Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
marketplace-en (arcade) a REZ HD, eszméletlenül jó,
továbbá felkerült a Beautiful Katamari,
aminek szerintem csak én örülök az egész országban,
de legalább görgettem ma reggel egy jót -
Skynet258
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
De srácok, nem is ezzel van a baj. Oké, hogy kevés a lé, meg annyi minden másra is el lehet költeni, nekem is a dvd-gyűjteményem jogdíjai csak az Artisjus címkék miatt léteznek (
), de ha már nem fizettek a játékért, nem fizettek a letöltésért, legalább ne azon menjen a problémázás, hogy miért nem adják még a lemezt is ingyen...
Bár ami azt illeti, vicces is ilyet olvasni, mert: a konzol alsó hangon 50k, mellé sok embernek van HD tévéje (legyen mondjuk arany közép 150k), ez cirka 2 kiló. Aki ennyit költ a szórakozására, az ne mondjon már ilyet, hogy kurvára a földhöz csapja az az 500 Forint....
Mod: nem vitaindító témát akarok pedzegetni, úgysincs ennek értelme. Csak egy vélemény olvasható a fenti sorok között

-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
én már meg sem merek szólalni

-
feka007
veterán
Amúgy léteznek újraírható DL lemezek? Mert ezek egyenként rohadt drágák, főleg, hogy némelyik játéknak már egy se elég...
-
feka007
veterán
Na ilyenen fogom használni a gépet. Megnézzük milyen full Hd-ben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
woodbear
addikt
Nem úgy értettem a megélést, hanem, h kipróbálom és ha tetszik aztán az eredetit nyomom a tanulás mellett
mert a tanulás mellett élni is kell! buli,haverok, csajok, xbox -
woodbear
addikt
Turok_USA_XBOX360-PROTOCOL

-
kormi0312
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
köszi a választ! - sajnos én is erre a konzekvenciára jutottam....

pedig jó lett volna a multi megoldás
... én pedig azt hittem hogy a DriveFX-ben van FF. - natessék, akkkor az már ki is esik a pikszisből
akkor marad az MS kormány....vagy a wireless joy
-
darnellsmith
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
ja értem.
nekem pchez momo kormányom van, force feed back meg minden, elég igényes darab. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
hát nem rossz de az FF hiánya meglátszik rajta és minőségre se olyan jó mint a gyári ms kormánynak
nekem volt egy logitech de inkább eladtam és gyűjtök az ms kormányraegyébként ne g25 meg momo féle kormányra gondolj hanem ez egy alacsonyabb kategóriás kormány olyan 15k körül mozog újonnan
-
darnellsmith
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
szerintem a logitech lehet a legkomolyabb
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kormi0312
üzenetére
sajna nincs olyan kormány ami megy 360-on is meg PC-n is
360-hoz 3 fajta kormány van:
1,az a logitech amit te is írtál (DriveFX)
2,a gyári ms kormány
3,valami Madcatz de arról nem sokat tudniha van pénzed vedd meg az ms kormányt mert igencsak megéri az árát és jelenleg az az egyetlen ami valódi ForceFeeedback-el rendelkezik és vezeték nélküli
a logitech olcsóbb viszont nincs benne FF(csak avalmi hasonló) kisebb maga a kormány átmérője is illetve csak 90 fokban fordul és nem minden játék támogatja 100%-osan -
MixY
tag
Hali!
Én úgy hallottam, hogy lehet úgyis Live-ozni, ha ki van flashelve a gép. Igaz ez? Állítólag csak úgy lehet, ha még nem mentek fel úgy a Live-ra, hogy közben másolt dvd volt a meghajtóban. Remélem igaz... -
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy milyen irányítókormány lehet a legjobb amit lehet x360hoz és PChez is használni? én ezeket néztem, de sztem az egyik csak boxal megy a másik meg csak PCvel (Xbox 360 DriveFX Axial Feedback Wheel és Driving Force Pro Logitech)
segítsetek légyszi ha tudtok
-
darnellsmith
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
ja hát ha olcsót akar akkor ne elitet vegyen
warez huszárok lol 
-
Skynet258
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Má hogy ne warezolna, mióta vannak a x360 játékok fekete tokban?
Csak szimplán nyomtatott hozzá borítókat. Ha látnád a dvd gyűjteményem, csodaszép munkák... 
-
hétalvó
addikt
Miért van az? HDMI kábellel tökéletes a kép, barátomnál SD-n szintén. Nálam RGB-n pedig csíkoz , monitoron és plazmán is, kábelt is cseréltem már.
Szabadna az RGB kábelen ezt csinálnia?
Milyen íróprogi jó hozzá? Nekem a CloneCD-t ajánlották Verba lemezre.
-
Prof01
veterán
upsz.. helyes link
-
pap
senior tag
Nekem 203w ráirva a tápra.Hdmi-s kimenetű
Akkor az most szar?
-
Ati007
őstag
nem tudjátok hol a legolcsobb most az elite(MMben 115) esetleg fog lejjebb menni az ára mostanában? megéri-e a plusz árat az elite a premiumhoz képest?
THX -
Skynet258
veterán
Na ez már olyan gányolás, hogy nekem fáj: link, link
és link
Ha nem lenne tiszta: ez egy szerencsétlen premium gép (de lehet arcade, a lényeg, hogy a gyárból még fehéren jött ki), ami erős hűtés moddoláson esett át, illetőleg egy festékszóró áldozatául is esett. Hazánk egy egyik elborult elméjének terméke...
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith
üzenetére
és miután kitapasztalta az ember, a TV-t vagy a kanapét célszerű mozgatni?

-
Prof01
veterán
Most próbáltam a DMC4 demo-t és nagyon cool.
Már alig várom a teljes megjelenését. 
-
golya87
őstag
Hi
Xbox-hoz melyik író az ajánlott?
Természetesen meglévő játékaim backupjához kellene.
-
Viktor26
tag
válasz
woodbear
üzenetére
Megám, így most jobban esik
PGR4-gyel már tavaly óta nem játszottam, most a felénél tartok, de attól, hogy végigpörögtél a bajnokságon, még tuti nem lesz vége, annyi verseny van benne. Egy versenynapon is lagalább három közül lehet választani. Szóval ha lehet, akkor menj végig minden, hátha akkor kipörgeted! Asszony a Harry Potterrel van így. Vége a történetnek, de a játék még csak 67 százaléknál tart, úgyhogy ő is el van még vele 
-
Viktor26
tag
Én májusra tervezem a TV vásárlást, már vagy két éve járkálok utána, most érkezett el az az idpő, amikor olyn TV-t lehet kapni, amire már nem sajnálok pénzt költeni. 127-es plazmákat néztem, FULL HD kell a számítógép miatt, meg nem akarok 2 év múlva újra TV-t venni! Aztán az egyik boltban az eladó srác nagyon le akart beszélni a nagy TV-ről, lévén kb 2,5 méterről lesz majd nézve. Arra hivatkozott, hogy ki fog égni a szemünk, ezt tapasztalatból tudja. Neki 127-es plazmája volt, lecserélte 82-re, mert nem bírta nézni 3 méterről! Most már élvezi a TV-zést.
Nem hittem neki, gondoltam, ha az ember "mozizni" akar, akkor kell a nagy "vászon", de eztán keresztapám is vett egy plazmát, "csak" 106 centiset. 6 méter az a távolság, ahonnan rendesen tudjuk nézni, és már élvezzük a filmnézést. Az xboxozás még így iskicsit szenvedés volt rajta, fél órán belül megfájdult a szemünk, nekem a fejem is. Elfelejtünk pislogni, és tényleg kiég a szemünk! Azóta már 82-es TV-t keresek, ebből bőven jöhet a FULL HD is, nem lesz érvágás az a pénz, amit ezekért kérnek a 127-es helyett! Csak azért, hogy nem kell pofátlanul nagy TV, ha nem mutogatni kell, hanem használni!!
-
Viktor26
tag
válasz
woodbear
üzenetére
Nekm ez már a harmadik, az elsőre állandóan kiírta, hogy törölgessem a lemezt, a második tökéletesen működik, a harmadik pedig a Guitar Hero 2 lett volna

Nem, nem jött meg, megvettem Prof01-től
De mit összesz**ptam vele, mire sikerült kiflashelni
5-ből 4 PCI slotom szar az alaplamombn, persze hogy az utolsóban működött a dolog!
DE már megvan végre 
-
Ebit
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
Ez a panelokra elméletileg megadott idő, sajnos ez idő alatt bármelyik részegysége elromolhat.
Természetesen az érdekes lenne, ha valaki a fenti üzemidőn belúl, de garanciaidőn túl visszavinné a gyártónak hivatkozva az általa megadott územidőre.
-
Def26
félisten
válasz
darnellsmith
üzenetére
Jó ha 7 évig használunk manapság egy TV-t... nemhogy 47 évig.

-
Ebit
addikt
Konzol használat esetén érdemes az LG vagy Samsung tipusai közül választani, bár a Philips tv is elfogadható alternativa.
LCD vagy plazma 42" alatt én inkább, az LCD-t javaslom, plazmát inkább klimatizált lakásba, bár már nem jellemző a beéégés, és a fakulás sem, a legtöbb tipusnál 60 ezer feletti územórát garantálnak.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok (sajnos?) kijátszottam a rainbow vegas-t szerintem rettentő jó gém, az lenne a kérdésem, hogy milyen hasonló taktikai shooter-t ajánlanátok nekem aminek legalább ilyen jó grafikája van?

(az ilyen szörnyeteges össze-visszafröcskölőseket nem csípem...lsd.: gears of war...broáf)
-
Gebriel
veterán
Nah az komoly lenne,hogy 3 óra után bele égne.

szerk:
Haverom LCD-jében(nem elirás) éget bele a Minimax logo a kis gyerek miatt az ment a nap 12h-ban.
Szerintem LCD-ben Samsungot érdemes venni.Vezető gyártó.Plazma ára elég huzós ha normális felbontásut akar az ember,ott pedig a Panasonic a nyerő.Szerintem ez sem rossz
-
feka007
veterán
Mi azért vettünk plazmát, mert apumnak nagyon nem volt mindegy, hogy most 400-ért vagy 480-ért vesz TV-t, ennyi volt az árkülönbség másfél éve az 1 méteres LCD és Plasma között. Én is biztos inkább lcd-t vettem volna... Képminőségben nekem a plasma színei jobban tetszenek, de az lcd öt év múlva is ugyanolyan maradt volna... Na mindegy, majd pár év múlva ő is bánni fogja...
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de ha már nem fizettek a játékért, nem fizettek a letöltésért, legalább ne azon menjen a problémázás, hogy miért nem adják még a lemezt is ingyen...

De szép is ez a magyar nyelv! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a tanulás mellett