Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76472) ZavaBalazs válasza lugosi (#76470) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

ajjaj, de, végigolvastam. és te is elolvastad azt a sort, kb a legvégén, hogy még ha valójában valamivel kevesebbet is keresnek ennél, még úgy is elég vonzó lehet a fejlesztők számára?

amúgy úgy érzem a mondandóm elsuhant a fejed fölött, akkor még egyszer: egy banki app, egy bkk futár jellegű szolgáltatás, stb, nem olyan, hogy kiadja több fejlesztő is, egymással versengve a fícsörökben, én meg eldönthetem, hogy használom az ingyenest ami valamivel gyatrább, vagy honorálom a jobbat párszáz forinttal.
az, hogy én ingyenes appokat használok ezekre a szolgáltatásokra, nem azt jelenti, hogy bár létezik fizetős verzió, én olcsójános vagyok, és nem vagyok érte hajlandó perkálni, hanem azt, hogy az OTP és a BKK megcsináltatta a szolgáltatásához a saját, egyedülálló appját, amit az ügyfeleik részére (meg igazából bárki más részére, csak mondjuk egy k&h-s, vagy egy szegedi sokat nem ér vele) ingyenesen biztosítanak. ergo ezeknél az appoknál rohadtul nem számít semmit, hogy a bázis mennyire fizetőképes, mert ezek az appok ingyenesek, kiegészítenek egy olyan szolgáltatást, amiért amúgy fizetek.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.