Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Angel1981
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
Tiszta telepítéssel szoktam felrakni az Aslaint csak utána rárakom a wotinforól szedett Vitiris full statot. És azt egyszer letöltöttem amikor kijött és azt szoktam utólag feltenni az Aslainra. De kiderült hogy az okozta nálam a hibát, ezért próbáltam rávilágítani hogy nem csak az xvm miatt jöhet elő ez a bug.
Senior lettem

-
sebijani1982
senior tag
válasz
jr1994
üzenetére
Ha az új Aslaint rakod fel clean install-al, tehát az összes korábbi Aslain letörlése után (amit a telepítő meg tud csinálni helyetted is), akkor minden működik. Viszont ha normal telepítéssel úgymond, csak rátelepítesz, na az gondot fog okozni. Ugyanaz, mint amikor egy gépre Videokari drivert "frissítesz" úgy, hogy az előzőt nem távolítod, távolíttatod el előtte.
-
jr1994
addikt
válasz
üzenetére
Mondogatjátok hogy frissíts xvm-et így meg úgy de nekem az segített, mint ahogy fentebb írtam, hogy a Vitiris full statisztika modot frissítettem a legújabbra. A legfrissebb Aslain felrakása sem segített, ha meg külön xvm-et raktam fel elbarmolta az Aslaint így az nem játszik. Most viszont minden teljesített küldi után tökéletesen megjelennek az ablakok.
Bocsi, most nézem dupla lett
-
jagada
addikt
Azért lásd be eléggé fárasztó amikor t8-ban foglalásánál mi vagyunk a támadó csapat és a top tankkal beül basecampelni, és ott bekkel végig míg lejár az idő, vagy a bázisunk mellet kuksol egy szikla mögött full hp-n és egy nála 2 tierrel alacsonyabb tank pedig egyedül befoglal és hiába írkálunk a chat-be fogalma sincs hogy resetelni kéne vagy hogy miért kaptunk ki, amikor vezettünk 5 fraggel.
Sokan a játék alapszabályaival sincsenek tisztában, azokról nem is beszélve akik induláskor elkezdik lőni a saját csapatot, mert azt hiszik, hogy mindenki- mindenki ellen és próbál minél többet megsemmisíteni közülünk. Ilyenek régen csak alacsony tierben voltak jellemzők, de mostanság egyre magasabb tierekben (t5-t6) is előfordulnak.
-
jagada
addikt
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Ha csak szólóban nyomnák ezek az egyének nem is lenne velük semmi probléma, csak ez csapatjáték, és sokszor 6 frag is kevés ahhoz, hogy "egyedül" lehozzam a meccset ezeknek az agyhalottaknak, így másokkal is kiszúrnak nem csak magukkal.
-
dfsz34
őstag
válasz
jagada
üzenetére
Azért annyit megtehetett volna a WG, hogy berak egy tényleg egyszerű, akár grindelős részt is tartalmazó küldetést, mondjuk egy tier3 tankért. Azért, hogy a szerencsétlen tomatóknak is legyen valami sikerélményük.
Már a stugért is vannak nehéznek mondható vagy egyszerűen csak mumus küldetések. Az addig ok, hogy a WG arra számít, hogy majd próbálkoznak és emiatt sokat játszanak, de a sorozatos kudarc élmény kontra produktív is lehet nagyon könnyen és hagyják a csába az egész játékot, mert "nem lehet megcsinálni ezt a sz@rt".
Szerintem ezt a PR-juk nem jól építette fel, oda kellett volna dobni egy könnyen megszerezhető, beetető tankot elsőnek. Értem, hogy sokan jelentkeznek, hogy csuklóból kirázták a 60-75 küldetést, de itt olyan szerencsétlenekről beszélünk, akiknek egy sebző lövés is komoly problémákat okoz. Na mindegy.
-
echterion
nagyúr
Engem meg pont az uccsó küldik érdekelnek (kivéve az artit, mert azt nem tudom, hogy egy gwtigerrel meg lehet-e csinálni), azokat kihívás lesz, a többi csak idő kérdése akkor is, ha nem feszül rá az ember. PErsze, csak a stugról beszélek most, a többit nem is néztem meg, addig nem is akarom, míg ez nicns kész. Az első 7-8 medes küldi pl. elsőre meglett minden csatában, medig nem vagyok igazán jó a medekkel, elég ránézni a T69-es statomra.
Mondjuk a Panther jobban fekszik, az tény, a T69 teljesen más stílust igényel, ami nem áll olyan közel hozzám, a legnagyobb motor nélkül ráadásul kifejezetten lomha is. -
jagada
addikt
Azt is szeretem amikor elindul a visszaszámlálás és a kis retard tomatok 38-as WR-el már írkálnak is be a chatbe, hogy neki kell a misszióhoz két heavy kill pls pls. Szoktam nekik írni, hogy akkor eriggy oszt öjj b+. Persze ezek sose tesznek semmit a csata megnyerése érdekében és általában az elsők között hullanak el sebzés nélkül.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
jano_77 - egy próbát megér, bajod nem lehet belőle. de mivel a TK-t automata rendszer nézi szerintem sok értelme nincs. Nem értem, miért tudod ennyire felhúzni magad egy barmon soktízezer csata után. Én rpingelek, max jelentem, ha nagyon passzív, de nem húzom fel magam rajta. az meg, h visszamenjek egy barom miatt???? kizárt.
simi37-csxak az utolsót van értelme kitüntetéssel megcsinálni, azért, amit janó mondott.
-
jano_77
nagyúr
ha vki ismeri ezt a gyökeret, adja át neki üdvözletem, amit anyukájának címzek!
M41 Bulldog-al volt bent csatában és megállt leghátul - sötét kék player...már megint - pingeltem neki, hogy ne álljon meg, hanem menjen előre spottolni....erre gold-al seggbe lövi az M48 Puttonyom.
Vissza mentem, majd bele eresztettem én is egyet, csak hogy érezze a törődést. Erre innentől kezdve árnyékként követett a seggembe - elcsattant még 1-1 lövés -, gondolom ki akarta erőszakolni, hogy még1 lőjek és bannoljanak. Nem jött össze a gyökérnek, de így elqrta az egész csatámat, mert vele kellett foglalkozni, közben mindenkit kinyírtak. Majd a végén megöltem azért 2 tankot, de miközben harcoltam, blokkolt, hogy ne tudjak vissza húzódni! Hogy a rákban lehet valaki ennyire gerinctelen! Ő kezdete el a lövöldözést!
Szerintetek van értelme elküldeni a replay-t a WG-nek vagy nincs?(#83171) Simi37: én úgy tudom - de majd a nagyok kijavítanak ha rosszul -, hogy a második részét a küldiknek csak akkor kell teljesíteni, ha mondjuk egyik tank típust - arty - nem akarod vagy tudod végig csinálni, akkor a 4 másik kitüntetéssel letudott küldetésért kapsz egy bónusz tokent, amit az artys küldiért kapnál. Azt nem tudom, hogy legénységi tag jár-e plusz, ha a 4 küldi kitüntetéssel zárul!? Én ennyit tudok, de lehet nem teljesen jól. Majd javítanak, ha nem.
-
iwu
addikt
én bemákoltam

stálingrád. alul átgázoltam a map szélén egy type59-el, csak egy ac td volt...és jött az arty
hevel beledurrantottam, majd lendületből belegázoltam (typenak írtam , hogy ramos küldi, nem tom jó fej volt-e, vagy csak nem látott rá, de meghagyta
aztán hátulról végigpuffogattuk a bandát, 1 oszt. kaptam. Neki is lett vmi medál...1-2 helyen végeztünk
fasza kanyar volt.
előtte a t-54el mellégurultam egy lightnak azt lezúztam a mélybe

... nyélgázon
-
Simi37
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ez maradt

-
-
h1mpi
félisten
Nem tudok kigyújtani senkit

-
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
lacibacsi - nem időkorlátos a küldi, szép lassan szerintem közepes képességekkel is összejöhet a stug (legalábbis ebben reménykedem)
jano_77 - én szerettem az L/43-at, igaz, akkor még nem tudtam a gyenge pontokat, így az L/60-vel semmire se mentem gold nélkül. Hosszú távon értem, ha jól emléxem (nincs előttem wot), az a fa elágazódik és lehet menni maus vagy e50M vagy E100 felé.
-
-
Tomi0703
addikt
-
jano_77
nagyúr
Na a 3. napon végre sikerült a kigyújtós küldi is meddel! Előtte lerammoltam egy Cometet, aki meg is kérdezte, hogy ram-os küldi?
Majd a rammolás után rögtön az első lövésre sikerült KV-3 kigyújtani, ami le is égett -nem volt már sok HP-ja. Cromwell-el sikerült végül. 
Most néztem, hogy a 11-es küldi lesz majd a rammolás.....na majd akkor biztos azzal fogok szenvedni.
mióta beállítottam, hogy mutassa a zászlókat az XVM, azóta látom, hogy a csaták zömében a nyomi lengyelek vannak többségben....eddig is éreztem, na de ennyire!

-
jr1994
addikt
Megvan a fordítási probléma oka, tényleg a Vitiris stat mod okozta. Fel kell tenni a legfrissebbet: [link]. Nekem egyel korábbi verzió volt fent, az okozta a hibát. Most már elvileg jó.
Tsiga18: gratulálok! Nekem eddig 52 küldetés van meg a 75-ből, úgy tervezem hogy itt még megcsinálom az artyt is a leányzó miatt. Tényleg pontos ez az előrejelzés a T28C küldetésekre? [link]
-
tsiga18
tag
válasz
neato3loco
üzenetére
3 napja meglehetne már, ha az utolsó LT küldivel nem szenvedek el sokat. Otthon nem bírtam megcsinálni, ma munkahelyen felcsaptam a laptopot, első körre megadta. Ráadásul azzal sok időt spóroltam, hogy az arty-s küldetéseket kihagytam, a többi tanktípussal az elsődleges + másodlagos küldetéseket is végigcsináltam. Most megyek a T28 Concept-re, ahhoz sem sok kell, habár az utolsó LT küldetéssel megint lesznek problémáim az amx 13 75-el
nem mellékesen az LT küldetések alatt 70ezer xp-t ráhúztam, lehet a T28-as tankot már 13 90-el csinálom meg 
-
lacibacsi
addikt
válasz
jagada
üzenetére
"De ha már személyes küldetések, akkor miért nincsenek személyre szabva és lennének olyanok, hogy ne kelljen már t10-es tank a teljesítéshez, ha még t9-em sincs."
Ezzel teljesen egyetértek. November óta játszom. Van 2500 csatám, de abszolút noob vagyok. (Nem szégyen az, csak kellemetlen). Hiába emelkedik folyamatosan a WN8, meg a WR értékem (amit most még nagyban meghatároz az első 1000 csatában nyújtott gyenge teljesítményem) még messze vagyok attól, hogy gyakorlottnak tartsam magam. Ennyi idő alatt mindössze egy KV-13 - SU-14-1 párossal jutottam T7-be és tudom, hogy irtó sokat kell nyomnom, hogy akár csak a T8-at elérhessem. Nehéz tankom egy frissen megvásárolt KV-1S. Így az egyéni küldetések teljesítése ebben a formában elérhetetlen a számomra.
És itt jön a megoldás: minden tanktípusra be van kapcsolva az aktuális küldetés. De még csak meg sem nézem, hogy mi az. Na jó, ez így nem igaz, de nem foglalkozom vele feleslegesen. A lényeg számomra, hogy jó legyek, győztes csatában vegyek részt. Ha nem teljesül a küldetés? Ki nem ... le? Még a Stug-ra sincs jelenleg esélyem, így egyetlen értelmes momentuma a küldetéseknek az a nem kevés kredit, amit meg lehet velük nyerni. Az meg jön amikor jön. Nem hajkurászom.
Szóval. A megnyerhető tankok maradjanak csak azoknak, akik már most a nagymenők között vannak. Nekem meg marad a játék olyan tankokkal, mint a T-46 (volt röhögni?!?), amivel élvezetes 5-6 killes köröket lehet futni. Nincs nagy bevétel, nincs sok XP, de van helyette jó mulatság. Ha majd egyszer én is nagy leszek (T9-T10) és meglesznek még a küldetések, akkor majd én is biztosan hajtok a "szuper" Stug-ért. Addig maradok tisztelettel és csodálattal hupilila harcostársaim felé.
-
tsiga18
tag
Nem értem látatlanba miért fikázzátok a stug4-et, nekem már megvan, megyek vele, és nem tudják belőni szemből a T5-ös tankok (csak sokadjára), mert lepattog róla minden. Addig meg le lehet őket szedni. A löveg pontos, gyorsan tölt ami rajta van. Egyedül a sebességével nem vagyok kibékülve.
-
szbalogh
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
A PPD-ben

Az FCM-nél 3 fős csapatok voltak és két nagylelkű tag felajánlott bármilyen választott 8-as prémet az elsőknek.
Az 5000 gold a második kampány után volt. Mi a sima mapon voltunk, 5-8 területünk volt Európában, összeszedtünk vagy 40k goldot, ebből csináltak versenyt az akkori FSP klánnal közösen. Ez egyéni volt. 1v1 lenyomtam obj. 140-el ilyeneket, hogy wt e-100 meg IS4
Most is van kiírva verseny, de nem nagyon érdeklődtek én meg kiléptem. Elvileg egy SP a nyeremény. -
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol
üzenetére
Ez volt fent először, de borzalmas: 7,5 cm Kw.K. 40 L/43
Másodjára feltettem ezt: 5 cm Kw.K. 39 L/60 ez használhatóbbnak tűnik. KV-1re kell a gold, de másra nem nagyon.
Egyébként utolsó kérdésed nem nagyon értem: PzIV.D-ből csak egy út van tovább a PzIV.H. Vagy rossz a fejlesztési fám!? De a Maus vonal lesz majd a cél, mert a másik már ki van végig fejlesztve.
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Ja az viszont már too much
(Nekem, bár ott is lehet csemegézni egy kis kreditet) -
jano_77
nagyúr
meg tudná mondani vki, hogy a Pz IV.D-t melyik ágyúval érdemes használni? a legnagyobbat tettem fel elsőre, de az brutál gáz...örökkévalóság a szűkülése és a pontosságáról már inkább nem is mondanék semmit.

Köszi a segítséget előre is. -
scyllarus
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
"Ugyan olyan eséllyel van az ellenfél csapatában is küldetést csináló retard, szóval ez nem magyarázat a több vereségre
" - így van, azért csökken a WR, mert ha nem feltétele a küldetésnek, akkor pl. én sem törődöm vele különösebben. Ráadásul a játékosállomány eddig sem az együttműködésről volt híres randomban, ha tehát az ellenfélnél már van egy értelmes szakasz, akkor te akár meg is feszülhetsz a saját csapatoddal. Mondjuk, konkrétan nem is érdekel, lehetetlen most rávenni a 14 különböző küldit csináló 14 embert, hogy összedolgozzon.
A tomatok is nyomják a küldit, mert jön vele a kredit, meg aztán el sem olvasták az utolsókat, és nem tudják, hogy nem képesek megcsinálni soha... -
h1mpi
félisten
Isten áldja a mai napot

Pénzügyek:
Bruttó: 317 637
Szervíz: 87 603
Nettó bevétel: 230 034
Napi Statisztika:
Csaták: 6 (11) (54.5%)
XP: 13 777 (1 252)
Szabad XP: 625
Ölések: 17 (1.5)
Halál: 6 (0.55)
Találat/Lövés: 178 / 283 (62.9%)
Átütés: 137 (77.0%)
Sebzés: 12 752 (1 159)
Sérülés: 2 866 (260)
Felderítés: 6 (0.5)
Védekezés: 14 (1.3)
Foglalás: 0 (0.0)
Hatékonyság/WN8: 1 193 (55) 2 812 (95) -
iwu
addikt
nem tom, én pl mióta küldi van, nem kamikázézom, hanem próbálom okosban tolni...látszik is az elmúlt napi eredményeimen...jelentősen nőtt az eff és a wn8 is ezen időszakban a régihez képest.
Mondjuk nekem elsődleges cél még mindig a győzelem
a küldi meg vagy megvan, vagy nem...
A gyújtogatós nehezen jött össze, de mivel spvel próbálkoztam, közben irdatlan manit termelt a 3 nap ajcsi prémnap alatt
e50m jó cucc? az e50 jelenleg nagy kedvenc
az Mre akarom félretenni a kigrindelt manit
-
jagada
addikt
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
De ha már személyes küldetések, akkor miért nincsenek személyre szabva és lennének olyanok, hogy ne kelljen már t10-es tank a teljesítéshez, ha még t9-em sincs.
(#83125) szbalogh: A KV4 t9-es lövegéhez kell a magasabb szintű lánctalp, vagy elbírja és csak a nagyobb toronyhoz kell?
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Most van 13k szabad xp-m, szerintem beáldozom a chaffera, aztán mehet a buli

(#83124) jagada Köszi, akkor meg kersem.
(#83135) h1mpi Köszi!
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen spotolni kellene ,de mivel mint te is tudod a csapat retardált és hiába a spot nem lövik így nem árt ha tudsz sebezni is vele rendesen . A T37-Buldog tankok miatt szerintem megéri végigvinni .Nekem még 15K xp a buldog szóval csapathatunk majd együtt .
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
jagada
üzenetére
Viszont az ilyen embernek baromira jól jön az a kis pénz, amit a küldetésekkel összeszed. Na meg elszórakoztatja, hogy megy valamilyen cél felé. Valljuk be elég is ennyi. Az hogy nem jó játékos igazából nem számít. A játék célja a szórakozás. Ha ő ezt élvezi, ám legyen... Ki vagyok én hogy útjába álljak. Nem mondom, hogy nem örülnék egy Starcraft szerű liga besorolásnak. Viszont mivel nincs, addig ezzel kell együtt élni. Pl én épp készültem hosszabb időre altatni a játékot, mert igazából nem volt már előttem semmi extra cél. Egy új tankot kihúzni... meh... Így is van egy rakat tízes. Viszont ezek a mini küldetések most feldobták a játékélményt. Végre van valami extra tartalom a játékban. Ez is ugyanolyan grind mint eddig, csak ad egy kis plusz célt. Én ezért csinálom a küldiket, mert elszórakoztat.
-
Warton
őstag
Lassan kifejlesztem az STB-t és az a kérdés, hogy vajon az E50M-et vegyem meg, vagy az STB-t a negyedik tizes mediumnak (Leo1, T-62A, FV4202). A kedvencem ezek közül a Leo1, de elég sok jót olvastam az E50M-ről is.
-
jagada
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Van olyan mod ami mutatja az Aslain mod packban, de a lenti képen nem az van használatban.
Itt az alsó érték a csaták darabszáma az adott tankkal. A WN8-at a jobb alsó sarokba írja ki. -
jagada
addikt
t8-ban melyik melyik heavy vagy med tank számít OP-nak?
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Melyikre gondolsz, mert én nem látok itt ilyet?!
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát nem győztél meg a chaffee-t illetőleg
Bár azzal inkább felderíteni kellene nem? cirkálni a pályán, akibe tudsz bele lőni, stb... a light küldi miatt kell egy és ő lenne az. hát-ha... 
(#83119) h1mpi Melyik mod az amelyik kiírja a tankok egyéni wn értékét?

-
válasz
SoulReaver
üzenetére
A chaffe nem rossz ,de én a végét átugrottam free-ből , mert folymatosan nagyok közzé dobált és azon a szinten sebezni sem lehet nagyon még oldalról sem. Viszont a T37 fullosan az eszméletlen jó eddig . Szépen lehet vele csipegetni és nagyon mozgékony .
-
h1mpi
félisten
Szerintetek a lőj ki 2 med tankot küldiben mit kaptam: persze, hogy 2 db Sherman Jumbot...
-
jagada
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
A panaszom azok ellen szólt, akik velem egyetemben szintén esélytelenek, talán még a STUG megszerzésére is, a többiről nem is beszélve. A sok kis csicska tomato, akik még azzal sincsenek tisztába, hogy kit kell lőni (ki az ellenség és ki a csapattárs), ill., hogy mit kell tenni ha foglalják a bázist, a legnagyobb tankjuk max t6, vagy valami t8 vásárolt prém tank, amivel játszani se tudnak, mivel a WN8 értékük két számjegyű
és a büdös életbe sem fogja kimaxolni a küldiket, akkor meg minek görcsölnek vele? Nekem is mindössze egy t8-as tankom van az is stock, így tudom, hogy esélytelen egy csatában pl 8k-t, de még 4k-t is sebeznem. Elég sok olyan küldi van amit alacsony tierü tankokkal lehetetlen megcsinálni ezért nem is erőltetem a dolgot. -
h1mpi
félisten
Ez is meglett arty üldözés közben
Az a kemény, hogy én lettem a top sebző a kis ágyúval 
-
SoulReaver
veterán
Az ilyen küldetések miatt kell vennem most egy kisebb tier tankot, hogy meglegyen az egy tierrel nagyobb tank megölése... zsírkirály...
A másik.. Gondolkodok a chaffee megvételén, de pl az M7 -el befürödtem anno... ez jobb egy fokkal nála?(T57hevy a cél)
-
-
sequator
senior tag
válasz
jagada
üzenetére
Az ajándék és mission prémtankokat azért érdemes megszerezni, mert ha megvan, akkor legközelebb megkapod az árát aranyban. Pl. én így jártam a T-15-tel és a M2 Lighttal. A TOG-gal sem megyek sokat, mert nem bírom az ilyen lassú vasakat, de ha legközelebb lesz valamilyen eventben, az arany jól fog jönni.
sautia
-
szbalogh
addikt
válasz
jagada
üzenetére
Egyszer vagy kétszer vettem Nvidia kódot 2000Ft-ért. Most karácsonyra kaptam a feleségemtől Type-64-et leárazva. Előtte SU-85i-t féláron. Meg most az E-25-öt. Mindezt 3 év alatt összesen.
Fél év prémiumom volt a repülős játékból. Prémiumot csak egyszer vettem egy napot goldért. Goldot nyertem klánversenyen 5000-et, wg kreatív contesten 3000-et. A többit klánban kaptam cw meccsekért. FCM 50-et klánversenyen nyertem. A prémtankjaimat és garázyhelyeket mind féláron vettem a fent nyert goldokból, vagy eventeken farmoltam. Ja meg nyertem Italeri M4 makettet is
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
jagada
üzenetére
Még pár hét és lefut a küldi őrület. Utána már csak a szokásos retardok miatt kell bosszankodni

Amúgy meg minek összeszámolni? Ez egy hobbi, szórakozás. Kb mintha elmenne az ember szombatonként bulizni, mozizni stb. Azt se számolom össze, hogy mennyit költöttem sörre az elmúlt 4 évben
Nem szégyen a szórakozásra költeni. Főleg hogy ezek az emberek tartják el a játékot. Nekem is vannak prém tankjaim, költöttem is a játékra. 2011 óta kb 2 AAA játék árát. Nem bántam meg egy pillanatra sem, mert igen sok óráig elszórakoztatott. /Egy egyszerű mozis este is többe kerül az asszonnyal mint 1-2 hónap prém
Főleg ha kajálunk is mellette akkor már pláne.Amúgy meg nem is az a lényeg a stuggal, vagy bármi más tankkal kapcsolatban hogy mennyire op. Pl nekem nincs német TD legénységet húzó prém tankom. Ez tökéletes lenne arra, hogy ha egyszer nekikezdek a német td ágnak, már értelmes legényekkel kezdjek. Ha meg véletlenül tényleg tier limites lesz, akkor meg tényleg nem lesz vele gond. Főleg ha sikerül összeszedni a női legénységet, akik alapból BIA-val kezdenek ha jól tudom. Na azok már nagyon jó alapok lennének jövőben páncélvadászaimank.
A karácsonyi ajándék tankot meg nem kell idevenni. Azok mindig is annyit értek amennyit. Egy új garázshelyet... Mondjuk nekem is megvannak még. Enni nem kérnek, érdekességek. Néha lehet velük agyatlankodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Esténként csapatni szoktuk mi is ezerrel a küldiket és az a tapasztalat , hogy a legtöbbet érdemesebb T8 , de inkább T6 alatt megcsinálni .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)