Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6649 üzenetére
Az külön vicc hogy az elvileg WP8-ra optimalizált Whatsapp-ot sem sikerült megoldaniuk, hogy 16:9-es képarány mellett full screen-en fusson
WP7-nél egyféle 480x800-as felbontás volt, a probléma a képaránnyal van. (5:3 vs. 16:9)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz legiaap #6649 üzenetére
WP7-en csak egy kijelzőfelbontás volt. Most van 3 támogatott felbontás, abból 2db 15:9 arányú egy pedig 16:9. A mi 8X-ünk ugye 1280x720, tehát 16:9-es. Az MS megoldotta, hogy a WVGA kijelzőkre írt appok arányosan fel tudnak skálázódni WXGA felbontásúra, de 720p-re nem tudnak helyesen skálázódni, mert akkor a grafikai elemek elnyúlnának és csúnyán nézne ki. Szóval ezért kell az üres sáv, és nem hiszem, hogy egy hamar frissítenék a fejlesztők az appjaikat WP8 ready-re.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #6652 üzenetére
Én azt hittem, hogy automatikusan nyúlni fognak a dolgok. És annyira nem néznének ki hülyén, hisz nem olyan nagy az a sáv, hogy a nyújtás észlelhető lenne, vagy zavaró.
De annyira pont zavaró, hogy állandóan azt nézzem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #6657 üzenetére
https://skydrive.live.com/redir?resid=D686747F066704!2079&authkey=!AC7H192EJ8eJShE
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
HawerKing
őstag
válasz Oppenheimer #6621 üzenetére
Lumia 900 nak nagyon gyönyörü kijelzője van
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
polonic
félisten
válasz Oppenheimer #6658 üzenetére
Analízis 1 vizsga? A kisfiú.
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #6658 üzenetére
Annyira nem is vészes.
És, hogy állsz az analízissel?De rég voltam már suliban
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #6662 üzenetére
Sokan mondják, hogy visszamennének suliba, hát tudod mikor.
Megvagyok nélküle.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
polonic
félisten
válasz Oppenheimer #6662 üzenetére
Dehogy irigykedem.Hála az égnek, hogy vége annak a szarnak.
A micsodám kivolt az analízistől meg diszkrét matektól. Pfujj. . .[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #6663 üzenetére
En sem mennek vissza.
Egyebkent meg most, hogy eppen fel akartam adni aprohirdetest a 820-rol, valahogy nem megy. Minden hibajaval egyutt hianyozna valahogy. Nem tudom sracok, h megtartsam-e vagy sem, para ez a cache meg az ertesitesek-dolog, de ezt leszamitva vegulis mukodik rendesen, tobbe-kevesbe. Nem tudom. Alszom ra egyet talan.
-
btudos
nagyúr
Sokan vannak így ezzel itt, nézd csak meg mennyi nagyszájú volt itt pár napja hogy majd vált droidra meg iOS-re meg feature phone-ozta valamelyik a 8X-et.... Ezt csinálják amióta bemutatták a WP8-as készülékeket, és még mindegyik itt van
Egyszerűen szerethető a rendszer, minden hülyeségével együtt. (bár 8 gigás tárhelyen lehet nem lenne ekkora pofám a cache miatt, de 16-tal nem aggódom )
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Véged van. A rendszer magába szippantott, most már nem menekülhetsz .
Egyébként szerintem tarts ki. Mostanában kicsit kutakodtam a WP-s API-ban és nekem úgy tűnik, hogy a WP8 elég nagy ugrás a WP7-hez képest (legalábbis abban a részben, ahol nézelődtem), csak ugye idő kell, amíg megtanulják a fejlesztők. Ebből gondolom, hogy sok hiba, amely a WP7-ben fennállt. még azért van jelen, mert a programok a korábbi elgondolás szerint működnek.Egyébként kellemes olvasni a topikot. Egy oldalon belül garantáltan elmegy bárkinek a kedve, hogy WP-s telefont vegyen. Még jó, hogy vásárlás előtt nem néztem itt is szét .
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
tybsen
addikt
Koszi mindenkinek a támogatást. Ha más nem is, a jo tarsasag itt tart
Tájékoztatásul: az egyéb mappa mai állapota: 1,66 GB (nehany alkalmazás törlését követően).
-
btudos
nagyúr
válasz bumbalaci55 #6670 üzenetére
Én biztosan nem adom el a HD7-et, annyira hozzámnőtt, meg amennyiért elmenne, annyiért inkább megtartom Póttelefonnak jó lesz, ha bármi történne a 8X-szel.
Úgy tűnik az other content bug figyelmeztet arra hogy ne tarts sok felesleges alkalmazást a telefonon, én most töröltem párat és ment lejjebb. Szóval szerintem az alkalmazások számához és használatukhoz köthető a mérete.
adam014: Szerintem így a legutóbbi tapasztalatok alapján ez nem MS féle bug, hanem az appok cseszik tele a cuccost, azok nem takarítanak maguk után. Így nem javítás kell, hanem normálisan megírt alkalmazások. (Meg egy update, ami után majd nem a telepítő, hanem az alkalmazás valós méretét fogja mutatni a Store.) Esetleg egy "cache cleaner" cuccot belerakhatnának a WP-be, ami törölné a felesleges adatokat a belső tárhelyről.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Megtapiztam egy 8x-et ma. nagyon faja cucc. megneztem a cache mappat es a kiallitott darabon volt 309Mb. A 8s is jo cucc es volt rajta 1.4 Gb ures hely hogy mar volt telepitve par app.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6679 üzenetére
Valószínűleg nem tesztelték többszáz alkalmazás telepítését (miért nem? ez lenne a minimum egy end-to-end tesztnél ), és huzamosabb használatát. Kíváncsi leszek hosszú távon mit produkál a rendszer ezen a téren. Én nem fogok ezzel foglalkozni, figyelni rá, eddig is csak az volt telepítve, amit használok, vagy amire bármikor szükség lehet.
8S mindennapi használhatósága engem is érdekelne, lenne pár ismerős akinek ajánlanám
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
WPfil vagyok. Most 3 wp-s telefonom van. Trophy, L900 es a heten jon haza a DVP. Nem kene eladni egyiket sem. Jo lenne mellejuk valami WP8 jovore.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
zozzzzzzzzzz
tag
Hali mindenkinek
Amióta megláttam az első képeket a WP -ről azóta "kész vagyok", nem nagyon szoktam érzelmi alapon dönteni, de ez az! (ahogy olvasom vagytok még így páran )
A Lumia 800 első látásra szerelem volt, de aztán a piszkos anyagiak miatt inkább a Radarra "álltam rá" mire jött a bejelentés, hogy ezekre nem lesz WP8 .... Ráadásul a Vodafone-nál (VIP céges ügyfélként!) olyan árakat mondtak, hogy köpni nyelni nem tudtam.
Aztán megjelent a Lumia 920 és azóta megint bizsereg a tenyerem. Ma beszaladtam az Alle-ba és a T-ben megtapogattam, igaz nem volt idő megnézni mindent amiről itt szó volt, mert komoly lincshangulat alakult ki mögöttem. Az első benyomás, hogy nekem ez nem "egykezes" semmiképp (bár az a biztonsági baszás sokat levont a megfoghatóságából), viszont a súlya az nem vészes egyáltalán.Ami nekem fontos lenne az a levelezés, naptár, fotózás, viber!, a facebook meg nem érdekel
A levelezésem 3 fiók, mindegyik gmail - a céges is gmail alapon, de saját domainnel - na ezekkel most mi lesz? A két privátot ki tudom váltani, de a cégest?
Naptárra mi lehet a megoldás? Cégen belül sok időpont megosztás vagy egymás közt, de ugye ez is g alapon ..
Elég gyakran kéne csinálnom fotókat, de nem szeretnék annyi kacatot hordani magammal. A 920-al lőttem néhány képet az üzletről, normális fényviszonyok között, de mind csalódás lett. Mintha valaki írta volna, hogy erre az elmosódásra lesz megoldás, erről konkrétat tud valaki?
Mindezek ellenére tudom, hogy wp8 a következőMost meg a youtube ... ez mi a sz@r?
-
Dave™
nagyúr
válasz zozzzzzzzzzz #6688 üzenetére
A gmail levelezés imap alapú, azzal nem lesz gondod később sem, a naptárat érinti a közelgő változás. Ha ezt migrálnád (illetve megosztanád) outlookra az megoldás, de ha most beállítod akkor menni fog a gmailes is. A saját domaines gmail is megy, típusnak a gmailt válaszd ki, email cím meg értelemszerűen a belépési név is a saját domaines cím. Működik, én is használom A Lumia 920 pont most kap egy fényképezős frissítést.
A youtube-ra pedig a gugli megváltozatott valamit, hogy a 3rd party appok ne férjenek hozzá rendesen, de a metrotube készítői állítólag megtalálták a kiskaput és hamarosan frissítik is a programot, szóval no para Ettől függetlenül érdemes amit csak lehet elhozni a guglitól, mert a don't be evil szlogen már rég csak a múlt.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz zozzzzzzzzzz #6688 üzenetére
A Gmaillel lesznek gondok, lévén hogy lelövik a Google Syncet (kedves húzás a Kuglitól :S).
Imap marad, de akkor nem lesz push, illetve szerintem a névjegyeket is bukod a Gmailből.Mi van a Youtube-bal?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
nagyúr
Lelövik a 3rd party youtube klienseket is BE oldalon változtattak valamit, ami miatt b@szhatják a fejlesztők. (rég rossz ha kiskapukat kell keresni a világ legnépszerűbb videómegosztójának az eléréséhez)
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
És a Youtube-os alkalmazásokat sem kímélik.
Bezzeg az almások megkapták a mapsot is, meg ott megy a youtube rendesen.
Amúgy eddig csak az almásokra mondtam, hogy nevetséges cég, mert mindenkit perelnek, most már a google is vicces.btudos: megelőztél
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
yt eseten az az erdekes, hogy az eula szerint eddig sem volt engedelyezett a hivatalos kliensen kivul mas programon keresztul elerni a videokat, szoval eddig jo fej volt a google, hogy megturte ezeket az alkalmazasokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
Tök jó fej volt, tényleg
Legyen bárhogy is, az mutat valamit, hogy a Google is védekező pozícióba állt a WP-vel szemben, és az Apple is elkezdte kihajigálni a MS termékeket az iOS-ből (pl. Skydrive) ami mutatja azt hogy a MS valamit jól csinál, mert tartanak tőle. Meg kell találni a sok szopásban a pozitívumot is.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Blyan
félisten
Aztakurva! Bekeményít a kugli?
És mi van a Skydrive-val? Fullra le vagyok maradva.
(#6701) woland_y2k
A iOS-szen is megnyirbálódik a gmail, csak ott külön írtak gmail appot, de a névjegyeket és naptárat ott is baszhatom.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest