- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
rlazol #112093 üzenetére
Tisztában vagyok a másfeles szorzóval, ez oké. De saját Tierben 1 kill + győzelem bőven elég volt, hogy ennél többet kapjak. (Kép a végén)
És itt az arányok nem jók:
((1 kill + némi sebzés)*1.5 T2-ben) > (4kill + némi sebzés T3-ban)Ez valahogy nem oké, ezt önmagában nem magyarázza a másfeles szorzó. Főleg hogy a T3 tank kinyírásáért azért illene több XP-t kapni...
-
rlazol
veterán
válasz
EQMontoya #112090 üzenetére
először is ferdítesz: nem mutatod, milyen tankokba lőttél, az számít, nem az, h milyen egyebek voltak ott.
másodszor is láthatóan továbbra se vagy hajlandó utánaolvasni a játék alapvető mechanizmusainak.
A győzelem önmagában jelentős XP boost, sokkal többet ér (1,5-ös szorzó!), mint bármi más, csak néhány spéci teljesítménnyel (nagy kaliber, top gun stb) lehet kiváltani.harmadszor is az általad mellékelt kép is magad ellen beszél:
a saját csapatodból messze te kaptad a legtöbb XP-t (358, a második 179-vel szemben) de még a győztesek alap XP-jét is túlszárnyaltad, 3 játékost leszámítva. Épp azért, mert sokat sebeztél és vsz +2T-t is.Te kapod a negyedik legtöbb XP-t és sírsz? ne röhögtess már! Igen, ha győztetek volna, akkor a győzelemért (+minden tank kilövésért+ túlélésért stb) kaptál volna még XP-t, de pont ezek miatt a győzelemre szinte mindig több XP-t kapsz, mint a vereségre, minden mástól függetlenül. Légyszíves, olvas utána a fenti linken a dolgoknak, mielőtt itt trollkodsz újra és újra ugyanazzal a hülyeséggel!
-
oke
senior tag
Sziasztok
A type 64 legénysége miért nem kompatibilis az 59-16-éval?
-
galervin93
addikt
válasz
Bad Pritt #112088 üzenetére
Ugyanez, IS-3-ba mentek tovább a népek, de kellett egy rambozó heavy T7-be, hát megtartottam az IS-t (másik megtartós a T29), 75-ös legényekkel első meccsre Windstormon 3000+ dmg fent a heavyk közt... Azóta már az első skilljük (javítás) felénél járnak. Nagyon jó tank, korábban nem éreztem ennyire vele a játékot, a KV-3-mal sokkal jobban ment. Bár leeht hogy most azzal még jobban menne, annak is meg van a feelingje.
Más: ma nagyon vasárnap van, alig bírom szorzózni a tankokat... Sebzés még úgy-ahogy jön, de csapatjáték, vagy ilyenek... Inkább iszom egy Krusovicét. :-)
-
Terek
tag
5 meccs T54E1-el,4 win 1 loss,átlag 4,5k sebzés,6,2k összesített WN8
csúcson kell abbahagyni,még mielőtt "mrSeRB" megszivatna -
Bad Pritt
félisten
-
grizlisandor
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor #112082 üzenetére
nem.
de ha két csatát ment csak, neki is jobban megéri, ha meghívod és kezdi elölről. -
grizlisandor
veterán
Haver csinált egy accountot, hogy ő is wot-ozik, meglévő accountot hozzá tudok adni a meghívottaimhoz vagy csináltassak vele egy újat? 2 csatát ha ment vele.
-
jagada
addikt
Azoknál a személyes küldiknél, ahol a saját HP-d többszörösét kell pattintani heavy tankkal, csapattárs lepattanói is számítanak, vagy csak az ellenségé? Két idióta ezzel szórakozott egész csata alatt a kezdőkörben egy M5 stuival meg egy japán heavyvel szakaszozva.
-
adrian360
őstag
Egy kis help kellene, T-10-re milyen cuccot érdemes felrakni ? van szellőzés meg töltésgyorsító, de a harmadik a célzásgyorsító vagy stabilizátor legyen ? mennyiben jobb a stab, én eddig a célzásgyorsítót használtam heavyken, de lehet nem azt kéne
-
rlazol
veterán
IS-re előbb a nagy ágyút (ami kicsit gyorsabban tölt) vagy a nagyobbik motort érdemes?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Sixkiller6 #112071 üzenetére
Először? Akkor egalább van magyarázata a dolognak, miért nem sikerült. Egy csatában megvolt a spot, rajtavolt a kismitugrászon, bele is vertem kettőt, előtte a másikat is felspottoltam, lőttem, de a másodikat, a kis mitugrászt nem én spottoltam fel először, csak leesett róla a spot, aztán én felspottoltam megint.
Jolet: Minden orosz és kínai (mivel copy/pasta tankok) kb ugyanígy viselkedik. Anno azért hagytam el a type59el a játékot, mert szinte folyton kigyulladt. Most újrakezdtem, tettem bele új legényeket (a régi most a lightban csücsül), és annyira nem vészes, eddig még nem gyújtottak, igaz, van benn automata tűzoltó is... Nálam mindig ez az alap felszerelés: kis javító, kis gyógyító, automata tűzoltó. Nagyon kevés tankon módosítok ezen, eddig pl cdc, T34, ahol nem a tűz a nagyobb gond, hanem a javítás pl.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Plasticbomb #112069 üzenetére
T28HTC LT-7 küldi: neked kell először felspottolni legalább 2 spg-t és mindegyiket neked megsebezni/criticalt ütni rajta
-
Jolet
őstag
válasz
Plasticbomb #112069 üzenetére
én is tettem rá közben távcsövet, így már talán lát is :-)
viszont a pótellátmányt kivettem és visszatettem a tűzoltót, mert feltűnően sokszor gyújtottak ki
ez így fog maradni a 132 esetében is?amúgy ha ma nem dolgoznék meglenne ma a 132-is, de talán holnap még megvehetem olcsóbban
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Jolet #112028 üzenetére
NO, nekemis meglett az éjjel, tegnap megcsináltam a fele xp-t az 59-16-on, majd éjjel lenyomtam a másik felét is, közben type59el is mentem egy pár jó kört.
Nekem másik ágakról megvan minden top modul (+freeből a lánc és a torony), így azokkal szereltem fel, majd a legnagyobb 85össel is ki akarom próbálni, de előtte ki kell fejleszteni... Én Venti+Töltésgyorsító+állandó optikát raktam rá, a legényeimhez így passzol a legjobban. Amúgy is szeretek pofozkodni, az 59-16al 36 csatából talán ha 3-4ben csináltam csak spotot.M
ondjuk az egyik malinovka volt, ahol egyből beálltam egy bokorva a bázisok között félúton, és mint a hülyegyerek izgultam, és rángattam a tornyot, figyeltem, hogy melyik ellenfél néz rám közvetlen, de se ez nem történt meg, se a beszarásjelző nem világított. Igaz, végül meghaltam, de ez a magam hülyesége. Mióta átdolgozták a mapot ebbe a formába, a déli részen hirtelen lesz nagyon mély a víz, én meg megszokásból mindig oda rohanok, hogy fedezékbe kerüljek. És mostmár 2odjára vagy 3jára szépen bele is zúgok a vízbe nyélgázon.... A vége 6k spot lett. és nyertünk. Bár, miután meghaltam, elég nehezen nyertek, nem villogott nekik senki....
WZvel meg az első kör érdekes lett. 4kill Naydin's medál. Nem tudom, hogy jött össze...
HJa igen:
T28HTC LT-7 küldi: Most akkor mi is a feladat? Spottolni és sebezni az artykat, vagy spottolni is megölni (akár én, akár más teszi, de haljon meg), az én spottom alatt?
-
fradi81
veterán
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #112065 üzenetére
Dehogy vagy egyedül, én is most vettem meg centit, aztán lesz ami lesz alapon rátoltam nagy ágyút.
Jó sok sebzéses kör, gg!
-
galervin93
addikt
Na ne, mindenki bulizik? Elvagyok itt egyedül...
Régen égettem már kreditet, így ha már kifejlesztésre kerültek, rögtön meg is vettem az Indient meg a Pershinget. Apró szépséghiba, hogy nincs elég freem a jó(bb) ágyúkhoz...
Sebaj, most tolok egy kis farmolós grindet, a lé is erősen megapadt, meg hátha összekaparok még pár ezer freet legalább az Indienre, a hírös 88-asra... De addig is legurítok egy sört. :-)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
galervin93 #112062 üzenetére
Töltésgyorsító. Így is elég lassan tölt szerintem.
(#112061) Emu: Érdemes igen. Az alaptorony és löveg is elég gyenge már azon a szinten. Én csak a tornyot free-ztem, az ágyúba meg goldot töltöttem és úgy bekkeltem ki, de akkor pont egy 5x hétvége volt.
-
galervin93
addikt
Pershing, optika és vert.stab mellé mi menjen harmadiknak? Töltésgyorsító vagy szellőzés? (BiA van, pontosabban csajok ülnek benne.)
-
Emu
őstag
Centurion MK1 mekkora szívás stockként? Illik freeből tornyot és löveget venni rá?
-
rlazol
veterán
válasz
Arolotifar #112058 üzenetére
eh, nem úgy értem.
nem fognak csak azért maradni mert azonos a nemzetiség.
ha úgy ítélem meg, okosabb hátrébb menni, max rápittyegek a másikra, és megyek.
nem az én felelősségem az ő hp-ja és csak azért, mert ő marad nekem nem kell. Ugyanazt látjuk a minimapon. -
jagada
addikt
válasz
Arolotifar #112058 üzenetére
Sokszor nálam is előfordul, hogy 1 vs 29.
-
rlazol
veterán
válasz
Arolotifar #112055 üzenetére
nemzetiség nem számít, vsz ők nem is nézték.
a hp-d pedig csak a Te felelősséged, sajnos. -
zodo
nagyúr
válasz
nyunyu #112053 üzenetére
Én is így emlékeztem hogy csak az "utolsó"-t menti alapértelmezésként.
Replay Manager hasznos de mentségemre szolgáljon nincs két hete hogy előszór használtam és ezért nem is gondoltam rá mint megoldás.
Viszont a játékostársnak nincs beállítva az "mind" mentése ezért ez a lehetőség kiesett. -
nyunyu
félisten
Alapbol mindet menti, vagy csak nekem volt ugy beallitva?
Egyebkent meg van olyan is, hogy Replay Manager, akkor vissza tudod nezni a jatekban a korabbi napokon mentett meccsek vegeredmenyet is. (felteve, ha a replay megvan.)
-
Arolotifar
őstag
Mai nap újoncként két dolgot tanultam meg: Az egyik, hogy hiába van csapat, egyedül vagyok... A másik pedig, hogy soha nem szabad senkinek segíteni...
Azt hiszem, el is ment a kedvem a játéktól...
-
zodo
nagyúr
válasz
EQMontoya #112049 üzenetére
World of Tank\replays mappában de csak ha azóta nem mentél egy kört sem vagy be van állítva a beállítások/általános fül alján hogy mindet mentse.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
EQMontoya #112045 üzenetére
Azért mert nem az alap xp van feltüntetve ott, csak ennyiből lényeges....
Lássunk csodát, nem is régi hozzászólás fradi81 kollégától:screenshoton 2006 xp feltüntetve csak ő linkelte mellé a replayt is. Ott pedig már bizony az alap xp van mutatva, kapásból 1337 ami bizony a legtöbb tanknál már ász szint.
Szóval ezért kérdeztem. -
rlazol
veterán
válasz
EQMontoya #112012 üzenetére
nem lehet, h az a 800 XP az nem alap XP volt, hanem pl be volt nyomva a személyes tartalék, első győzelem vagy prémiumfiók, amik növelik az XP-t? Mert különböző osztályokhoz csak az alapXP számít. Ha volt 800 körüli XP-d módosítok után, az 530 körüli alap XP, az érthető, miért harmad osztály.
-
vgabri1
tag
Egy kis trollkodás
Ígytoltam amíg ki nem lőttem.
[link] -
Jolet
őstag
a wz-131-re milyen felszerelést használtok?
én most kipróbálom vert.stab+célzásgyorsító+töltésgyorsító kombóval
Ti is a legnagyobb ágyúval toljátok? -
Jolet
őstag
jó volt ez az 59-16... 3 óra alatt végeztem vele
-
törölt tag
-
galervin93
addikt
Próbáld ki a sima ágyúval. Lehet hogy nálam is ez lesz a megoldás, na majd ma este kipróbálom, milyen vele, bár nemrég lett nerfelve a töltésideje, na meg hát a Bulldog a tárassal az, ami. De hiába, szoktak jó köreim lenni 2000-3000 sebzés, de ez egy nap max egyszer, a többi meccs ilyen 900-1400 körül, ami igazából elég tré, mert azt jelenti, egy tárat sem tudtam ellőni...
-
Emu
őstag
válasz
galervin93 #112017 üzenetére
Nekem valahogy nem állnak kézre ezek az USA lightok, úgy vártam a buldogot mint a messiást, de vagy túl agresszív vagyok vele, vagy rosszkor kezdek el tárazni...egyszerűen nem tudok ráérezni...
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #112014 üzenetére
A Chaffe brutálisan mozgékony, vicces kis turcsi orrú sz*patógép. :-D Imádnivaló. T37 nálam a top3-van van az összes eddig általam próbált tank közt, ezzel vannak a legjobb statjaim is. Elképesztő az az ágyú, jó legénységgel-felszereléssel 3 mp alatt tölt, pontos, jó az átütése, süllyedése... Röviden: ópé.
:-) -
törölt tag
válasz
unravel #112002 üzenetére
Free xp-ből kihúztam, minden előző francia vackot átugrottam. Raktam bele 100%-os legényeket, töltésgyorsítót raktam rá, álcahálót meg ventit. Hát, azt hiszem, itt meg is álltam a francia tankoknál. Nagyon nem éreztem rá erre a tornyos td-re!
Tudom, hogy light meg minden, de ez a 11s reload time valami borzasztó. A célzási időről nem is beszélve. Két lövés között nyugodtan feltehetek egy kv-t főzni.
Az meg külön öröm, hogy folyamatosan kharkov, sztalingrád meg himmelsdorf. Itt aztán fel lehet kötni a nyúlcipőt.
A löveg pontossága meg...
. Ez olyan pontos állva, mint másik tank rohanva.
Na mindegy, majd csak ráérzek.
Lehet, ezt az xp mennyiséget inkább a bullgogba kellett volna ölnöm.Egy csomó amcsi lighot átugrottam és most éppen a T37-nél vagyok. Ezt a lightot érdemes megvenni? Vagy menjek tovább a bulldogra?
-
rlazol
veterán
válasz
EQMontoya #111981 üzenetére
EQMontoya: 1350 alap XP nagyon sok, kevés tankkal nem adja meg arra az ászt, még magas tierben sem. Abban igazad van, hogy alacsony tierben kevesebb XP is elég, pl Matildára 1000 felett már elég lehet, de tier 9-10ben már min. 1200 szokott kelleni.
A határt a woreplay-re feltölött csaták alapján lehet megbecsülni, de dinamikus dolog, ezért nem találsz róla tankra lebontott számszerű definíciót. Én is jártam úgy, hogy egyik nap az 1150 kevés volt, egy hétre rá ugyanazzal a tankkal meg 1135-re adta meg.Dr.Én: csatánként 3-4 kill sok. Az is számít, hogy ezek milyen Tier besorolásban vannak hozzád képest, de a legtöbb XP a sebzésre jön.
-
unravel
őstag
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #111977 üzenetére
Ugye? Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest