Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
Ha gondoljátok csinálhatunk egy új topikot!
Neve pedig legyen:
WOT miatt sexmegvonásban lévő hölgyek és urak lelkisegély topik!!
-
wanted5
őstag
Hi!
Gondoltam szólok, hogy óvatosan a support-tal, meg a ticket-ezéssel. Tegnap megkértem őket, hogy töröljék ki a mobil számomat, amit egy kis bizonygatás után, hogy tényleg enyém az account meg is tettek, de ezzel együtt megváltoztatták a jelszavamat is (bár nem tudom, hogy miért).
Így most nem tudok belépni gyakorlatilag sehova. Annyi szerencsém van, hogy használni szoktam a "remember me" funkciót, így a weboldalon bejelentkezve maradtam (különben kukázhatnám az accomat) és tudtam küldeni egy másik ticket-et, hogy csináljanak valamit.
Most válaszra várok egy régóta várt special napon 5x szorzókkal stb.. -.- -
Ispy
nagyúr
Ezt a rohadék AT2-es tankot egyszerűen nem tudom szemből átlőni, sem M4-el, sem T1-el, minden lövésem lepattan.
-
Enzolord
addikt
-
cifram
csendes tag
Akkor én hogy jártam.
Reggel 07:02-kor beléptem, nézem csak dupla a szorzó, nincs még akciózva a felszerelés.
AMX 50 100 csata. Top sebzés, 2 kill, győzelem. 2* XP
Mentem még egy kört, utána nézem, hogy minden más tanknál már az 5*-ös virít és már akciósak a cumók. Ennyi, ezt bebuktam. -
janimilan
csendes tag
Ma nem panaszkodhatom:

-
mcwolf79
veterán
válasz
dorka16
üzenetére
Én is ugyanígy jártam a Patton-nal.
Már alig vártam, hogy összejöjjön az XP a top fegyverre, na majd mondom most.
Bedobott olyan meccsbe, hogy a tápláléklánc alján voltam. Mondjuk hibáztram is, de ZÉRÓ pontot csináltam. Csak a sima győzelemért járó pontot, és 2 scout pontot 5-szöröztem le.
Nem voltam boldog
-
Fel
addikt
válasz
Reaper
üzenetére
Az már az akciós ár. A rendes ára 1,3M körül lenne.
Tegnap azért volt ugyanennyi, mert már 19-e óta akciós a T-43: Random draw (T-43, 19th August to 26th August) -
Reaper
őstag
Lehet én értelmezem megint rosszul a dolgokat, de ugye mától minden tier 7 tank 30%kal olcsóbb, kivéve a prémek, és az spgk. Nomármost vettem egy IS-t végre akciósan, vennék egy T-43-at, viszont az még mindig 950k, és tegnap is ennyi volt.

-
dorka16
aktív tag
Hát 1 óra alatt nem sikerült leötszöröznöm az 5 db tankomat.
2-őt sikerült az egyik kemény 1100 pontot ért, a másik 1600-at A harmadik ami már elitre van fejlesztve így nem kell neki az XP na az persze meg sem állt 4000 pontig. -
Memphis79
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Szevasztok!
A legjobb taktika!Ezt kellene csinálni Djuree-nak is...
Én is csináltam egy profilt az asszonynak,hogy ugyan próbálja már ki (tudtam,hogy függő lesz )-én meg az asszony miatt kezdtem el az Is ágat.Sőt az Kv-1S-t hamarabb fullosra húzta mint én-persze többet is játszott
Innentől meg nem néz fura szemmel mikor mondom,hogy a 30kill meg a 2-3X kötelező minden nap.
MÁS:ez a processzoros dolog,hogy is jó pontosan melyik magot használja a játék?Nekem most mind a 4 mag be van pipálva... -
Angel1981
veterán
Megy már a 8.8 tesztszeró?
Próbálta valaki? -
Djuree
félisten
válasz
Angel1981
üzenetére
tegnap foch 155-el kempeltem a bázison, láttam szükség lesz rám védekezésnél, nagyon nyomott vissza minket az ellen, az egyik oldalon fel is morzsolódtunk.
szidtak h mit kempelek a bázison. mondom ezt bammeg. első lövés is-4 odavan, második lövés foch 155 odavan, harmadik lövés t110e4 odavan. ezt kempelem bammeg! aztán elindultam a másik megmaradt leonkkal és kilőttük a megmaradt artyt
ezután már nem szidtak. 
szval néha jó kempelni ha a helyzet ugy hozza...Enzolord: á majd megbeszélem én vele, alkalmazkodjon kicsit ő is. ő meg állandóan a tv előtt ül, engem meg az nem érdekel, nincs egy értelmes műsor.
-
Enzolord
addikt
-
Macka
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nálam tgnap ugyanez volt. T57heavy és Is4 arra várt egy szikla mögé bújva, hogy IS3-mal 300 Hp-vel én spotoljak nekik.
-
Angel1981
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mindjárt gondoltam!

-
sith7
félisten
Tesztszerver már megy ?
SP - t próbálta már valaki, hogy mi változott ?
-
Angel1981
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
"kempelni nehéz tankkal a legszarabb taktika..."
Nem értünk egyet, vannak kifejezetten "sniper heavy"-k, pl. angolok, és németek.
A másik meg; magas kill, meg win7, meg stb. ratinget folyamatos közelharcolással max. az ászok tudnak összeszedni, másoknak marad acampeléssniperkedés. -
Flayer
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szia!
Kisebb tierben is ez a divat most!
A másik dolog én alig várom vége legyen ennek 30 tankos killnek olyan szinten mennek a kill lopásra,hogy az már elviselhetetlen! -
krysztyan
tag
Sziasztok!
A T29-re mi lenne a célszerű felszerelés szerintetek? Az m6 legénységét mikor érné meg átültetni a T29-be?
Üdv
Akciók:
http://wotinfo.hu/index.php/item/571-gamescom-special-kulonleges-ajanlatDjuree: Ne felejtsd el, hogy a nőkkel mindig jóban kell lenni, mert náluk van az összes pina!

-
cifram
csendes tag
Most hogy végre le vannak akciózva a felszerelések, mit ajánlanátok a köv. tankokra?
AMX 50 100 (stabilizátor van jelenleg)
AMX 50 120 (erre is vettem stabilizátort reggel)
E75 (töltésgyorsító van már)
Tiger II
TigerElőre is köszi.
-
SoulReaver
veterán
kempelni nehéz tankkal a legszarabb taktika... Viszont mára kiégtem, E-75 -el folyamatosan olyan t10 csatákba dobál, h esélytelen nyerni, és annyira sok a gyökér, hogy nem is érdekli, h a másiknak segítség kellene, inkább meghúzódik a ház mögött és várja a halált. nagyon szar a színvonal, de nem lehet vele mit kezdeni sajnos... :S
Csak összekellene dobni egy 100-adot, h mindenki tudjon a másikkal kommunikálni, mert így randomba... egyedül... esélytelen nyerni. ma 12- 3 csatám volt nyerő..
-
Cseri0058
őstag
Valaki így reggel szakasz?

-
Djuree
félisten
válasz
Angel1981
üzenetére
akaratos bizony.
ezért is tetszik.
hagyom kicsit hagy örüljön hogy ő a "főnök", persze nem mindig, nehogy elkanászodjon. egy erős "nem!" és el szokott hallgatni.
meg örüljön h jól járt velem, nem iszok, nem cigizek, nem bulizok...csak wot-ozok.
Flayer: az biza végtelen!

-
g85j
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt egyszer a ritka századozásaim során én is tapasztaltam, azt mondta a főnök, hogy mindenki oda, a scout meg szaladgált.
Nekem már akkor sem tetszett, végülis nyertünk, de húzósan.
Viszont randomban esélye nincs ennek a "takitkának". -
jano_77
nagyúr
Reggelt.
Olvastátok már gondolom a legújabb híreket!? Az tényleg igaz, hogy a 8.8 verziónál már nem nagyon vagy sokkal nehezebben lesznek majd elérhetőek a különböző modok!?
"sok (legtöbb) mod nem fog működni a 8.8-al, mert a WoT új ActionScript verzióra vált"Eddig sem örültem, hogy első alkalommal azzal megy el az idő a játéktól, hogy a modokat gyűjtögetem és próbálgatom, de ez nagyon nem lenne jó.

Nem tudja valaki, hogy mikorra várható már újra a Fogyócikkek félárasítása.....nagyon régen volt akciózva és hiába vásároltam akkor a szokásos 600-600 db, már a kis-javítóm elfogyott.

-
Angel1981
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Akaratos menyecske lehet, ha Ő költözik Hozzád, mégis így dirigál!

Meg egyébként is, választhat, hogy hold él ki az agresszív hajlamaidat; virtuális tankokon, vagy rajta?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem még jól is jár a játékkal!
emre #18038: márpedig Ő a Férfi, ráadásul az Ő otthonába költözik a lány, úgyhogy kétszeresen is Neki kell lenni a "Főnöknek"!
Tudom, sok lány van, aki ezen érvekre fittyet hány, és a mostani tapasztalatommal határozottan azt mondom, az olyan ne is jöjjön, és ezt most tök komolyan mondom!
(Ezt az utóbbi most általános, nem pedig célzás Djuree kollégára! -
törölt tag
2 Giga ram nagyon kevés. Nekem is játszotta ezt, ezért minden fölös futó appot legyilkoltam.
Bővíts 4 gigára, jelentős gyorsulást fogsz tapasztalni.Jó ok hogy miért WoTozok:
-Ezzel vezettem le a felgyülemlett feszültséget.
Még mindíg jobb ,mintha sakálrészegen bunyóznék a közeli kocsmában, mert valaki elvitte előlem, a kiszemelt qrvát! - Mert ugye úgy is le lehet vezetni a feszültséget.

-
octopus666
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
t.imi
addikt
Urak, aki laptopon játszik. Találkozotatok már olyannal, hogy állandóan kidob asztalra? Teljesen random, menüben, játékban.
ati 5470 van a gépben 2g ram és 2x2.1ghz cpu mellett. -
Djuree
félisten
válasz
dorka16
üzenetére
majd megbeszélem vele, nem lesz ebből gond én úgy érzem. már jeleztem neki párszor h nekem a tankozás is kell.
+SoulRiever-: én nem akarok szabadúszó lenni, de wot-ozni is kék azért.

nálunk mondjuk megcsinál ő mindent, takarít, mosogat, főz stb., de segítek is neki szívesen.emre: dehogyisnem!

-
SoulReaver
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Én is tavaly szeptemberbe költöztem össze az exemmel, akkor voltunk 9 hónaposak, mindig csak akkor tankoztam amikor ő nem volt otthon, vagy ha épp nem tudtam vele foglalkozni... egyébként minden mást is én csináltam a háztartásban, aztán a fejemhez lett vágva, h nem foglalkozok vele...
Betegek a nők... egy párat szó szerint bezáratnék, amelyik azt hiszi, h csak ő létezhet.... Szerencsére szabadúszó lettem ismét... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dorka16
aktív tag
válasz
Djuree
üzenetére
Aha. Szerintem most szálltak partra a szövetségesek Olaszban. Ha még a Földközi tengeren lebombáztad volna a hajóikat lett volna esély a kompromisszumos békekötésre de így csak a feltétel nélküli kapituláció marad. Nem most, de ez az út csak oda vezethet.
De mi a terved? 2 hónap múlva azt mondod majd, hogy mától többet wotozok? És ha nem kapsz puncit, vacsit, tiszta alsót? Most kell helyretenni a dolgokat amíg még meg tudod tenni. -
válasz
dorka16
üzenetére
+1
Az én feleségem sem szereti a szgépes játékokat, mégsem szól egy szót sem amikor játszok, mert az is én vagyok. Mondjuk még 3 hét és valszeg jóval kevesebbet fogok játszani, mert megszületik a lányom. De pár év (én kettőt tippelek) és együtt fogjuk nyomni a Borderlands-ot

-
krysztyan
tag
válasz
biacsia
üzenetére
Üdv
Mennyi idő után kékül be valaki, hány saját kilövés kell, mennyi idő alatt? Csak azért mert pl tegnap este véletlenül nekem is sikerült kilőnöm egy csapattársat. M6-al voltam és befogtam takarásból egy kv1-s-t oldalról, de pont mikor lőttem bejött egy t49 saját, és egyből vége lett.
Bár szép lövés volt, de nem ő volt a célpont!
üdv
-
Djuree
félisten
viszont sajnos úgy néz ki nagyjából vége a wot-os, sőt az egyéb játékos pályafutásomnak is. barátnőm hozzám költözik (hálistennek) és nem szereti ha tankozok, vagy ha nem vele foglalkozok. azt mondja agresszív és nem játszhatok. mondom pedig nekem ez is kell. pedig csak akkor tolom ha alszik, fürdik, mosogat, amikor amúgysem tudnék vele foglalkozni.

már ott járunk h elmegy fürdeni és akkor: "na most tankozhatsz, de csak amíg fürdök".
meg: "egyet játszhatsz, de csak egyet".
eléggé úgy néz ki függő lettem, ha pár napig nem tankozhatok, szinte rosszul vagyok.
pedig nem játszok sokat vele, de napi pár csata KELL és ebből nem engedek! 
-
Djuree
félisten
nekem tegnap jól ment, pedig elég későn játszottam, kb. 10-től:
Name Total Per battle
Victory ratio: 65%
Battles: 20
Efficiencyold: 1960.15
Efficiencyv2: 1923.16
WN6: 1830.19
Average tier: 9.3
Experience: 12056 602.8
Capture points: 57 2.85
Defense points: 32 1.6
Damage: 42232 2112
Kills: 31 1.55
Spotted: 20 1 -
Sanya
nagyúr
válasz
biacsia
üzenetére
a kékeket bünti nélkül leölheted.
más: tegnap megint ritka rossz leosztásban volt részem, kb 27%-os nyerési arányom volt, ha csak a tegnap estét nézzük. nem tudom mi lehetett az oka. Volt, hogy mire feleszméltem, addigra teljesen elfogyott a saját csapatom, de 3 perc nem telt el a csatából.

-
biacsia
tag
Képzeljétek!
Tegnap este játszottam és a mellettem álló su-152 -nek elkezdett fogyni a hp ja a kezdést követő 10. másodpercben
. Gondoltam magamban azért ilyen gyorsan nem érhet ide senki és visszafordítottam a tornyot. Erre azt látom hogy egy Jagdpz4 (500 alatti wn6 csapattárs) lövi hátba a su-152-őt (1200- as wn6).
T32-vel voltam, -egy életem egy halálom- kilőttem egy lövéssel a jp4 et (akit akkor már kékkel jelölt a játék, illetve a su-152 is visszalőtt rá).
A meglepetés számomra, hogy a kör végén semmit nem vont le a játék ezért.
Ezek szerint, ha valaki tk -zik azt bünti nélkül ki lehet lőni
vagy ez egyéni eset lehetett?
Valaki tapasztalt már hasonlót? -
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
A spaced armornak mi köze a god mod.-hoz?

Ígérem nem teszek fel több képet ilyen csataelosztásról, max linkesítve, de akkor a ugye más sem fog.

-
LoLHunCsirke
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2
üzenetére
Valaki elmagyarázhatná Nekem, hogy ezek a mai küldetések hogy vannak.
Amint kilosz egy olyan nacioju tankot, amit aznap meg nem lottel, megkapod annak a nacionak a prem kajajat. (ami egy csata erejeig +5% crew bonuszt ad, mint a venti vagy a BIA)
Elvileg csokit kellett volna kapnod a nemet tank utan.
-
törölt tag
Nemrég volt egy hajnali partim El Hallufon, 22 td volt a pályán plusz 4 arty, volt még két med scoutnak, a többi nehéz volt.
10 percig semmi nem történt, majd mindeki elkezdett rohamozni.
Kb. két perc alatt elfogyott a teljes bagázs, csak az artyk várták a csodát.
Természetesen döntetlen lett.
-
grex4
aktív tag
válasz
forras2
üzenetére
én meg nem mondom neked melyik nemzetért melyik cucc jár de amint kilősz a nemzetből egyet, megkapod az energiaitalát naponta egyszer. Depóban én is kerestem a brit cuccát és be kellett kapcsolni a nem kompatibilis tankok pipáját mert amúgy nem láttam. ha nincs meg akkor passz piros.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Valaki elmagyarázhatná Nekem, hogy ezek a mai küldetések hogy vannak.
Kilőttem 1 ARL44-et, és kaptam 1 kávét. Következő körben kilőttem 1 JgPzIV-et, és nem kaptam semmit
A TD-k nem számítanak bele ebbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Horgász topik
- Vicces képek
- Suzuki topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

2-őt sikerült az egyik kemény 1100 pontot ért, a másik 1600-at A harmadik ami már elitre van fejlesztve így nem kell neki az XP na az persze meg sem állt 4000 pontig.