Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Iratus bug
üzenetére
Én a laggot 150 körül kezdem csak érezni.
Ha belegondolsz, hogy mekkora adathalmazt dolgoz fel folyamatosan a játék, hogy összehozza a csata fizikai részét, ami a tankok, a tereptárgyak és a lövedékek mozgása és egymásra gyakorolt hatása, akkor már érthető számomra, hogy miért kezd ilyen hamar laggolni, illetve ezek az apró fizikai hibák.Sokan panaszkodnak, amikor megszivatja őket a játék például az ilyen fals lövésekkel, de akkor senki se panaszkodik, amikor egy lehetetlen helyre elküldött kapáslövése betalál.

Egyszer karélián 400 méterről egy kapáslövéssel menetből kiszedtem egy Tortoise-t Pantherrel.
Gyakorlatilag csak felvillant valami a szemem sarkában bal oldalt. Odafordítottam a tornyot, és elengedtem egy lövést abba az irányba miközben a sziklák között padlógázzal rohamoztam.
Olyan helyen volt, hogy arty nem lőhette, ráadásul egyik csapattársam se tudott rálőni a helyzete miatt.Ez volt az a helyzet, amikor a játék nekem kedvezett.
Mondjuk, ekkora malacom ritkán szokott lenni, de azért elég sokszor kedveznek nekem a játék hibái.Máskor elfelejtkeztem róla hogy tankot váltottam, és a negyedik sniperkedős 400 méter feletti kilövésnél jöttem rá, hogy kv-3-al- vagyok, ami ugye néha 100 méterről is képes elvéteni az állócélt.

Akkor is az én javamra hibázott a játék az ágyúpontossági adattal.
A hibák mindkét irányba működnek, de csak azt vesszük észre, ami hátrányosan érint minket.

-
Iratus bug
tag
válasz
üzenetére
Az első verziót is simán el tudom képzelni ezért van az, hogy 30-50 ms ping mellett is laggol sűrűn, más online játékok meg 300ms pingnél sem.
Amúgy igen érdekes az összes olyan eset amikor az ellenséges tank páncéljától 150-200mm-el több átütéssel simán csak láncolsz vagy a tank mögött robban a lövésed (ghost effekt) sebzés nélkül.
-
törölt tag
válasz
bbchris
üzenetére
Ha logikusan belegondolsz, már akkor rájössz, hogy a manipulációhoz bele kell nyúlni a játékba, ahhoz pedig több számítási kapacitás kell, mit egyik oldalt telerakni nyomikkal, a másik oldalt meg prókkal.
Egyértelmű, hogy inkább a második féle manipulációt alkalmazná a wg.
Az eltűnő és előbukkanó tankokkal, a penetration (elqrtad) beszólással és az eltűnő lövedékekkel együtt kell élni. Már nem foglalkozom velük. Attól nem lesz jobb, hogy felhúzom magam. -
ztibor
senior tag
Embereknek mire van ideje...
Én maradtam utoljára IS3-al ellenfelem egy jgpz100, elölről, csak a teteje látszik, nem tudtam természetesen kilőni, ő szedett ki 1 lövésből, mire visszamegyek, látom üzenetem van, a csapatban top gunt szerző kolléga anyázik hogy miért nem lőttem ki , és ezért nem nyertünk és töröljem a játékot...hozzáteszem 2k-t sebeztem és volt 2 killem is. míg mögöttem X-es, IX-es tankok tömege 0 körüli sebzéssel.
Elküldtem melegebb helyre és tiltólistára tettem. Lehet noob vagyok, de de tuti nem ebben a csatában voltam az.
-
Pete55555
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
Én imádom a 131-et, ezen is gondolkodtam (sőt, még minddig gondolkodok) hogy megtartsam

Szeretek light tankozni, light/med tankokkal játszok a legjobban, nem véletlen, hogy tetszik a tank.Azért gondolkozom, mert a 131 nekem elég sokat van T8-ban, ott meg elég jól lehet aprítani, viszont t10-ben nyilván előnyösebb lenne a 132, de az meg nem fog T8-ba kerülni kb sosem.
Azért akarom meghagyni egyébként, mert a 120 már lassabb jóval ahogy néztem, nem véletlenül med tank, ezzel viszont tetszik a játékstílus, és nem is megy vele rosszul. Nekem már 1-2 hete ki van fejlesztve a 132, meg is volt rá a lóvé, de inkább megvettem a JT-t, ebben meg húzom a legénységet, jó kis tank ez

DAT spotdmg

-
bullseye
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Az is vagy 60k lett volna prémiummal, az nem rossz szerintem. Talán kevés kill volt...
-
Drenadar
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
huh... ha megtartod, és ha az is ég neked sokat akkor tegyél rá... nekem ezzel nem volt bajom, de én nem is nagyon szerettem... hozott pár kellemes pillanatot, pl mikor egy teambattle -t én hoztam le azzal egyedül 3 enemy ellen, de amint kifejlesztettem a wz-120-at már adtam is el...

-
Pete55555
addikt
Volt valakinek WZ 131 - 132-je ?
A 132 is olyan gyúlékony, mint a 131 ? Mert akkor rakok a sofőrnek megelőző karbantartást. (most lesz meg a 2. képesség, nyilván 1.-re megy a karbantartás, 2. lesz camo. -
Jo33by
tag
válasz
bbchris
üzenetére
Igen ezt vettem észre én is. Lövök és egyszerűen nem talál ami máskor igen, megint lövök megint nem talál. Aztán nézem hogy áll a csapat és az eredményjelzőn drasztikusan fogy a csapatom, 5-el , majd 6-al, 7-el kevesebben vagyunk. Ezt több csatában megfigyeltem, tapasztaltam és ezek után jön az 1:15-ös állás. Olyan mintha nem csak én nem találnék hanem úgy az egész csapat nem talál. Mintha az egyik oldalt eleve vesztesnek itéltetne.Nyilván azért fogyunk mert az ellen meg akkor is talál ha ránk köp egyet. Olyan mint egy dobókocka. Hatost dobsz és talál, egyest dobsz nem talál.
-
bullseye
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
majdnem 1000xp prém nélkül az teljesen rendben van szerintem, mert a saját tieredben lődöztél.
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Nem mondom meg.

Viszont azt most tudatom veled, hogy a játék egyszerre több helyen is megjeleníti a nevedet....

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bbchris
üzenetére
Vettem részt 15-0-ás meccseken, mindkét oldalt. Ez általában úgy néz ki, hogy egy nagyobb tömeg megindul a pálya egyik felén, és bedarálják a szabályosan vagy épp hülyén felállt ellenséges csapatokat, mert hiába küldesz a 3 kulcspontosságú helyre 4-4-4 tankot + a maradék az arty vagy báziskemper, ha egyik oldalt megindul 6-8 főnyi heavy/td, ott kő kövön nem marad. A 0-hoz meg csak az kell, hogy mindenki más tankot lőjön. Jellemzően azt, amit épp tud és legfeljebb egyszer, mert aztán 4-8 lövedék landol a tankban.
-
bbchris
senior tag
Erről a játékról lerí hogy manipulálják a végeredményt . Figyeljétek meg már látni a játékban hogyha hatástalanok a lövések vagy gyengén sebzel többszöri lövéssel is vagy a semmiből bukkannak elő az ellenek vagy csak azt látod hogy elmennek a holdba a lövések akkor szinte biztosra vehető a vesztés .
Na meg ami kiakaszt az a 15:0-ás vereség , kérdem én hogy válogat a szerver ilyenkor ?
Sok csatában megfigyeltem ezt , amikor lövök és minden jó akkor fogy az ellen damage-ja akkor nyerés a vége de amikor mint előbb írtam hogy ezek a tünetek vannak akkor szinte tuti vesztés lesz . Persze vannak noob emberkék is én sem tartom magam ásznak csak amatőrnek de nem kell ahhoz okosnak lenni hogy ezt észrevegye az ember . Elvagyok vele mert jó játék csak bosszantó az ilyen dolog . -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Egy kis tippre lenne szükségem. Időnként csonttá fagy a játék. Elszámolásnál, csata közben, tök random. Csak reset gomb segít.
Létezhet, hogy a modok miatt lenne ez?
Ramok jók, vga cserélve fejlesztés miatt, de azzal is csinálta. XVM 5.0.1 test 3 van fent.
Mit kellene még tudnotok? -
diegho
nagyúr
válasz
Angel1981
üzenetére
Az E-50M nem med, ezért annyira nem tetszett. Az ágyúja pontos, nagy az átütése és jó az alfa, de a rof elég gáz. A T-62A pl egy nagyon jó med, mozgékony, kicsi, gyorsan lő, egyedül a kis alfa ami problémás. A Patton szintén nem med, hiszen nagyobb, mint az E5. A bat pedig inkább egy light tank. 140-et nem játszottam, leo-t sem. Szerintem a T-62A a legjobb med, mert az tényleg mindent tud, amit egy mediumnak tudnia kell.
-
törölt tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Köszi.

Így már értem.
Hiába, egy picit más logika szerint működik a játék mint a valóság.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
üzenetére
Orly.
Minek kevered ide a páncélátütést? Gondolod, hogy ha van 200 átütésed, rálősz 100mm páncélra akkor összesen még csak 10cm-t fog megtenni pluszban a lövedék? Hogyan fogod egyszerre kilőni a lövészt és a parancsnokot a torony elejéből így? Hol ebben a logika?
Van egy adott löveged a JÁTÉKBAN, aminek vannak különböző statjai, vannak amiket látsz, és van olyan is amit nem látsz, úgynevezett soft statokról van szó, ide tartozik maga a modul HP-sebzés is. Ez NEM ugyan az mint amit látsz kiírva átlagos sebzésként (320 pl). A játék mechanikailag úgy van felépítve, hogy minél nagyobb kaliberű a löveged annál több bónuszt kapsz, beleértve a nagyobb sebzést, nagyobb modul sebzést, (régebben nagyobb normalizációt is kaptak, mint a kis és közepes kaliberű lövegek, bár ez leegyszerűsítve most is megvan a kaliber és szubkaliber lövedékeknél), plusz; un. kaliber overmatch miszerint ha 3x akkora a kaliber mint a célpont páncélzata, akkor megháromszorozza a normalizációt (3x5fok AP lőszerre), tehát elviekben egy T92 240mm lövege AP lőszerrel csak nagyon extrém szökegnél fog lepattanni mondjuk egy E-50 oldaláról (tehát 90°-hoz nagyon közeli szögekről van szó), minden más esetben fog csak lepattanni, vagyis inkább ricochetelni. Ha már itt vagyunk megemlítem, hogy a bounce meg a ricochet más dolog, az első az a lepattanó amikor nincs elég ereje átütni a páncélt a lövedéknek, a másik meg a beesési szög miatt pattan le, feltéve ha nincs semmilyen overmatch.
Na, most hogy tisztáztuk az átütéses dolgot, rátérhetünk arra, hogy egy 100mm és egy 174mm kaliberű löveg, miután átütötte a páncélt (most komolyan, minek kellett ezt ide hozni). A saving throwokat most hagyjuk figyelmen kívül.
Van X modulod egy tankban, Y HP-val. Először jön a 100mm löveg ami kisebbet sebez mint Y/2 (legyen Y/3 az érték) emiatt az első találat nem is érdekes játékmenet szempontjából, azonban a modul HP-ja csökkent. Belelövünk még egyet, ekkor X modul HP-ja a fele alá csökken és besárgul. Belelövünk egy harmadikat, a modul HP-ja 0-ra csökken, bepirosodik, avagy használhatatlan lesz, (ekkor robban a lőszerrekesz pl.)
Jön a másik teszt ahol meglőjük X modult, azonban a 174mm löveg igazán aljadékul viselkedik, a löveg modulsebzése meghaladja Y teljes értékét, és egyből pirosra lövi a modult. Avagy egyből pukkan az ammorack, ha példálózni akarunk.
Minden lövegnek külön beállított modulsebző értéke van, de ez az érték arányos a kaliberrel.
(#34049) Diarmand: Mondtam, hogy CBT-topikban volt, de kipróbálhatod te is, nem tart semeddig.
-
Angel1981
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
2. körre meglett?!?!
Szerintem most sokan meg tudnának ütni!
Szép munka!
-
v!ct0y
veterán
5ből 5 vereség jagdtigerrel. KURVA jó ez a szar játék

-
törölt tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Valaki nagyon félreértelmez valamit.
Hiába nagy a kalibered, ha lópikula az átütésed.
Ha logikusan belegondolsz, már a szó is azt a mélységet jelöli, amekkorán átmegy ha behatol.
A kaliber pedig csak annyi, hogy akkora átmérőjú lukat üt, illetve attól függő méretű robbanóanyagot visz.
Mármint a játékban. A valóságban egy picit másképp működik.Speciel én pont TD voltam a való életben, bár nem csöves, hanem rakétás.

-
SoulReaver
veterán
110E5 ÁSZ 2. köröm a kicsikével
Angolt töröm... akinek szemet szúrna 

-
Angel1981
veterán
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Okok, értem, köszi!

-
Diarmand
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy miért nem tudok replayeket megnézni?
A mappában nincsenek a játékhoz társítva a fájlok, csak egy fehér lap ikon van mellettük. Ha társítom a játék indító fájljához, akkor bejön az alap kisablak az indítással, amire ha rányomok akkor simán belép a játékba. Társítottam én már mindenhez a visszajátszásokat amihez lehetett, de rohadtul nem vezet eredményre.
Asszem akkor kezdődött ez az egész, mikor felraktam a 8.9 tesztszerót, mert mikor leszedtem, vitte magával a replayek lejátszásának a lehetőségét is. Véglegesen.
A vicc az, hogy a probléma fennállása óta már egyszer újra is raktam a játékot. DAFUQ?r1E3S3E7T: Plusz minél nagyobb a kaliber annál mélyebb modulokat tud elérni a tank belsejében (amint írtam, 120mm->1,2m, 183mm->1,83m).
Ne haragudj, de ez nekem irdatlan nagy baromságnak hangzik. Valami forrást tudsz esetleg?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Nem egészen. Magának a kalibernek csak annyi köze van a modulsérüléshez, hogy minél nagyobb a kaliber annál többet sebez a lövés mind tank HP mind modul HP téren (ezek külön értékek, valahol meg lehet találni őket egy E-75-ös topicban, ne kérdezd melyikben). Plusz minél nagyobb a kaliber annál mélyebb modulokat tud elérni a tank belsejében (amint írtam, 120mm->1,2m, 183mm->1,83m).
-
Angel1981
veterán
Ez meg a leleplező videó a manipulált MM-ről!
(Legalább is a Blikk így közölné!
)
sith7: jaja! Egy objektív hírforrás!
r1E3S3E7T: az ok, de mi köze magának a kalibernek a modulsebzéshez?

Van egy sebzése az ágyúnak, az dönti el, hogy mi történik az adott modullal, mennyi HP-t veszít.
(Az igaz, hogy a kaliber növekedésével a sebzés is növekszik, de ez csak közvetett hatás.) -
Iron Funeral
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Ha wikin nincs fönn akkor még CBT fórum-on láttam (3 éve).
Jól tudod a modul HP-s dolgot, de én is ezt írtam.(#34000) Mogyesz75: Nem igazán értem a kijelentésed. Ez csak egy szimpla játékmechanikai tulajdonsága kalibereknek, semmi köze a valósághoz. Annyit tesz, hogy minél nagyobb kaliberű a löveged annál több modulsérülést tudsz okozni (mind modul HP sebzés téren, mind azon a téren, hogy milyen modulokat tud elkapni a lövedék). Próbálj kigyújtani egy VKB-t ~90mm löveggel rendelkező tankkal meg egy ISU-val. A 90mm löveggel hozzá sem fogsz érni a hitboxhoz, a másikkal meg szinte biztos, hogy tökönszúrod.
-
Chris0321
veterán
-
Jolet
őstag
a múltkor 5 német tank hiányzott még a lejárat előtti napon, de mennem kellett dolgozni és persze hogy nem lett meg, már csak azért sem, mert alig voltak német tankok a csatákban és mindenki azokat lőtte, leginkább előlem ellopva a fraget :-(
talán oroszból több van/lesz
amúgy köszönöm mindenkinek a leírásokat a tankokról, kipróbálgatom őket még karácsony előtt és talán sikerül jól dönteni
-
sith7
félisten
-
nihill
őstag
A JT8,8-al az az átlagos meccs, hogy van 3 max 4db T9, a többi T8 és alatta. De egyáltalán nem ritka a full T8 meccs se. Viszont van egy stílusa, meg kell tanulni vele játszani. Az nem működik hogy elindulok lesz ami lesz ha gond van majd visszajövök. Éjfél előtt nem is nagyon vannak vele élvezetes csatáim, éjfél után, értelmesebb csapattal annál inkább. pl. [link]
2k sebzéssel már jól adja a creditet, nettóban is, mert olcsó a lőszer és a javítás. -
Chris0321
veterán
Nekem elég régóta meg van a T34, ingyen volt azóta használom. Egyáltalán nem kell vele megijednem tier 10-es csatában sem bőven elég a pen persze nem árt tudni a gyenge pontokat. Gold ammot hordok magammal párat, de nem szoktam használni. Természetesen figyelembe kell venni, hogy lassan tölt és papír a teste ezért nem elől harcolunk vele de egyébként szerintem nagyon használható tank. Saját legénysége van ami már a 4. skill-t tanulja. Kicsit lomha, de pl. az E-75-nél gyorsabb úgy vettem észre. A torony páncélzata nagyon jó és a lövegkitéríthetőség is.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Erdekes, nemreg vettem meg az E100at, kb 95%on van a legenyseg, es van venti meg toltesgyorsito, es 17,22 mp alatt tolt be.
-
dfsz34
őstag
Nem is volt ez rossz csata, mert itt fórumoztam és elfelejtettem, hogy már elkezdődött. Kb 5 percnél, félidőben csatlakoztam. Felrohantam a hegyre fent, ahol egyet tudtam lőni és majdnem kiszedett az ellenséges arty. Utána a társak sipákoltak, hogy vissza a bázishoz, de tudtam, hogy az ellenséges sniperek meg az artyk veszélyesek és ezért körbe lerohantam és fel a hegyre, ahol az artykat meg a snipereket közösen kiszedtük és utána meg fentről szépen lövöldöztem a támadó ellenséget

5 perc játékkal is a top xp-t én kaptam és a második legtöbbet sebeztem, nettó 60k
Úgy látszik a prok is így csinálják, hogy hadd pusztuljon a férgese először és utána lehet hősködni a csata második felében

Győzelem!
Map: Karelia
Date: 2013.12.09. 16:05:27
Jármű Panther/M10
Szerzett tapasztalat 3 288 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 63 570 -
forras2
őstag
Sziasztok
Nem tudtok valami magyar leírást, ahol olvashatnék kicsit a CW-ről?

Olyan dolgok érdekelnek, hogy milyen tankokat érdemes/lehet vinni CW-re? Mi kell ahhoz, hogy indulhasson 1 csapat? Mi történik ha nyerünk? Mi történik ha vesztünk? stb. -
Jolet
őstag
próbálta már valaki a felbuffolt Löwét?
-
Angel1981
veterán
Nem, bocsánat, az kakukktojás!

Eredetileg nem írtam be, hogy "a jelenleg kapható", aztán eszembe jutott, hogy ott van pl. az Alien Queen, az M60 és hátha megszólnak, úgyhogy átírtam - így viszont a Type miatt szólnak meg, és jogosan!
Hiába, nem lehet elég precíz az ember, ha a munkahelyéről ír, mert megzavarhatják!
-
dfsz34
őstag
A JT8.8-on van mm korlát, max tier9-t kaphat, de annak az ágyú penje az oka.Ott már a nyolcasok ellen is nagyon kell keresni a gyenge pontot.
A T34 ágyúja átütésre simán jó és pontos is, ha becélzott teljesen. T10 ellen is jó az az ágyú, maus-t oldalba el tudja kapni. gyenge ponton szemből is. Szerintem ez inkább előny, mint hátrány, hiszen így a csaták is érdekesebbek.
Nem tudom, hogy mennyit számít a kredit termelésnél, de a JT8.8-al nem túl érdekesek a csaták, szerintem legalábbis. Szimpla aprítás, ha szerencsém van. Ha nincs, akkor meg kilőnek pillanatok alatt. Már egy átlagos med is röhögve körbefutja és kilövi. Az alját könnyű meglőni és gyakran gyullad.
A T34-el messze többet lehet taktikázni, hull down nagyon megy neki, de ha a TD-k a kedvenceid, akkor vegyed azt. A JT8.8 is nagyon jól termeli a kreditet.
-
Jolet
őstag
válasz
dfsz34
üzenetére
persze, hogy nettó kellene
a tesztszerveren mindig 10-esek közé rakta, ezekszerint nincs rajta tier korlát?
esetleg a jgpz8,8-on van?
8as tierben leszámítva az eleve bukó csatákat 2000 felett szoktam sebezni és nem ritka a 3-4000-es sebzés sem
emiatt nem aggódom, de 10-esek ellen menni folyamatosan azt nem szeretnék -
Angel1981
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Azt tudom, hogy az E-100-at jónak tartod.
Gondolom, az E-50M-ről is hasonlóan vélekedsz, különben nem húztad volna ki, de mégis mik az észrevételeid?
Miben jobb / rosszabb pl. egy T-62A-nál, vagy egy M48A1-nél?
(A statokkal tisztában vagyok, a puszta használhatóság érdekel).Köszi előre is!
(Egyébként úgy látom, a 2. accodon a 121-el mentél sokat - ezek szerint Neked az jött be leginkább.)
Cseri0058: nagyon köszi a felkínálást, erre úgy kb. 3 hét múlva vissza is térhetünk, amikor szabin leszek!

(Előre szólok azonban, hogy elsősorban T5-T6-ban szeretnék menni, még csak azt tanulom, és ott van jó legénységem - ha Neked ez a szint még aktuális.
). -
dfsz34
őstag
Mondjuk pontosabban kéne megadnod, hogy bruttó vagy nettó 50e-t akarsz keresni és pérmiummal. Gondolom nettó és prémiumos, máshogy nincs értelme.
Az azt jelenti, hogy nyolcasban kell gondolkodj. Nyolcas prémekkel elég szimplán átlag felett játszani a nettó 50k-hoz (de persze gyakorlat kell hozzá, azért 50k nem kevés) de a hetesekkel nagyon jól kell menned hozzá. Az átlag azért trükkös dolog, ha van egy rossza csatát, akkor az szépen lehúzza.
Pl T34-el ilyen egy átlagosnak mondható csatám alul, lejátszott 600 csata után. 1942 sebzés, ami 5 betalált lövés, nulla kill, 800 spot dmg, semmi különleges, talán csak annyi, hogy nem lőttek meg egyszer sem, tehát javítás költség nincsen. Így 57k nettó. Az viszont biztos, hogy az elején ennél jóval kevesebbet kerestem vele, amíg megtanultam legalább elfogadható szinten játszani (nekem legalább 200 csata kellett hozzá) és legalább 4-5 betalált lövést leadni vele és 1400-1900 közötti sebzést lőni.
Mindezzel együtt is szerintem az átlag nettó 50k nincs meg vele, de közel van, inkább olyan 40-45k-ra tippelek, szóval például ez egy alkalmas tank lehet a céljaidra
Vannak gyalázatos csaták, amikor nagyon kevés betalált lövésem van, mert szétszedtek, mint foxy a lábtörlőt vagy olyan dögök jönnek szembe, mint mondjuk a jpze100 vagy f155 és nem tudok vagy nem sikerül gyenge pontot lőnöm, nekik meg 2-3 lövés vagyok. Az ilyenek lehúzzák az átlagot rendesen.
Győzelem!
Map: Sand River
Date: 2013.12.09. 14:56:23
Jármű T34
Szerzett tapasztalat 2 979 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 65 161 -
Chris0321
veterán
-
Jolet
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
első körben a T34-et vettem meg, de napok óta nem jutok be, mert nem várok 20 ezer emberre
remélem hamarosan lecseng ez az örület -
Jolet
őstag
válasz
üzenetére
nekem most kellene megvennem 4 tizest legalább, de mesterségesen lelassítottam a dolgokat, mert nem győzöm credittel
gondoltam karácsonyra megveszem ez első prémtankom, csak fogalmam sincs melyiket :-(
olyan kellene amivel átlag 50 ezret lehet keresni, mert ezalatt prémtank nélkül is megy -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Már nincs M103 a garázsomban.
-
törölt tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha nem tudod hogy hova kell menni a pályán, hogy melyik tankot hol kell lőni és hogy merre tudsz elmenekülni, akkor nagyon nehéz használni.
Egy picit td, egy picit scout.
Ez első tíz csatám szenvedés volt vele, annyi kellett a megismeréshez.Arról nem is beszélve, hogy sokaknak (nekem is) elsődleges célpont az ellen e25-je.
-
6 vereség, 1 győzelem.
Ez a mai nap is nagyon jól alakul.
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Köszi szépen, de tényleg nem érzem még elég jónak magamat.
Más randomban jól szerepelni, és más században, és valóban alig van tapasztalatom magasabb tierekben, jelenleg legfőbbképp az 5-6-ot nyomom - szerintem nem válik káromra, hogy nem rohanok előre.
Majd pár ezer csata múlva áthelyezem a hangsúlyt a 7-8-ba!
r1E3S3E7T: bocs, de ez a 120 mm 1,2 méter mélyen stb. dolgot hol láttad leírva? Egyszerűen érdekel, mert igyekszem minél több tudást magamba szívni a játékkal kapcsolatban!

Én úgy tudom, hogy a moduloknak is van egy külön HP értéke, és ha a lövedék ott csapódik be, akkor azt (is) károsítja.
Pl. 600HP-ja van az ammo rack-nek. 400-as dmg-vel beletalálsz megsérül, 600+ felett viszont BUMM!
(Ez persze bekövetkezhet több lövésből is.)
Ugyanez a motorra / üzemanyagtartályra, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(a kérdés költői)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)