Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Sziasztok, noveremnek vettunk egy L610-et, e's amig nincs kesz a microsimje addig nyuzom meg tanulom a wp 7.5 hasznalatat. Ezzel kapcsolatban kerdeznem hogy hol vannak az ekezetes betuk?
Majd januarban tervezek egy L800-at venni, de igencsak hianyoznak az ekezetek.
Illetve tudnatok valami jobban testreszabhato zenelejatszot ajanlani? -
regener
veterán
válasz Murphistic #6861 üzenetére
Köszi, erre nemis gondoltam
Szokatlan, de belejövök, aztán majd januárban tanìtom a nővérem (akkor cseréljük a simjét).btudo: megszokhatò, csak az equalizert hiányolom
Illetve a Launchertől is messze állok, C6-00-ám van[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
A Nokia Xpress nem elérhető L610-en?
Arra hivatkozik hogy kevés a memória.Illetve tudtok ajánlani valami jó és ingyenes játékot?
Tudom van sok Xlive-on, de gondolom van olyan ami nem népszerű de jó.
(Jó alatt azt értem hogy van értelme vagy el lehet vele tölteni időt.) -
regener
veterán
válasz RicsTrocs #7731 üzenetére
T-Mobile: 59 391 Ft webshopon át rendelve kártyásan. Náluk jelenleg nincs készleten, de újabb készlet várható.
Telenor: 76034 Ft kártyásan.
Függetlenül pedig~65körül -
regener
veterán
válasz RicsTrocs #7735 üzenetére
Ha tudnám akkor írtam volna.
A Vodafone-t meg megsem mertem említeni, 140000Ft náluk a L800.
-
regener
veterán
Megkérdezhetem hogy az aksi töltöttségét jelző (elem) jeltől balra 2 vagy 3 hellyel mi van ilyen 3db ferde hullám formában?
Eddig nem volt ott, most megjelent. -
regener
veterán
Vajon miért nincs Steam mobil kliens WP-ra?
Ti mit tudtok erről? -
regener
veterán
válasz legiaap #8152 üzenetére
Nekem IE sem rakja ki az ikont, csak egy négyzet.
Ha már erről van szó hova lett a YouTube alkalmazás Chromeból pc-n? Tegnapelőtt még bennevolt, lehet még tegnap is. Semmi.Szerk.: IE 9-em van, igaz aztis alig használom.
Jah és Firefox is látja, egy mérges fej az
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Milyen tapasztalaitok vannak a Nokia Térképekről WP7 és 8 alatt?
-
regener
veterán
Dave™ és bogyo112:
Ez csak jól hangzik.
Eddig nekemis csak jó tapasztalatom volt vele igaz régebbi rendszeren (Symbian). De az utolsó frissítés óta nem tud sem "Autóval" sem "Gyalog" utat tervezni, mindig csak kiírja hogy "Útvonal nem tervezhető ezen az útvoalon" bárhol is vagyok.AMD Power:
Mi gátol(t) meg abban, hogy kirpóbáld? -
regener
veterán
Van egy kicsi a WP8-ról is benne: [link]
-
regener
veterán
Nem volt netem pár apig, de most utánaolvastam mindennek ami itt folyt (304 hsz.).
A Lumia 810 mikorra várható vagy nemis lesz M.o-n?
-
regener
veterán
válasz dejaris #9173 üzenetére
Csak erre alapoztam kérdésem: [link]
daniel909 értem és már látom is: [link]
Nálunk miért nincsen a T-nek egyedi normális telefonja?Mellesleg megéri venni L800-at vagy inkább várni L620-ra? (max 60.e keret)
Már november végén akartam új telót venni (hűség lejárta), de akkormég elég drága volt T-mobile-nál a L800, robotot meg nem akarok. Viszont még mostsem fér be a L800 a 60ezres keretbe (nem oldalról rendelve, külső cégen keresztül) és ahogy megyünk az idővel én várok, de közeledik a L620 és remélem lesz még valami jóárú WP-s telefon mostanság akár L800 helyett. L610 volt nálam egy hónapig, de annak nem tetszik a formája hiába kényelmes. Viszont az elég szívás nekem, hogy egy darab HTC sincs a listán amit tudnék venni, pedig lehet meggondolnám a 8S-t.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ha meglesz a WP-s telefonom (L800 vagy L620) akkor mire ajánlott állítani a régiót és a nyelvet?
Úgyértem hogy UK/USA régiónak vagy angol nyelvnek van annyi előnye hogy arra állítsam majd? -
regener
veterán
A kereső szerint még nem szerepelt, ezért gondoltam belinkelem mi folyik az USA-ban a Verizonnál: Lumia 822
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ha a Nokia oldalára gondolsz a $0.01 árral akkor jól, elírták.
Viszont ha a Verizon névre kattintottál (különböző linkek vannak ott) akkoris jól látod 2 éves előfizetéssel $49.99 + Választanod kell egy havi min 40$-os előfizetést. Érdekes
+Free 2day shipping is vanEzis érdekes része a dolognak Checkout első lapján:
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz blackmajesty #9741 üzenetére
Lehet, hogy a szalagkábel sérült meg és azért nem érintkezik, ilyen volt nekemis csak Nokia C6-al.
Az kb 7-8 ezer forint javítással vagyis a gariban aztmondták rá fél éve amikor volt, hogy annyi lenne gari nélkül. -
regener
veterán
Nektek jött már Lumia 610-re T-mbolie-os 7.8?
Nekem előbb írta, rámentem hogy tegye fel, szinkronizált egyet majd semmi, azóta a frissítésnél valami 8000FFFF hibát ír és nem talál frissítést. -
regener
veterán
Hír, már hivatalos, bár nem magyar...
Gonoszak:
A gyártók között egyelőre a frissítés kapcsán csend van, egyedül a Nokia és a Samsung az, akik már jelezték, hogy az összes modell frissítésre fog kerülni, az LG-től pedig korábban olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a vállalat nem szándékozik a korosodó eszközöket a Windows Phone 7.8-cal felruházni.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Mióta létezik 5Ghz-es processzorral szerelt, 8-as rendszerrel ellátott (nem wp8, csak 8) és extraként felsorolt 7-es szolgáltatásos Lumia 920?
http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/nokia-lumia-920 -
regener
veterán
Sziasztok, nincs valami híretek a Lumia 620-ról?
Arra lennék kíváncsi mikor kerül be és mennyiért a szolgáltatókhoz.
(Persze gondolom nem tudjátok postosan, csak hogy kb mikorra várható.) -
regener
veterán
Srácok a Nokia Autóval miért nem tud pontos címre keresni?
Utcát megtalál de utcánként csak 1 házszámot fogad el.
Pl. 17. helyett csak 11-et enged.
Lumia 610-ről van szó.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
-
regener
veterán
Nem bírtam már várni hogy (számomra) normális ára legyen a WP8-as telóknak.
Holnap hozom haza a L800-am végre
Már Novemberben venni akartam, de egy adott céglistán nem voltak nekem kedvező árban most viszont bement 60alá és rögtön vettem. -
regener
veterán
mbale
dejaris
OppenheimerMivel bement 60 alá ezért kerek 5950 Ft-ot fizettem érte. (Nem írtam el!)
2év garancia persze van.Ígysem érte meg?
zsírsámán:
T-Mobile.Úgyvolt hogy ha ebben a hónapban sem megy be 60alá akkor veszek egy Grand X In-t (az 59volt múlt hóban asszem), de mivel bement ezért inkább ezt vettem.
(#14762) zsírsámán
A havidíjam 4 éve fix 1950Ft.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz zsírsámán #14762 üzenetére
Egy szóval sem mondtam hogy annyiért vettem, csak hogy vettem mert az alá ment
Mellesleg ha tehettem volna akkor inkább 720 vagy 820-at vettem volna, de a 720 még a listán sincs, a 820 meg igencsak 132e lett volna, jut eszembe a 620 meg bűnronda és olyan teljesen szappantartó kinézete van, mint valami műanyag gyerekjáték főleg hogy élénk színekben van.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Tehát hazahoztam a L800-am, nagyon tetszik, nemis tudtam hogy adnak hozzá gumitokot is
A telón 7.10.8858.136 verziójú rendszer van fent, amit a teló már 7.8-nak ír de a Zune közölte hogy 7.10.8862.144 a legújabb frissítés ami a 7.8-at hozta el.
Tehát nekem régebbi verzióval hogy lehet 7.8-am? -
regener
veterán
Értem köszi, már frissítem is.
Egyébként azon a hajós játékon kívül mik vannak még ami szép grafikával rendelkeznek?
Mert abban ha felraktam minden effektet olyanvolt mintha gépen játszottam volna vele -
regener
veterán
-
regener
veterán
válasz bernadett79 #14799 üzenetére
ments le róla mindent ami csak kell és csinálj hard resetet, aztán engedni fogja
-
regener
veterán
Megkérdezhetem hogy a Skydrive-on kívül lehet-e a telefonon tárolni html-t vagy doc fájlt?
Mivel mobilnetem nincs, csak itthon WiFi. -
regener
veterán
Értem, köszi srácok.
-
regener
veterán
Nem tudja valaki hogy kapcsolhatnám ki a nyomkövetést?
Be sem állítottam de bevan kapcsolva :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera