Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
spammer
veterán
Megjött az arcade boxom
És viszi a tegnap megírt lemezt 
Kérdésem az lenne, hogy van egyéb teendőm vmit MS-nél beregelni, vagy csak akkor kell ezzel foglalkozni, ha baj lenne? Kicsit félek, mert fél óra játék után elég meleg levegőt nyom, pedig 175W-os, 2007. októberi. Mormolhatok minden este 1 imát h be ne szarjon

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
feka007
üzenetére
ne dobálózzunk már monitor esetében a fullHD meg a HDready kifejezésekkel mert ez a monitorokra nagy általánosságban nem érvényes(többek között kivétel az a samsung is amit én írtam)
ezek a kifejezések egy szabványt takarnak és a felbontáson kívül számos más kritériumnak meg kell feleniük, hogy megkapják a készülékek és ezek inkább a tv-kre vonatkoznak!
FullHD:
-16:9 képarány
-1920*1080-as fizikai felbontás(minimum 720 soros függőleges fizikai felbontás)
-legalább 1db HDCP kompatibilis HDMI bemenet
-legalább egy analóg komponens bemenet
-1080i támogatás
-50 és 60hz támogatásezeknek a monitor nagytöbbségben nem felel meg tehát nem is fullhd megjelenítő
ez egy sima 1920*1080-as felbontású monitor nincs ebben szvsz semmi átbaszás max azért ilyen olcsó mert kevésbé minőségi panel van benne és semmi extra dolgot nem pakoltak bele sőt még DVI sincs rajta ettől függetlenül simán viheti ezt a felbontástcsak azt nem értem hogy akkor ez a moncsi 16:9-es nem 16:10-es?
-
Viktor26
tag
PGR4-ben megvettem az 1 milliós képet... Ez most átb....ás, vagy csak nagyon el van rejtve valahová az a kép? Hol keressem? Megvette azt valaki már?

-
Viktor26
tag
válasz
spammer
üzenetére
Nekem ilyenem volt egész mostanáig, fw frissítés nélkül, az őskövület biosával hibátlanul írta a Maxell lemezeket! Ezen kívül is minden lemezt megevett, a box viszont a Verbán kívül nekem a Maxellt szereti a legjobban. És jóval olcsóbb is!

Nem tudom elképzelni mi miatt nem sikerülhet neked!
-
feka007
veterán
Francba, étvégén lejár az ajándék 1 hónapos Liveom, na mindegy, veszek egy éves előfizut, 12k azért még nem olyan nagy összeg, meg szerintem jó kis rendszer ez a Live.

-
proper
őstag
Jelentem a Forza karrier 100%

kezdhetem elölről![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
woodbear
addikt
valaki ajánljon plz egy 66-os lcd-t kifejezetten boxhoz! köszi és írja le h miért pont azt javasolja
köszike! -
feka007
veterán
-
Djuree
félisten
válasz
feka007
üzenetére
nem tudom pontosan. nem csak az 1920*1200 a lényeg. a hd technológia nem csak a felbontást jelenti. jóval több van mögötte mint két szám szorzata... de sztem ha rákeresel gugliba a hd technológia szóra akkor biztos kapsz valami bővebb leírást. ne nekem kelljen már ezt is...
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear
üzenetére
pfffff hát pontosan nem tudom.
valami a felbontással van de nem vágom pontosan hogy mi. elmondta a srác de nem emléxem már pontosan mit mondott. a lényeg az hogy átverés. de hát ennyi pénzért full hd? azért aki egy kicsit is gondolkodik az vágja hogy sántít valami...
persze nem rossz egyáltalán de nem az aminek mondják. -
-
late
tag
Persze csak pont Verba lemezt nem kaptam.

-
spammer
veterán
Pio 110D megírta jól, remélem a box is beolvassa majd

-
late
tag
Kipróbáltam még pár lemezt:
minden lemezt 2.4x írtam- Philips DVD+R DL 8x alapanyag: RITEK-D03-01
- Datawrite (sárga szita) DVD+R DL 2.4x alapanyag: CMC MAG-D04-00
- Datawrite Titanium (fekete szita) DVD+R DL 2.4x alapanyag: CMC MAG-D04-00Hitachi driveal eddig az összes beolvashatatlan lett.
Előzményeket lásd: #6717
-
Djuree
félisten
válasz
feka007
üzenetére
igenám, csak ezeknek közük sincs az igazi HD-hez. mikor székesfehérváron csináltuk a philips üzem épületautomatikáját meséltek érdekes dolgokat az ottaniak

ez ugyanaz mint azok a "sikképernyős" monitorok amik ugyanúgy domborúak csak a képernyő elé van téve egy sík üveglap. sajnos a hozzánemértőket átverik vele
el van ez a világ baszva... -
Ebit
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Semmi probléma, mindenki tévedhet.
eddie17
A HansG-nek, van 22" HDMI csati-s verziója 60 k körül
-
eddie17
addikt
válasz
feka007
üzenetére
Ja jó, csak mert az volt odaírva, hogy PVA
Megtévesztenek. Szerintem a TN is jó nekem, sohasem volt lcd monitorom
Meg amugy is a box-hoz lenne használva csak. Másfél méterről vajon még élvezhető? Mondjuk az 55cm tv-met is kb 2m-ről nézem, és nincs bajom vele
Ez meg még nagyobb is. -
feka007
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Full HD-s panel nincsen 22 colba. Amúgy 70ért van az Acernek full HD-s megoldása, na ez már megéri. Mondjuk nem egy csúcskategória az tény, de a 90-100k-s Samuk is csak annyival jobbak, hogy van digitális bemenetük.
-
spammer
veterán
HELP!
Most próbálnék Pio 108-assal Verba lemezre írni 2.4x-esen, IMGBurn, Layer Break beállítva.
51%-ig megy jól, ott leesett 0.1x -re a sebesség párszáz kbyte/seccel szenved és szerintem meg sem fogja írni.. A lemezeket innen vettem a ph-ról, mint mások, nemhiszem h azzal lenne a baj
PIO 108-at használt vki? Amúgy semmi baja nem volt soha vele, de most DL lemezzel haldoklik

Vehetek új írót?

-
eddie17
addikt
válasz
misirulez
üzenetére
Hát most erre biztos nincs keret. Egylőre ugyis normál tv-n lenne, de csak gondolkodom, hogy mire lenne érdemes rákötni. Meg akkora a szobám, hogy talán 2 méter se lenne a fejem, és az elhelyezett megjleleítő között. Gondolkoztam 66cm tv-be is, de elég drága ahhoz képest, hogy mennyi egy 82-es(ez már túl nagy lenne hozzám) és akkor jött ez az alternatíva.
Na szóval kb ennyi
-
misirulez
senior tag
válasz
eddie17
üzenetére
Nemtudom, szerintem ilyen kérdésre nem lehet választ adni.
Egyik:
Nem ajánlja senki a plazmát, nekem mégis ez van és tökéletesen megfelel.Másik:
Hogy senki nem ajánlja 2 méteres távolságból, pedig én kb. pont olyan messziről nézem és baromi jó. Szememet még csak minimálisan se érzem, hogy égetné.Szóval ahány ember annyi tanács.
-
eddie17
addikt
Megnéztem a DMC4-et, tényleg marha jó, és jól is néz ki

-
late
tag
Az alábbi árnál olcsobban tudtuk ilyen lemezeket?
Verbatim 2,4X DVD+R DL
kétrétegű, nyomtatható is, tokos
Alapanyag: MKM
Ár: 700Verbatim 2,4X DVD+R DL
10-es doboz
Alapanyag: MKM
Ár: 600esetleg MKM alapanyag más fajta szitázással?
A CMC alapanyagról van vkinek tapasztalata?
-
Ebit
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
az egyik egy Samsung 22colos TFT 16:9-es HD ReadyFULL HD felbontású HDMI bementes TV tuneres! monitor 99k-ért ami szerintem igencsak megéri, az egyik legolcsóbb fullHD megoldás
Szerinted ez miért FULL HD felbontású?
Felbontás: 1680 x 1050
Panel átmérője: 22" TFT
Képponttávolság: 0,282 mm
Fényesség: 300 cd/m²
Kontrasztarány: 700:1a másik meg egy Samsung 106cm-es plazma 10000:1 kontraszt HDMI 720p stb 189000 azért ez sem rossz ár
Én nem javasolnám konzolhoz.
A hivatkozott újságban, viszont található több 32" LCD, bár másik akcós újságban található a Samsung LE -32R82,igaz ez csak"HD ready, 139.900 Ft-s áron,de a tapasztalatok szerint az összes bemenetén keresztül tőkéletesen egyúttmúkődik a perifériákkal.
-
late
tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni az XBOX 360 lemez írással kapcsolatban.
A író egy PIONEER DVR-109 Firmware 1.58, a nyersanyag Ricoh 8X DVD+R DL.
Az írást CloneCD-vel és ImgBurn-el próbáltam az alábbiak szerint.CloneCD esetén a IMAGE.DVD fájlt létrehoztam a LayerBreak=1913760 fájlnév.iso tartalommal, és erre a fájlra hivatkozva kiírtam az iso-t.
Az ImgBurn esetén az *.iso fájlt nyitottam, a beállítások alatt a Layer Break(For DL Media)-ben a Sectors in L0: 1913760 állítottam be.
A lemezek írását 2.4x sebességen végeztem.
A fenti módszerrel írtam a következő két játékot:
- Far Cry Instincts Predator NTSC XBOX360 PROPER-SELECT (Region Free)
- Turok_USA_XBOX360-PROTOCOL (Region Free)Három alkalommal próbálkoztam, sikertelenül.
A lemezeket gépbe helyezbe, csak ugrál a fej, próbálkozik, mindhárom lemez esetén sikertelenül. A géphez kapott Verbatim lemezre írt játékok, könnyedén rövid beolvasási idő mellett játsza a gép.
A gép egy hitachi driveos Core.Segítségetek előre is köszönöm.
-
GeneraL_XTX
veterán
Most a madaras tescóban 2 nagyon jó kis ajánlat van (lesz február 8-tól) amin szvsz érdemes elgondolkodni aki most tervez megjelenítőt venni 360-hoz
az egyik egy Samsung 22colos TFT 16:9-es HD Ready FULL HD felbontású HDMI bementes TV tuneres! monitor 99k-ért ami szerintem igencsak megéri, az egyik legolcsóbb fullHD megoldás
a másik meg egy Samsung 106cm-es plazma 10000:1 kontraszt HDMI 720p stb 189000 azért ez sem rossz ár

-
eddie17
addikt
Mekkora a max távolság egy 22"-os wide monitornál, hogy még élvezhető legyen?
Nézegettem, egész jó árban vannak ezek, és nem is annyira kicsi(55.6cm). -
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith
üzenetére
én ezt jól tudom

-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Miaz hogy másolt?
-
Prof01
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Még szép.
Te talán nem? 
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére

Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És viszi a tegnap megírt lemezt 

Nem kötekedésnek szántam, de te egyből annak veszed...
Most akkor ki is verje a fejét a falba? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem értem, hazaviszem, beállítok 1920*1200 pixelt, de valójában nincs is rajta ennyi?