- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Mottie #86520 üzenetére
Nekem először úgy lett meg, hogy volt pár védelmi pontom O261-el, mert a puszta sebzés 10-es artyal semmire sem elég. Ezért váltottam lejjebb (meg akkor már húzom is a gwp-t). 10-essel a fél csapatot le kellene gyalulnod hogy megadja, mert abban a tierben mindenki több xp-t kap az artynál.
-
emre
veterán
válasz
Mottie #86516 üzenetére
Egy jó 7-es vagy max 8-as arty, de semmiképp sem 10-es, de ha mégis ehhez ragaszkodsz akkor minimum topgun vagy hasonló epic medál, kellően elszánt ellenfél, viszonylag hülye saját csapat. Az utóbbi miatt szerintem szakasz sem fontos, mert minél több a jó csapattárs annál kevesebb sebzésed vagy frag-ed lesz például így
-
Terek
tag
válasz
Mottie #86005 üzenetére
amiatt nemaggódom,a 2k az semmi,2,5-2,6k-val már benne van az ember a legjobb 3ban álltalában.jó nincs meg elsőre,az biztos,mert a Wargaming nemadja olyan könnyen.
sőt nekem már adta be úgyis hogy 4. voltam xp-ben,de a 3. xp-s halott volt.érekes.Ez az SPG-14 ami ordenálé szopás,mert egyszerűen nemadja.már 1 hete nyomom,és semmi.
míg nemvolt felvéve simán hoztam,3-3,7k között,de mióta aktív a küldetés,nemtudok 2,7k fölé menni,mert az az 1 lövés ami kimegy,pont az a lövés ami kellene,valami rejtélyes módon félremegy.és ez van minden körben ahol az az 1 lövés hiányzik.Sőt még az MT-15-öt se adja.több 100 csata óta semmi,az egy dolog hogy kikell lőni 3 TD-t,de hogy még túlis kell élni,meg nyerni is kell,ez fenomenális.A feeling mikor alap win a meccs,és már kivan lőve 2 TD,látom van még1 életben,mire odaérnék kilövik,pff.
Nagyon úgyfest,hogy ez innentől off,mert elég fusztráló,főleg hogy több 100 csata óta semmi jel arra hogy beadná.
a HT-15-től tartottam a legjobban,erre olyan alap módon meglett hogy nevetséges(a 10K-s) -
emre
veterán
válasz
Mottie #86006 üzenetére
Nekem is ráment pár napom a stug spg15-re. De akivel játszottam szakaszban pár nap után inkább feladta, pedig szerintem jobb artista nálam. Nekem is csak úgy sikerült hogy volt némi védelmi pontom is, mert egyébként ha nincs valamilyen hero medál akkor majdnem mindenki több xp-t kap egy artistánál. ez volt az a csata
-
rlazol
veterán
válasz
Mottie #85871 üzenetére
Mottie #85871 -
aki hülye...
#859889 - én a másik oldalról nézem: akkor lövöm ki, ha láttam az esetet és tudom, h megérdemli ill. veszélyesnek ítélem. Rengetegszer láttam már bekékült játékost a győzelem kulcsszereplőjeként.
jagada #85892 - vasárnap a GW Tiger P-m áll a rendelkezésedre, ha szólsz. Ingame nevem ugyanez.
h1mpi #85907 - ne idegesítsd, most kezdtem az IS7 ágat. Oda szánom a csajokat. Ennyire gáz?
Szepi1979 #85939 - egyetlen egy se volt még meg közülük xD
adamgreen #85944 - nem értek egyet, sőt. Sokszor látom, h kérnek vmi segítséget - cap/ram/arty kill... és megkapja. egész szélsőséges példák vannak, mint a múltkor az a magyar arty, aki lerammoltatta magát az egyik fórumtárssal. Persze sokszor tojnak bele, de eddig ugye kérés se volt.
Borisz76 #85969 - a második képesség fejlesztése kéátszer annyi XP, mint az elsőé, a harmadik a duplája a másodiknak és így tovább. Ha 100%-os, akkor mindegy a sorrend, de abban nem, h melyiket veszed előre fejlesztésnél. -
ddt500hu
veterán
válasz
Mottie #85989 üzenetére
Nagyon helyes! Sok rohadt TK-zót ki kell lőni.
Egyébként nem a TK-t akarom népszerűsíteni. De van aki szerintem megérdemli. Aztán, hogy az éppen kicsoda azt eseti alapon döntöm el. Kb. heti két csapattársat szoktam kilőni. Abból az egyik szokta megérdemelni. A másikat csak dühből.ui. Bár ezt te sem gondolod komolyan. Elképzelem, hogy Himmelsdorf halálútján elindulsz: Szembe E100, melletted bekékült E100 és elkezded lőni a csapattársadat!
-
ddt500hu
veterán
válasz
Mottie #85983 üzenetére
Persze van ilyen taktika. 3 perccel kezdés után még bőszen írsz, hogy te nem mész spottolni mert foglalnod kell. Valszeg a 12-ik percben elindult volna.
A TK egyáltalán nem a játék legallja. Ha kilövök egy olyan csapattárat aki egyértelműen kinyilvánította, hogy nem akar játszani az sima ügy. Különösebben nem rontottam vele a csapat esélyeit. Rohadjon meg az ilyen ember.
A trollplatoon, bot, lökdöső, blokkoló emberek sokkal rosszabbak. -
ddt500hu
veterán
válasz
Mottie #85973 üzenetére
Ha nem érted miről beszélek minek szólsz hozzám? Nem volt szar játékos.
A szar játékos csak szarul játszik. Ő nem volt hajlandó játszani. Még pofázott is, hát kilőttem. És nem bannoltak mert csak két lövés volt.
De ha bannoltak volna azt is simán megéri. Úgy, hogy reménykedhetsz! -
lacibacsi
addikt
válasz
Mottie #85553 üzenetére
Megértelek és igazat is adok neked. Csak annyian hiányolják a valósághűséget ebből a játékból. Na ez a nert pont ebből vesz el. A páncéltörő tüzérségnek pont az a lényege, hogy ül a bokorban és vár, és vár, és vár, és egyszer csak lő egy kegyetlen nagyot... Az arty nerf-el ugyanez a bajom. Egy jó parancsnoki szakasszal legalább 50%-os találati pontosságot kell elérni a valóságban, nem 25-30-at, mint a játékban...ha valaki elég idős és katonaként a tüzéreknél szolgált, az tudja, hogy miről beszélek...
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Mottie #83920 üzenetére
Csak 3 éve játszom
Van olyan arty ami OP. Pl.: CGC szinte mindenhova betud lőni. Obj 261 AP-val iszonyatos ha tudja valaki használni. B-C-vel is lehet szopatni 4 lövedék kb20sec alatt váratlan lehet.
@rlazol Meg azt, h beenged a csapat egy lightot vagy egy medet és 0 sebzéssel halok meg. Jó artys kiszedi... Általában. Ma is a mit sem sejtő Bulldog jött rám és nem maradt a fullhpjából semmi...
-
jagada
addikt
válasz
Mottie #83112 üzenetére
A panaszom azok ellen szólt, akik velem egyetemben szintén esélytelenek, talán még a STUG megszerzésére is, a többiről nem is beszélve. A sok kis csicska tomato, akik még azzal sincsenek tisztába, hogy kit kell lőni (ki az ellenség és ki a csapattárs), ill., hogy mit kell tenni ha foglalják a bázist, a legnagyobb tankjuk max t6, vagy valami t8 vásárolt prém tank, amivel játszani se tudnak, mivel a WN8 értékük két számjegyű
és a büdös életbe sem fogja kimaxolni a küldiket, akkor meg minek görcsölnek vele? Nekem is mindössze egy t8-as tankom van az is stock, így tudom, hogy esélytelen egy csatában pl 8k-t, de még 4k-t is sebeznem. Elég sok olyan küldi van amit alacsony tierü tankokkal lehetetlen megcsinálni ezért nem is erőltetem a dolgot.
-
jr1994
addikt
válasz
Mottie #83069 üzenetére
Úgy tűnik a fordítók egy más verziót tettek be a magyar változatba, vagy egy mod okozza? Aslainom van meg vitiris full napi stat. Na mindegy ez az ftr verzió akkor elvileg jó, inkább ezt fogom nézni.
+SoulRiever- ugye még nem volt meg egyszer sem, mert még egyszer nem kapod meg a jutalmat az elsődlegesre ha egyszer már begyűjtötted.
-
-
zarew
senior tag
válasz
Mottie #82829 üzenetére
Köszi, hogy pátyolgattok! Egy sörre mindenki a vendégem!
A mod-ok teljesen legálisak?Láttam olyan modot valahol,hogy beszínezi az ellenfél gyengébb pontjait...az kéne nekem.Egyenlőre fel sem ismerem a tankokat.
Mit jelöl a minimap on a piros egyes jel?És mi a nevek előtt a plecsni az valami kitüntetés gondolom.A pályán a listán.
Egyébként,teljesen normális hogy szivat a játék,ez is olyan mint a nyerő gép, be van állítva az esély százalék.Nyilván az a cél minél több valódi pénzt költsön az ember,nem pedig az,hogy ingyen királykodjon.Jogos! Ha túljutok az elején veszek is prem.accot. -
jano_77
nagyúr
válasz
Mottie #76553 üzenetére
most mentem ST-I-el egy egészen jó kört....azt gondoltam, hogy már meg van a csata - 13:10 -, erre hirtelen elkezdtek hullani a sajátjaim...maradt 2 arty meg én - 450 HP-n - és ellennél egy IS7 full HP-n.
hiába spottoltam az IS7-et, simán oda jött a közelembe - lepattogtam róla folyton -, mert az artyk el sem tudták találni. :-( 2K+ spot és 5K dmg, 2 kill csak a 3. osztályra volt elég....Döntetlen lett a végén. Mit kell az ST-I ÁSZ-hoz tenni?mentem egy 4K wn8, majd ez most 5K+ wn8 és egyik sem nyertes....tuti majd 500 dmg-el fogom letriplázni ezt is.
-
dvids
aktív tag
válasz
Mottie #76149 üzenetére
Nem egészen, a kitiltás automatikus, nem ellenőrzi senki. Ha beérkezik X számú report akkor repülsz. Költséghatékony megoldás a Wargaming számára.
OM: köszi a tippet, csak xvm-et használom, egyébként az emailben amit kaptam írták is hogy az automatikus beköpő rendszer volt az oka.
-
rlazol
veterán
válasz
Mottie #75795 üzenetére
hogy ez nekem nem jutott az eszembe...
a csapattársainak majd szólok, hogy ne zavartassák magukat általam, csak a T95-öt akarom lőni, addig nem ér a nevem.értettem a tanácsokat, köszönöm!
A teknősből kiindulva abban bíztam, meg tudom oldani ezt is, de akkor nem erőltetem. Nem találkoztam vele eddig sokszor, többnyire pár pattintás után vagy elmenekültem, vagy kilőtt valaki... -
Remus389
veterán
válasz
Mottie #75714 üzenetére
Most nekem van a T-25 prémium tank ÉS az ajándék TOG
két prémium tankkal állandóan nyereséges a napom (kb 100.000 kredit pluszba ), annak ellenére hogy megvan a Jagdpanzer E100 és a wtf TRÓger is
igaz ez a két tier10, a két legjobb tier10 amivel valaha is játszottam, tehát még velük is néha plusszos a kör, vagy kicsi veszteség
rajtuk kívül van a tier6-os Churchill , a L.G.B.T. tank, meg a Fosch
elvileg nem kellene, de mindig plusszal zárom a napot ,így lesz pénz idővel mindenre, szerintem főleg a két prémium dobja meg illetve hogy jól megy a két tier10 tank is nekem
Ha napi plusz 100.000-et megcelzod, akkor havi szinten plusz 3 milla, így már kijön egy tier10 tank vétele és eladása közti különbség
És én csak leduplazom őket, annyi
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mottie #75340 üzenetére
Szerintem nem kell ezt túl ragozni. Meg kell nézni mennyi az artyk wr szerver átlaga.
Aki alatta van annak az "artyzós" képességei gyengébbek mint az átlág játékosé, akinek meg felette annak jobbak vagy olyan artyt használ ami jobb mint a többi arty.
Itt lehet megnézni az noobméter szerinti átlag WR-eket: [link]
Itt képként is lementetem a t7-t10 adatokat: [link a képre]
.
Jól látszik, hogy az általam átlagos mondott 49-50% (>1% draw) győzelmi arány közé esik az artyk átlaga. Némelyik arty gyengébb WR-t mutat némelyik erősebet, de az SPG átlag nem megy 49% alá.Ezenkívül mindenki megnézheti a vBaddicton a saját SPG winrátáját: [link] Ez az enyém:
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mottie #75269 üzenetére
Ez minden tankosztályra igaz lehet valamilyen mértékben. Pálya ismeret nélkül nem lehet hatékonyan játszani WoT-ban.
.
(#75271) Angel1981: Egyre pofátlanabbul nyilatkoznak. Nem értem miért, ennek biztos nem lesz jó vége.
"Ne játssz velük."
"Rajtad múlik hogy eleged van-e. Senki se tart itt."
"A populáció növekszik, de az össz-intelligencia állandó".
Miért nem kolonizáljuk a Marsot ilyen emberekkel?"
-
Ez a mentalitás átragad a játékosok egy részére is.... -
Departed
őstag
válasz
Mottie #75084 üzenetére
Szerintem máig az egyik legnagyobb fun ágyú, egyelőre ISU-n játszok vele (704-re várok még egy kicsit hátha lesz valami akció), vörös csillagokat gyűjtögetek.
Ez a light one shot-olás meg mindig megfizethetetlen élmény, legutóbb Stalingrad-on okoztam vele csúnya meglepetést egy óvatlan szaladgálónak.LobiDrg: Nagyon fog tetszeni a T-54, szerintem csak szeretni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest