- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tarka_szarka
üzenetére
Úhh..lehet ez a baj. Ásivíz helyett sört kellett volna innom.

Mondjuk, a fűnyíráshoz nem kell. -
kchryss
veterán
Még nem frissítettem. Lejátssza a 9.15-ös replayeket a 9.15.1-es kliens?
-
jagada
addikt
A rohadt lóris tankcsere miatt átállították, hogy goldért adja a prém lőszert, figyeljetek rá mert úgy jártok mint én!! Kurw@ WG.
-
DaveHutt
őstag
Megjött a Batchat 25t AP. Mentem ma vele vagy 6 csatát eddig, egy kis tapasztalat.
Lóri ágyúja egy gyorsabb 1390 testen, jó camoval. A kis test miatt elférek bokrokban, fedezékben. Ezt nem spotolják a pálya végéről, sőt abszurd light camot tudtam összehozni neki a legénységemmel. Összességében marha jó lett, sokkal jobb mint a Lóri.
Sírni fogok sztem mikor eladom, mert jobbak az ágyústatjai, mint a nagy Batnak.
Egyetlen negatívum: alacsonyt töltényszám, 42-t bír el asszem, amiből hamar kiszaladok a sniperkedő játékommal.
-
slayer006
addikt
Már az összes jelentősebb MODpacknak megvan a 0.9.15.1 -es verziója

Aslain -t kivéve -
KisApám
addikt
TESZT szerver van amúgy?
-
adamgreen
senior tag
Mennek a szerverek !

-
tarka_szarka
tag
-
adamgreen
senior tag
válasz
stupid user
üzenetére
In order to implement the changes, the game server is scheduled for maintenance on 27 July from 04:00 to 10:00 CEST (UTC+2).
Elvileg 10 ig nem lesz szerver. De idáig mindig elöbb volt mint a kiirt idöpont. Szal szépen türelmesen tessék várakozni

-
Dr.Én
veterán
válasz
stupid user
üzenetére
Hali!
nem mennek szerintem se...

majd beindulnak valamikor
-
törölt tag
válasz
stupid user
üzenetére
Update napján délelőtt általában nem megy a játék.
-
stupid user
tag
Sziasztok,
csak engem szívat a rendszer azzal, hogy a frissítés letöltése után nem enged belépni?, vagy tényleg nem mennek az EU szerverek?
-
válasz
Barret001
üzenetére
Egy ászhoz általában az ellenfél aktív közreműködése szükséges, én is megkaptam a kellő segítséget

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Más: ez a Churchill VII mekkora egy hulladék. A tűzerő-mozgékonyság-péncélzat hármasból az utolsó ami úgy-ahogy fellelhető, a mozgékonyság abszolut hiányzik. Az ágyú már saját szintjén is kihívásokkal küzd, tier 8-ban inkább már csak dísz. És ráadásul nem csak lefelé nem mozog az ágyú, de felfelé sem...
Igazi gyökér tank, a kicsiket lehet vele terrorizálni, de egyébként semmire sem jó.
Tudom hogy ez az ágyú van a Cometen is, de ott van hozzá mozgékonyság és gun dep is.
Az a vicc, hogy az AC 4 Exp-re, ami egy közepes tank, rátették a 17 fontost, a heavyn meg itt ez a....
Jó lenne, ha a nagy sandboxozásban eljutának t6-ig is, mert erre a gépre ráférne némi rebalansz.
A Churchill I sem valami elképesztő gép, a stock konfigja röhejes, de sokkal használhatóbb mint ez.
A BP-től már előre félek... -
Végre meglett a HT-7 küldetés (3k dmg + cap/cap reset) és egyben ász is lett az O-Ni-val.
Eddig E5-tel és T57 heavyvel próbálkoztam, párszor majdnem meg is lett, de most, amikor nem is számítottam rá, sikerült -
kchryss
veterán
válasz
adamgreen
üzenetére
Azt is elolvastad miért nem működnek? Azért mert átállnak egy fejlettebb ActionScrip verzióra. Szó sincs arról hogy a wg lépéseket tenne az xvm és egyéb modok ellen. Átállni az újabb verzióra nem nagy programozói feladat, még kockának sem kell lenni hozzá. Utána meg éppen hogy könnyebb lesz modolni a fejlettebb verzió miatt.
-
robogo81
senior tag
válasz
adamgreen
üzenetére
Kemények,mint Tarzan sarka.
Miért nem jelentik be inkább hogy holnaptól nincs módtámogatás,csak a z van amit mi engedélyezünk(a prémium shpoból pénzé persze).
pont a damage panel,az elmult években csak annyit fejlődött,hogy kapott egy animált sebességmérőt,még mindig nem mutatja az alapon,hogy a sérült modulok javítása meddig tart(időben),ha el lett használva a javító,akkor meddig kell letolt gatyával kint lenni.
Sírás vége!
-
adamgreen
senior tag
válasz
stork13
üzenetére
Despite close cooperation between the World of Tanks development team and mod makers, unfortunately some modifications may potentially be unavailable for some time, as their installation might lead to technical problems. For this reason, it is not recommended to install the following mods to the game client:
XVM:
All components
Other:Deluxe damage panel (custom damage panel)
Chat with message history
Tank iconsSztm a damage panel-t se eröltessétek egy pár napig mig valami kocka hakker maki meg nem oldja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én szólnék nekik, hogy ha már nem írhatsz, akkor ez legyen kölcsönös, és téged se zaklathassanak hasonló marhaságokkal.

-
tarka_szarka
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
De lehet, hogy ha ez lejár, akkor felülírja a permabant.

-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha a f*ck és a s*ck szavak szépek akkor igen

-
kchryss
veterán
válasz
adamgreen
üzenetére
Szerintem mire kijön holnap eu szerverre a patch már meg is oldják. XVM-es srácok jobban programoznak mint a WG-sek.
Amúgy meg az xvm nem csak stat mod annál sokkal több. Én akkor is felraknám ha stat nem lenne benne, mert átszabhatom vele az okádék alap gui-t egy átláthatóbbra. -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Esetleg írj nekik vissza, hogy a chat ban chat banja az a feloldás esetleg?

És, ha olyan kicseszettül iszonyat alaposan megvizsgálták, és a report rendszerük tökéletes, akkor mégis hogy a Máriás huncut faxba tudtál chatbannal bárkit megsérteni???
És ilyen lelki sérelmeket okozó inzultus után kéred vissza a chat jogod, mert téged hátrányosan megkülönböztettek, és személyed támadtatásnak lett kitéve..
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Örökkön örökké, amen
Biztos reportoltak a tomatok megint. Én azon csodálkozom, hogy nem kapok chat bannt soha 
-
SoulReaver
veterán
Örök chat banom van, de ma kaptam megint, és nem tudom ,hogy mire fel

1. English
Dear Player,
This is an automated e-mail to inform you that a temporary chat suspension will be applied to your account. The action was taken after analysis of our in-game report system.
To avoid future action against your account, please familiarize yourself with our game rules: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/
Please note that these rules apply to all our games and that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. The above action is applied immediately.
We are sorry that we had to take such action, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.Regards,
Wargaming Europe
Customer Service Team -
jr1994
addikt
válasz
Kelvin
üzenetére
Úgy tudom a nagyobb klánok amúgy is egyre inkább a gunmarkot nézik, azt is szép cél húzni és ugyanúgy sebezni kell hozzá mint a wn8-hoz.
Örülnék ha nem lenne xvm színezés senkinél, viszont pár dolog hiányozna. A minimap bár fejlődött de nem olyan jól átlátható a gyári mint az xvm-es. Amúgy nekem csak a hitlog + damage log + az ellenfelek hp-jának megjegyzése hiányozna a modok közül.
-
robogo81
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Nem a csövön lévő jelekre gondoltam,hanem a tank markeren lévő csillagokra.
Ha más nem is jelzi a statot,ez jelzés lehet,egy 2,neagyisten 3 csillagos meddet/heavyvet nem biztos hogy érdemes egyedűl letámadni.ezt a szintet elérni nem kevés csatát jelent,meg jó játékost is. -
tarka_szarka
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Lényegében csak a valós fizikához passzol. A valóságban is létezik az autobounce szög, amin a lövedék a kúpos kialakítása miatt nagy eséllyel "elcsúszik". Ezeket legalább látod a játékban.
Sokkal bosszantóbbak a WOT-ban szerintem penetráló nulla sebzésű lövések, a mindent elnyelő csodaláncok, a ghost shellek, az x méter után eltűnő lövedékek.
-
rudii
tag
Én nem használok xvm, DE elismerem, hogy hasznos dolog! Ha valaki tudja helyesen értelmezni!
-
KisApám
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Nekem is a damage és hit log hiányozna, meg normális tank ikonok.
Az alap célzókát használom kissé feljavított változatban.
No meg a "kizoomolás" (300 méter) kellene még és kész.
XVM nem kellene, elég lenne az a "számozott" besorolás, amit a WoT oldalán található a statisztikámnál. -
h1mpi
félisten
válasz
robogo81
üzenetére
A 6. érzék és a csövön található jelzések a játék alap részei. A színezés nekem annyira nem hiányozna, de a dmg és hit log igen, meg esetleg a töltés számláló, de anélkül is meglennék hosszabb távon. A célkereszt jó az alap is, meg a zoom is. A kezdetek óta egy féle tank ikon kijelzést használok még azt lenne nehéz megszokni, hogy ránézésre nem látom egyből milyen osztályú tankok maradtak.
-
robogo81
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
A 6. érzék meg a betöltést jelző hang is azon keresztül megy ,nem?
Meg van részletes hitlogja is.
Azt innen nem tudom, hogy azt melyik mód mutatja hogy a tanknak mennyi jel van a csövén,van hogy a név mellett kijelzi,ha más nem is erről lehet következtetni mire lehet számítani. -
h1mpi
félisten
Szerintem XVM nélkül sok embernek kevésbé lesz "élvezetes" a játék, hisz eddig ha nem volt jó a csata vagy vesztésre álltunk, akkor is még lőtt az ember a WN8 miatt egy kis dmg-et. Szerintem ezzel elveszne az egyik cél, ami sokakat hajt, hogy feljebb lépjenek egyet a szín skálán. Persze a kék, lila játékosok örülhetnének, mert nem kapnának akkora focust, mint most.
-
jasohn
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Most már hónapról hónapra mindig elgondolkozom azon a 10EUR-on a prémért. Lehet nem veszem legközelebb már.

-
-
adamgreen
senior tag
Nagyon ugy nézki hogy holnaptól azaz a patch napjától az XVM nem fog müködni egyenőlre, de lehet végleg.

-
forras2
őstag
válasz
rudii
üzenetére
Minden tank képes a pattintásra. Obj. 268-ban ülve, vadul bújva 1 bokor mögött, vártam az E100-at... De nem az E100 jött, hanem helyette 1 bulldog. Gold volt betöltve, de nem számít, ellövöm rá. És, lőn világosság, lepattant. Nem elnyelte a lánctalp, mert a lövedék becsapódás után irányt változtatott. Jó, nem baj, nem vagyok ideges, töltöttem utána egyből a sima lőszert. A jelenség megismételte magát! Akkor jött az igazi agyf@sz állapot. Ezen felbuzdulva, replayt előszedve egyből írtam a WG-nek, hogy mi a f@sz ez... A válasz az volt, hogy minden páncél képes a pattintásra, páncélvastagságtól függetlenül, ha olyan szögben találjuk el... Tehát az, hogy a 300+ átütésnek, még hosszában is át kéne mennie a 40mm-es páncélon elmélet hibás a WG szerint!
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem akkor is az volt a kedvencem, mikor Zill vezírrel toltuk E-100ban, és lepattant Golddal az armored racecar (T50-2) seggéről.. Onnantól kezdve hitetlenkedő anyázás ment egész meccs alatt...
-
rudii
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A BC-ről egyértelműen többször pattannak. A tevepatával is már pattintottam JgpzE100 lövést, de BC nél sokkal gyakrabb. Elég "lapos" meredeken döntött sok helyen a páncélja így SZERENCSÉS helyzetben ha olyan szögben érkezik a lövés igen pattanhat.
De lássuk be azért esetek döntő többségében 10-ből 9-szer bemegy a lövés mindkettőbe, persze kit érdekel ha pont nála van azaz 1 amikor nem.
(Amúgy imádom mind2 tankot. BC még első "T10" em volt (igaz akkor még T9 volt, 1500 karika van benne.
A tevepata 1,5 seces töltése meg nagy élvezet mikor 4,5 másodperc alatt 1200 pumpálsz bele enemybe.
Vele most 600 körül vagyok.
Orosz medek mellet kedvenceim.
U.i.: Pár napja mikor utoljára játszottam figyelj! Tevepatával 4 lövésből 3x nem ütöttem be a BC-t!!!
-
tarka_szarka
tag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Egyetértek. Az lényeg, hogy meg kell tanulni és szokni ezt a gerilla taktikát. Lecsapok, majd elhúzok a francba. Jó időzítéssel brutál sebzéseket ki lehet osztani kevés bekapott damage mellett.
Amit sokan elkövetnek hibaként, hogy rámennek ugyan az ellenre, de mozognak lövés közben. (50-100, 50-120, lóri, 13 90) Ilyenkor sok a lepattanó és rossz helyre menő lövedék. Meg kell állni és kitárazni. Jó esetben egyet fogsz bekapni cserébe.
Persze randomban mindig megvan a veszély, hogy ki sem tudsz tárazni és a furcsábbnál furcsább helyeken álló ellenfelek szétkapnak. Az egyedül ténfergő heavy mögött három TD leselkedik. Ez benne van a pakliban. CW és SH-ban tud jól előjönni az időzített bevetésük. Kettőt-hármat együtt mozgatva nagyon tudnak gyalulni. Számtalanszor mentette meg a bőrünket egy jó odaérés.
-
tarka_szarka
tag
válasz
jagada
üzenetére
Sajnos igen. Nagyon pici a kitéríthetőség, cserébe nagyon lassan szűkül és hatalmas a célzókör. Ritkán van olyan kör, amikor találsz. Nagyon türelmesen és sok szerencsével kell játszani.

Persze sebez a splash, meg ha néha betalálsz, akkor van nagy sebzés, de szenvedős. Csak CW-re húzom ezt a nyomorult vonalat, de olyan élvezetes, mint sajtreszelővel ...
-
DaveHutt
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A Bat eleje oldalról éles szögben, ugyanúgy mint a TVP. Egyábkánt nüanszokról vitatkozunk, mindkettőt visz minden, amivel találkozik.
-
-
DaveHutt
őstag
válasz
jagada
üzenetére
Nem erőltetés ez, van aki szeret velük játszani. Érdemes kipróbálni, ha van türelmed. Érdekes, egyedi stílusa van a francia táras tankoknak, a sok fejtörés mellett marha jó pillanatokat tudnak okozni. Kompetitív játékban, legyen szó akár egy kis klánról is, akik járnak SH-ra, CW-re a BatChat 25t, AMX 50B, AMX 50 100 keresett tank (1390 már leszorult).
-
jagada
addikt
válasz
polgi803
üzenetére
Nem tudom milyen játékos vagy, de a franszia light/med vonal nem kezdőknek való, kell hozzá a skill.
Ezt a táras dolgot meg kár erőltetni, a franszia táras tankok lassabban tüzelnek mint sok nem táras tank, + utána meg ott van még a tárazás is, arról nem is beszélve, hogy mozgás közben nem találnak el semmit gyakran még 2 méterről se. -
polgi803
őstag
Nos urak... akkor csigaevő med vagy hevi' ? Azt szeretném hogy táras legyen ès üssön is azèrt
-
jagada
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azért a BC tud ám pattintani is, míg a skoda nem nagyon.
-
DaveHutt
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azért Skodával se nem fogsz scoutolni, se nem fogsz egy tárból egy azonos szintű medet eltüntetni. Más a szerepük.
-
Oroszokhoz holnap reggel jön a 9.15.1, szóval hozzánk szerdán várható.
A WG nem ajánlja az alábbi modok telepítését:
XVM:All components
Other:
Deluxe damage panel (custom damage panel)
Chat with message history
Tank icons -
po1son
addikt
Köszönöm a segítséget srácok. Végül freeből megvettem a tornyot és a D-10T2C löveget. A többit majd a tankkal grindelem ki. Egyébként egészen jól indult a kapcsolatunk, mert első meccsen majdnem 4k dmg.

Amúgy sejtettem, hogy mire számíthatok, mert lapul a garázsba egy T55A, amivel félig meddig ikertesók. -
jagada
addikt
válasz
polgi803
üzenetére
Bat.-Chatillon 25 t az egyik leg OP-bb tank a játékban.
T10-es franszia med.
ezt nézegesd -
jagada
addikt
válasz
tarka_szarka
üzenetére
A nagy csővel is olyan kicsi az oldalirányú kitéríthetőség?
-
jagada
addikt
válasz
forras2
üzenetére
A leírtaktól függetlenül hozzátenném, hogy a tapasztalat alapján és a 201mm pen ellenére szinte mindent beüt gold nélkül is, talán az E100-ak meg az egérke, E5 és társai kérik a goldot, ha nem tudod oldalba/hátba kapni őket.
De gyorsan tölt és nagyon agilis a kicsike, a tornya meg tényleg pattogós. -
forras2
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azon a szinten azaz átütés kevés? Miért? 1 med tankról beszélünk. Gondolom az egyértelmű mindenkinek minden szemszögből, hogy a mednek nem szemből kell átütnie a tankot. Oldalból, hátulról kell támadni. És láss csodát, egyből elég az az átütés. És igen, és-sel kezdtem mondatot, 2× is

-
polgi803
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére

-
tarka_szarka
tag
válasz
adrian360
üzenetére
Szerintem a T54/T55A-nak egy nagy titka van. Torokra kell menni.
Én úgy vettem észre, akkor vagyok vele a legjobb, ha sikerül close range-ből operálni. Ellenfél mellé menni. Kis bukkanót, kerítést, roncsot, szemeteskukát kihasználni. A tornya pattintás szempontjából csodákra képes. Alacsony a gép, ha mellé állsz egy heavynek, alig tud belőni.
Nem igazán lövök goldot vele (mert smucig vagyok), de ritkán gyűjtök lepattanót, igaz próbálok gyenge pontra célozni.
A T55A még jobb lesz, de még alig mentem vele, meg kell szokni.
-
adrian360
őstag
válasz
po1son
üzenetére
Én a kisebb ágyúval használom, néha agyvérzést lehet kapni annak pontossága miatt is már, olyan igazi oroszos, néha menetközben is mindent, néha meg 50m-ről se. amit nem üt be alapból 201, azt a 219 se nagyon fogja. mozogni kell hogy oldalba tudd lő a tankokat, és akkor a 201-essel is boldogulsz.
Én mondjuk nagyon nehezen éreztem rá, mostanában már úgyahogy megy vele a játék. Nem szabad sajnálni a goldlőszert, ha eredményes akarsz lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NBA és kosárlabda topic
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vele most 600 körül vagyok.