- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Kikibébi csinált róla youtube videót. eléggé ki van fakadva ettől az obj283 témától. van a videóban kép, hogy valaki vett 1500 dobozt, és nem kapta meg permanensre, de van 110 csatája bérlésre.
-
jano_77
nagyúr
Obj.283: volt 6 tokenem, mondom pörgetek a nyerőgépen.
2. és 4. pörgetésre is kidobta, de természetesen CSAK az 5 csatás bérlési lehetőséget.
Már nem is számolom, hogy így hány csatányit kaptam. -
Hauptmann
veterán
Én 2011-2014 között nyomtam viszonylag rendszeresen, klánban is benne voltam, nem mondom, hogy pro voltam, de nem is játszottam szarul. Azóta a karácsonyi eventkjor vesze már csak elő, és bizony, megkoptak az akkori reflexek, beidegződések, meg hát sok hk-val nem lehet azt a játékstílust nyomni, mint 2014-ben. Ez ilyen sajnos.
-
Addel
senior tag
válasz
jano_77 #240091 üzenetére
Nekem most 51 és 57 a pingem az EU1 és EU2 szerverre, vpn-el 35 mindkettőre é lagmentes.
Egy időben szarakodott esténként a netemmel a wot, 80-100 közötti ping, meg lag is volt, vpn-el akkor is 30-40 és lagmentesen játszottam.
De hogy nálad milyen a te szolgáltatóddal, az csak akkor derül ki, ha kipróbálod. -
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #240087 üzenetére
Ez a tank egy túltolt szar ami csak tönkre bassza az amúgy is játszhatatlan tier 8-at. De a lényeg hogy a wg szerint ez így jó és jön belőle a pénz. Csakhogy az aranytojást tojó tyúk közben megdöglik.
Mindenki olyan jól érzi magát mikor a wg dob egy kis csontot hogy de fasza gyerekek mert adtak bónuszt lehet farmolni, tele a padlás matricákkal meg csupa haszontalan szarsággal, stb.... Közben a játék meg baszódik elfele. Most komolyan ki a tököm játszana tier 10 alatt és szopna a +2 tierrel ha nem égne el a kredit tier 10-ben? Nyílván senki és ezzel "kényszerítenek" a kisebb tierbe.
Rendben, érthető hogy valamivel fent kell tartani a többi tiert is, de nem lehetne úgy hogy ne basszák szét? Bár ez a hajó már elment.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Viktoár #240086 üzenetére
Ez egy kompetetiv jatekforma, mint minden mas kompetetiv jatek/sport folyamatos gyakorlast igenyel. Irrealis elvaras 2 ev kihagyas utan ugyanazon a szinten jatszani a jatekot.
De ti tudjatok.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Korabbi velemenyemet kenytelen vagyok megvaltoztatni, ez a tank nem annyira balanszolt. Tier 10-ben is latom, hogy atlag es az alatti jatekosok top sebzokent vegeznek vele.Berakom mar a kepet a kredithozamrol mielott jon a siras emiatt is. A karacsonyi bonusz ki van maxolva.
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #240071 üzenetére
GSOR1008 is fun T8-ban, okosan egész szépen lehet vele aprítani.
-
Viktoár
addikt
Hauptmann: Battle hits mod. Külön nem tudom honnan lehet beszerezni én az Aslain modpackból szoktam.
-
Hauptmann
veterán
Melyik az a mod, amivel a csata után meg lehet nézni a találatokat meg a lepattanókat?
-
hitman77
senior tag
válasz
Elit3Zotya #240076 üzenetére
Akkor Digi és Voda nem jó? Érdekes.
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #240071 üzenetére
illetve nem MM hanem a tankok. mivel én nem vagyok hajlandó pénzt kiadni erre a retekre ezért nincsenek meg a legújabb legfaszább tankok amikkel istent lehet játszani. ezért is játszom többnyire T10 ben. ott is vannak de de nem ennyire sok.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Elit3Zotya #240070 üzenetére
még a peregrinenel is ótvar szar játszani. xD nem hogy wz vel. T8 ban td vagy semmi. esetleg borús. a többi tank szerintem felejtős. legalábbis nekem nicns idegzetem, annyira elcseszett mm.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
phoenix1989 #240069 üzenetére
Grat a 3.hoz. Pár kört azért próbálj ki most vele..
Fakíroknak ajánlom szívesen.
Én elvagyok az ilyen Orosz ágyúkkal, a t34-3-at is azért szereztem meg. -
phoenix1989
őstag
válasz
Elit3Zotya #240068 üzenetére
nem konkrétan most. de nem hinném hogy a bz-k miatt most nehezebb lenne, nem tőlük függ az átlagod.
szegény egy elcseszett tank. a mozgását sem érzem olyannak mint amikor megszereztem. valahogy az egészet rosszabbnak érzem mint megszerzésekor. az mm változtatás sem tett jót neki. még a t34-3 is jobb nála mert legalább mozgékony. cserélni akartam a alpine tiger-re , illetve hogy azt is meg veszem mert jobban néz ki de nem vinne rá a lélek , hogy újra markoljam. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
phoenix1989 #240066 üzenetére
De a bz-k ellen most raktad rá..?
Én már örülök mikor egy skoda56 jön velem szembe, mert azzal azért tudok valamit kezdeni.
Chrislerrel aprítottam mind a 2-őt, de a wz-vel azért necces.90% on vagyok jelenleg.
Amúgy ez volt a farmolós tankom, de sosem érdekelt a gun mark, gondoltam erre is megpróbálom. -
jano_77
nagyúr
mennyire különös nem, hogy tegnap elmaradt az Ünnepi küldim - sebezzek 5x artyba - és most 4 csatát mentem, 1-ben volt egyetlen arty! Tudom, túl sokat képzelek a WG-ről és csak összeesküvés az egész.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Elit3Zotya #240065 üzenetére
-
ktem
csendes tag
Hali
2 év kihagyás után újra tolom a gamet.
Változtattak azóta valamit a wot gyári statisztika számítási modelljén?
7223 ról megyek lefele azóta.
Vagy csak ennyire elfelejtettem játszani?
Bár tény, hogy ezek a turbó csaták újdonságok nekem. -
joergie
őstag
Vagy CC volt, akit véd a WG istene
Bazijó amúgy az a TD, imádom. nagyon pontos, jól tölt, jól mozog, és ugyebár elég troll a páncélja is. -
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
A 30 meccses etap csak egy dolog, de ezt hogy sikerül lőnöm?
Type 5-tel szemben állok az obj-al, alsólemez céloz, lő és .....
Eleve magasabban van a lövegem mégis mintha valami mini tankkal lennék hogy alulról lövöm.
Az is lehet hogy a mod egy rakás szar és nem jól mutatja a találatot bár a csatában konkrétan láttam hogy az alját találtam el 0 sebzéssel. A győzelmet már rég letojom, de ezeket az érthetetlen lövéseket nehezen viselem.
-
Viktoár
addikt
Megnéztem a napi küldetéseket, első körben nyerj 4 csatát majd utána a prémium küldetés hogy nyerj 5-t.
Tehát összesen nyerj 9 csatát, semmi gond cirka egy 30 csatás etap. -
jano_77
nagyúr
nálatok sem jön be a Meccsnapos oldalon a ranglista!?
-
kchryss
veterán
válasz
DVlad #240049 üzenetére
Úgy tudom ezek a télapó parancsnokok az egyetlenek akiknek két 0. skillje van. Itt ha beállítod a másodikat nem tűnik el az első hanem mindkettő aktív lesz. Ha olyat választasz ami az alsó sorban van akkor az alsó sorban lévő helyett választhatsz utána újat.
Pont ehhez kapcsolódóan írtam a figyelmeztetést hogy az eredeti Stefan Clause-nek mint aki a te képeden is van két 0. skillje van, míg a most tokenekkel szerezhetőnek nincs egy sem.
-
zodo
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #240047 üzenetére
Akkor óriás mákom van hogy ~10-15 tokenből beadta.
-
QB kirakta a videót amit már én is sejtettem, hogy nem 11% az a obj 283 hanem inkább 1 %
(nekem is van már 30 db csatára rental)
Wargaming should be ASHAMED about the Object 283 in World of Tanks
Ha esetleg volt már akkor sry.
-
kchryss
veterán
Képkeresés nekem akkor nem jutott eszembe, gondoltam lesz itt a fórumon valaki okos aki tudja és végülis igazam lett.
Amit linkeltél az nem az orosz szerver, ez az orosz nyelvű eu játékosoknak van, vagyis akik átjöttek eu szerverre (eu3, eu4). Nekik ugyanúgy Arnie és Milla van mivel a wargaming alá tatoznak.
Az igazi ru szerveres cikk a lesta-nal van: [link]
Itt szerintem nincs se Arnie se Milla. De ezt leszámítva teljesen megegyezik a két event. Mint írtam még a karakterek mozdulatait is copypaste-elték. Így láthatunk télapót aki súlyzózik és rakétavetővel játszik.
A pink festést áthozhatnák eu-ra is. Van néhány tank amin annyira ronda hogy már szép lenne:
-
kchryss
veterán
válasz
DVlad #240031 üzenetére
Tényleg nehezen érthető hogy mire gondoltál.
Ha jól sejtem akkor az a helyzet hogy régebben volt 0. skill például bia és most megjelent egy nagy plusz jel ahol választhatsz 0. skillt. Ha ez a helyzet akkor ebben az esetben az eredeti nyilván eltűnik.
Például a fenti képen BIA volt a 0. skill ha most rámennék a plusz jelre és kiválasztanám a BIA-t 0. skillnek akkor a lenti sorból eltűnne a BIA és annak a helyére választhatnék mást. -
kchryss
veterán
válasz
köpet #240037 üzenetére
Írja a játékban a bolt és a cikk is hogy melyik tankhoz jó. Éltető szikra az UDES 15/16-hoz, Panzer Claus a Pz kpfw VII-hez jó. Mindkét skin nagyon jól néz amúgy ki.
Nekem az éltető szikra már megvan korábbról valószínűleg valamelyik waffentrógeres vagy inkább a halloweenes halhatatlanos eventhez adták. -
kchryss
veterán
Kösz. Hogy találtad meg? Képkereséssel?
wg.ru oldal van még egyáltalán cikkekkel?
#240030 jano_77
Tele van a barakkom speciális skilles parancsnokokkal, de én is elgondolkodtam ezeknek a toborzásán, ezért néztem utána hogy hány skillesek.
A linkelt cikkben írják apró betűs résznél:
Ezek alapján nemhogy 0. skilljük nincs, de egyáltalán semmi skill csak 100%-os fő képesség. Vagyis olyanok mint ha aranyért váltanál ki egy új legénységi tagot. Nagyon nem éri meg kiváltani őket, kivéve ha valakinek nagyon bejön a kinézetük ... -
köpet
aktív tag
válasz
jimmy74 #240034 üzenetére
Nekem kreditre volt szükségem, ezért eladtam az egyik már meglévő, tokenből vásárolható tankot, majd újra kiváltottam. Így lett 3,5M kredit 9 tokenből, ami akkor jobban esett, mint 900 kötvény.
Mindenesetre nagy pofon volt, amikor azzal szembesültem, hogy csak 1db felszerelést vehetek ki. Ha nem lett volna 9 tokenem csak a kötvény marad. -
-
DVlad
őstag
Urak!
Ahol megjelent egy második alap képesség lehetősége a parancsnoknál, ott egyszerre működik a kettő? Vagy ha az új helyre beállítok valamit, akkor az eredeti eltűnik?
Előre is köszönöm! -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #240028 üzenetére
Ez biztos? Miért variálták meg? Ha pont ugyan úgy néznek ki és a nevükl is ugyan az, akkor miért variálták meg a képességeiket? (mondjuk a WG-től mit várhatnánk mást
)
Azért köszi az infót, én pont azt terveztem, hogy kiváltom őket, de így akkor maradok a kajáknál és nagy javító/EÜ/poroltó csomagoknál. -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #240025 üzenetére
RU szerver special.
Hó angyal 10. teljesített megbízása után kapod.
Szerk: Wotexpress oldalán találtam az infót viszont érdekes hogy a wg.ru oldalon is Mila és Arnie szerepel az ünnepi cikkben.
-
kchryss
veterán
Twitch boltnál figyeljetek oda, hogy a Simon Claws és Stefan Clause parancsnokok nem sok skilles parancsnokok több nulladik skillel mint az eredetiek hanem egyszerű mezei skill nélküli parancsnokok így nem érdemes kiváltani őket:
https://worldoftanks.eu/hu/news/live-streams/monthly-twitch-drops-holiday-ops-festive-edition-december-2022/ -
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Csak 1 dbFejlesztett felszerelést lehet venni tokenekért? -
kchryss
veterán
válasz
ImpersonatoR #240014 üzenetére
Minden nap hajnal 5 kor van szerver frissítés. Szóval egy wot nap hajnal 5-től következő nap hajnal 5-ig tart. Szerver frissítéskor tehát hajnal 5kor nullázódnak a begyűjtések és indul az új nap az új gyűjtéssel.
Egy nap alatt 2x lehet a nyersanyagot begyűjteni. Az első begyűjtése után várni kell 55 percet a következő begyűjtéshez.
Csak arra kell figyelni hogy az első begyűjtés hajnal 4:05 előtt meglegyen, különben nem lesz idő a második begyűjtésre, mert az 55 perces várakozás után már a következő napi jönne. Ezt leszámítva bármikor begyűjtheted a napi két adagot 55 perc eltéréssel.#240017 Elf
Ellentmondásos amit írtál. Először azt írtad hogy a második szüret után 23 órával lehet legközelebb szüretelni majd a végén a példa amit írsz pont ellentmond ennek.
A példánál írtad jól. Lényegtelen hogy mikor szüretelted a másodikat, következő hajnal 5-től megint lehet szüretelni. A második szürettől hajnal 5-ig mutatja a visszaszámlálást. -
-
Elf
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #240014 üzenetére
A lényeg hogy az első szüret után egy órával mehet a második majd 23 óra mulva indul ugyanaz a ciklus.
Én úgy vettem észre hogy bármikor beléphetsz ugyanaz lesz az eredmény.
Pl. 5-kor szüretelsz be akkor 23 óráról indul a visszaszámlálás, ha 10-kor akkor meg 18 óráról.
A számok nem pont ezek de talán a lényeget át tudtam adni. -
tasiadam
veterán
Csináltam 1 csodás profilt, hogy csak funoljak. T1-ben kapok egyáltalán humán ellenfelet?
-
Ha nem akarom bekapcsolni az automata nyersanyag gyűjtést napi 150.000 kreditért akkor mikor kell belépnem magyar idő szerint 2x ?
Valami 15 perc eltérés van váltáskor de, hogy működik pontosan ?Reggel 5 kor vált meg utána mikor ?
-
h1mpi
félisten
válasz
Don Vittorio #240012 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik mod okozza? Aslaint modpackot használok.
-
Warton
őstag
válasz
tasiadam #240003 üzenetére
Akkor ez mi, ha nem panaszkodás?
"rohadtul unom ezt a játékot. HEAt-es RHM-el lövöm az sconq oldalát és tornyát, amit be kell üssön 1-2 helyen. Erre a játék: track didnt pen, bounce, track didnt pen és ez egymás után tetszőleges alkalommal. mi a rákot lehet akkor t8al kezdeni t10 ellen, kérem én."
Az utolsó mondatra a válasz: kis löveget rakd fel! Amúgy az is szeret rosszalkodni, de ha kellően beszűkülsz akkor azért pontos. A nagy löveg oda lő, ahova csak szeretne. -
Don Vittorio
őstag
válasz
jano_77 #239985 üzenetére
Nem, ha többet indítasz, nem számol gyorsabban, de néha, ha az egyik elakad, és nem figyelsz, akkor a párhuzamos megment. Egy csak a lényeg: nem csak megnyitni kell a csatornát, hanem rá is kell kattintani a fülre, tehát aktivizálni kell 2-3 másodpercre az ablakot, különben olyan, mintha nem is lenne.
Én úgy szoktam csinálni, hogy a dropok nézetén kezdek, ott kattintok arra a linkre, hogy mutassa azokat az oldalakat, amik "érnek", onnan megnyitok 2-3-4-et új fülekre, aztán végig megyek mindegyik fülön. Így _általában_ menni szokott, és olyan se történik, hogy egy csatorna vagy streamer baja miatt megakad az egész. -
Don Vittorio
őstag
válasz
egyedülülő #239988 üzenetére
Nyilván nem változtatjuk meg a nevet. A logót a feleségemmel csináltuk közel 9 éve. :-)
-
hulp01
senior tag
válasz
Hauptmann #240005 üzenetére
Tegnap vagy háromszor kaptam meg. Most tuti egyszer se sikerülne. Szerintem felesleges ilyenekkel pöcsölni. Újra kell pörgetni, aztán kész. Előbb-utóbb úgyis olyat fog adni, ami sebezz x-et akármennyi meccs alatt. Azok meg könnyűek. Ezért nem szeretem azt, amikor bónusz küldetésből olyat ad (két top gun után), hogy lőj ki 4 tankot egy meccsen. Tuti nem sikerül, és sajnos azt nem lehet újrapörgetni.
-
Hauptmann
veterán
Mai karácsonyi küldetés: szerezd meg a nagy kaliber küldetést, és nyerd meg a meccset. Aha, kicsit elszórakozom vele, de szerintem újra lesz pörgetve.
-
tasiadam
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=iBBWxsBhubc
Az utolsó lövés kimaradt, az nem is volt annyira lényeges -
tasiadam
veterán
válasz
Warton #240002 üzenetére
nem panaszkodom rá, mert jobb szeretem, inkább attól vagyok ki, hogy ez a pen is kevés. Mondjuk ha a szórása jobb lenne, akkor elég király TD lenne a trollal, jelen pillanatban snipeolásra nem jó a szórás miatt, de mint említettem, nem snipeolok vele, hanem a heavy sorban állok. Onnan meg több, mint meglepő lenne ez a hátránya.
-
Warton
őstag
válasz
phoenix1989 #239995 üzenetére
Ja, csak akkor ne jöjjön ide panaszkodni, hogy így meg úgy. A troll gun nem csak az ellenfélnek trollkodik, hanem annak is, aki játszik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR