Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
World of Tanks biztonsági rés. Minden rosszban van valami jó.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
jano_77
nagyúr
Én az első kettőt használom már elég régóta....nekem beváltak.
(#9201) AT1S: Type-ot talán tavaly augusztusban vettem, mikor utoljára volt akcióban. SP-n erősen gondolkodom, hogy majd vissza adom....úgy is akciósan vettem, így még nyerhetek is rajta majd Lehet, hogy majd egy SU-122-44-et veszek helyette.....sok jót olvastam róla és láttam is csatákban, hogy durva kaszálásokat lehet vele végezni! szerk: jaaa és amennyire tudom, már nem is lesz elérhető a Type!
Steelheart: esetleg néha mehetünk majd együtt, ha van kedved szakaszban!? WN6 alapján kb egyforma játékosok lehetünk.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
nyunyu
félisten
válasz KaLeun #10810 üzenetére
Arra nem tud valaki megoldást, hogy a csatában nincs hang? Hiába állítgatom a driverben, hogy 5.1 vagy sztereo vagy akármi...
Rosszul tetted fel a loveshangos/motorhangos pakkot.
Elso korben \res\audio atmasol \res_mods\0.x.y\audio-ba, aztan oda kibontod a loves/motorhangos pakkot.
Mondjuk a historical gun sounds 1.72-ben valami el van szurva, mert helyesen feltelepitve hianyzik az a hang, ami a minimapon felvillano elleneknel szolna.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
CHaooSS
őstag
válasz KaLeun #11057 üzenetére
Lorr. 155 51 -el játszogatok most, ezt az ágat még végig akarom vinni
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
L4mie
veterán
válasz KaLeun #11057 üzenetére
Arty:
Nekem a SU-14-2 a patch óta sokkal játszhatóbbnak tűnik mint előtte, bár az alapján a 4-5 kör alapján nem igazán tudom megmondani, anno SU-8 al játszottam azt nagyon élveztem, de kellett a legénység a 14 be.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
sebijani1982
senior tag
válasz KaLeun #14996 üzenetére
Én most olyanba futottam, ahol ki kell találni, hogy milyen típusú járművet mutatnak, aztán, hogy milyen nemzet, végül, hogy pontosan melyik "szekér". Mindig 2 lehetőség közül lehet választani.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
nyunyu
félisten
válasz KaLeun #20827 üzenetére
2 szigma a celzokor aktualis merete.
Egyebkent 8.4-8.5 ota nem igy szamolja a lovesek eloszlasat, hanem linearisan.
Az addigi 68.2% helyett mar csak 25% megy a celzokor kozepet kitevo 1 szigmanyi korbe, hiszen annak terulete alig negyede a teljes celzo korenek.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
uniqm1
tag
válasz KaLeun #25269 üzenetére
Azért ebben a szopóroller dologban mégis csak lehet valami. Én a stock tankokkal (tudom, hogy a stock tank, nem tank) rendszeresen szívok. Tegnap pl. a KV-1S-sel - amin még a KV-1-nél kifejlesztett 122-es ágyú van, a trollgunhoz még hiányzik jócskán XP - csak kb. a 20-25. csatában sikerült megszerezni a győzelmet. Voltam többször top tank, de még több volt a Tier VIII-as csata, ahol a lista alján voltam, úgyhogy az IS-3 meg társai ellen nem igazán voltam ütőképes ellenfél . "Természetesen" egy ilyenben lett meg az első győzelem, még szerencse, hogy 3 - szoros szorzó volt a hétvégén, azzal lett vagy 600 XP. (ellenben a vesztes csaták közt nem egyszer volt 500 fölött az xp)
-
sith7
nagyúr
válasz KaLeun #28225 üzenetére
Érdekesek néha ezek a lila játékosok, tisztelet a kivételnek
Tegnap ISU-152 - vel voltam, és egy lila Indien Panzer -rel szivatott, kijött egy szikla mögül, amikor nem arra figyeltem, belém lőtt, mikor a 2. - at is belém lőtte, ráfordultam, és nem mozdultam ... eltelt egy kis idő, megint kinézett, de látta ott vagyok visszament, aztán kb. 1 perc múlva, - gondolom bízott benne, hogy nem arra nézek - kijött a szikla mögül, nem volt full hp - n,1 lövéssel kiszedtem, na onnantól kezdve a gold ammo noob volt a legfinomabb kifejezés, amit kaptam, a többit csillagozta a chat ... persze, 286 - os pennel, nekem gold kell, ahhoz, hogy egy Indien Panzer - t kilőjjek
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz KaLeun #28891 üzenetére
Kész xvm konfigot keresek ami a minimapon jelzi a spottolt tankokat és a látótávot, valkamint 4 jegyű wn6-ot mutat. Van valakinek ilyen?
Innen lehet mindig lehuzni a legfrissebb tank latotav szamolo szkriptet, de az aktualis 1.5 verzio nem mukodik WOT 8.9 alatt.
Egyebkent itt a konfigom, pakk nelkul.
Readme el nem olvasasbol okulva a piros szinezest tettem be alapnak.
Screenshotot rola itt talalsz.Ha lesz uj latotav szamolo cucc, akkor ezzel a konfiggal mukodni fog.
Addig a sajat tankjaim korabban szamolt latotavolsagat jelzi a minimapon.
Vastagabb sarga csik: alap latotav, amelyik tankomon van, akkor optikaval (eleg ritka, talan 1-2 meden van)
Vekonyabb sarga: +periszkop
Kek (lila? ): 445m spotolasi, 500 meter kirajzolasi limit
Piros: 50m, ahonnan mindenkeppen spotolnakHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
diegho
nagyúr
válasz KaLeun #29461 üzenetére
Van olyan tank, amin nem, de van olyan tank, amin igen, de kijelenteni, hogy a venti és a bia csak sokadlagos...
Vegyük például az említett T34-et. Mi az erőssége? Hull down, nagy pen. Hátrányok? Papír test, lassú töltés, lassú célzás. Egyértelmű, hogy a hátrányokat kell csökkenteni, hogy jó legyen. Alap a rammer ugyebár és a gun laying drive, de a 3. lehet stabilizer és venti is. Mikor melyik? Ha nincs BIA, akkor stabilizer, ha van BIA, akkor venti. Miért? Mert a BIA+venti 11%-ot ad minden tagnak (commandernek 10-et), ha csak egyik van, akkor az 5% mindenkinek, nem éri meg. Mikor kell a BIA? Akkor ha már az alapvető skillek megvannak. Első a repair, sixth sense (safe stowage esetleg), de amint elértél 3. skillhez, akkor le lehet dobni az eddigieket és BIA+sixth sense mehet fel commanderre, többire BIA+repair (vagy amit akarsz, pl safe stowage). Nekem jelenleg csak pár tankon van venti, mert nincs jó legénységem, de amint lesz 3. skill 70-80% körüli legénységem már dobálom is le a skilleket és megy fel a BIA, mert ventivel együtt nagyon hasznos.
Az megint más kérdés, hogy ki hogyan játszik és milyen szinten, de ha ki akarsz emelkedni a tömegből, akkor már a garázsban jól kell felszerelni a tankokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest