- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flickering #96081 üzenetére
U dont say? Tudod ezzel magukat minositik minden egyes alkalommal. Ő dolguk... egyebkent ilyen nem tortent, kerdeseim voltak amikre kekeckedessel es arcoskodassal valaszoltak amirol javareszt nem tudtak azota sem tovabblepni, mindig akad valami amibe beleallnak segitseg helyett. Ha meg nem akarnak akkor inkabb maradjanak csendben mosolyogva a bill mogott.
-
Viktoár
addikt
válasz
Flickering #91234 üzenetére
Érdeks dolog. Végülis nem a világ vége de azért a magam kis angol tudásával elküldtem egy levelet az alienware-nek.
Nem azért mert nem működik hanem azért hogy megtudjuk mi lehet a hiba ha már nem vagyok egyedül vele.
-
Flickering
aktív tag
válasz
Flickering #90849 üzenetére
Feldertő, sima utazás, pillanatkép, biztonságos elhelyezés jónak tűnik?
Vagy bia mindegyiknek? (bár ez 100% on aktiválódna csak :/ )
Javítást nem akarok, ha már ellövik a láncot és nem javítod ugyis vége sok esetben. -
SoulReaver
veterán
válasz
Flickering #90809 üzenetére
A vezetőnek rakhatod a kuplung égetőt is, de az off road is jó, ha van. Töltőknek mehet a biztonságos elhelyezés és/vagy megelőző karban tartás.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Flickering #90760 üzenetére
Először minden célzást segítő skill-t.
Álca szerintem sokadlagos, mert úgyis az első sorban leszel vele.
Rádiósnak inkább helyzetfelismerés, többre mész vele,mint az álcával.
Nem hajlamos ammo rack sérülésre, de töltőnek inkább mégis Safe stowage ajánlott szerintem. -
Tomi0703
addikt
válasz
Látótávolságot és menet közbeni pontosságot/célzást növelő skilleket (sima utazás, pillanatkép).
(#90763) popey37:
a ventillátor, célzás és töltésgyorsitó alap mindegyik tankon.Vert. stabra gondolsz, ugye?
-
popey37
addikt
válasz
parancsnoknak felderítő: ez növeli a látótávolságot.
a vezetőnek kuplungégető. ez növeli a haladás közbeni fordulékonyságot. sokat számít.
a rádiósnak , töltőnek álca.a ventillátor, célzás és töltésgyorsitó alap mindegyik tankon.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flickering #90335 üzenetére
Sajnos munkában vagyok nem tudom Neked pontosan megmondani, de talán töltésgyorsító, vert.stab és optica. Többnyire ezt szoktam a medeken használni. Pontosan majd munka után 17-körül tudom megírni, ha az még jó Neked!?
(#90334) szbalogh: GW.Tiger P-d volt már? Baromi kicsi az ágyú kitéríthetősége! Az lenne a kérdésem, hogy az utána következő arty-knak is ennyire borzalmas ez a tulajdonsága? Mert amennyiben igen, akkor lehet itt hagyom abba ezt az arty vonalat.
GW.Panther egészen jól használható volt, de ez undorító!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flickering #90331 üzenetére
én is a CDC-be pakolom az új lányokat.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Flickering #89749 üzenetére
-
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #89622 üzenetére
Igen... és ha még meglenne a kv5, kv-220, is6 akkor nagyon durván fejlődnének a duplázások miatt.
-
szbalogh
addikt
válasz
Flickering #89619 üzenetére
Igen, de csak akkor, ha nem a prémtankra vannak képezve.
Tehát a kv1 legénység megy a churchill-ben bünti nélkül, de fordítva nem. -
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #89619 üzenetére
Nem nem úgy van.
Prém tankot tud kezelni büntetlenül bármilyen azonos típusú legénység. Viszont a prémium tank legénysége csak és kizárólag azt az egy tankot tudja kezelni (plusz a többi azonos típusú és nemzetű prémium tankot.)
Ezért halál felesleges prémium tankba legénységet képezni...
-
Viktoár
addikt
válasz
Flickering #89090 üzenetére
Ja értem,mivel csajok.
Maradhatott volna BiA is. (Bitch in Arms)
-
SoulReaver
veterán
válasz
Flickering #88683 üzenetére
Tessék. Ezután meg is szűnt a jó lét, 6. érzék nélkül, nagy mák kell :S
-
KisApám
addikt
válasz
Flickering #88563 üzenetére
Legutóbb azt az AMX CDC-t szétszedtem egy T67-el (Tier V amerikai páncélvadász, 360 HP) az Arctic Region térképen...!!!
Mindenhol be lehetett lőni... egy kartontank.
Olyan papír, mint a Leopárd 1. Nagyon ügyes kezek kellenek hozzá.
-
Reaper
őstag
válasz
Flickering #88288 üzenetére
Ma eléggé szopóágon voltam, meg bénázok is rendesen, de csak sikerült egy egész jó kört összehozni. Persze van benne hiba, de szerintem látszik a tank előnyeinek a kihasználása. Gun depression, jó gyorsulás, jó látótávolság. Igen az elején nagyon elbénáztam szegény T71 joggal volt ideges. CDC not too bad
-
Reaper
őstag
válasz
Flickering #88258 üzenetére
De szívesen, F1 után megyek pár kört, bár nem túl jók a ratingjeim még, csak 7k csatám van
Ami ahogy észrevettem fontos ezzel a tankkal, hogy sunnyogni kell, nagyon jó gun depression van, pontos ágyúval. Ezt kell kihasználni. Páncél az 0. Beforgatva is. Heavyk mögött mélyedésből, emelkedő "átlépő" környékéről lehet osztani az áldást. Ha eltalálnak, azonnal javítani a láncot, mert sanszos, hogy ha még egyet kapsz, akkor annyi.
Ez amit én gondolok, azért tuti van itt jobb játékos is, aki ezt használjaszerk.: a 6ik érzék nagyon kell erre a tankra, de lassan megvan az is
-
Flickering
aktív tag
válasz
Flickering #88258 üzenetére
-1 esetleg
Kíváncsi lennék hogyan kezeled/kezelitek a tankot!
-
Reaper
őstag
válasz
Flickering #88244 üzenetére
Én függőleges stab + töltés gyorsító + távcső kombóval használom, azért nem célzás gyorsító, mert ritkán állok meg lövéshez. Amúgy imádni való gép ez, igaz tegnap vettem meg én is, de tegnap csak ezzel nyomtam ismerősömmel együtt platoonban.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Flickering #88244 üzenetére
"mert jé
cdc" -> ingyensebzésEgy tankról 50m-ről is le lehet pattanni, egy CDC-ről 600m-ről se.
-
Exorsized
tag
válasz
Flickering #88237 üzenetére
Én ma szereztem be egy panther8.8at sajnos csak 2-3 meccsre volt elég idõ de eddig hozza amit kell, meg vagyok vele elegedve
-
tick
aktív tag
válasz
Flickering #88210 üzenetére
JagTig 88 sokkal jobban keres T34-nél nekem
-
h1mpi
félisten
válasz
Flickering #88215 üzenetére
Jól lehet keresni az SP-vel is, ha összelősz 2000-et már jó fizet
-
mcwolf79
veterán
válasz
Flickering #88208 üzenetére
Ahogy én tapasztaltam sokkal többször van 8-9-ben, mint 10-ben.
Nekem nem nehéz prémmel 60-70k tiszta hasznot realizálni vele.Élvezet játszani vele, mert remekül ki lehet használni a gyorsaságát. Pillanatok alatt el lehet jutni a kritikusabb helyekre.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Flickering #88206 üzenetére
SP-t és CDC-t próbáltam, egyértelműen a CDC a jobb.
Ma megvettem a CDC-t, nagyon elégedett vagyok, legjobb prémtankom T34-HT, Jg8.8 mellett.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Flickering #88206 üzenetére
Nekem az FCM és CDC is megvan, de sztem a CDC jobb.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Flickering #88165 üzenetére
Melóhelyről nem tudom linkelni, de a wotwiki-n minden tankról megtalálod ezt az infót.
-
mtade
aktív tag
válasz
Flickering #87573 üzenetére
Td-re szerintem első körben 6. érzék + mindenki másnak álca. Nekem 2. skillnek javítás van, bár időközben rájöttem, hogy nem a legjobb választás volt, de már nem bántom...
-
Chris0321
veterán
válasz
Flickering #87382 üzenetére
Én is az LTTB legénységét raktam az MT-be, csak nekem nem voltak képezve mert nem tudtam játszani így csak 90%-osak plusz raktam melléjük egy 75%-os tagot mert nem volt más. Én elsőnek mindenkinek álcát raknék, a parancsnoknak 6. érzéket.
-
Departed
őstag
válasz
Flickering #87382 üzenetére
Én lazán beleraktam az MT-25-be a 100% első skilles téli legénységet, T6ban is elkél már a jó csapat 6odik érzékkel miegymással.
Az egy fő különbözettel meg alapvetően ne törődj.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Flickering #82874 üzenetére
E100 tornyot mindenképp.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Flickering #81858 üzenetére
Arra reagáltam ezzel, hogy ő az egyik aki nem volt képes megérteni amit írt és ezért bántóan fájó volt olvasni már számomra is a hozzászólásait az ilyenek miatt. Na de elég is volt ennyi off erről.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Flickering #81823 üzenetére
Pedig itt érthetően és tisztán írta le KaLeun, hogy mi történt. lel
Egyik nap amúgy belefutottam egy 5 artys meccsbe (persze oldalanként) jt8.8-ban. Hát mit mondjak kedveltek engem
Főleg mikor utolsók közt a mezőn rohangáltam és próbáltak kiszedni 3 oldalról. Ez a tank nem bírja az arty találatokat.
-
echterion
nagyúr
válasz
Flickering #81823 üzenetére
Kár, hogy ezt nem tudja mindenki megcsinálni. Kevesebb lenne a felesleges szájkarate.
-
otto14
őstag
válasz
Flickering #79426 üzenetére
Ezt nem látom át
Itt az enyém, ezzel menni fog szerintem.
-
Flickering
aktív tag
válasz
Flickering #79426 üzenetére
Ebbe egy X értéket találtam, azt átírtam, már - értéket írtam be, meg mindne, de ugyanott maradt :/
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flickering #79320 üzenetére
Randomban biztos jobb az optika.
6-os században ahol sok cromwell szaladgál majdnem mindegy. -
jr1994
addikt
válasz
Flickering #79318 üzenetére
Célzás, töltés mellé én optikát használok, azzal bejött
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flickering #79305 üzenetére
Én teszek rá célzásgyorsítót meg ventit is. Szokás szerint...
Igaz a legények már jól képzettek. -
törölt tag
válasz
Flickering #79278 üzenetére
Churchill 3.
Már azért is, mert két szovjet heavy ágra húzhatod a legényeket.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Nekem megvan mindkettö elöször a t14 volt meg imádom mai napig.
Ma lett meg a churchill III. Iszonyt gonosz az is. Ha teheted mindkettöt szerezd be nem fogod megbánni.
Elfér és nagyon hálásak ha jol jönnek ki a dolgok. -
fradi81
veterán
válasz
churchillt venném.
-
otto14
őstag
válasz
Flickering #79266 üzenetére
Az "X" értéket csökkented.
-
dfsz34
őstag
válasz
Flickering #79173 üzenetére
Mindegyik kiváló tank, e-25 megvan, a su-t próbáltam teszten. A su-ba drága a lőszer és pontatlan az ágyú, nem olcsó a fenntartása és nincs kedvezményes mm, meg a tier 9 ellen ezzel a pontossággal és 175 pennel, khm.
Ha viszont top tier a su vagy buta top tier tankok vannak, akkor megsemmisítő erejű az ágyúja. A frontjáról pattognak elég szépen, soknak halvány gőze nincs, hol kéne lőni. Az "arc", vízszintes kitéríthetőség viszont elég rossz, ez nagyon zavaró. Lehet vele fun köröket futni, de nem érzem azt, mint az E-25 esetében, hogy mindig van valami trükk és megoldás, amit a tankkal lehet csinálni minden helyzetben. Pár hozzászólással korábban leírtam részletesen, milyen a játékmenet az E-25.
Ha a nemzet mindegy, akkor számomra nem kérdés, hogy E-25 a helyes választás.
-
KisApám
addikt
válasz
Flickering #79173 üzenetére
Az E-25-nél NE felejtsd, hogy már nem igazán lesz kapható a Prémium Shopban...
Meg ahogy nézem a SU 122-44 ágyúja ugyan az mint a SU-152-nek van, csask LASSAB töltési idővel.
A kammó és a gyorsabb fordulás szól mellette
(+több kredit illetve gyorsabb legénységfejlesztés, mint minden prém tanknál) -
Angel1981
veterán
válasz
Flickering #78768 üzenetére
WOW!
Aranyvételben az utolsó opció nem semmi - annyit veszel, amennyit akarsz!
Ilyet még nem láttam! -
grizlisandor
veterán
válasz
Flickering #78789 üzenetére
Csata nyerési esélyt mutat az xvm, csak a honlapon, ahol aktiválod a cuccot, a beállítások résznél be kell kapcsolni.
-
válasz
Flickering #78792 üzenetére
Tapasztalatom az ha aslain packjában lévőt felteszed az nem nullázódik csak ha te rányomsz a reset-re.Ha olyat akarsz ami magától nullázódik akkor a vitris féle statisztika modot ajánlom.[link]
-
v!ct0y
veterán
válasz
Szedd le ezt [link] Ez csak a napi statisztika. De azon az oldalon megtalálod a többi modot is ami kellhet.
-
fradi81
veterán
válasz
Valami session statistic asszem.
-
fradi81
veterán
válasz
Flickering #78789 üzenetére
hali
-
emre
veterán
válasz
Azért ha valaki az orosz szerveren tolja megnézhetné hogy tudna-e nekem küldeni egy éves prémium előfizetés ajándékba.
Ha működik a dolog természetesen rendezem a számlát.
-
KisApám
addikt
válasz
-50% GOLD és PRÉM... ide vele!!!
Jaaaa... ezt .I.. az EU-nak... sosem lesz itt ilyen.(#78771) jano_77
Máris menj Lottózni! Telitalálat! Sajnos... -
Bingisz
addikt
válasz
Muszáj nekik a Rubel miatt.
-
Simi37
őstag
válasz
Flickering #78665 üzenetére
Ha nemrég váltottál jelszót akkor a régivel kell mert van h egy hónappal korábbi játékállást kapsz a tesztszerón.
-
törölt tag
válasz
Flickering #78641 üzenetére
Nekem a churchill 3 is jól hozza a lóvét, pedig ötös.
A Dicker is elég jól keres.
Ez a kettő szerintem különösen ajánlott, elvégre két orosz heavy és két német TD ág legénységét lehet képezni bennük.Ha szereted a pörgést, akkor az e-25 kötelező darab. Egy szuper kis light td, és tényleg most lehet utoljára megvenni.
Az igaz, hogy szinte újra kell tanulni a pályákat, mert az a kis hupli, amivel el tudod rejteni a cromwell testét, lehet hogy úgy elnyeli s kis gonoszt, hogy nem tudsz kilőni belőle.
Ezer csata fölött vagyok már vele, de egyszerűen nem tudok ráunni. -
yarsley
aktív tag
válasz
Flickering #78644 üzenetére
Help! Valaki vett mar Pz4 hydro-t? Mi lenne ennek a realis ara? Ebayen neztem es ott horror aron van (10k+) ami fixre van berakva...
-
Simi37
őstag
válasz
Flickering #78644 üzenetére
Ennyi: T5: T-25 nem epic Ász | T7: SU-122-44 nem epic Ász
Direkt prémfiók nélkülit kerestem, mert az tud torzítani. Hát igen mind2 ász de ha visszavezeted egy normál csatára akkor aránylag marad a különbség pl nekem van t14 em és egy alap normál kör 20-25 122-44el ez 30-40.
De aranyat vettem mikor volt a 4000 + 400 ajánlat és 24én mikor akciózva lesz behúzom az 122-44et és akkor majd tudok jobban nyilatkozni.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Hetesből az E-25, amíg még kapható!
HGyu
-
Pete55555
addikt
válasz
Su-122-44, Pz-VM10
-
Raga
senior tag
válasz
Flickering #61474 üzenetére
12 ezerért vettem a T34-et kb 1 hónapja!
Csak csapatolásra használom!
2 millió ezüstöm volt akkor,most 13 millió, de közben pénz nem számít alapon a múlt hétvégi akció során bevásároltam egy rakat kólát, meg egyéb eszközöket.
Szóval ennyire lehet vele farmolni.
Arany lőszert felesleges használni mert írtó nagy az átütése.
Csapat csatában egy átlagos dmg győzelem után nettó 60 ezer, egy 3 ezer dmg körüli győzelem után nem ritkán kapok nettó 110 ezer ezüstöt is. -
sutyi^
senior tag
válasz
Flickering #61471 üzenetére
Nem szeretek csőlátni.
Két lövés között szeretem látni mi zajlik körülöttem.
-
törölt tag
válasz
Flickering #61474 üzenetére
Nekem az egyik ujjam állandóan a shift fölött van, és így még a tekergetéssel se kell vacakolni.
Szerintem sokkal gyorsabb. -
vhw
addikt
válasz
Flickering #61471 üzenetére
Távolra lövöldözve kényelmes, biztonságos rejtekből én nem váltogatok nézetet - lövöm amíg látszik.
Közelre; 50-100 méter már inkább, egyszerűen ha tuti a találat, akkor nincs értelme tovább bámulni a csőbe, hanem a közvetlen környezetet lehet figyelni töltés közben; megjelent-e új ellenség, meg akarnak-e kerülni, a társaid hogy helyezkednek... stb.
Pár napja figyeltem meg kezdő játékost nézve, hogy csak belebámul a távcsőbe, és hajlamos úgy "felejteni", aztán max zoomon kezdi tekerni a tornyot, mikor figyelmeztetem egy újabb, máshol felbukkant ellenségre - közbe fogalma nincs róla, hogy helyezkedik a saját tankja, mi van körülötte... az időhúzó többszöri egér emelgetés-húzogatás csak a ráadás.
Pedig a sniper nézet tényleg csak annyira való, hogy pontosan becélozz valamit. -
dfsz34
őstag
válasz
Flickering #61098 üzenetére
Vagy, olyan tankkal kell menni, amivel ki lehet nyírni a jelentős túlerőben levő ellenfelet is és akkor nem számit az xwm mit mutat. Pl. a lenti csata, ahol a csapatom összes sebzésének 44%-t én hoztam
Kezd nagyon addiktív lenni a T49 a számomra. Ez a tank egyszerűen félelmetes komoly legénységgel, mert nagyon sokat hozzátesz a teljesítményéhez már az első skillsor is. Még csak 82%-on állnak, de a plusz 10m látótáv és a 3 kamo máris nagyban segít. Mit lehet ezzel a tankkal kezdeni több skilles bandával, prémium kajával (+15m látótáv) és arany lőszerrel? Bele se tudok gondolni és tényleg nem véletlen hogy sok nagy pro ezzel húzza a statot, csak gondolom nekik monster legénységük van, prém kaja meg használják bőven az arany lőszert. Sajnos én anyagilag nem bírnám a prém kaját meg a lőszert, de így is a 82% első skilles legénységgel, az utóbbi 40-50 csata olyan 3500 wn8 és kb 70% WR és ez még javulni fog, főleg a hatodik zérzék kéne nagyon.
Ez nagyon nagyon jó tank, sokan átugorják a hellcat miatt, pedig félemeletesen jó a T49. Sokkal élvezetesebbek a csaták vele, és ahogy a link mutatja, még ilyen totál vesztésre álló csata is lehozható vele a végén. Ráadásul ez tier5, bár nem akarom túlbecsülni a tier5 körüli játékosok tudását, de mégsem az van, hogy a totál kezdőket lövöm halomra, mint a T18-al, hanem bizony sokkal taktikusabb játék szükséges, mert itt már valamit sejtenek a játékból.
Redshire T49
Szerzett tapasztalat:1 063 Szerzett kredit 26 535
Csatában elért Achievement 2 Kiválóság jele, Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Tapasztalat: 1 063 Javitás: 2 100 Lőszer: 3 744
Bevétel: 20 691 WN8: 7 503 (100)Ha lett volna hatodik érzék, akkor nem kapok be két felesleges találatot az elején, már nagyon várom az első teljes skill sort, mert érezhetően dobni fog a teljesítményen. Sokszor bizonytalan vagyok, hogy spotoltak-e és a gyors töltés miatt kint maradok. Hatodik érzékkel az ilyen helyzeteket megúsznám.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Flickering #61098 üzenetére
Frapsból a próbaverziód van, az csak fél percet enged.
-
Chris0321
veterán
válasz
Flickering #60490 üzenetére
A parancsnoknak én javítást adnék, hogy minden tagnak legyen mert így a leghatásosabb.
-
törölt tag
válasz
Flickering #60520 üzenetére
Ha amúgy sem tudsz értelmes skill-t adni, akkor mindenképp álca, hisz lehet, hogy pont azon az 1 méteren múlik minden...
-
törölt tag
válasz
Flickering #60518 üzenetére
Elvégre TD
-
törölt tag
válasz
Flickering #60516 üzenetére
javítás, álca...
-
Chris0321
veterán
válasz
Flickering #60477 üzenetére
Jó lett volna ha leírod mi az első. Ami fontos, mindenkinek a javítás, parancsnoknak 6. érzék. Ha viszed tovább a legénységet akkor érdemes másodiknak egyedi skill-t adni(mobilról nem tudom én mit adtam) harmadiknak elit alakulatot mindenkinek.
-
jr1994
addikt
válasz
Flickering #60234 üzenetére
Ez nálam is éppen aktuális
a legénység idővel megy tovább az ágon.
Első az 6. érzék, a többinek javítás.
-
mynames
senior tag
válasz
Flickering #59130 üzenetére
Bár nekem nincs egyik se, de akiknek a véleményére adok azok azt mondják, hogy az E50M a jobb.
Egyébként az E50 is hihetetlenül jó. Csak mondta volna valaki, hogy free xp-ből huzzam ki a nagy csövet, mert panther2 löveggel csak a statomat rontottam vele... -
Simulacrum
senior tag
válasz
Flickering #59124 üzenetére
A Leo élvezetesebb, de kezdőnek mindenképpen az E50M-et ajánlom. Nekem mindkettő megvan, mindkettő brutálisan jó tank, de a Leot csak tapasztalt, jó játékos tudja igazán játszani véleményem szerint. Az E50M-el viszont simán tud egy gyengébb játékos is jó köröket menni, sokat jelent az a páncél, ami rajta van.
Jó sok med tapasztalat után javaslom csak a Leot, mert különben nem lesz öröm vele a játék. -
psycroptic
őstag
válasz
Flickering #59130 üzenetére
vhw hozzászólása alapján mindegy. kezd a repairrel és mindegy, hogy melyik ágon haladsz, majd a későbbiekben cseréled őket.
-
psycroptic
őstag
válasz
Flickering #59128 üzenetére
Leopárd 1-em még nincs ellenben E50M az van és annak az ágyúja valami álom.
-
psycroptic
őstag
válasz
Flickering #59122 üzenetére
Mednek én előbb álcát pakolnék, már ha a kiválasztott tanknak van jó camoértéke.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Flickering #58534 üzenetére
Nem saját de innen tudsz szemezgetni.
-
Lunky88
tag
válasz
Flickering #54315 üzenetére
Itt belépsz a wotos accoddal és kész.
-
otto14
őstag
válasz
Flickering #54305 üzenetére
Bejelntkezel és aktiválod. [link]
-
Zadia
senior tag
válasz
Flickering #53321 üzenetére
Miért kapnál?
-
Angel1981
veterán
válasz
Flickering #52669 üzenetére
Szerintem töltésgyorsító, vagy esetleg venti.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Flickering #52669 üzenetére
Mindenre rakok töltésgyorsítót.
-
Remus389
veterán
válasz
Flickering #52631 üzenetére
T-25-re töltés+célzásgyorsító+fokozott szell/álcaháló
-
mrszitya
senior tag
válasz
Flickering #52635 üzenetére
Általában jobban szeretik a népek a T-25-öt, mint a többi t5 prémet, jómagam viszont hamar megszabadultam tőle. Én nem tudtam elviselni benne ezeket: lassú célzás, lassú fordulás, lassú torony forgatás, lassú terepleküzdés. Az ágyúsüllyedése is csak papíron jó. Egyedül a löveg átütése és sebzése jött be.
A RAM II páncélzatban és dinamikában jobb, gyorsan céloz és lő (vagyis gyorsabban céloz, mint lő, ami sokszor rossz kombináció tud lenni
), a sebzése azonban idegesítően kicsi, és amcsi létére nem lehet vele hulldown-t játszani sajna. Nekem egyébként sokkal jobban bejött ez a kis méregzsák, mint a T-25. Van egy kis funfaktora ugyanis (nem mindig).
A Chi-Nu Kai-t szerintem alulértékelik a legtöbben, de csak tesztszerós tapasztalataim vannak vele (kevés). Nem standard közepes tankként kell játszani vele (sem).
-
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #52638 üzenetére
prémium nélkül? prémiummal hozhat többet is
most pár kör alatt behozza a lényeget
-
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #52635 üzenetére
ram2 hasonló, de ha jól tudom rosszabb löveg.
Chinukai meg borzalom... :| annak valamivel jobb az ágyúja de fullosan is több mint 4 másodperc kell neki a töltéshez, a páncélja szörnyű és nagyon lassú.Igen szerintem a t25el sokkal jobban jártál... főleg így akciósan. Ennek jó az ágyúja, normális a páncélja... és még megy is. Jó kis Cseh tank... vagy szlovák? nem asszem cseh. vagy csehszlovák
De ha meg sok pénzt akarsz keresni akkor 8-as prémium tank kellett volna...
-
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #52631 üzenetére
töltésgyorsító mindenképpen a többi meg játékstílustól függ... én ventit és célzásgyorsítót használnék benne, mert én utálok hátul kampelni és lövöldözni...
de hogy te hogyan akarod használni az rajtad áll.
-
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #52626 üzenetére
hát akarsz aranyat költeni freexp váltásra? mert ha nem és szeretnéd gyorsítani a legénység képzését, akkor érdemes bekapcsolni.
-
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #52610 üzenetére
ha van rá pénzed és szükséged van rá, hajrá
Németeknél ez azért elég durva hogy van 3 használható prém tankjuk ami médium, jól lehet benne legénységet húzni
jó a pzIV nem olyan jó, de TD-ként használva bejövős
-
Drenadar
veterán
válasz
Flickering #52608 üzenetére
Az az egyik legjobb t5-ös prémium, ha bejön egy általános med közepes ágyúval megéri... főleg ha van bele német legénységed amit húznál vele
-
csaba17
senior tag
válasz
Flickering #51417 üzenetére
nálam a kód megjelenése után ~5 percen belül sem fogadta el...
-
Švejk
őstag
válasz
Flickering #51417 üzenetére
Pedig jóvá is írta. Öröm és bódottá!
-
Angel1981
veterán
válasz
Flickering #51398 üzenetére
Itt már megoszlanak a vélemények, meg tankra is válogatja; pillanatkép (asszem ez a magyar fordítás), biztonságos elhelyezés, stb.
Jó lehet az elit alakulat is, de nehogy azt csináld, amit jó párszor látni, hogy már akkor berakod, amikor még csak elkezdték fejleszteni, mert elpocsékolt XP!
Szerintem várd meg, amíg elkezdik a 3. skill, és akkor rendezd újra; első lehet, az elit alakulat, második meg parancsnoknak hatodik érzék, többieknek javítás, a harmadik meg.... nos, addigra már tudnod kell, hogy az adott tankba mi jó, mi nem, mert ez legalább 4-500 csata, amíg összejön! -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Flickering #51398 üzenetére
Viszont az csak 100%-tól él addig meg fölösleges.
-
Angel1981
veterán
válasz
Flickering #51390 üzenetére
Alapszabály, hogy heavyknek legelsőre javítás mindenkinek, TD-re vonatkoztatva a játékstílustól függ.
Ha agresszíven játszod a TD-ket (pl. a Ferdinandot lehet úgy is), akkor szintén javítás, ha támogató stílusban nyomod, akkor lehet álca is.És természetesen legyen szó bármiről is, ha megvan az első skill 100%-on a parancsnoknál, akkor azt csere hatodik érzékre.
#51385 dvids: nekem is megadta, 200 arany már nem piskóta, nagyon köszi!
lnk: magát az "aranymozgást" nem mutatja, de a "my profile"-nál kiírja az aktuális aranymennyiséget, azt meg ugyebár illik tudni, hogy a kód aktiválása előtt mennyi aranyad volt.
Ha növekszik az összeg, akkor jóváírták. -
unravel
őstag
válasz
Flickering #50782 üzenetére
Április 4-6 között lesz a Wargaming liga döntője. Valószínű utána már nem lehet tippelni a győztesekre.
-
L4mie
veterán
válasz
Flickering #50778 üzenetére
egyáltalán miről szól ez a razeres akció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged