- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Na feltettem a safeshotot egy ideje és a legtöbb esetben jó. De van h olyan hirtelen "ugrik" be elém vki, h a safeshot ellenére is meglövöm. (Nem nyomtam altot). A másik ha hullára lőnék kiírja h deadshot de nem fékezi meg h rálőjek.
-
skopy
tag
Sziasztok,
lehet egy kicsit hülye kérdés, de ha most van KV-1S tankom a patch után (elvileg ketté válik az ág )
akkor mind két tankot megkapjuk vagy csak egyiket ? -
kisküzdő
tag
válasz
SchumiBácsi #68091 üzenetére
Szerintem ez az [link]
-
Steven88
tag
Hmmm, szeretni fogom ezt tankot később.... 2. ász a mai napon vele.
-
unravel
őstag
Nem tudom egy csomó pálya nevét. Ez melyik?
-
válasz
rommel1974 #68063 üzenetére
Nem tudom hogy jött ez így össze, de én már nem egy tankot kilőttem/lesebeztem de még nem volt egy perc ban sem... 3×kopp
Ehhez hozzátartozik hogy ilyenkor amilyen gyorsan csak lehet 1-2 elnézéskérés/megjegyzés, meg igazából nem is sűrűn, kb. 1hónapra jut egy-két találat a csapattársnak.
Más: nem tudjátok melyik az a mod ami csatában kiírja a pillanatnyi WN6-7-8 EFF értékeket? Mintha láttam volna ilyet a fórumon egy képen de nem vagyok benne biztos hogy az volt e.
-
rlazol
veterán
-
jagada
addikt
A múltkorihoz hasonló 30% vagy nagyobb kedvezmény nem lesz mostanában tank vásárlására?
-
skopy
tag
válasz
Esetleg próbáld meg ezt felrakni, hasznos lehet.
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
lehet már tudni, mik lesznek az októberi akciók?
végre megvan az első tisztességes csatám a jagdpantherrel 2000+ dmg (15 átütés), ami lehetett volna sokkal több, ha az is-6osnak a turretjét is lőttem volna, nem csak pattanót...
-
Steven88
tag
EZ igaz csak teszt szerveres de szerintem érdemes megnézni. Obj 261 tank ász.
-
Bingisz
addikt
- E-50 Ausf.M will not be removed from the game
-
törölt tag
válasz
Az egyik a karakterem 90 naposon van
Azt hittem a 30 napos után egyből végleges lesz de nem meglátjuk mit ad a 90 után -
Simi37
őstag
Valaki erre #67993?
Már az agyamra megy a kifagyás bár most nem 5 perc volt hanem "csak" 1 de ez éppen elég volt arra h belépés után csak a füstölgő tankomat lássam. WOT reinstall is megvolt már
Nem mintha ezen sokat tudtam volna segíteni...
De vmi betölt mert a csak k.... lassan megy a csík de a játékhangokat hallom tehát vmi van. Modok nélkül is fagykolódik. De a mod feljegyzte h ki lőtt meg...hang van és irányítás meg kép nincs
-
ddt500hu
veterán
válasz
Valentin90 #68066 üzenetére
Erre is gondoltam. A kisebb WN8-ban csak 10-est lőttem.
-
Simi37
őstag
válasz
Tegyél fel safeshot modot és véletlenül senkibe nem fogsz belelőni. Csak ha szándékosan akarsz altot lenyomva.
-
emre
veterán
válasz
Ilyen nick-el én regizni sem engednék senkit.
A teamkillre meg érdemes odafigyelned mert a következő nem lesz ilyen rövid. -
Bingisz
addikt
válasz
Folyamatos visszaeső vagy. Azért kaptál ennyit.
-
rommel1974
csendes tag
sziasztok kapott valaki már 30 napos eltiltás a woton,sajnát csapattárs megölése miatt?
-Moderálva!-
Kérlek, kerüld ezen a fórumon az ilyen mondatokat!
[ Módosította: #40993792 ]
-
ddt500hu
veterán
válasz
Valentin90 #68003 üzenetére
-
Simi37
őstag
válasz
04ahgy #68053 üzenetére
Viszont ha pont csapattársra pattan és pont kilövi amire simán van esély akkor kibanolnak a francba
Hiába az enemyt lőtted a társad lőtted ki aztán ha 2-3 TK így összejön akkor szopás van. De ha csak eltalálod és sebzed már akkor is rossz. Vagy rád pattan vissza akkor saját magadat lövöd ki
-
fradi81
veterán
válasz
szlovibuki #68056 üzenetére
-
szlovibuki
tag
Hy!
Szerintetek álcahálót megéri feldobni a tankra? vagy inkább adjam el? Nekem nem került semmibe. -
KaLeun
senior tag
Csapatunk egy része békésen tékázza egymást, tőluk karnyújtásnyira egy t9 WTF az utca közepén már vagy 5 perce egy magányos 20hp-s Chaffee-n csodálkozik és csak azért nem tudja tovább csodálni, mert az arty kiszedi. Két artynk a pálya szélén dekkol egy több emeletes ház mögött, ahonnan még véletlenül sem tudnak lőni. Az ellenfél ST-I-je középen átcammog a bázisunkra és rám se néz amikor full hp-ról leszedem, mert ő csak arty vérre szomjazik. A többieknek meg túlmelegedett az agya attól, hogy Kharkovon nem csak 2 vagy 3 felé lehet menni. Egy Cent 7/1 és én fel-alá futkosunk, hogy valamit kitudjunk hozni a csatából. Bezzeg azok az unalmas hétköznapi csaták...
-
unravel
őstag
válasz
S.Copperpot #68049 üzenetére
Köszi, jó lett.
(#68051) kisküzdő: Ez megvan, köszi...A lényeg, hogy most újra jól működik.
-
S.Copperpot
tag
válasz
#35692544 #68037 üzenetére
Az, hogy nem tudsz vele nyerni, az nem a tank hibája, és nem is feltétlenül a tied. Én azért nem panaszkodnék 1764 átlagdamage és 2485 WN8 után...
A winrate semmit nem mond az adott tankban nyújtott teljesítményedről... próbáld meg inkább más jellemzők alapján összehasonlítani őket (és kategórián belül, tehát a centit ne az IS6-hoz, hanem a T-44-hez mérd), pl. körönkénti átlagdamage vagy damage-sebződés arány alapján, a kilőtt tankok száma a körökhöz vagy a saját megsemmisüléshez nézve, efficiency (hatékonyság), wn8. A felderítőknél nyilván a spotted tank és damage számít. És persz minden tanknál a "feeling" a mérvadó - ahogy te abban érzed magad.
A winrate-em nekem is súlyos zuhanórepülésbe kezdett a nyáron, de a centit még korábban kezdtem el, és viszonylag kevés kellett a 7/1-hez, úgyhogy a kigyúrás során nem nagyon esett már a wr. Én 56%-os vagyok vele, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert az átlagdamage csak 1400 körül van, és nem sikerült kilőni minden körben legalább 1 tankot (0,94 körönkénti megsemmisítés).Fradi kolléga itt felettem pedig úgy ért el még nálam is jobb százalékot, hogy az említett két mutatóban még gyengébb teljesítményt produkált (bocs, nem megbántani akarlak) - szóval szerintem a winrate meg a teljesítményed az adott tankkal csak távoli összefüggésben van egymással...
-
S.Copperpot
tag
válasz
unravel #68041 üzenetére
Nyisd meg az xvm.xc file-t (res_mods\xvm\configs\), és abban keresd meg a "hotkeys" szekciót. A "minimapZoom"-ban állíthatod, hogy hogyan működjön:
"enabled": false - nálam ki van kapcsolva, hagy itt a true-t, ha akarod továbbra is használni a zoomot,
"keyCode": 17 - ha be lenne kapcsolva, akkor a 17-es kódú (bal control) billentyűn működne,
"onHold": true - ha be lenne kapcsolva, akkor nyomva kéne tartani a billenyűt, ha nézni akarom. Ha ezt false-ra állitod, ki-be tudod kapcsolgatni billentyűlenyomással.Mint látható, én kikapcsoltam, mert a standard minimapot is ki tudom nagyítani a +/- gombokkal. (Magyar billentyűzeten talán az ü és az ó?)
-
kisküzdő
tag
Üdv ez azért kicsit gáz lesz. [link]
-
unravel
őstag
Heló
Amikor nyomom a W gombot akkor kinagyítódik a minimap középre. lol. Így jázótszhatatlan. Mi a hiba? Találkozott már valaki ezzel? Hogyan lehet megszüntetni?
Semmi baja nem volt mikor legutóbb játszottam a héten. -
törölt tag
ez a a centúrion agy ipari hulladék
-
h1mpi
félisten
Ti a felszereléseket szoktátok pakolgatni vagy megveszitek mindegyik tankra? (pl csigaszem)
-
jagada
addikt
Jól látom, hogy a jackson vonalon nem forgatható a lövegtorony a későbbi tankoknál, míg a hellcat vonalon igen?
-
v!ct0y
veterán
T25/2 Tank ász. Nekem ez sokkal jobban bejön mint a hellcat.
-
Simi37
őstag
válasz
Bingisz #68017 üzenetére
Azért szerintem nem halnának bele ha ingyé adnák oda. Régebben elég ritkán láttam FV4202t de most h felvetették h ingyen lehet kapni alig látok többet max a másfélszeresét ami még így sem sok.
Más...mai utolsó csatám:
Havernak 91hp ja volt aztán elkezdtem neki mondani h mit csináljon és így végül túlélte és 4killből TopGunÁsz is lett neki -
Stunts666
őstag
Már kezd idegesiteni a sok idióta heavy, aki mindenáron sniperkedni akar. Mai nap csak ilyenekkel futok össze...
-
fradi81
veterán
teszt szervert próbálnám indítani most először, azt írja nem jó email/jelszó. Ugye jó hozzá ami van nem kell újat csinálni?
-
Bingisz
addikt
- egy belorusz találkozón Evilly azt mondta, a fejlesztők nem akarják ingyen odaadni az FV4202-t amikor T8 prém lesz belőle. De elérhetővé lesz téve egy grindelős misszió keretében (mint az IS-6/Super Pershing).
-
jagada
addikt
Melyiket vegyem inkább Hellcat vagy Jackson?
-
Szepi1979
senior tag
válasz
rlazol #68013 üzenetére
Nézd én úgy gondolom hogy amikor 1v1-be keveredtél egy 50b-vel ami gondolom már be volt töltve akkor már nem sokat tehettél, ez már eldőlt, ergo nem hibáztál mert a végkifejlet már adott volt. Akkor van esélyed ha éppen tölt, nagyon béna a srác, laggol a játék neki, oldalról komoly segítséget kapsz, kigyújtod, ammo rackeled. Minden más esetben halott vagy. Nem hibáztál, ebbe ennyi volt.
-
rlazol
veterán
válasz
Szepi1979 #68012 üzenetére
konrétan felülről indultunk én a bal oldali sziget felső végén található szikla mögött lepultam (kb C2). mindenki ment a hegyre. csak az arty volt mögöttem. Ő meg jött. Merre másfelé? merre hátrébb? sajnos kell még pár kör, amíg megszokom a gépet is kigrindelem a normális felszerelést. a stock láncra a top rádió se megy fel, mert túl súlyos.
-
csapee
őstag
-
rlazol
veterán
ma mentem első csatámat T10es magasságban, egy stock párduc 2-ben. Mines-on a bal oldali szigetre egyedül mentem fel, és az ellenfél top tiere heavy jött velem szembe (AMX50B). Én folyamatosan sikítottam, hátráltam és nyomtam az F7-et. Egyéb teendőm van ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest