Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96904) Dzsekó válasza pikszel (#96901) üzenetére


Dzsekó
addikt

Köszi, ezt most megtettem, viszont még mindig nem szinkronizálta az SMS-eket gmailbe.
Mit kéne még tennem?
Outlook fiókban PC-n hozzáadtam a gmail fiókot és elsődlegessé tettem. Lehetne ott törölnöm az outlook email címet is, de akkor félek, hogy elvesznének az SMS-eim. Erre fel is hívja a figyelmemet. Névjegy évek óta gmailbe szinkronizál, az nem veszne el.
Amit még csináltam, hogy telefonban kicseréltem a microsoft fiókot a gmail-esre. Most már mindenhol a gmail-t írja microsoft fióknak a telefon. Ott is, ahol lehet állítani az SMS szinkronizációt (erről csináltál fotót SMS-beállítások).
Amit most írtál, hogy lehet kényszeríteni a szinkronizációt, ott ugye mind a két fiók még ott van, de az outlook mellé van írva, hogy Posta és Naptár, a gmail mellett nincs semmi. Nem tudom, hogy mit kéne még tennem. Töröljem ki a telefonról az outlook fiókot? Számításaim szerint ekkor üres lesz az SMS alkalmazásom. De elvileg nem veszik el, mert rá tudok újra szinkronizálni, ha felveszem a fiókot újra.
Az működhet, hogy törlöm a telefonról az outlook fiókot és utána rögtön szinkronizálok gmail-re?
Kell-e még valamit kapcsolnom gmail fióknál (kék csúszka), hogy SMS-t is szinkronizáljon? WP8-nál emlékszem, hogy külön lehetett állítani, hogy mire szinkronizáljon rá az adott fiók (névjegy, naptár, email), de ezt WP10-nél nem igazán találom. Köszi a segítséget!

Szerk: Hol lehet fiókot törölni?? Ezt sem igazán látom sehol sem, csak szinkronizálni lehet, azt is csak a Névjegyek alatt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.