Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
Üdv!
Lenne 2 kérdésem:
1. Hallottam valamilyen Xbox Sky nevű torrentről, megtudja valaki adni a címét? (google-el nem találtam meg...)
2. Honnan tudom kideríteni, hogy milyen olvasó van a boxomban? Amúgy 2007.06.23.-as Elite.
Köszi előre is a válaszokat.
-
Djuree
félisten
válasz
Viktor26
üzenetére
gondolom akkor a blue dragont sem próbáltad.
ha eddig nem próbáltad és most kipróbálod sztem nem fog tetszeni. ezek a játékok inkább csak a régi jó öreg fanatikus rpg-seknek jönnek be. pl. nekem
próbáld ki a blue dragon demóját. ha az tetszeni fog akkor az LO is, mert ugyanaz a cég fejleszti mint a BD-t. -
Viktor26
tag
Final Fantasyt ismerem, de sosem vettem a keembe... Még nem játszottam vele. Jóllehet így nem is ismerhetem
De viccen kívül, kipróbálnám én ezt a Lost Odyssey-t, nyitnék az ilyen stílusú játékok felé is, de nem merek rá áldozni 4 DL-t, hátha nem véletlenül nem szagoltam hozzá az ilyen játékokhoz! DMC4 tetszik, igaz annak is csak körítése, nem hiszem, hogy sokáig élvezném ezt a játékmenetet, bár erre nagyon kevés a demoja, hogy rájöhessek... 
-
Djuree
félisten
válasz
feka007
üzenetére
"Már 1-2 hét után úgy megy a célzás is mint pc-n"
ezt azért megnézném.
az egér + billentyű célzást semmi nem übereli, legfeljebb megközelíti.
nekem már félév után igencsak jól megy a célzás joyyal, de vannak olyan helyzetek amikor nem tudok eltalálni valakit akit viszont egérrel simán leszednék. -
feka007
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Ja, masszírozónak sem utolsó egyébként.
A fogyasztása is teljesen korrekt, két hét volt mire megzabálta a gyári elemeket napi 3-4 óra játék mellett. A hülye pc-s egerem meg 4 naponta állandóan lemerül, persze mindig játék közben, aztán ha nincs elem akkor gebasz van... 
-
Viktor26
tag
Na, kipróbáltam a DMC4 demoját! Hááát, szerintem k**va jó! Nekem tetszik, de fogalmam sincs, mi a lényeg benne!
Ez mennyiben hasonlít a Lost Odysseyre? -
n0_gAboR
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Barcsak tolhatnam neten, a pc-m kicsit gyenge hozza...dehat parazok hogy bannolnak

-
Skynet258
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Örülök neki, de mint írtam én meg is szeretném venni

-
feka007
veterán
válasz
M@trixfan
üzenetére
Én mióta megvan a box, alig játszok pc-n, mert annyival élvezetesebbek még az fps-ek is kontrollerrel. Már 1-2 hét után úgy megy a célzás is mint pc-n, és ha már megszoktad, sokkal élvezetesebb. Legközelebb szerintem a BF3-nál fogok visszaszokni pc-re, az csak billentyűzettel meg egérrel jó.
-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
ok ok!
-
M@trixfan
addikt
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Egy kommandós legalább olyan jól tart célra mint egy CS-s. Ha kell több célpontot is le tud követni egymás után és valódi perifériás látása van. A CS célzása nem realisztikus, sokkal inkább a True Combat Elite az opcionális "freeaim" funkcióval. Szvsz inkább az a lényeg, hogy multiplayer alatt az ellenfél is kontrollerrel kacsázik így egyensúlyban marad a játékmenet. Single alatt meg nem henteli végig 3 perc alatt a pályát az ember. Ez a baj, hogy én is már minden fps-t végig headshot-okkal kitaktikázom öszötönösen és a hangulat szempontjából nem biztos, hogy nyerő. Pl. a Bioshock állítólag nehezebb boxon mert jobban meg kell küzdeni minden sarokért.
-
n0_gAboR
őstag
Szoval sem mondtam hogy szar a CS:S, sztem is legalapabb multis FPS (nekem is megvan egyebkent), es ugy jo ahogy van.
(Annak ellenere ha igazabol igy tudnad forgatni a fejed minimum behanynal vagy agyrazkodasod lenne...ha megsem akkor kezenfogva mehetnel anettkaval urhajosnak
)Szal nem olaj akart lenni a tuzte, csak egy ropke gondolat.
-
Djuree
félisten
én még most is elég magas szinten űzöm a cs-t. immár 8 éve...
máig ezzel játszanak a legtöbben, asszem nem véletlen. a legjobb multi fps, ez vitathatatlan. habár a cod4 már közelíti. -
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
ne bántástok a cs-t! 5évig nyomtam rendszeresen!! ha azt néznénk, hogy húú de reális az fps xboxon, de könyörgöm, nem ez a cél a játékokkal...hanem a szórakozás! mert az reális, hogy egymagad megmented a világot, meg maximum powerrel házakat döntesz össze? meg a válladon van 2 berzerk kígyó mert újraéledtél? és akkor a célzás az élethű.....semmi más....cs-be meg talán akkor minden más az-....
-
n0_gAboR
őstag
Egyebkent az FPS + XBOX iranyitasrol annyit hogy nekem jobban bejon mint a PC-n az eger+billentyu. Lehet hogy nehezebb, lassabb, tobb gyakorlast igenyel, de valahogy jobban hasonlit a valosagra. Nem hiszem hogy van olyan katona aki ugy lovoldozik, ugy rangatja a fegyvert, mint a profi CS-sek. Meg ha ilyen tempoba tudnad razogatni a fejet, tuti agyrazkodast kapnal.
-
mergal
aktív tag
Van egy eladó Halo3-am. Szép karcmentes mindene megvan! Érd. priviben!
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Mint a disznó.

-
Prof01
veterán
Érdemes ezt a játékot megvenni?: [link]
Elég unalmasnak tűnik a videó láttán. Milyen tipusú? Mit kell csinálni? -
sakeee82
aktív tag
válasz
szmissz
üzenetére
Nekem Verbatim verzióim vannak!

Az a gáz, hogy ha minden gammel szeretnék játszani, akkor kb havi 500ezres fizetés kéne
Így meg ha behal, csak magamra vethetek, ez van, de játszottam amivel akartam.
Amúgy nekem is vannak origi gamjeim, de minek...
Amúgy sztetek megérne lecserélni a benq olvasó fejét egy pc-sre, mert szerintem az akadozás ennek köszönhető, vagy a visszavett olvasási sebbességnek? -
woodbear
addikt
Én akkor is a DMC4-et várom most a legjobban, mert fasza lesz nagyon!

-
-
n0_gAboR
őstag
Ha van valakinek OLCSO (lehetoleg vezetekes) elado kontrollere XBOX360-hoz, kuldjon plz egy PÜ-t.
-
szmissz
senior tag
Ugye mindenki eldicsekedett már X360 játékgyűjteményével a Jatekaim.hu[link] oldalon?
Na persze nem a Princo verziókkal 
-
n0_gAboR
őstag
Hát azért a Conan-t meg a God of War II -t nagyon nem lehet egy kalap ala venni.
A GOWII-t olyan szinten optimalizaltak PS2-re hogy ennel sztem jobb grafikat egyszeruen lehetetlen kesziteni ra. Minden kameramozgas ugy van kivitelezve, hogy lehetoleg eletlen texturat vagy szogletes elet ne lathassal, iszonyat valtozatos a jatekmenet, az ellensegek, a helyszinek. Egy uj terepre erkezve kb elall a lelegzete az embernek hogy huu de kurva jol nez ki, nagyon szepen kidolgozott epuletek, diszek stb. A jatek nehezsege is jol be van love megvan minden ellenfelnel hogy milyen fegyver hatasos ellene. Es a lenyeg: tele van a jatek logikai feladvanyokkal is, es ezt pont olyan mertekben adagoljak, hogy meg10x-ezik vele a jatekelmenyt.
En nem vagyok egy nagy gamer, ezert a silany munkakat nagyon hamar megunom. Nah a Conan az pont ilyen. Gyenge (fos) optimalizalatlan grafika, tirpák sztory, tirpák főhős. Hard-on is megyek azt nyomogatom az X-et jatekmenet (kurvara mindegy hogy milyen fegyverrel, meg milyen komboval operalsz, mert az X nyomogatasa is boven eleg), logikai feladvanyok, valtozatos helyszinek, lelegzet elallito helyszinek nyista. Egy God of War kinaipiacos, froccsentett kopogos muanyagos utanzata, es meg ebbol is a szarabb fajta.A GOW annyira jol ossze lett rakva, hogy aki nem szereti a stilust, az is beleszeret fel ora jatek utan (mint kb en).
Ezek utan nagyon kivancsi vagyok hogy a DMC4 valyon mennyire lesz izgalmas alternativa reszemre a BOX-on.
-
bwoay
nagyúr
hát azért egy demo némileg több betekintést nyújt egy játékba,
mint egy in-game video.
nomeg aki végigjátszotta a GoW részeket,
annak a Conan csak egy gyenge utánzat.
Aki viszont utóbbival találkozik először, meg még puding is,
annak akár be is jöhet
amúgy egy PS2 nem olyan nagy tétel,
maga a gép kb egy gyári Conan árával vetekszik
A két GoW rész meg összesen olyan 10-11 rugó,
és ezalatt az új, fóliás kivitelt értem. -
Skynet258
veterán
Mi viszont a világos oldallal vagyunk
Na meg nem nem kell rettegnünk a 3 villogó sz*rtól sem
De néha komolyan elgondolkozom: be akarom szerezni a Virtua Tennis-t, meg a Table Tennist, legyen mivel szórakázni ketten, erre tök nehéz rálelni. Bezzeg torrentről rég meglenne...
Valakinek esetleg nincs meg?
-
sakeee82
aktív tag
Jelentem a Lost Odyssey rettenetesen, megdöbbentően jó!!! A Final Fantasynak is ilyennek kell lennie!!!
(Vagy csak az én Benq drive-om xar, vagy nem tom de néha ez is beszaggat, bár naon nem érdekel

-
feka007
veterán
-
bwoay
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith
üzenetére
töltsd le a demót.
nem rossz, nagyon jól meg vannak csinálva az ütközések. de hosszútávon sztem unalmas. -
bwoay
nagyúr
[link]
más kérdés, hogy lehet olyan játékot mondani,
ami méginkább hasonlít rá (NG), de az is szerepelt a felsorolásban,
elvégre ezek mind egyazon stílus alá tartozó címek.aki puding, az ne szőrözzön

a Conannal meg haggyámá, az valami kritikán aluli dolog,
de inkább úgy jellemezném, hogy olcsó GoW ripoff.
Sőt, ha rákeresel a kifejezésre, konkrétan meg is találod a Conant,
most fedeztem fel!
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Azért mindig akad pár nagyon elfuserált játék, pont ma szedtem le a Vegast, hát nem mondhatnám, hogy folyik.
Persze PC-n is ilyen volt, csak ott nem fps dropok voltak, hanem szaggatott (8800 gtx-szel)... És azért meg kell hagyni, hogy Xboxon szebb. Jóval. -
bwoay
nagyúr
nem gond, kivárjuk!!! én amúgy sem számítottam arra, hogy korábban jön,
teljen csak el az a két év a II. résztől számítva,
hogy olyan legyen, amilyennek lennie kell!
a PSP epizód meg mindjárt itt van
feka007:
hát ja, az ember addig nem nyugszik, amíg fel nem csendül a dallam
persze addig nem is enged továbbjutni... de nem az erőterek miatt,
mint a God of Warban vagy a DMC-ben -
bwoay
nagyúr
válasz
feka007
üzenetére
PC-n... akkor itt a hiba. Te Gears of Warról beszélsz,
ami messze nem hack&slash, hanem egy third person shooter.
Én God of Warról írok, ami viszont az egyik legismertebb cím a stílusban,
és sosem jelent meg PC-n, meg nem is fog.de azért fura, hogy nem tűnt fel, amit korábban írtam a játékról.
Gears of Warban nincsenek ilyen energia-falakkal lezáruló pályarészek,
ahonnan nem jutsz tovább, míg ki nem írtottad a locustokat.na mindegy, visszakanyrodom oda, ahol kezdtem:
ez a stílus ilyen, ha nem szereted, akkor nem fog tetszeni a DMC sem. -
sakeee82
aktív tag
Lost Odyssey 4 dual lemez LOL
Ha nem lesz Final Fantasy szintű, és elbaxok 4 dl-t, harakiri lesz!Megérne egy pc-s fejet beletetetni a boxba? mert sztem a benq egy kakken
-
-
feka007
veterán
Amúgy mit esznek ennyien ebben a Devil May Cry-ban? Most próbáltam ki a 4 demóját, nem gondoltam volna, hogy ilyen gagyi játékmenettel még jelennek meg játékok, melyik korosztálynak szánták ezt?

-
n0_gAboR
őstag
válasz
feka007
üzenetére
pl most tolom Orange Box-ot XBOX-on, de kiprobaltam PC-n is. Boxon sokkal szebb a grafikaja, tobb benne a HD effekt (motion blur autozaskor, forgaskor. Ha alienek lezuznak egyet, elmosodas effekt stb), texturak is mintha elesebbek lennenek, de ami a legdurvabb, hogy dinamikus arnyekot vet minden targy! Ha bekapcsolod a zseblampat akkor nagyon durvan nez ki. (PC-n zseblampanal semmi plusz arnyek effekt)
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Tudom, ezért is leszek kíváncsi, hogy hogy fog menni PC-n.

-
Prof01
veterán
Nem tiszta ez a SarcasticGamer, de jól nyomják.
[link]
Aktív témák
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De viccen kívül, kipróbálnám én ezt a Lost Odyssey-t, nyitnék az ilyen stílusú játékok felé is, de nem merek rá áldozni 4 DL-t, hátha nem véletlenül nem szagoltam hozzá az ilyen játékokhoz! DMC4 tetszik, igaz annak is csak körítése, nem hiszem, hogy sokáig élvezném ezt a játékmenetet, bár erre nagyon kevés a demoja, hogy rájöhessek... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)