Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Minden nagyobb topicnál szoktak lenni ilyen átmenetek...

-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith
üzenetére

-
feka007
veterán
D-Subos moncsira rálehet kötni vhogy?
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
na már jön is lefele ez table tennis,hála misiruleznek
Akinek kell link privimbe tolom -
pap
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
igen,de sehol nincs fenn,egy torrenten és egy ftpn sem
-
darnellsmith
senior tag
nem az tenisz, ez a ping-pong, nagyon komoly: profi vagyok benne
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Ez a top spin 2,ez a ping-pongos?
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Hát nem,de akkor nem játszol vele soha?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Végleges
-
PaleeGy
tag
válasz
PaleeGy
üzenetére
pedig elviekben kéne hogy legyen..mert a hivatalos xbox oldal azt irja igenis van.. http://www.xbox.com/en-US/games/b/burnoutparadise/
Lásd jobb oldalt Players Co-op: 1-2
Én fölöslegesen nem kérdezek utána ilyeneknek meghát az 576 konzolban is azt irják hogy van coop na mind1 aki rájönne irja már meg köcce! -
Djuree
félisten
a minden platinumra az nincs meg, de az lehetetlen is. mentem már olyan versenyt amit ezüstre is nehezen sikerült. annyira nem érdekel a gamerscore hogy annyit szarakodjak vele.
meg már meg is untam picit. megyek vissza cod4-ezni, azt nem lehet megunni. már megvan a 130. játszott órám. de még lesz benne vagy 300 az biztos. -
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ha van egy flesselt boxom, és abba rakok egy erdeti lemezt és úgy játszok online, kibannolhatnak?
Üdv.
-
BBBandi
csendes tag
Üdv!
Hdtv vásárlása elött állok,de akadt egy kis gondom.Core xboxom van, és ezen nincs hdmi bemenet.Hétvégén kiprobáltam,hogy, hogy menne el egy másik hdtv-n,de sajnos csak 50hz ment el.5böl 3 játék nem indult el ezen,mivel cak 60hzen futnak.Mi lenne a megoldás?Ha valaki tudja azt kérem,hogy irjon.
köszi -
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gondolom hófehér.

-
proper
őstag
tényleg, mentéseket ki lehet valahogy menteni pendrive-ra vagy valamire?
-
proper
őstag
persze hogy megvalositható csak nem a mi számunkra

ezért nyomom japán régioban igy jól tuningolható autok vannak és sok a 4 kerekes ami irányitható is de azt mondom hogy mindig keresni kell a 4 kerekes autokat megnyomni olyan 4-500kw-ra és akkor nincs gond
már csak 160000 kell az 50. szinthez és akkor minden verseny nyitva van
2 verseny lesz még profiban r1 és megbizhatoságiban is szintén r1-es autokkal
gyorsan nyomok is egy road atlanta megbizhatoságit és meglesz a pont hozzá -
pap
senior tag
Akartam már kérdezni,hogy ehhez az xboxhoz lehet kapni valamiféle egeret az fps gamék miatt?
-
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem meg pont ez tetszik, hogy ilyen lehetőség nincs.
)képzeld el egy online versenyen micsoda gusztustalan förmedvényekkel kénée versenyezned? vasalódeszkák, úthengerek, stb. pfhuj
) -
proper
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
van egy két érdekes dolog, de hát ugye ez csak egy játék és élvezetessé kell tenni
de a valoságban is lehet épiteni 700kw-os autokat csak temérdek pénz szükséges hozzá
ugyhogy annyira nem rugaszkodtak el a valoságtol csak a való életben ezeket az autókat gyorsulásra használják nem pályaversenyzésre![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
hát igen, a forza2 azért komolyabb mint a pgr4.
a pgr4-et is végigtoltam meg multiztam is kicsit vele, egy nagyon jó árkád játék de semmi több. viszont a hó meg az eső király, remélem majd egyszer a forza2-be is beleteszik.most tolom megint a forza2-őt easy-n, végig akarom tolni 100%-ra, de nem akarok szenvedni vele, már annyit játszottam vele, hogy nincs kedvem már szarakodni, így easy-n gyorsan kipörgetem és utána már csak multi osztott képernyőn haverral. nagyon élvezetes az osztott képernyő. kb. ugyanolyan szinten játszunk így az izgalmas. sima multiban mindig utolsó lennék, mert leszarom a tuningot, nem is érdekel meg nem is értek hozzá.
-
-
misirulez
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Jah, de tuning nélkül, 3.-ik helyről indultam volna és esélyem sem lett volna előre jutni, se egyenesben se kanyarban...
Mind1, mostmár túl vagyok rajta....

Ezentúl sokkal-sokkal jobban szét fogok nézni az autófelhozatal lehetőségek között, mielőtt belekezdenék egy komolyabb versenybe
-
proper
őstag
válasz
misirulez
üzenetére
oda R-es corvette kell vagy a lingenfelter corvette
a tuningal vigyázni kell mert a 6-700kw-os kocsik eléggé vezethetetlenek lesznek, kivéve a 4kerekesek
majd a nurburgring hosszu (1kör 20km) R3 vagy R4 porsche-vel 7kör na akor fogtok beleöszülni mert nekem az nem volt egyszerü, egy jótanács hozzá 2kör után kerékcsere mert 3. kör végére piros az összes gumi, meg is szivtam mert gondoltam hogy majd biztos kibirja, hát nem, visszaestem utolsónak + lezuzta a kocsit igy az utolsó elötti körben kerékcsere, utolsó körben javitás miatt is boxutca igy 7. helyröl megkezdve a 7. kört már kissé elkeseredten majdnem kiléptem de gondoltam ha már eddig eljutottam végigcsinálom és 1.ként futottam be ugy hogy a célegyenesben értem utol öket
hát a pulzusom kb az egekben volt
de szenvedek a fordgt vs ferrari p330 versennyel is mert iszonyatosan mennek a kocsik de kanyarban csuszkálnak összevissza
-
misirulez
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem a "csapat klubbok" vagy mifene résznél a corvette-s verseny nem ment kurvára...
kaptam egy corvettet kicsit feltuningoltam (mindenből a legjobb) de egyszerűen olyan szinten azonnal kirángatta a seggét a legminimálisabb gázadásra, hogy borzalom. gyakorlatilag kanyarokban harmad olyan lassan kellett mennem mint másoknak, viszont egyenesekben mindig lenyomtam mindenkit...így sikerült kb 3-4 óra játékkal megcsinálni a négy pályát.
-
pap
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
köszi,majd jobban szétnézek akkor a beállitásokban.
De mondjuk a pgr4et nem veri meg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pap
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Elég nehéz ez a forza2,kanyarban mindig kicsúszok(lehet én vagyok béna),de nincs valami rásegités hogy könnyebben kanyarodjak?

-
(Kolombusz)
veterán
Pár élménytipp a Forza2-höz.
Ha nem csak élőben, mondjuk egy turbódízel autónál akarjátok megtapasztalni, milyen a turbólyuk, akkor vegyetek egy Celicát, tegyétek rá a legnagyobb turbót és a legnagyobb súlycsökkentő csomagot, hogy azért vigye is valamennyire a kasztnit.Meg fogtok lepődni, nagyon durva turbólyuk van, 5500-6000-ig egy számadatokban gyengébb, de normálisabb karakterisztikájú szívó úgy ott hagy, hogy öröm nézni. Kanyargós pályán főleg. Viszont 6000 felett nagyon megugrik. Üresben érdemes pörgetni kicsit, az utolsó 2000rpm-t egy pilllanat alatt elpörgeti, mikor már 1 baron tölt a turbó.
A másik: nagyon izgalmas és élvezetes versenyt lehet futni R4-es 911-el, a félprofi/európai harc sorozat első pályáján.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
általába nekem is az van ami éppen akad

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Nekem gond nélkül viszi a TDK, Maxell, Verbatim, Philips lemezeimet.
Nem egy válogatós fajta hálistennek.
-
Prof01
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Verbatim 400ft-ért.
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Nálam a Verbatim az egyetlen, amit kifogástalanul lejátszott eddig, bár sok félét még nem próbáltam, de nem véletlenül mondják annyian a Verbát a legjobbnak.
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Én 10dbos memorexet szoktam venni nyomtathatót 4500ért.
Nekem bejönnek,és még nyomtatni is tudok rá.
De biztos van jobb is -
darnellsmith
senior tag
amúgy szerintetek melyik a legjobb írható dvd ár/minőség arányt ha nézünk?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Sony PlayStation 5 Slim
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest