Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepi1979
senior tag
válasz bluyoo #75999 üzenetére
szubjektív véleményem következik:
KV85-nem tudom én még a KV1s-el játszottam anno, IS-jó, IS3-jó, IS8-elmegy, IS7-elmegy
T-150-jó, KV3-elmegy, KV4-nem jó, ST-I-qvajó, IS4-még nem tudomAzt az ágat vidd aminek a tierX-e jobban tetszik. Vagy mindkettőt mert a lövegek szinte ugyanazok.
“ nem kell mindig nyerni “
-
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #77160 üzenetére
Nerfelése előtt az a spotter volt amivel úgy éreztem tudok játszani, bár az arty-vészkorszakban szinte csak arra használtam hogy átrohantam és kinyírtam 1-2 arty és közben felszpottoltam az ellenség felét.
.
Azon tankok közé tartozik amelyekkel már nem játszom, mert már nem olyan élvezetes mint rég.
Nehezen fordul, a lövege gyenge, és a gyorsulása sem az igazi.
Egyik kedvenc tankom veszett oda...
Az E100 meg a VK28 volt amiért kezdőként nagyon oda voltam és meg is szereztem ezeket még 4K csata elérése előtt. -
LZs?!
aktív tag
válasz bluyoo #77269 üzenetére
@bluyoo
A 'For the Record' blogon van fejlesztői állásfoglalás ezzel kapcsolatban; link lent, ha gondolod rákereshetsz.
Röviden: nem éri meg a WG-nek, mivel így pl. 30 x 24 -> 720 óra prémium időt veszel, aminek csak a töredékét használod ki (normál esetben), és ha lejár a harminc nap, akkor - számukra - jobb esetben megújítod. Míg az általad felvázolt esetben hónapokig görgethetnéd (játszhatnád) ugyanazt a prémium mennyiséget.
Ergo: vagy átalány "olcsón" (szubjektív), vagy prompt counting "drágán". Ki lehet hozni, hogy mindkettő technikailag ugyanannyiba kerüljön neked, tehát WG ugyanannyit keressen, de a játékosok többsége csak annyit venne észre, hogy "nagyon megdrágult" és kevésbé költene rá; pedig fajlagosan ugyanannyi, de az agy másként működik, és igényli az olcsóság illúzióját...
Az esetleges "szüneteltetés" technikailag ugyanez.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
dfsz34
őstag
válasz bluyoo #77288 üzenetére
Azért valamit tud ez a játék, a "free to play" koncepció. Lehet ingyen játszani, de amikor sokan, akik lehet 5ft-ot nem fizettek még soha ki játékra (nem rád gondoltoam, csak erről jutott eszembe), mert ott van a torrent, azok is befizetnek ezt-azt, egy kis arany, egy jó prém tank stb.
Egy igazi látnok zseni volt, aki ezt kitalálta.
-
LZs?!
aktív tag
válasz bluyoo #77288 üzenetére
@bluyoo
Számodra nincs alternatíva, legfeljebb egy másik játék.
Számukra rendelkezésre áll még pár millió játékos; és amíg a lemorzsolódó ténylegesen fizetőket tudják "pótólni", még ha csak idényszerűen is, addig a modell - szerintem - csak PR okokból változhat.
Nevermind...
-
-
Diarmand
senior tag
válasz bluyoo #77989 üzenetére
Amit a videón látsz, tipikus esete annak, mikor egyetlen tank képes feltartani megannyi Moderálva pedig egyetlen rush-sal beledózerolták volna a zóceánba. Hány ilyet látni
És még vannak akik azért sírnak a fórumon, mert sok a hülye. Lám, mint már mondtuk jópárszor, ők tesznek minket hőssé, a videó az élő példa
[ Módosította: CoolMan ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #79729 üzenetére
Kell bele egy +töltő.
Hogy megéri??? Ha szeretsz menni a TOG-al,akkor igen, amúgy a játékosok 80%-a csak szenved vele.
A TOG kamoja nagyon jó, érdemes azt a képességet kihúzni, viszont a többi nehéz tankon nem sokat ér.
A tűzoltásra sincs nagy szükség, ha automata tűzoltót használsz.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #79732 üzenetére
Nem marad legénység nélkül, hiszen bármikor visszarakhatod bármelyik HT-ból, amikor TOG-ozni szeretnél.
Viszont ha az angol HT ágat fejleszted akkor kérdéses mikor rakod át a jól képzett TOG legényeket. t5-6 szinten?: Vagy t8-nál?
Mert ha mész tovább akkor tierenként lehet átképezni és az 1000 goldba fáj szintenként vagy veszítesz 10%-ot. Magasan képzett legénységből én nem szeretek még 10%-ot sem leadni, -
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #79743 üzenetére
Ha goldot nem használsz akkor szerintem az a jó módszer az átképzésre amit írtam:
1. Képességek feloldás 90%-al
2. Átképzés 90%-al
3. TOG-al visszahúzni a képességet..
Churchill és prince esetén 1 töltővel van több a TOG-ban. Azt nem kell átképezni, mindig benne hagyod.
t7-től meg már nincs külön rádiós, azt is benne hagyod a TOG-ban.
.
Urban legend, hogy a TOG nem használható legénységi képességek gyorsított fejélesztésére. -
mcwolf79
veterán
válasz bluyoo #80001 üzenetére
Természetesen a parancsnoknak be kell resetelni a 2. skill 30 %-a környékén a javítást, és 6. érzékre váltani.
Utána annak 2. skill javítás.
Fontos:
Töltőnek javítás után biztonságos elhelyezés kell. Orosz tankoknál arra nagy szükség van.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz bluyoo #80004 üzenetére
Az sztem nem annyira fontos.
Én IS-8-ig elvoltam nélküle. Arra felraktam,mert már hülyét kaptam, hogy folyton ellövik az ammo rack-et, de aztán levettem, mert a sérülésen nem segít, csak a robbanástól véd meg valamelyest.
Bár jobban belegondolva, a töltő javítását beresetelheted,és lecserélheted bizt. elhelyezésre.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
szbalogh
addikt
válasz bluyoo #80112 üzenetére
Milyen többiek? Mikor Majdnem stock IS-2-vel tartok fel 4-5 8-as tankot a többi meg elpusztul mögülem és egyedül maradok? Vagy amikor sand riveren már nincs más menedék 0-14-nél behúzódom egy bucka mélyedésébe mert a sok vérszagot érző pirája rámrohan aztán kétségbeesésemben repeszt töltök a legközelebbi WT e100-ra, ami mellémegy az meg persze teli tárral jön és egyet se pattintok le....
Nick: HE_Storm
-
Re-Tech
aktív tag
válasz bluyoo #80603 üzenetére
Nekem meg ha egyszer már bezártam a játékot és gép újraindítás nélkül el akarom indítani, akkor panaszkodik, hogy már fut a játék és errort dob. Ilyenkor ha dobok egy CtrlAltDel-t és Started taskot, kipucolja szerintem, mert nem is jelenik meg a wot exe és azonnal indíthatóvá is válik.
-
bluyoo
nagyúr
válasz bluyoo #82334 üzenetére
Na alakul ez, frissítettem az Aslain's pack-ot, majd a játék is frissített, na azóta el sem indul (vagyis a program nem válaszol)!
Feladatkezelőből leállítom, majd indítanám újra, de kiírja, hogy már fut ... megnézem a feladatkezelőben és valóban ott van, viszont nem tudom bezárni.
Valaki járt már így?Bazinga!
-
dfsz34
őstag
válasz bluyoo #82783 üzenetére
Vannak fricskák a játékban. Ki kellett lőjek 1 magasabb teir nehezet és vagy ellopták előlem a frag-et vagy egyszerűen nem volt volt ilyen tank a csatában, vagy top tier voltam általában vagy alig volt magasabb tier nehéz tank. A legelső csatámban meglett volna, ha kiválasztom előtte a küldetést Kellett hozzá szerintem 15-20 csata végül és így is csak a fő küldetés sikerült. Ez is a totál szerencsén múlott csak, egyetlen magasabb tier nehéz tank volt és ketten is pattantak róla a csapatomból, úgy tudtam végül én kiszedni. Mondjuk előtte meg előlem lopkodták el mások a frag-et.
Kiválasztom az utolsó med küldetést, két td-t kell kilőni, bemegyek a csatába végül is van három td az ellenfélnél, csak mind magasabb tier és ja, most tele van az ellenfél csapat nehéz tankokkal. Most bízom abban, hogy ez nem tudatos manipulálás, csak nagyon viccesen jönnek ki ezek a helyzetek, már már gyanúsan. Ja és miután kiválasztottam az utolsó küldetést, azonnal brutál lag-et is kaptam az első csatában. A véletlenek rendkívül furcsa összjátéka
-
mcwolf79
veterán
válasz bluyoo #83410 üzenetére
Nem tudom, a Maus ágat én is most kezdtem el. A Maus hidegen hagy , de a VK Béla Az kell!
E100-on kisebb lesz a lövegpajzs, nagyobb a periszkóp a tetején, meg valamit a frontpáncéllal is mahinálnak (most nem rémlik, hogy az alsó vagy felső rész lesz vékonyabb).
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Chris0321
addikt
-
TESCO-Zsömle
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest