Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
ng0ofy #80597 üzenetére
Van. Goldot nem használok, mivel elsősorban kreditfarmolásra tartom (meg persze legénységet húzni). Keményebb tankokról pattog, igen, de a T-150-ről mások is pattognak
Ha egy mód van rá, ne azokat akard kilőni. Ha muszáj, azért be lehet őket lőni, és gyulladnak is szépen...
-
ng0ofy
KORREKTOR
Valakinek van itt T-25 a garázsban? T-150, kv-85 oldaláról pattogok. Golddal is? Drága a gold lőszer bele és úgy látom nem nagy a különbség a sima AP és az APCR atutese közt.
-
Diarmand
senior tag
(#80587) Tomi0703 Így van, nem az első, ezt én sosem rejtettem véka alá (nem úgy, mint pár fórum társunk...). Az elsőt _NMI_ néven lehet megtalálni.
fsb1000 Btw amikor elkezdtem az accot, az az ingyér beszerezhető SP miatt volt, amit az ötösökkel húztam ki. Amúgy sem mentem már kis tierben (5-) hetek óta és nem is hiányzik. Nagy tierben kell alakítani
Ami az SP-t illeti, egyrészt valamivel farmolni kell, másrészt szerintem kimondottan jól megy vele az itteniek közül -
rlazol
veterán
válasz
fsb1000 #80586 üzenetére
nem ismerem, de volt már hozzá ingame szerencsém, illetve okos67 fórumtárs aláírása is sokatmondó...
és igen, nem ez az első acc-ja, és igen, érdemes megnézni sok mindent. a hsz-em előzményét ha megnézitek, csak arra reflektáltam, hogy egy szem csataszámból egy játékos tudására nem lehet következtetni.
-
Khaosz55
addikt
E100-al és páncélvadász E100-asl sokan tolják a repesz rombolót. Vagy lehet goldot. Mert az IS7 tetejét és lazán -50% 1 lövés.
-
papesz5
tag
válasz
rlazol #80582 üzenetére
Pl. átlag sebzés csatánként 1000 ,és a felettiek voltak.Átlag tapasztalat csatánként a 650 felettiek voltak.Találati arányok a 60 %,és felette.Győzelmek 52 % és felette.Nálunk pl. a hasonló átlagok 400-450,300-400 körül,42-43 %, 43-57 % között.Tudom,rossz oldalon álltam
-
Khaosz55
addikt
A T110E5 hol sebezhető elöl? Mondjuk IS7-el ?
-
rlazol
veterán
válasz
papesz5 #80581 üzenetére
és mégis, milyen következtetést vonsz le abból, h az ellenfél több csatát játszott le?
Diarmad (ingame: _Szazados_) 5500 csatánál tart
én (rlazol) 6500-nál,
matyashun pedig 16000-nél.a wn8ok pedig így néznek ki:
Diarmand 2492
rlazol 735
matyashun 374de mutatok még neked akárhány játékost 10k+ csatávál, még az enyémnél is rosszabb statokkal.
elhiszem és sajnálom, h gyenge csaptokba kerültél, csak annak a csataszámhoz semmi köze sincs. -
papesz5
tag
Hááát,ez a mai nap elég szívóág,20-ból 17 bukó játék.
Unalmamban nekiálltam nézegetni a végén a csapattagok eddig játszott csatáinak számát.Hát,az ellen magasan vitte a prímet minden nézett játékban.Véletlenek vannak.Két,vagy három alkalommal az ellenfél első hat embere űberelte a saját csapat ősszes játszott meccseinek számát.Érdekes tudom ez is.Megint csak véletlen.Azt hiszem pihentetem ezt a játékot egy jóóóó darabig
Jó jáccást Nektek!
-
echterion
nagyúr
Egyetértek. Akkor jöttem rá, mennyire hasznos is a zoom, mikor nem volt csak mobilnetem és nem töltöttem le semmi modot, hogy spóroljak az adatforgalommal. Basszus, az alap zoom lehetőséggel szinte nem is lehet normálisan lőni. Aztán persze 4-5 csata után letöltöttem, majd jót nevettem, mikor kiderült, hogy nem volt 50kb a teljes mod.
-
rlazol
veterán
válasz
bunygyi #80572 üzenetére
nekem van fenn és elfér, néha meg hasznos is, alapvetően az a baj, hogy ha ekkora zoom kell ahhoz, h belődd a gyenge pontot, akkor a szórás miatt alapból lutri és örülök, ha a tankot eltalálom.
Van amúgy egy-egy szitu, amikor kifejezetten hasznos, pl amikor egy szűk résen keresztül kell lőni. -
bunygyi
tag
A 30-32x zoom sokat segít?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #80568 üzenetére
Nafene... majd kipróbálom.
,
Ma egyébként azt tapasztaltam, hogy a WT100 150-es HE-je több alkalommal is 0 sebzést produkált.
Kicsit vicces, de nem csak t95-ön, hanem valamilyen orosz med tornyán is tudta ezt produkálni.
Ez csak 1 vagy 2 csatában volt. (a buktásokban) Aztán helyre állt a dolog. -
Injun
senior tag
Köszi,megvan
-
-
-
bunygyi
tag
Sziasztok.
Jelenleg egy 2.8GHz P4 gépel játszom talán egy modot fel tudok rakni.
melyik az amelyik legjobban segít? -
Djuree
félisten
az mi hogy minden 2. csatában 3 arty van?? a titkos arty buff nagyon megy ugy látom. halálpontosak, pontosabbak mint régebben.
kiszedhetnék véglegesen ezeket a klikkelő idiótákat, senkinek nem hiányoznának, sikeresen tönkrevágják az izgalmas csatákat..
-
Lunky88
tag
Azért a Cromwell még 8-asban is jól teljesít néha.
-
Mynock
tag
Majd javítják gondolom a következő frissítésben.2-3 naponta mindig jön egy új verzió
-
fradi81
veterán
Akkor nálam lehet nincs telepítve pont egy olyan rész ami hibás.
-
jr1994
addikt
válasz
fradi81 #80546 üzenetére
De bizony hogy vannak, faterom játszott épp és mondta hogy meghülyült a térkép. Azért látatlanban is elhittem neki, és visszaraktam az korábbi verziót.
Chris0321: javaslom te is tegyél fel régebbit, lehetőleg tiszta telepítéssel. Ja és egy még korábbiban meg az autocélzást segítő rész bugolt be. Ez utóbbit amúgy mindenkinek ajánlom, ez a mod nekem tényleg elengedhetetlen lett, amióta ismerem (néhány hete). Kevés ilyen fontos van.
-
-
fradi81
veterán
A telepítős aslainba nincsnek anomáliák.
-
zozyk
addikt
válasz
fradi81 #80543 üzenetére
Ha jól emlékszem,ha módosított parancsnoki menüt használsz,abba lehetett írni előre szövegeket.
[9.5] Enhanced customizeable Radial Menu v.2.5.7 + UT Announcer Pack
-
fradi81
veterán
Olyan programot tud valaki amivel előre megírt szövegeket lehet bemásolni F billenytűkkel? Csak hogy ne kelljen mindig annyit írni a majmoknak.
-
Mynock
tag
A legújabb Aslain (sima nem a modpack) v.4.1.13 felrakása óta a csata állást jelző számokat csak félbevágva látom.Valahogy meglehet ezt oldani,hogy normálisan látszódjanak?
Vagy a következő frissítés megoldja? -
echterion
nagyúr
válasz
fsb1000 #80529 üzenetére
A lassúsága csak akkor zavaró, ha rossz oldalra mész vele, mert nem tudsz átérni az egyik oldalról a másikra időben. Érzetre nekem jobban megy a T34-gyel, de konkrét sebzésszámokat nem tudok így fejből.
Noob kérdés: van valami honlap, ahol ezt megnézhetem (mármint a tankonkénti statot)?
Viszont ha jó helyre mész a JT-rel, akkor nagyon tud kaszálni és szerintem a kreditszorzója is jobb. -
h1mpi
félisten
válasz
LobiDrg #80528 üzenetére
Nem találom lassúnak, persze nem egy speed gép. Nagyon pontos és jó a pen-alfa. A tornya szépen pattint, kicsit lassan tölt ezért nem nagyon szabad hibázni a lövésekkel és nem szabad f2f-be belemenni, mert rosszúl járhatsz. Én nagyon nem bántam meg, hogy megvettem, szeretem azt a stílust, amit tud. A Löwéhez képest, sokkal nagyobb élvezeti faktort ad.
-
fsb1000
nagyúr
-
LobiDrg
aktív tag
Nekem az IS7-tel sikerült másodikra ászt csinálni
Egyébként így az első pár csata alapján milyennek gondolod ? Ha mentél már vele egy párat akkor kíváncsi lennék a véleményedre
Én kicsit félek megvenni mert tartok tőle ,hogy nem lenne túl izgalmas vele a játék.Meg nekem elég 1 darab T8-as prém ezért mindenképpen a legjobbat akarom megvenni .Sőt most egyenlőre nem is megyek prém tankokkal mert prémium fiókkal is dől a lé.Ma pl az tier 10-ben farmoltam pénzt mert csak azokkal ment a játék
Ha lesz 6-7darab tier 10-es gép akkor lehet, hogy majd kelleni fog.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
fsb1000 #80524 üzenetére
Nekem is megvan mindkettő, de valahogy jobban szeretem a T34-et. A JT88 sajnos nagyon pálya és csapatfüggő. Ha nincs szerencséd, akkor benyaltad, a korábban már kivesézett dolgok történnek az emberrel. A T34 ebből a szempontból jobb, azzal akkor is megvan az 1000-1200 sebzésem, ha nagyon balfax vagyok (sajnos elő szokott fordulni
).
-
h1mpi
félisten
-
fsb1000
nagyúr
Olyan jókat írtok a strongholdról.
Mondjatok már egy klánt ahol naponta stronkolnak és már jól kiépített bázisuk.
és még van felvétel 1700+ wn8-al -
h1mpi
félisten
Aki szereti a vicces arty meccseket az nézze meg
(a végén 3 in 1-ben maradtam 2 artyval és egy Stuggal)
-
jr1994
addikt
Vadállat ez a Bulldog... csak a középső ágyút tettem fel free-ből, negyedik csata vele, már megvan az első osztály, 1478 base xp
-
Simi37
őstag
válasz
fradi81 #80507 üzenetére
Sajnos Én is tapasztalom h vki eddig csak a wasd-t találta meg...
Főleg a védés: Ma nem is 1 csata ment el azon h kihaltam (topsebzőként) kicsivel a vége előtt, simán nyertünk volna, van egy fullhps toptier heavynk írom neki h go reset (közel volt a bázishoz) erre visszaír h mi az a reset...hát azt hittem h ott visz el az agyvérzés...
A csata t7es volt és a csákó IS ben ült.
És most nem is az h béna megh nem sikerül neki...de meg sem próbálta. Ott állt tovább és megvárta míg az enemy becapel és GGvel zárta a csatát 380 sezéssel...
Én meg csak nézek h dafuq
-
Kalos7
tag
Nem rossz tank csak a későbbi tankokat már utálnám mert ideg bajt kapok a lassúaktól ezért az angol is kilőve.
Szal valami gyors mozgékony...
Van jt 8.8 amivel nem szeretek annyira játszani de kegyetlen jól lehet vele farmolniYllgrim
Gyere a hozzánk nálunk rendszeresen vam cw és ch.
Cw-ken legtöbbször kikapunk de jó a társaság.
Bár emiatt nem sokára megyek nagyobb klánba mert a jelenlegit kinőttem -
Yllgrim
őstag
Hali, klant keresnek a nem tul fenyes statommal, de igyekszem fejlodni. reszletekkel ingame megtalaltok vagy priviben itt.
-
Kalos7
tag
Rhm Borsig (auf pz4, auf e100) mellett van még jó TD???
Rhm-et nagyon szeretem és mar csak 1% kell a 3. szintű kiválóság jelhez.
Többnyire nem hátul állva szoktam várni az ellenfelet hanem álcázást kihasználva támadók.
Pl ruinberg-nél nem a pálya sarkánál kempelek hanem a kis városig felmegyek és ott játszok medeset.
Szerintem az rhm-mel vétek bujocskálni
Töltés gyorsitoval és bia-val 9,7s alatt lő 500-at, amit sokan lebecsűlnek -
Kalos7
tag
Lehet valahonét Type 59-et vásárolni? ?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Diarmand #80506 üzenetére
AZ! Egy állat! Olyat soroztam ma vele... Szokásos csataként indult. A végi viszont kurvanagy volt!
Victory!
Battle: Erlenberg
Vehicle: E 25
Experience received: 4 543 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 81 820
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, De Langlade's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"Kb a szavam elált utána, pedig nem ez volt a legtöbb sebzésem vele. Nagyon azt hittem, hogy végem, így már csak a WN8 növelés volt a szemem előtt, amikor a bázisunkra visszaérve elkezdtem pumpálni az ólmot. Tutira mentem, leszartam már a kreditet, és a 15 goldból 11et ellőttem a bázist foglalókra....
És nem az egyetlen jó kör vele ma. Mai napra, leginkább a kicsike miatt eddig 3400 WN8at hoztam össze. És még nincs vége a 24 óra szolgálatnak....
o
-
fradi81
veterán
2015-ben a játékosok még nagyobb része nem érti mivel játszik, így nem is tudják mi az a bázis védés, vagy egyes pályákon a bázis elhagyása, így még jobban kell erőltetni a szakaszozást hogy legalább +1 egy értelmes játékos legyen a csapatban
-
Diarmand
senior tag
Az E25 még mindig tápállat
Sokat lőttem (mellé), így a végén már csak a tíz arany maradt, de szerencsére csak kettőt lőttem belőle így maradt bőven money
jano77, ddt500hu
El kellene fogadni a játék mechanikáját, hogy nem az egész tank hitbox, főleg nem a lánctalp alsó része oldalról. Azt nem mondom, hogy nem idegesítő, velem is rengetegszer előfordul, de ne kelljen már állandóan ezeket a csodálatos "ténymegállapításokat" olvasni. Igen, tény. Igen, mi is tapasztaljuk. Igen, ez a játék része. Hányszor fogsz még erre rácsodálkozni? -
ddt500hu
veterán
Az előző vagy a kettővel előző patch óta van állandóan modulsérülésem. Nem izgat mert gondolom az ellenség is megkapja tőlem de látványosan emelkedett a számuk. Azzal együtt, hogy az artyk elkezdtek 80%-os találati aránnyal dolgozni.
Ja és a lőszerrekesz sérülése meg a többihez képest is emelkedett. Régen csak voltak rá érzékeny tankok de manapság éppen úgy megkapja a 183-as, a JPZE100, vagy az M103 mint az obj.907.#80504 jano_77: Az a legjobb amikor valami brutál TD-vel (JPZE100, obj.268, Wt. Pz IV) oldalba lövök egy 13 90-et, beszól, hogy critical hit és full hp-val megy tovább. A csatajelentésben ott van, hogy láncon lőttem de még csak le sem esett neki egy 128-170mm-es lövedék találatától.
-
jano_77
nagyúr
vmi brutális, hogy mennyire agyhalott majom csapatok vannak! Hihetetlen! Minden csatát bukunk, még akkor is ha sokkal vezetünk! T30-al csak láncolom az AMX 13 75 egymás után 2x - zero dmg -, majd még 3 másik tanknak is csak láncot ad a gép ugyan abban a csatában. Köszönjük WG! Semmit nem változtak az új évre.
És ez nem sírás volt, mert leszarom ugyanis a WN8-am 2.800 felett van jelenleg -, csak tényt közöltem, állapítottam meg. (a gyengébbek kedvéért)(#80503) RaZroX: persze...teszt szerveren, majd ha lesz!
-
RaZroX
addikt
Sziasztok! Prém tankot ki lehet próbálni valahogy mielőtt megveszem ?
-
jano_77
nagyúr
válasz
grizlisandor #80501 üzenetére
Köszi....drukkoltam rendesen, hogy betöltsek még 1x az ellőtt ammo rack-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest