- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
[Vele találkoztam.] [Vele volt szakaszban]
...
És berakta őket top tanknak, mert a gyökereknek kellene a sikerélmény. theogott a Löwe-vel top tankként karelián elbújt a bázisunk mögé, és egész csata alatt azt várta hogy az ellen odaérjen érte. Természetesen vesztettünk... Ilyen teljesítmény... Konkrétan azzal jobb lenne a teljesítménye ha nem csinálna semmit, csak AFKzna, ehhez az eredményhez komolyan hátráltatnia kell a csapatát... -
Stauffenberg
nagyúr
Akkor ez a probléma, még nincs meg a top torony (azon kívül már minden fullos, de mivel az alap felfüggesztés is elbírta a top löveget és motort, ezért előbb azokat raktam fel).
A buckalakó harcmodor még oké is lenne, de flank nélkül nehéz átvinni a legtöbb Tier 10 tank orrát és tornyát szemből. Gold nélkül legalábbis biztosan. Ha gold ammoval hoznék össze 2000+ dmg-t az már egy vagyonba kerül, főleg ha a random faktor vagy némi pontatlanság miatt még az is pattan vagy megfogja a spaced armor.
Igyekszem ráérezni, ez a legtöbb tanknál alapból is megy, néhány tucat csata után megismerem a tulajdonságait, de a Pershinggel nem jutok dűlőre, mert tier 8-as tankok ellen (szinte bármi ellen) félelmetesen jó, de Tier 10 ellen már elfogy a lendület és nagyon technikássá válik, hogy beküldhessem a találatokat (ez mondjuk nem baj, jöhet a kihívás).
T20 esetében ilyenkor elkezdtem spotolni és vadul flankelni, mert a mozgékonyság megvan hozzá. A Pershing kicsit lomhább, ott valahogy nem működik.
-
Bingisz
addikt
LT buff/nerf szupertesztről.
59-16
- hitpoints buffed from 580 to 590
- shot dispersion (accuracy on the move) buffed by 10 and 12 percent (for stock and elite suspension)
- stock turret: 57mm 55-57FG reload buffed from 3s to 2,9s, 76mm 54-76T reload buffed from 3,7s to 3,5s
- elite turret: 57mm 55-57FG reload buffed from 2,8s to 2,6s, 76mm 54-76T reload buffed from 3,4s to 3,2s, 76mm 54-76T with autoloader clip reload buffed from 10s to 9sWZ-131
- hitpoints buffed by 20 hp
- shot dispersion (accuracy on the move) buffed by 12 and 12,5 percent (for stock and elite suspension)
- stock turret:
76mm 54-76T with autoloader clip reload buffed from 8,7s to 8,2s
85mm 56-85JT reload buffed from 5,7s to 5,2s, accuracy buffed from 0,38 to 0,37
- elite turret:
76mm 54-76T with autoloader clip reload buffed from 8,7s to 8,2s
85mm 56-85JT reload buffed from 5,7s to 5,2s, accuracy buffed from 0,38 to 0,37
85mm 62-85T reload buffed from 5,7s to 5,5s
85mm 64-85T reload buffed from 5,7s to 5,5s
100mm 59-100T reload buffed from 9,3s to 8,7s, aimtime buffed from 2,9s to 2,7s, accuracy buffed from 0,39 to 0,38WZ-132
- hitpoints buffed by 50 (stock) and 100 (elite)
- shot dispersion (accuracy on the move) buffed by cca 12,5 percent (for stock and elite suspension)
- stock turret:
85mm 64-85T reload buffed from 5,7s to 5,5s
85mm 64-85TG reload buffed from 5,7s to 5,5s
100mm 59-100T reload buffed from 9,1s to 8,5s
- elite turret:
85mm 64-85T reload buffed from 5,5s to 5,4s
85mm 64-85TG reload buffed from 5,5s to 5,4s
100mm 59-100T reload buffed from 8,9s to 8,3s, aimtime buffed from 2,7s to 2,5s, accuracy buffed from 0,39 to 0,38, shot dispersion from turning the turret buffed by 12,5 percent
100mm 60-100T reload buffed from 8,5s to 7,9s, shot dispersion from turning the turret buffed by 12,5 percentAufklärungspanzer Panther
- stock terrain resistance buffed from 0,8/0,9/2 to 0,8/0,9/1,8
- elite terrain resistance buffed from 0,7/0,8/1,8 to 0,7/0,8/1,6
- elite turret viewrange buffed from 390 to 400
- 7,5/5,5 cm Waffe 0725 reload time buffed from 3,4 to 3,3s
- 10,5 cm Kw.K. L/28 shot dispersion from turning the turret buffed by 17 percentT21 Light Tank
- hitpoints buffed by 10
- stock terrain resistance buffed from 1/1,2/2,1 to 0,9/1,1/1,9
- elite terrain resistance buffed from 0,9/1/1,7 to 0,8/0,9/1,5
- shot dispersion (accuracy on the move) buffed by 12,5 percent (for stock and elite suspension)
- 75mm M3 reload buffed from 3,8s to 3,5s, accuracy buffed from 0,46 to 0,44
- 6pdr Mk.III accuracy buffed from 0,43 to 0,41
- 76mm M1A1 reload buffed from 3,8s to 3,3s, accuracy buffed from 0,43 to 0,41, shot dispersion from turning the turret buffed by 25 percent
- 76mm M1A2 reload buffed from 3,3s to 3,2s, aimtime buffed from 2,3 to 2,1s, shot dispersion from turning the turret buffed by 17 percentT37 Light Tank
- elite turret viewrange nerfed from 390 to 385
- 76mm T94 shot dispersion from moving turret nerfed by 50 percent
- 76mm T91 shot dispersion from moving turret nerfed by 50 percent, accuracy nerfed from 0,36 to 0,38M41 Walker Bulldog
- Stock turret:
76mm T91 reload nerfed from 3,1s to 3,3s
76mm M32 reload nerfed from 3,8s to 4,5s
76 mm T91E5 clip reload nerfed from 34s to 38s- Elite turret:
76mm T91 reload nerfed from 3s to 3,3s
76mm M32 reload nerfed from 3,3s to 4,1s
76 mm T91E5 clip reload nerfed from 32s to 36s
76mm M32 Late reload nerfed from 3,5s to 4,3sT71
- shot dispersion (accuracy on the move) buffed by 25 percent (for stock and elite suspension)
- 76mm M1A2 aimtime buffed from 2,3s to 2,1s
- 76mm T185 aimtime buffed from 2,3s to 2,1sT-54 Light
- hitpoints buffed by 50
- stock terrain resistance buffed from 0,9/1/1,6 to 0,9/1/1,1
- elite terrain resistance buffed from 0,7/0,9/1,4 to 0,7/0,8/1,2
- 100mm D-10T reload buffed from 8,2s to 7,6s, aimtime buffed from 2,9s to 2,7s, shot dispersion from turning the turret buffed by 33 percent
- 100mm D-10T Model 1945 reload buffed from 8s to 7,5s, aimtime buffed from 2,3s to 2,2s, shot dispersion from turning the turret buffed by 33 percentMT-25
Stock turret:
- 45mm 20K reload buffed from 2,1s to 2, aimtime buffed from 2,3s to 2,2s, accuracy buffed from 0,46 to 0,44
- 45mm VT-43 reload buffed from 2,1s to 2sElite turret:
- 45mm 20K reload buffed from 2,1s to 2, aimtime buffed from 2,3s to 2,1s, accuracy buffed from 0,46 to 0,44
- 45mm VT-43 reload buffed from 2,1s to 2s
- 37mm Sh-37 clip reload buffed from 45,7s to 40s
- 57mm ZIS-3 reload buffed from 2,7s to 2,4s, aimtime buffed from 2,3s to 2,1s -
h1mpi
félisten
válasz
Stauffenberg #82893 üzenetére
Nekem az egyik kedvencem, elképesztően jól lehet vele hulldownból csipegetni. Sajnos a T10-es csata nem Rólad fog szólni, ott sajnos flankelni kell keményen vagy gold+weakspot, de az is max a kupolán megy be bár IS7-et szedtem már ki szemből. (Nem full hp-ról persze)
-
emre
veterán
válasz
dfsz34 #82887 üzenetére
Arra nekem is ráment pár csatám, de végül is egész jól sikerült teljesítenem a küldetést.
A végén ketten maradtunk az 50-120-al, az ellenfélnél meg egy low hp-s wte és az O268-as. A 268 elment foglalni, a wte meg utána fedezni (ezt akkor még nem tudtam). Az amx vissza ment és resetelte, de azt meg 268 végül kilőtte. Én először arra gondoltam a wte rám vár ezért kicsit keresgéltem, de aztán láttam hogy ezzel nincs értelme kergetőzni, mert nem állt be védekezni nekiálltam foglalni. A wte az utolsó másodpercben visszaért de sikerült kiszednem.
(#82892) Stunts666
Én úgy tanultam a papír gépekre első az álca, pláne amíg nincs kifejlesztve a motor, lánctalp.
(#82893) Stauffenberg
A lövegpáncél elég durva és nem rossz a látótáv sem. Ne akarj rohangálni, flankelni. Keress hulldown poziciót és tornyozz. A T20 tornya ehhez gyenge volt, de ezzel kötelező.
-
Stauffenberg
nagyúr
Úgy nagyjából egy millió éve nem jártam a topikban, üdv az újaknak meg a régieknek!
Elég régóta megvolt már a T20 és imádtam, az egyik legjobb med a játékban, már bő 2 éve megvolt, de csak most vettem meg a Pershinget (volt épp elég más érdekesebb tank amire rámentem helyette), viszont az elégedettség itt már alábbhagyott alaposan. Az utóbbi 1-2 évben már csak abszolút casual szinten tolom a játékot, van hogy csak hetente egyszer tudok leülni elé, szóval a skillek már megkoptak (de a játék random csatában még alapvetően jól megy). Szóval arra kellett rájönnöm, hogy egy picikét nagy falat nekem ez a Pershing.
Ha Tier 8 tankok közé dob, akkor komolyan szét tudok csapni közöttük, de túl sokszor dobál be Tier 10 mamutok közé és azokkal már jóval nehezebb.
Tudtok jó taktikai tippeket mire kell rágyúrni a Pershinggel Tier 10 tankok ellen? A legénységet áthoztam a T20-ból (ami meg megkapta az M4A2E8 legénységét) és egy töltésgyorsítót is raktam rá. Sajnos nem olyan mozgékony, mint a T20 és ezért a flank egy kicsit nehezebb vele, márpedig szemből nem sok Tier 10 tank akad amit át tud vinni és spotolni is nehéz érdemben úgy, hogy zsonganak a Bulldogok, amik mindent lehalásznak.
Tippek az eredményes Pershing élethez?
-
Stunts666
őstag
Addig el is kell jutni... XD
Szerk.: en is megvettem. Mar kineztem, hogy milyen sorrendben kell fejleszteni, hogy ne kelljen a lanctalp. En amugy vert stab/venti/toltesgyorsito kombot raktam ra. Igaz, hogy a legenysegnek mar 87%-on van a 3. skillje.
1.: 6. erzek es full javitas
2.: bia
3.: egyeni skillek
4.: ide szerintem full alcat rakok, vagy off road es a tobbi alca -
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #82889 üzenetére
kb, igen. Meg fullos álca skill sem árt, és pár nyugtató, mert a top löveg célzási sebessége eléggé idegőrlő.
(#82891) MinionFlasH
A leo1 miatt megéri, de a PTA nekem végig szenvedés volt.
-
MinionFlasH
senior tag
Csak megvettem végül a Leopard PTA-t! Felszerelés gyanánt álcaháló, töltésgyorsító, célzásgyorsító az ajánlott?
-
dfsz34
őstag
Basszuskulcs, könyörtelen támadás, kilőttem egy ellenfelet is (másodküldetés is meglett volna), elfoglaljuk ketten a bázist, de abban a pár másodpercben, amíg folyik a játék tovább a bázisfoglalás után kilőtték az utolsó ellenséget és nem veszi teljesítettnek a küldetést. Egy olyan nyomorult lőtte ki, aki végig a bázison kempelt, ez különösen bosszantó. Mondjuk az ellenséges tankot sem értem, minek megy oda amikor egyedül van, senki nem fog resetelni neki, foglalni nincs ideje és mindig vannak bázis kemperek, a legrosszabb dolog amit tehet, ha túl akarja élni, hogy odamegy az ellenfél bázisához ilyenkor.
-
rlazol
veterán
-
BoogeyM@n
tag
Húú látom a küldetésekre ráálltatok
akkorm tudjátok-e hogy:
Ha csak a med küldetéseket végig járom megkapom-e az ajándék T55-öt?
(azért kérdezem mert engedi csinálni hogy a lighthoz hozzá se nyultam) -
Flickering
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #82875 üzenetére
Haha
össze is szakadna szegény tank.
Esetleg komolyan is tudnál ajánlani valamit?
Töltésgyorsító, optika meg célzásgyorsító?
Azért gondolnám mert ez sniper tank inkább, atlovi ami éri
-
KaLeun
senior tag
Látom néhányan elég közel állnak ahhoz a felismeréshez, hogy mindent a Mátrix irányít. Izé... a WG. A különbség csak annyi, hogy itt az egyik pirula az lila.
-
fradi81
veterán
Aki ráér jöhet farmolni tier9 limitessel, 1 tankot még csak veszek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Flickering #82874 üzenetére
E100 tornyot mindenképp.
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Meg lett a Vk 4502 A tank, és ti milyen felszerelést ajánlotok rá feltenni? -
Pete55555
addikt
TD-7
Aztmondja. A páncélod nem túl effektív az ellenséges tűzzel szemben.
Ez hol él ? Beülök a JgPz-E100-ba, ésss... XD
Vagy E3...Erről jut eszembe. Itt igazából azoknak van előnyük, akiknek sokféle tankja van. Pl.: a TD-5-ös küldetést pofonegyszerű volt megcsinálnom JgPz-E100-al. Beállok hátra, megvárom míg felvillan egy spot, lövök, és 1000+ dmg. Minden küldetésre vannak előnyösebb tankok, olyannal kell menni, amit lakalmasabbnak érzek rá.
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #82864 üzenetére
Olyan tankom még nincs
, de E25-el mindig észre vesznek 700-800K dmg után, majd megpróbálom a Jpanther II-vel. Avval két lövés elvi szinten.
Amúgy olyan közepes sárga playereknek, mint én, akiből szerintem a legtöbb van a játékban (nem sorolom ide a 0-300 wn8-as tomatokat 10K csatával), azoknak nem a skill hiányzik, mert én is szépen haladok, hanem az "anyag". Ezalatt azt értem, hogy kell egy light tank, egy olyan spg, ami nagyot sebez és egy olyan heavy, ami erős páncélzatú.
A küldi miatt kezdtem neki:
- francia spg vonalnak
- orosz vonalon folytatva a KV4, STI, IS4-et
- orosz light (mert a T34-től legalább tier VI-os lightot kapok) bár lehet tier IV-es lightal kellene mennem, ezt majd a hozzáértők elmondják -
Zolee_70
senior tag
Nekem is beugrott 1 nap ban...agyhalottak játszanak, akiknek csak akkor megy, ha ellopják más killjét.
Lehet hülyén hangzik, de szerintem sokat rontott a játékélményen az egyéni küldetés rendszer. Akkora nagyot akar szakítani a WG, hogy nem gondolkodnak.
Szeretem, nem szeretem, az lesz a vége, hogy keresnem kell egy rendes aktív klánt, ahol csak a stronghold, vagy CW, semmi random, mert ez, ami mosrt van ki idegel.
-
unravel
őstag
Szivat a jatek? lol
Van egy haverom aki szerint ha tobb ideig nem jatszik akkor esik az effi.ezt nem tudjatok uberelni.
-
Emu
őstag
Ennyi agyhalottat, aki most játszik...szerintem a hétvégére befejeztem a játékot, ez így nem fun... sok tomato azt sem tudja milyen játékmódban mit kellene játszani. Védésnél például nyíl egyenesen rárohannak a heavy-k a másik csapatra, mire egyet lőnének már mind halott. Vagy a lightok beállnak arty-k mellé sniperkedni, én meg KV1-el spottoljak magamnak...vicc komolyan.
-
rlazol
veterán
válasz
rlazol #82850 üzenetére
hát nem hagytam abba...
a harmadik csatában 15-2 körül nyertünk ami felvillant egyből meghalt, esélyem se volt artyval sebezni. 160-at sikerült egy teljes erővel visszavonuló IS3-ba.
a negyedikben prokhorovkan spot nélkül lőttem két vakot a szoksáso helyekre, majd a hegyről vki kilőtt - gondolom, felspottódtam, miután a kiváló társaim a hegy alján várakoztak.
4 csata, 3 vereség, 160 dmg. Az eddigi egész tisztességes napi statjaimat haza is küldte rendesen. tovább nem erőltetem.
van ilyen nap....
zarew: a hitzone skin a nagy...
-
Chris0321
veterán
Telepítővel raktad fel? Ha igen a telepítőben mikor kiválasztod mit szeretnél felrakatni az ablak alján van egy Hide Descriptions gomb amire rá kell kattintani. Ha megteszed feljön egy kép helye. Mikor kiválasztasz valamit a listáról rákattintasz alól a kép helyére és ha van hozzá adva akkor megnézheted milyen lesz a kiválasztott mod vagy beállítás. Nem mindennél van, ha más nem próbálkozni kell és feltelepíteni megnézni milyen lett ha nem tetszik újra feltelepíteni. Elég részletesen be lehet állítani mit szeretnél látni, beletelhet némi időbe mire beállítod magadnak. A következő frissítéskor már nem kell vele babrálnod mert megjegyzi a program a beállításokat. Érdemes átolvasni miket rakott hozzá frissítéskor vagy mit módosított, mert lehet közte olyan ami téged is érdekel.
-
PitLee
őstag
-
zarew
senior tag
Felraktam az aslains packot.Hol tudom állítgatni,mert amikor felraktam ügye fogalmam sem volt mi micsoda.Most sem de a játék alatt a játékoslista olyan informatív,de a fele sem működik....szóval állítgatnám.
-
rlazol
veterán
hát ilyet még nem láttam.
artyval Erlenberg Def-
kanyarodtam rá a hídra, h pozícióba álljak, összeütköztem egy KV-85-tel (vele). Én voltam előrébb, mentem tovább, ő meg ahelyett h megállt volna, addig lökdösött, amíg be nem szorult. Erre kilő (idiot italian se voltam még) - persze bekékült. Majd odament az ELC szakaszunk és addig erősködtek, amíg sikerült nekik a beszorult tankot belökniük a vízbe. Közben az egyiküket az ellen arty kiszedte....következő csata, Siegfried, támadás, 30 mp alatt spottolnak és kilőnek - ARTYként. azt hiszem most kell abbahagyni...
-
HellGreg
őstag
válasz
SoulReaver #82844 üzenetére
Nem ugyanolyan gyorsan, de lényegesen gyorsabban mint máskor... Ez az ELC iszonyat gyorsan foglalt egyedül, kb 100 mp alatt. Máskor kb mintha 2 mp lenne egy mp. Vagy ez játékmódtól is függ?
-
HellGreg
őstag
válasz
SoulReaver #82840 üzenetére
Pedig nem ugyanaz, ha egy tank foglal, van hogy nagyon lassan számol, máskor iszonyat gyorsan. Nem képzelődöm...
-
rlazol
veterán
a mod-ok nagy része legális, de nem mind.
Használd az aslain mod pack-et, az full legális, és ki tudod választani, mi kell neked, mi nem. Abban benne van a "hitzone" is, a színezős.a plecsni a szakaszt jelöli. Az azonos számú plecsnivel jelöltek egy szakaszként léptek be a csatába, tehát feltehetően összeszokott és együttműködő játékosok.
-
SoulReaver
veterán
Még most kezdted, szóval majd rá jössz, hogy vannak olyan helyzetek, ahol kifejezetten SZIVAT a játék..
EZT olvasd át rendesen.
Attól, hogy pénz költenek rá sokan, nem biztos, hogy játszani is fognak tudni... Ma már a leg pirosabb siemka játékosok is inkább költenek prém lőszerre, mert nem tudják hol kell átlőni az ellenfelet vagy, hogy az ő lövegük mekkorát bír átütni stb...
A minap találkoztunk egy olyan lénnyel, akinek MINDEN prém tank bent volt a garázsába, de a statja borzasztó volt és persze több ezer csata volt a háta mögött..
Diego mondta anno, hogy tanulja meg az ember a különböző tankok gyenge pontjait és nézzen jobb játékosoktól replayt, arról a tankról, amit éppen fejleszt.
Ezt kell megfogadni.
Én is használtam anno weak spot skint, de azóta megtanultam őket. No meg egy adott helyzetben, pl ha be van forgatva a tank veled szemben, nem biztos, hogy azt a gyenge pontját át tudod lőni, szóval vagy másik helyzetet kell keresned, vagy másik gyenge pontot, nem árt, ha ismered őket.
(#82835) kgergely23
Normál csatában nem számolhat gyorsabban, ha egy ember van bent. több mint másfél perc, ha jól tudom.
Biztos nagy volt az izgalom és nem figyeltétek az időt... olyankor minden gyorsan pereg
De a sok med meg light szart bele...Annyi ilyen van...
-
Mottie
őstag
Van pár ami tiltott, de a legtöbb legális
A jelek az ellenfél(piros) illetve a saját(zöld) kiindulási pontjait jelzik, illetve ezen kívül még az elfoglalandó terület (bázis) is jelölve van (hasonló színű) zászlóval. Encounter(?magyarul mi) módban fehér a zászló, ott mindkét csapat elfoglalhatja. Javaslom eleinte csak normál csatákban játssz, hogy annak a szabályait megszokd (akkor nyersz ha minden ellenfelet kilő a csapat, vagy ha az ellenfél bázisát elfoglaljátok)
A nevek előtti plecsni a tank típusát jelzi.
3 csík rombusz - nehéz tank
2 csak rombusz - közepes tank
1 rombusz - könnyű tank
négyzet - önjáró löveg
csúcsára állított háromszög - tankelhárító (TD) -
Dolby
senior tag
válasz
neato3loco #82730 üzenetére
www.pontosido.hu - window mod - done :-) Mi egy időben testvéremmel csináltuk (akkor kezdtünk, szóval T2-4 környékén voltunk, de meglepően sokszor be is vált :-)
-
HellGreg
őstag
válasz
SoulReaver #82834 üzenetére
Érdekes módon annyira rohadt gyorsan számolta a foglalást, hogy senki nem tudott visszaérni. Kb mintha 3-an foglaltak volna...
Tudnám mitől függ a foglalás sebessége, néha nagyon lassú, máskor meg iszonyat gyors.
Valaki tudja? -
zarew
senior tag
válasz
Mottie #82829 üzenetére
Köszi, hogy pátyolgattok! Egy sörre mindenki a vendégem!
A mod-ok teljesen legálisak?Láttam olyan modot valahol,hogy beszínezi az ellenfél gyengébb pontjait...az kéne nekem.Egyenlőre fel sem ismerem a tankokat.
Mit jelöl a minimap on a piros egyes jel?És mi a nevek előtt a plecsni az valami kitüntetés gondolom.A pályán a listán.
Egyébként,teljesen normális hogy szivat a játék,ez is olyan mint a nyerő gép, be van állítva az esély százalék.Nyilván az a cél minél több valódi pénzt költsön az ember,nem pedig az,hogy ingyen királykodjon.Jogos! Ha túljutok az elején veszek is prem.accot. -
rlazol
veterán
a játékban többféle lőszer van
alapvetően van a "sima", a "gold" és a "HE" adott típusú tanknál ezeknél más-más tulajdonságok vannak. Bár az alap lőszer átütése jelentősebb kisebb a gold-nál, a sebzésben az eltérés - ha van - nem olyan drasztikus, hogy ezen múljék, egy lövéssel kilő-e. A HE lőszer sebzése lehet az alap/gold sokszorosa, de annak cserébe az átütése kicsi.
Ritka, hogy egy tank (hacsak nem arty) egy lövéssel, a lőszerrekesz sebzése nélkül ki tudjon lőni egy másikat. Pl TOG vs KV-2, ha HE-vel lő, de az is 2 lövés. Meg lehet - egy idő után meg is fogod - tanulni, hogy a te tankjaidnak melyek az ilyen mumusai azokat jöbb elkerülni.
A golddal növeled a sebzés esélyét, de ne zavartasd magad, ha vki rád ilyennel lő. Ha te a nélkül is átütöd felesleges, hacsak nem akarsz biztosra menni.Szerk.: annyira vicces, h eddig ment a hőbörgés, hogy sok arty van, most meg, h kellenének a küldihez, hirtelen mindenki kevesli őket.
-
mcwolf79
veterán
Összeesküvés elmélet ON:
Ez nem igaz, hogy bemegyek csatába a Bulldoggal és már 4. csatában nincs egy darab arty sem. Bemegyek a Batchat-tel (vagy más nem light tankkal) és van egyből három. Ne akarja nekem senki bemagyarázni, hogy nem manipulál az MM. Vagy csak kurta peches vagyok.
Összeesküvés elmélet OFF -
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Kérdés: ha a lövészen 87%-os elit alakulat van, és a parancsnoknál is ki lehet fejleszteni, akkor az összeadódik? Mármint pl. a töltő sebességhez 2x számít? Vagy nem érdemes újra kifejleszteni?
Köszi
-
Plasticbomb
addikt
Basszus. Rossz hallgatni az öcsémet.... Játszik, és üvölt kb mindenkivel, meg mindenki b***s csíter, stb.
A játék: CS:GO
Nekünk legalább nincsenek csítereink....
-
h1mpi
félisten
A TD küldiben, hogy sebezz 1000-et, de ne vegyenek észre ér az is, ha felspotolnak, de a sebzés pillanatában később nem látnak? Vagy egész csata alatt ne lássanak? E-25-el próbáltam pénteken, de nem jött össze, lehet átváltok a Jpanther II-re vagy Jagdtigerre.
-
-
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok.A legénység csak csata közben fejlődik? Ha eladtam pl. az összes kínai tankot tudok újra szerezni (nem a prémiumra gondolok) vagy sosem lesz többet?
Miért tomató (tudom,hogy kezdő vagy valami ilyesmi.)
Miért van az,hogy láthatatlan tank döntögeti a fákat nem túl messze?
És miért van az hogy bazz úgy lőnek ki 1 lövéssel,hogy nem is tudom honnan jött. ( ez csak költői volt.) Legalább 3 csatában vagyok egyszerre
Miért lövöldözik mindenki az első 10 mp ben akár az én seggembe is mintha arra is pontot kapna? Vagy ilyen küldetés is van?
Olvasgatom a faq-kat bőszen. -
Mottie
őstag
HT15 semmi extra...
Maus előző köröm: 2088 dmg, 4240 felfogott, 3000 sebződés -> 9328 dmg összesen.. Kár hogy még csak HT5-nél tartok..
-
jr1994
addikt
Prém tankkal + prémmel behúzni ezeket a szintén kreditgyár küldetéseket, ilyen gyorsan eddig csak úgy jött a zsé ha tankot adtam elJa, tegnap kérdeztem csak nem érkezett válasz, szóval a későbbi tankok részküldetéseiért lehet tudni hogy pontosan milyen jutalmak lesznek?
-
Jolet
őstag
melyik heavyvel rammoltatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest