre is köszi a válaszokat!
-
lumixxx
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani az nfs most wanted-dal, de nagyon szaggat és a kormányzás is lassú. Ez másnál is ilyen, vagy a release-el van gond.
(Need.for.Speed.Most.Wanted.PAL.PROPER.XBOX360-DNL) -
GeneraL_XTX
veterán
tudom hogy nem ide tartozik de hátha érdekel valakit
lenne egy eladó,alig használt, tökéletes állpotban lévő(természetesen kipróbálható) 20 gigás xbox winyóm
ha érdekel valakit nyomjon egy privit és megbeszéljük a piszkos anyagiakat is

-
Hopsz
tag
Hardverileg vagyis hogy milyen gyorsan mennek a gamek stb. van külömbség a Core, Arcade és a többi között vagy csak a "dobozban" lévő cuc lesz 1re tőbb?
Ill. itt van grafikai beálitás az egyes gamek-nél mint a pc-n?
Sorry a hülye kérdésekért még kezdő konzolos leszek. -
late
tag
Mit szóltok ahhoz, hogy az amazon.com-on az XBOX 360 modellek mellett a "már nem gyártják" felirat jelent meg a hétvégén?
Amazon elcseszett vmit? Új modell(ek) jönnek?
A mai napon kezdődik a Games Developers Conference, mely alkalmas lehet vmilyen bejelentésre.

-
nexus6
aktív tag
közben megtaláltam:
Console Reset Codes==--
Clear All Installed Game Updates and Console Cache
Go to the "system" blade
Select "memory"
Press Y on the HD symbol
Press X,X, Left Bumper, Right Bumper, X,X
A message will appear saying: "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?"
Select Yes
Clear Any Failed system updates that cause the console to error.
With the console off, press and hold the sync up button (the small white one)
While holding the sync button press the power button to turn on the console
Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely.
During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally.
=============================ezt ma kipróbálom...

-
Ticsike
tag
Szia!
Én is csak osztozni tudok mások véleményén, a graffal nincs semmi baj, fel lehet mindenhova mászni, ugrálni stb.... de a játékélmény kb a 3. ugyanolyan típusú feladat után már elég unalmas. Értsd: ugyanúgy infokat kell megszerezni, el kell lopni valamit, ki kell hallgatni mások beszélgetését, és ezek már elég unalmasak a játék negyedénél, komolyan én is meguntam már, és a végén csak arra törekedtem, hogy sikeresen teljesítsem a kellő számú feladatot és megölhessem az újabb templomos lovagot. Ennyi sajna

-
nesh20
aktív tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Nincs leszabályozva hová írsz! De misem megyünk át a ps3 topicba okoskodni!!
Tartasd be ott a szabályokat és ha ott sikerül akkor gyere ide is!
Téma részemről lezárva! Nem vagy moderátor, akkor ne viselkedj úgy!!
Majd jön egy modi és rendet rak, nem a Te feladatod! Bocs az OFF-ért!Egy video az assassin's creed-ről - [Video]. Nagyon megtetszett. A látvány, a világvégét idéző zenei hangok!

Gondolkodtamm hogy megveszem a Assassin's Creed Limited Edition változatát, de nagyon sokan írták hogy unalmas, félek hogy csalódok benne!
By - Nesh
MOD
Gebriel - Olvass Vissza!

-
nexus6
aktív tag
-
medvegy
aktív tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
thx a segíccséget

Aktív témák
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És hogyha Livera nem regizem be, akkor gondolom nincs is 3 év gar.
)?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)