- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
sakeee82
aktív tag
Srácok, aki játszott már a Blue Dragonnal, nállatok is szaggatott a harcokban, amikor előjöttek a sárkányok vagy csak a 8x-osra lassított dvd-rom az oka? A Mass Effect is ezt csinálja!
-
Def26
félisten
Azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni, mert vagy megtelt a hely vagy megszünt a játék.
Forzával még egyszer semi sikerült Live -on játszani.
PGR4 -nél is vannak gndok, de ott már megszoktam, olyan csapathoz próbálok csatlakozni ahol 3 -nál nincsenek többen és akkor beenged, viszont forzaával shogy sem tudok netre menni
-
feka007
veterán
Na fene, elcsesztem egy DVD-t... Pedig reméltem, hogy a Fuji is megteszi... Többé mást nem veszek, csakis Verbatimot...
-
Skynet258
veterán
Nincs olyan, hogy magyar játék, vagy angol. Több nyelv van a lemezen, és azt használja a box, amilyen az aktuális régióbeállításod. Én eleinte angolul toltam, amíg át nem állítottam a régiót magyarra, és legközelebb magyarul fogadott a program
A lényegi kérdésedet viszont még mindíg passzolom, mert nem szoktam neten tolni (bár lehet rávetemedek valamikor a közeljövőben...).
-
Prof01
veterán
55cm LG crt TV
Talán nyárra összejön egy 82/94cm-es Lcd TV-re. -
feka007
veterán
Ki, milyen kijelzőn játszik?
-
feka007
veterán
válasz
Viktor26 #6163 üzenetére
De azért sokan vesznek, mert még az is azt hiszi, hogy a Blu-Ray miatt jobban megéri, aki az életben nem fog rajta HD filmet nézni... A játékok meg azért még soká lesznek mire akkora helyet fognak elfoglalni, még az Assassin's Creed is csak 7 giga, legfeljebb azok jönnek majd blu-rayre, amiket nem tudnak optimalizálni... De ha már annyira szükséges lesz, akkor úgyis megveszem külső meghajtóként hozzá...
-
sakeee82
aktív tag
A cikk egy kiragadott mondata:"azonos felbontáson pc-n a legszebb a multiplatform játék"
Biztos? Én akárhogy erőlködtem nem voltam képes szép képet kihozni a gameből még 1280ban sem 6x-os antival, persze lehet az én szemem a rossz!
-
Prof01
veterán
-
Ebit
addikt
Az IBM bevezette a 32 nm-s gyártástechnologiát, ha ezen készülnek a konzolok, a melegedést elfelejthetjük.
-
Ebit
addikt
Biztos vok benne,h nem 100e ft ból rakták össze.
A cikkben szereplő vga ára HP NVIDIA Quadro FX4600 768MB PCIe Card brutto 508.830 , még a többit is hozzáadod talán, még az 1 milliót is eléri.
Én viszont azt gondolom, a konzolok legnagyobb előnye a közvetlen gyors elérése a játékonak.
-
feka007
veterán
Ja, elég gagyi így ez a teszt, miért hagynak ki olyan játékot, mint a CoD4, nem volt meg nekik?
A másik meg, hogy az Asassin's Creed eléggé vetekszik még a Crysis grafikájával is (igaz, nem olyan számításigényes, nincs annyi polygon, de látványban felér hozzá sok helyen, és érezhetően stabilan fut, igaz, a vsync miatt csak 30 fps-sel, de gondolom nem akarták, hogy túlmelegedjen a gép, gears of wartól sok gép megdöglött anno).
A CoD4-be nincsen semmi interaktivitás, szerintem nem olyan szép.
Amúgy az NFS nem szaggat konzolon, csak szintén a vsync visszafogja, viszont nincsenek fps dropok mint pc-n, full stabilan fut, és ezerszer szebb -
-
feka007
veterán
-
Def26
félisten
-
feka007
veterán
„Ez az Xbox 360 lesz, látszik az úton”
Nem értem miért csak két autós játékkal tesztelték, a CoD4 pl jóval szebb X-en, mint PC-n (kontúrosabb, telítettebb színek, PC-n nagy szürke homály). A Pro Streetet meg akárhogy is próbáltam PC-n, nekem ugyanolyan ronda maradt az aszfalt, százszor szebb xboxon.
Azért azt megemlíthették volna, hogy melyik részén tolták a Crysist, mert a végén rohadtul belassul... -
fdisk
őstag
-
feka007
veterán
Ha azt vesszük, hogy most 2 éves, akkor 3 évig még biztosan marad, szerencsére hosszabb életet szántak neki, mint az Xbox 1-nek, ami 3 évig volt, aztán eltűnt. A PS2 még ma is szép számmal fogy, de szerintem a 3 nem fogja tovább húzni az X360-nál, lévén gyengébb a gpu-ja, és nehezebb rá fejleszteni...
-
No-kia
addikt
és akkor egy hülye kérdés ,meglehet saccolni ,hogy kb meddig maradnak még használhatóak ezek a konzolok(vagy hogy mikor jonnek ki a kovetkezők)? tom hogy hülye kérdés de hátha lehet saccolni vagy nem?
-
woodbear
addikt
van ez az új gamma! lost odussey! mondom 1 próbát megér! de 4DL-dvd-s!
ez még blurayra sem férne rá
-
Def26
félisten
válasz
Skynet258 #6110 üzenetére
Ez a Devil May Cry 4 qrva jó játék, hihetetlen mekkora "fíling" ez az Xbox 360.
Viszont a szar az, hogy vissza kell adjam a boxot, és csak olyan 2 hónap múlva lessz másik..
Azt nem tudja valaki, hogy ha trölöm a profilom, akkor késöbb ezzel a Recover gamertag nevü dologgal a pontjaimat is le tudom tölteni a Live -ról? Gondolom a mentések úgy is lelvesznek...
-
szmissz
senior tag
Indult egy tökingyenes konzoljáték adás/vétel/csere oldal, jelenleg 275 eladó játék van minden platformra. Gyűjtemény felrakási, mutogatási, karbantartási lehetőség, kívánságlista vezetés stb, mindez überegyszerűen, gyorsan.
A cím http://jatekaim.hu
Aki nem warezol ide csődüljön!
-
Def26
félisten
Devil May Cry 4, (demo) a Marketplace -ben...
-
Djuree
félisten
válasz
sakeee82 #6087 üzenetére
minden az optimalizálástól függ.
köztudott, carmack mondta, hogy a mai legdurvább játékoknak elég lenne egy 6600gt a tökéletese fullon való futáshoz, csak ugye az árpolitika. rákényszerítenek az új vga-k megvételére, mivel a játékgyártók szerződésben vannak a vga gyárakkal. a vga gyárak támogatják őket mindig a legújabb vga-kkal, cserébe elvárják hogy ezekre csinálják a játékokat, mivel ha gyengébben nem megy jól, az emberek kénytelenek lesznek megvenni a legújabb vga-kat. tömören ennyi. persze erről még 1000meg 1 oldalt tele tudnék írni de nem akarok...
box-ot meg ugye nem lehet fejleszteni (habár sztem ez csak idő kérdése) és így le fogják optimalizálni a gémeket. hidd el még 2-3 év múlva is fullon fognak menni a gémek -
bwoay
nagyúr
válasz
feka007 #6099 üzenetére
van, amit sosem fogok megérteni.
nem hiszek abban, hogy ha a M$ szart adott el nekem,
akkor nekem meg kell kímélnem őket ennek a következményeitől.
Tehetsz a 3 LED ellen, de azért ez nem igazán a te feladatod,
ráadásul a sikert sem garantálja semmi, ellenben a M$ kénytelen megjavítani
minden gépet (még a flasheltet is, legalább méltányosságból...).plazma után? viccelsz, ugye?
biztos élvezhető, de egész más az élmény, és nem előrelépésre gondolok
amúgy a 720p-s plazmán sem natív a felbontás,
mivel a (legtöbb) plazma ugye 1024x768
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövedelem
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Playstation Játékok
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Eladó Hibás Ayaneo Next Lite 512GB-os kézikonzol!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest