- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee_70
senior tag
WZ111 küldetésből még hátra van a kínai és japán ág. Japán tankom nincs, kínaiból a T-34-2 stock állapotban, így reménytelen mindkettő. Megéri szerintetek megvenni? 20€, mai árfolyamon 6500 Ft. Megjegyzem, van már 2 db T8 prémtankom....
-
wanted5
őstag
-
SoulReaver
veterán
Na végre visszavettem az object 268-at. Még a bele való legénységem is megvolt hozzá, 4 skilles, van kuplung égetés is rajta, de még is lomhábbnak tűnik nekem... Viszont a célzás az jobb lett, meg nagyjából hozza a 700 körüli átlagot, mindig is imádtam
WT azért közelharcban ma kivégzett, de kapott egy 1140-es repesz lövedéket a képébe
-
scyllarus
veterán
válasz
wanted5 #81989 üzenetére
De, az is gyenge lesz, ha csak a wothoz kell.
Vegyél valami olcsó 1155-öst. Olcsóbban megkapod, mondjuk az alaplapot is cserélned kell, de az sem drága. Nekem is HD5670 van (512 DDR5), 4 GB DDR3, és:
[link]
80-100 fps-em van azóta, magasabb felbontáson. (Az E3400-zal 35-55 volt) -
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles #81977 üzenetére
Az a proci nagyon gyenge.
Nekem az E3400-zal is procilimitem volt, ugyanezzel a VGA-val.
És:
[link] -
Lipton
őstag
válasz
mefistofeles #81974 üzenetére
Q9550 3,4-en, gtx560ti, 4gb ram, w7, samu ssd, 1600x1200 felbontas es majdnem fullon normalisan jatszhato (valamilyen motion blur vagy mi nem tetszett emlekeim szerint ezert ki is kapcsoltam). Talan 35-50fps palyatol es helyzettol fuggoen de ha kell megnezem pontosan.
-
echterion
nagyúr
válasz
Egyik se. A D-széria teljesítménye messze alatta van és E5200-asnak is, nemhogy a mai Pentiumoknak.
-
rlazol
veterán
tiger P vonalon a Béláig szeretném kihúzni, azon filózom, rárakjam-e harmadiknak a BIA-t.
így néznek most ki
A parancsnoknak ott a felderítő, a vezetőnek a kuplungégető + irányított ütközés. A töltőnek is hasznos lehet a bizt elhelyzés vagy az előérzet is, de a rádiós és a lövész további képességeit nem érzem igazán hasznosnak. Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
-
wanted5
őstag
válasz
mefistofeles #81974 üzenetére
abszolút nincs, a felbontás valami 1280x1024 talán, és a grafikai beállítások is szinte a minimumon...
egy új winyó lesz még, mert abból egy régi ide-s van benne, és egy 7200as sata-t szeretnék bele, de legrosszabb esetben az a régi winyó min. 50-60 megás sebességet tud nyújtani, de valószínűleg többet is, és miután betöltött a pálya nem kéne 6-7 fps-sel mennie
tehát még mindig a procira gyanakszokde hajrá jöhetnek a válaszok
, és az eddigieket is köszönöm
mivel nem nekem lesz a dolog, és nem az én pénzemből ezért feleslegesen nem szeretném semmire se kidobni a pénzt -
fradi81
veterán
válasz
Szerintem a D betű ami a gyenge pontja, gyengébb kategória.
-
-
fradi81
veterán
d925 elég? Majdnem
In single-threaded programs, the Pentium G3420 is estimated to be about 231% faster.
[link]Pentiumon van 60% körül a terhelés wot alatt.
-
válasz
wanted5 #81964 üzenetére
A D925 egy szálon 3 Ghz elég kéne legyen...... hacsak nincs minden full HD extra-hiper szuperre húzva.
Elvileg a Q9400 nem fog sokat jelenteni mert igazából a szálankénti órajel számít (tudtommal) igazán. Szóval az majdnem, hogy visszalépés......
Nekem 3 Ghz es dualcore E8400 procim van és semmi gond. Persze nem full grafikán futtatom........
A memó és a VGA biztos nem gyenge pont. -
Zolee_70
senior tag
Ez miez?
-
edari
őstag
válasz
SoulReaver #81965 üzenetére
Ezt nem tudtam. -
wanted5
őstag
hali rég jártam itt
félig-meddig ide tartozik a kérdés, remélem valaki tud nekem segíteni
adott egy asztali PC: intel D925 CPU, 6GB ddr3, HD5670 és játszhatatlanul szaggat a játék
a vga-t kizártam, hogy gyenge lenne, mivel egy notebookon hd5650-el ami jóval gyengébb mint az asztali verzió szépen fut
a memória elégnek kell hogy legyen (egyetlen szépséghibája a dolognak hogy 1-4-1 GB felosztásban van)
úgyhogy kizárásos alapon a procira gyanakszok mint gyenge láncszemreezért szeretnék venni egy Q9400-as cpu-t szerintetek hogy működne alatta a játék?
jah és egy asrock p43de3-as alaplap van, hivatalosan a gyártó szerint támogatja a quad procikat is, hát remélem ez a gyakorlatban is így lesz -
edari
őstag
válasz
SoulReaver #81960 üzenetére
Mindegyik amerikai gyorsabban tölt mint a francia (azonos tierben). Cserébe az amcsiknak csak 4 lövésük van, a franciáknak meg 6.
-
SoulReaver
veterán
-
Zolee_70
senior tag
válasz
SoulReaver #81958 üzenetére
Inkább a mobilitás maradjon, mint a páncél növekedjen. A 10-eseim közül az 50B a kedvenc (igen, van T57 is
)
-
Bingisz
addikt
Meg is jöttek az első képek az új HD modellekről: [link]
-
ddt500hu
veterán
-
-
mcwolf79
veterán
Üdv uraim!
Végre tegnap meglett a T54E1.
Milyen felszerelés ajánlott rá? Venti és függőleges stabilizátor már rajta van. 3.-nak Optika vagy célzásgyorsító menjen rá? -
Bingisz
addikt
it’s confirmed that the following tanks will come in HD in 9.6: T95, AMX 50B, Tiger (P), Ferdinand, E-100, Lowe, Object 704. This list is likely to be complete.
-
Szepi1979
senior tag
echterion : Tegnap összefutottunk játékban, kérdeztem tőled 2* is hogy prohardverről ismerős lehet a neved, de erre nem jött válasz. Ugyanez a neved a wot-ban is?
-
echterion
nagyúr
-
BinLaden
tag
Halihóóó!
a meghívásos dolog már nem működik???
olvastam, hogy jano_77 pár napja csinálta meg de nekem ezt dobjaError:-
According to the rules of the Program, you cannot view this page -
Tubi1976
tag
Sziasztok!Meg tudnátok mondani mi annak a modnak a neve ami a közös chet-be beírja ha csapattárs belém lőtt?Kezd marhára elegem lenni a sok majomból és ha megpróbálod megvédeni magad tőlük csak azt lája a többi hogy kilövöd.....Az meg még jobb amikor az e100 úgy dönt hogy kitúr a helyedről te megint nem tehetsz semmit, vagy pont e100 al vagy és 4-en bújkálnak a seggedbe és vissza se engednek, ha meg ne adj isten trekken vagy még beléd is lőnek hogy miért nem mész.Ti ilyenkor mit csináltok?
-
Bobyjack
senior tag
válasz
grizlisandor #81916 üzenetére
Sokaktól hallottam, hogy ilyen-meg olyan rossz a Chi-Ri, szerintem teljesen élvezhető tank. Az ágon a 3., 5., és 6. tank is prímán használható volt a megfelelő gun depression miatt, egyedül a 4-essel nem voltam elégedett.
(#81919) h1mpi: Szerintem nem volt bot, mert akkor rögtön célzott volna rám amint meglát. Szerintem egyszerűen nem tud játszani, valamelyik fejlesztői csokorban volt, hogy vannak olyan játékosok, akik 9-10-es szintre eljuknak anélkül, hogy tudnák, hogy meg kell várni míg beszűkül a célkereszt. Az is közrejátszhatott, hogy nem is gondolta, hogy élve lejutok oda, mert jött rám a Tiger P.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Pete55555 #81942 üzenetére
Egy nyomós oka volt annak, hogy nem a táras ágyút használtam: sokszor kell váltani a lőszerek között. Egy példát tudok hozni, ami megmaradt fejben, afk Maust találtam és alap lőszerrel nem ment be sehol, átváltottam egyből apcr-re. Na most a táras ágyúval fél perc lett volna, mire tudok lőni, addig odaérnek mások is és sokkal kevesebb sebzést tudok bevinni. Nem éri meg szerintem.
-
Pete55555
addikt
M41 Bulldognál most ott tartok, hogy megvan a lánc, és a 2. ágyú. Innen merre tovább? Fejlesszem ki a motort, utána torony - ágyú. Táras ágyút érdemes rárakni, és ha igen akkor előbb a motort, utána az ágyút, vagy fordítva?
-
jr1994
addikt
válasz
echterion #81939 üzenetére
Nem tudom fejből hogy nálam hogy van felszerelve de megnéztem neten, töltésgyorsító tuti kell, és azt hiszem én használok rajta álcahálót, spotolni meg majd spotol más. A harmadik talán célzásgyorsító nálam de ez nem biztos. Fullos álca skill + festés + hálóval már olyan a camo hogy ha valamiért egyedül maradsz akkor is legalább az első lövés a tiéd.
-
weres78
senior tag
Korábban láttam valahol mapokat, bejelölve a passzív spot, illetve td pozíciókat. Most szükségem lenne rá, de nem találom. Valaki tudna segíteni?
Még annyit, hogy magyar oldal volt...
-
Lipton
őstag
Koszonom a valaszokat. A kinai kilove, nem "hasonlot" keresek.
Francia es brit erzesre nem annyira.
Nemet vagy amerikai lehet erdekes. Heavy vonalon ami jobban erdekel a kicsit gyorsabb tankok (nem a tipikus lajharok) es kozepesebb agyuk (nem troll de nem is a nagyon csipegetosebb). Legyen melle jo 8-as premium tank is. A tarasok nagyon erdekelnek, kiprobalnek olyat egyet. -
echterion
nagyúr
válasz
#40993792 #81920 üzenetére
Egyetértek. Az új acc-omra megvettem a su100y-t 75-ös legénységgel. Hát, skillek és felszerelés nélkül nem vagyok valami hatékony. Még nem tudtam egy csatát se nyerni vele, tegnap este 20-ból 3 győzelem. Egy a surerrel egy meg a valentinenal. Abba is hagytam, így nehéz a hétvége akcióját kihasználni.
-
Jolet
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Lipton #81921 üzenetére
Szerintem ne a Kínai ágat kezdd. Felettem már leírták, a kínaiak gyak az oroszoktól kapták a cuccokat és a segítséget, így szinte ugyanazok, stílusra mindenképp.
Próbálj ki valami újat! Nézz körül, hogy mi tűnik számodra érdekesebbnek az alternatívák közül.
- A németeknél szögletes formák és pontos ágyúk várnak rád, teljesen másképp kell őket szögelni, mint a többi tankot.
- A briteknél páncélt főleg a tankok elején és a tornyokon fogsz találni, oldalról, hátulról a zömük papír. Az ágyúik viszonylag pontosak, keveset sebeznek, de gyorsan töltenek.
- A franciáknál jóformán nincsenek is heavy tankok. Az ő gépeik nagyon gyorsak, amiért a páncélzat hiánya a fizetség. Ágyúknál leginkább a revolvertárról híresek, ami csalóka, mert Heavy vonalon csak Tier 8-tól, Arty és TD vonalon pedig csak Tier 10-ben van nekik. Általánosságában azonban elmondható, hogy kisebb kaliber és gyorsabb töltés jellemzi a fegyverzetüket.
- Az amerikai vonalról nehéz nyilatkozni, mivel az az egyik legkiegyensúlyozottabb nemzet, megtalálni benne szinte mindent a páncélozottabb dögöktől kezdve a gyorsabb, könnyebb gépeken át a revolvertárasokig minden van. -
Lipton
őstag
Sziasztok!
Orosz heavy (-med) ag utan milyen masik orszag hasonlo agaba es melyikbe lenne erdemes masodiknak elindulni. Ami biztos hogy artys es lightos (meg) nem vagyok es a cromwell vonalat csinalgatom de kevesbe az en vilagom (meg). Ezen felul jo lenne ha a prem heavy is hasznalhato lenne ott farmolasra es legenyseg huzasara.
Koszi
-
zozyk
addikt
Megvettem a T44-et,a 122 vagy a 100-as löveggel használjátok?
Én a 100-as ra tippelek. -
Bobyjack
senior tag
Ez a csata nagyon vicces volt, ennyi mákom nem nagyon volt még egymás után. Igazából elég sok mindent elszúrtam, nem játszottam életem csúcsán, de a végén a capelő IS2-nél sok bénábbat még nem láttam.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a plecsnikért plussz XP jár, ez mióta van így?
Álmomban sem gondoltam volna, hogy vereséggel lesz meg a Tank Ász...
Replay, ha valakit érdekel.
-
HellGreg
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #81909 üzenetére
Mit jelent, hogy leszorzózod?
-
HellGreg
őstag
válasz
Bobyjack #81901 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy a laptopomon, amiben i5 volt (sandy bridge), és 6650 Radeon, csak minimumon volt játszható. Most vettem használtan egy asztali gépet, amiben a CPU egy sima Athlon II 250, a VGA meg GTX 560 OC, és médiumon gyönyörűen fut...
ez alapján nem lennék benne olyan biztos, hogy a CPU a legfontosabb, igaz, az asztaliban a papíron gyengébb konfig is lehet sokkal erősebb mint a notiban. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Bobyjack #81901 üzenetére
Ami nekem van azon maxon (fejlesztet graff) 720p olyan 30-40fps , pedig U-s proci..... 2,8ghz , laptop i5-ből 2,8-3,1 között van a plafon órajelben , amúgy meg az U proci nem a világ vége, nekem a war thunder is maxon megy ezen alaposon ( majdnem 2-szer annyi fps-el mint a WoT
)
-
HellGreg
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #81904 üzenetére
Azt nem értem, mi különbség van az S-51 meg a Su-14-1 között... kb semmi...
Te a nagyágyút használod? Én azt visszacseréltem a kicsire mert szart se talál el és 48mp-ig tölt... majd a Su-14-2-nél már sokkal jobb lesz remélhetőleg. -
HellGreg
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #81895 üzenetére
De ugye a Su-14-2-re már lehet kapni? Csak mert kép alapján zártnak tűnik...
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Indy69 #81898 üzenetére
Elvileg a CPU órajele a legfontosabb a WoT jó futásának szempontjából. Szegény motor nem igazán jól van megírva, szeret egyetlen magon menni, szóval egy magas órajelű i5-össel (nem U-s alacsony órajales, alacsony fogyasztású) és egy közepes videókártyával már szépen kell, hogy fusson. A laptop választós fórumon a legolcsóbb játékra használható laptopnak a Lenovo Z50-et írják, amit 180 bruttó környékén lehet kapni, de ennek sajnos pont U-s procija van, ami a WoT-nál nem a legjobb. Itt egy videó arról, hogy milyen beállításokkal hogyan viszi a WoT-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged