Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Itt kezdtem problémázni a Dell Inspiron 15 7537win10 újra telepítésével..
A laptop gyárilag előtelepítetten win8 volt, amiből wim10 pro lett a frissítések után.
Tehát nekem win10Pro van, vagy volt, vagy kellene hogy legyen. (Tuti win10 pro volt újratelepítés elött)
Újra telepítettem a win10pro-t. Ez az üzenet fogad:
Ilyenkor mi van ???
Mit kell tenni? -
Apucy01
őstag
válasz
MK VII
üzenetére
Bocsi mester! De szerintem a hiba nálatok máshol és másban nem a winben keresendő nekem csak frissült a CU de, azon kivül hogy nem találtam benne azt uogy hol tudom a megszokott betűméretemet elő halászni azon kivül semmi gondom nincs vele talán csak az hogy be van kapvsolva a Game mod de hiába nyomkorászom bőszen a win+G t bacik előjönni a beálitás (ets2 és sniper ghost warior3 amit tolok és hát nyem akarja..
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
CU update felment szepen reggel (Igaz nem kertem, reggel nem tudtam hasznalni a gepet emiatt, dehat ez van.) Na de a lenyeg, hogy most olyan szep lassu a gep, hogy az ideg szetvet. Mit lehet tenni? Restart megvolt. -
quailstorm
félisten
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ebben az esetben teljesen irreleváns, amit írsz.
Ő az UWP-s vackot próbálja használni.
Neked a régi Win32-es Internet Explorer alapú van fenn.Mellesleg nekem is az van feltelepítve, mert az legalább értelmesen működik.
-
válasz
Armahun
üzenetére
Hogyne lenne az ikon,
valamint (még) a rendszerrel való indulás is ki-bekapcsolható,
az igaz hogy én nem a win10 sajátját, hanem egy portable verziót használok, az eredeti nekem hm finoman szólva furcsa volt...Ha nem tudod, be van-e jelentkezve vagy sem, valamelyik partnereddel írass egy üzit, vagy hívasd meg magad, máris tudni fogod.
-
Armahun
addikt
Srácok ennél a win 10-es Skype-nál hogy na az elérhetőség?
Mindig elérhető vagyok, vagy csak ha pl újra indítás után elindítom és kis méretbe teszem?
Itt nincs már kis ikon az óra mellett sem..Laptopon nemrég tértem át 10-re és úgy veszem észre, hogy sokkal többet pörög a ventilátor

-
lacoka007
tag
Üdv. Egy barátom win 10-et akar erre a gépre telepíteni. Tudom, hogy a videokártya az csere, plussz memória, gondolom. Na de a többi megfelel.?
--------[ AIDA64 Extreme ]----------------------------------------------------------------------------------------------
Verzió AIDA64 v5.70.3800/hu
Sebességmérő modul 4.2.671-x32
Honlap http://www.aida64.com/
Riport típusa Gyors riport
Számítógép
Riport készítő User
Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Home Premium 6.1.7601.23796 (Win7 RTM)
Dátum 2017-06-02
Idő 20:41--------[ Összegzés ]---------------------------------------------------------------------------------------------------
Számítógép:
Számítógép típusa ACPI x86 alapú PC
Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Home Premium
Opr. javítócsomag Service Pack 1
Internet Explorer 10.0.9200.17609
DirectX DirectX 11.1
Számítógépnév
Felhasználó neve User
Beléptető tartomány
Dátum / idő 2017-06-02 / 20:41Alaplap:
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D2560-A2
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer
Rendszermemória 1920 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
DIMM3: Micron 16HTF25664AY-800J1 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
BIOS típusa Phoenix (10/22/07)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce 6100 (128 MB)
3D gyorsító nVIDIA GeForce 6100
Képernyő Asus VW193D [19" LCD] (95LMTF103509)Multimédia:
Hangkártya Realtek ALC260 @ nVIDIA nForce 430 (MCP51) - High Definition Audio ControllerHáttértár:
IDE vezérlő Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlő
Háttértár vezérlő A1F9WLL3 IDE Controller
Háttértár vezérlő NVIDIA nForce Serial ATA-vezérlő
Háttértár vezérlő NVIDIA nForce Serial ATA-vezérlő
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó ST316002 3AS SCSI Disk Device (160 GB, 7200 RPM, SATA)
Optikai meghajtó HKBIB VO1IF0DINOT6 SCSI CdRom Device
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVD-ROM GDRH10N SCSI CdRom Device (16x/48x DVD-ROM)
SMART merevlemezek állapota OKKötetek:
C: (NTFS) 149.0 GB (112.5 GB szabad)
Teljes méret 149.0 GB (112.5 GB szabad)Bevitel:
Billentyűzet HID billentyűzet eszköz
Egér HID-kompatibilis egérHálózat:
Elsődleges IP-cím
Elsődleges MAC-cím 00-19-99-37-CB-51
Hálózati kártya NVIDIA nForce hálózati vezérlőPerifériák:
Nyomtató Fax
Nyomtató Küldés a OneNote 2010 programba
Nyomtató Microsoft XPS Document Writer
USB1 vezérlő nVIDIA nForce 430 (MCP51) - OHCI USB 1.1 Controller
USB2 vezérlő nVIDIA nForce 430 (MCP51) - EHCI USB 2.0 Controller
USB eszköz Generic USB Hub
USB eszköz USB beviteli eszköz
USB eszköz USB camera
USB eszköz USB camera
USB eszköz USB kompozit eszköz
USB eszköz USB kompozit eszközDMI:
DMI BIOS gyártó FUJITSU SIEMENS // Phoenix Technologies Ltd.
DMI BIOS verzió 6.00 R1.15.2560.A2
DMI rendszer gyártó FUJITSU SIEMENS
DMI rendszer termék D2560-A2
DMI rendszer verzió
DMI rendszer sorozatszám
DMI rendszer UUID 00000000-00000000-00000019-9937CB51
DMI alaplap gyártó FUJITSU SIEMENS
DMI alaplap termék D2560-A2
DMI alaplap verzió S26361-D2560-A2
DMI alaplap sorozatszám 27392451
DMI burkolat gyártó FUJITSU SIEMENS
DMI burkolat verzió
DMI burkolat sorozatszám
DMI burkolat címke
DMI burkolat típus -
Grafirka
őstag
Nem tudom a hivatalos magyar megfelelojet az emlitett kifejezeseknek.
Bal also sarok win ikon - beallitasok - listaban az elso a Display/ megjelenito/ kepernyo ( valami ilyesmi kene legyen) - itt lenni kell egy " halado beallitasok" almenunek. - megnyilik egy masik ablak ahol 2 csoport van a szinre vonatkozo beallitasok 2 almenuvel es alatta egy masik 3as csoport aminek angolul a neve "related" settings.
Ez leforditva osszefuggo / utalo/vonatkozo , de lovesem nincs hogy forditottak magyarra. Aluolrol felfele a masodik almenu nyitja meg azt ahol majd beallithatod a font meretet.
A legordulo listabol valaszd ki az "ikont" es utanna a mellette levo kis szovegboxban megvaltoztatod a meretet. -
Sdi
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Ezek szerint az intelhez van köze nem a winhez.
Bár ahogy nézem neked AMD-s géped van.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy futó (állandó) alkalmazásom ami üres járatban is megeszi a procim 30 % át.
DiskTrace.exe a neve, hogy tudok megszabadulni tőle?
Nektek is van?
Hiába zárom be, pillanat alatt újból megnyillik. -
sz.j
nagyúr
Újra próbálkozom a win10-el, hátha most majd "megszeretem", de megint "falba ütköztem" .... ezért a segítségeteket szeretném kérni.
Kérdésem az lenne, hogy az asztalon lévő ikonok betűjének méretét és típusát hol tudom átállítani/megváltoztatni?
-
Dumi86
senior tag
Sziasztok. Miért csinálhatja win10,hogy önhatalmulag lemegy alvó módba? Mindezt úgy hogy pl böngészőt,vagy zenelejátszót úgy hagyom amikor ott hagyom a gépet? Normális ez így? Mit lehetne vele tenni?
-
lovi27
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.BingWeather_... ...\Microsoft.Msn.Weather.exe
Közte még van verziószám, meg lehet gépspecifikus mappanév, így azt nem másoltam ki.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
-
MK VII
veterán
Képzeljétek...
Megjavult a windows..
Újratelepítettem a Realtek vezérlőt és a hang is visszajött meg alvó módba is elmegy a gép...
Valami fenomenális, érthetetlen összefüggések sora jön elő ebben az OS-ben...
Mi köze volt az alvó módhoz egy hang drivernek?
-
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez jóóóó......

Mutatja hogy süt a nap..! Kell ennél több?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez az UWP spash screen, nem tud elindulni az alkalmazás. Más UWP alkalmazás sem indul?
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A rendszerem (W10 x64 Creator's) naprakész, de régóta fennálló probléma, hogy eltűnnek a tálcaikonok. Néha rendszerikonok, néha automatikusan induló progiké. Pl. most is a rejtett tálcaikonok kis ablaka 3 soros és az alsó sorból hiányzik minden elem. Gyakran csak 1-2 és helyük üresen marad, nem úgy tűnnek el, mintha bezárnád őket, hanem mintha csak az ikon lenne átlátszó.
Google-ön nem találtam semmi friss infót. Köszi, ha tudtok segíteni.

-
-
-
matrayg
csendes tag
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Van két 3 terás ugyanolyan vinyóm, az egyik tele van, a másik üres. Win 10 Pro van a gépemen. Szeretném, ha a két vinyó RAID 1-ben működne. Szerintetek a windows meg tudja ezt csinálni utólag szoftveresen, vagy teljesen esélytelen?
Előre is köszi, ha van bármi ötletetek a témában!Üdv: Gábor
-
Gee_-
tag
Szeretnék ajándékozni egy ismerősnek egy SSDt és mellé egy eredeti windowst.
Hogy tudom felrakni a windows úgy hogy mikor berakja az ssd a gépébe akkor jól működjön és ne az én gépem driverei legyen rajta.
Van erre valami megoldás?
-
svgyula
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Szia! Ha nem akarod saját magadat szívatni akkor hagyod a fracba futni a háttérben. Nem kér enni
Viszont mivel minden egybe van kapcsolva a rendszer akkor is hibákat fog feldobni ha kikapcsolod! A defender sajnos már nem csak vírosírtó hanem az egész biztonsági központ. Vagyis vírusírtó, tűzfal, kémprogram védelem(a (microfoson kívül
) rendszerfrissítések, driver frissítések. Sajna a legnagyobb hiba az, hogy bárhol talál valamit egyből jelez, utánna a megnyitáskor látszik az igazi vagy vélt hiba....... -
válasz
Viktor77
üzenetére
Anomális a windowsban el tűnt a plusz betűjel
tegnap valahol olvastam egy olyat,hogy néha tököm tudja miért meg jelenthetnek ilyen plusz betűjelek és egy olyan tipp volt leírva,hogy vagy kétszer dugjam be a penderivet az usb be és az majd felülírja,meg is csináltam de nem történt semmi,ma meg nézem plusz meghajtó sehol 
-
-
ot93
senior tag
Üdv, valahogyan be lehet állítani, hogy pl. reggel 8-kor bekapcsoljon a gép magától?
-
papamaci199
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok e pontosan, de segítségre lenne szükségem. Windows 10 fut a gépen és olyat produkál, hogy letöltés vagy bármi netes adatforgalommal történő tevékenységtől folyamatosan telik meg a RAM-om amíg be nem telik a 16GB és le nem fagy a gép. Elképzelésem sincs hogy mi lehet a baj.
Hardver:
MSI GAMING M3 b150 alaplap
Intel i7 6700K processzor
HyperX 16Gb ddr4 ram
MSI R9 390 8G videókártya
Samsung EVO 850 256Gb ssd
Samsung 1TB hdd
600W tápegységWin 10 64 bit.
-
Mukucs
senior tag
Hahó!
Hogy tudom bekapcsolni ezt, hogy lássam mennyi helyem van még?
Valahogy kikapcsoltam, de nem tudom hogyan...

-
movax
őstag
Én komolyan nem értem, hogy az istenbe cseszi szét a rendszereket a win10. Egy öt éves Sony-laptopot használok, nincs hozzá hivatalos win10-támogatás, és az égvilágom semmi bajom nincs vele. Nincs semmi egzotikus cucc benne, Intel, Realtek, Nvidia, Synaptics, a szokásos hardverek, amelyek minden laptopban benne vannak. Ráadásul nem is tiszta telepítés, az eredeti win7-et upgradeltem. Soha nem láttam BSOD-t, nem fagyott, nem változtatott önkényesen, semmi ilyesmi, egyik frissítés után sem. Gyors és stabil, minden mindig pöccre megy, ennyit tudok elmondani. (Ja, appok, store, defender kidobva, plusz egy-két optimizálás, de semmi látványos).
-
TRob1
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Ugyan már. SP4C3 azt is falsnak tartja ha Malwarebytes 865 fenyegetést mutat Avast mellett vkink (Chrome topikban jelezte vki). Jaaa, hogy azért mert Ő is azt használ? Bezzeg ha Defender mellett lett volna ez írva.. jujújj. Nekem meg az elmúlt 6-8 évben összesen nem mutatott 10-et MB virnyákkergető nélkül sem.
Anyámról ne is beszéljünk. Talán azt se tudja mi az a vírusvédelem (na jó, túlzok). 2 hete itt volt a laptopja, mondom futtatok rajta egy MB-t. 1, azaz 1db vmit talált úgy, hogy sosem volt futtatva, és virnyákkergető sem volt sosem neki, csak és kizárólag böngésző alá vmilyen blocker, illetve a defender...
Egyik ismerős meg pár hónapja kapta a bányászt AVG mellett (el is tűnt vagy 20-25 giga az ssd-ről, ezért hívott át)
Ja hogy Avast meg AVG megatöbbi megvéd, de a a win frissen tartása meg baromság, mi?

-
Balerik
aktív tag
Ha arra gondolsz, amit áprilisban adtak ki, akkor igen. Az áprilisban kiadott Windows 1703, de ha megnézed akkor minden verzióhoz tartozik egy "buildszám",
1703 => 15063.xxx
1607 => 14393.xxx
1511 => 15896.xxx
1507 => 10240.xxx
a "legújabb" Windows 1703, most jelenleg a 15063.332 buildnál tart. Amit te linkeltél az csak a 15063.0 build, amit legelőszőr kiadtak. -
raidx
őstag
válasz
Balerik
üzenetére
A legfrissebb a 101703
https://software-download.microsoft.com/pr/Win10_1703_Hungarian_x64.iso?t=6a94fd11-8bcf-43ab-b117-d74b5fc6199d&e=1496416001&h=cdf9b4e446d78595a7071d1131ca3b64https://software-download.microsoft.com/pr/Win10_1703_Hungarian_x32.iso?t=6a94fd11-8bcf-43ab-b117-d74b5fc6199d&e=1496416001&h=0a3c3872dd40474587a7b8d07fb4bbf6
-
-
svgyula
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Szia! Teljesen felesleges "újrahúzni". Megnézed az eszközkezelőben a hangokhoz tartózó vezérlőket és a "win10" szarjait szépen egyenként letiltod. Mindem tiltás után fülelsz vagy csinálsz egy hangpróbát. Nálam is volt ilyen. Mindenáron a saját maga által "kitalált" hardverhez rendelte a hangot. Előre szólok az újrahúzás se, biztos, hogy megoldja ezt mert ugyanúgy fel fogja rakni. Nekem van egy alaplapi hangkártya és a HDMI Nvidia vezérlő. Nos mindkettő saját drivert használ. DE az eszközök között mégis volt három teljesen idegen cucc. Azokat letiltottam és helyreállt az "erő" egyensúlya

-
-
törölt tag
Ennek a hétnek a termése, nem egy unalmas oprendszer az biztos:
be van állítva 30 perc tétlenség után aludjon, nem tette még a monitort se lőtte le
be van állítva csak bill. ébreszthet, visszatette a pipát eszközkezelőben egérre is
fent van a tálca, egy újraindítás után alulra tette
start menü/windows gomb nem reagált, explorer.exe restart megoldotta
valamiért durván elhízott a pagefile, közben RAM gigák szabadon
egytized másodpercre felvillanó DOS ablak, mint kiderült az Office frissítője okozta cikkeztek róla
UWP appok múltkor sokszor nem indultak elsőre, most kopp-kopp jó
cserébe fotók appban kellett 10 képet crop-olni minden másodiknál egy villanással elszállt, amikor működik is lassú és nem reszponzív
Edge szintén még mindig nem elég reszponzív egérre, gombokra, kiakad amíg tölt egy lapot
feladatkezelőben néha megjelenik az internet explorer folyamat, pedig nem is használom
legidegesítőbb1: rendszer SSD-n, második HDD csak tároló, de valamiért sűrűn felébreszti esti filmnézéskor nagy öröm emiatt megakad
legidegesítőbb2: Edge-ben Youtube videó és ha közben másik tabra váltasz majd vissza, akkor megakad a hang és a képWindows ME és Vista együtt nem bosszantott ennyire
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Viktor77
üzenetére
Már te vagy én linkeltem?Mert neked nem találtam semmit ilyen hozzászólást fentebb.
#SP4C3
Én egyenlőre windows defendert használok,de el gondolkodtató,párszor újból raktam mostanában a rendszert egyszer saját hibámból egy vírus dolog volt a defender nem is figyelmeztetett,viszont anno mikor win 8.1 em volt azon nodot használtam az tuti szólt is volna meg meg is fogta volna,néha gondolkodom fel kéne rakni a nodot csak mintha néha fogta volna kicsit a netet de lehet csak én képzelődtem.
#Viktor77
Ja így már látom,és akkor te meg csináltad.Biztonsági mentést csináltál előtte?Semmi gond nincs,hogy piszkáltad a registryt?
-
-
Lackooo84
nagyúr
Megnéztem,a letöltött iso a 10.0.15063-as build ez a legfrissebb verzió?
-
MK VII
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Na igen, de manapság több hátrány ér minket egy OS frissítéseivel mintha néha bejön egy vírus vagy akármi.
OS fejlesztők valszeg direkt szopatnak minket a szarul megirt programjaikkal. Még azt is el tudom képzelni, de 99%-ig biztos is vagyok benne, hogy a nagy OS gyártók írják a legtöbb vírust, hogy legyen mire alapozni a biztonsági frissítéseiket amibe néha belecsempésznek ilyen faszom meglepiket. Gyakorlatilag a vírusok álltal kényszerítik rád a szaros újításaikat...
Ez ilyen gyógyszer és élelmiszer ipari kapcsolat lehet...
Élelmiszerekkel mérgeznek, gyógyszerekkel "gyógyítanak". Jó biznisz. Csak itt a vírusokkal mérgeznek aztán a frissítéseikkel "gyógyítanak".... -
Pokesz007
senior tag
válasz
MK VII
üzenetére
Értelek.Én nem használom az alvás gombot,mert nem alszok el a filmre,inkább TV pendrive funkciót használom.( Igaz régen mikor függő voltam elaludtam a gép előtt is haha ) Sorozatokra szoktam a gépest. Amúgy ma jött meg nekem hivatalosan a nagy frissítés nekem nincs gondom vele.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Te hány wannacry-t láttál élőben? hm?
Nekem nem jön be a 1703 aka CU, mégtöbb felesleg bullshit miatt.
Az megint más, hogy te letöltöd a zintegrátt' telepítőt, de mivel nemtudod ki és mit, melyik frissítést integrálta, így abban is lehet 1-2 wannacry szerű dolog, ami már-már elhanyagolható a kendi krásh szóda szaga mellett.
-
Lackooo84
nagyúr
A MCT már a legfrissebb verziót tölti le?
-
Viktor77
titán
válasz
MK VII
üzenetére
Akkor már miért nem 1703-mal? Én azt csináltam, minden gyalu (nem önszántamból), torrentről legfrissebb 1703 (mielött nekem esnétek, ha nem használod az illegális aktivátort, akkor teljesen legális), áprilisig minden integrálva.
Nem szabad a mai világban letiltani a frissítéseket (lásd WannaCry). -
MK VII
veterán
válasz
Pokesz007
üzenetére
Mert mindig filmre alszok el és szeretem, ha a végén kikapcsol a gép, nem zavarja az alvásomat... Nem hallom alvás közben azt a kis zúgást, de sokszor észrevettem, hogy, ha bekapcsolva marad a gép akkor másnap reggel fáradtabban kelek. Zavarja az alvasomat attól függetlenül, ha nem is ébredek fel rá.
-
SP4C3
veterán
válasz
MK VII
üzenetére
v. 1607 (14393) nyersen, nincs vele gond. Előzőleg 10240-essel sem volt gond.
Fater minap újrahúzta, mert csak egy kurzort kapott indítás után.
Innen lehet tudni, hogy egy win10-es gép van a hálózaton gyári beállítások mellett. Remélem utoléri a fejlesztőket még a karma.

-
-
MK VII
veterán
Na.. most telt be a pohár a win10-zel kapcsolatban...
Napokban nem ment aludni egy frissítés miatt. Ma, hogy bekapcsoltam, 10-15 percre rá újra akart indulni, hogy egy frissítést telepítsen. Na mondom rányomok hátha helyrehozza az alvó módot..
Aha persze... Alvó mód ugyan úgy nem létező fogalom nála, de még most ehhez hozzájött az is, hogy teljesen eltűnt a hang a gépről... Sem hangszórókon keresztül sem a TV-re küldve nem jön ki hang ebből a szerencsétlen gépből...
Mi az picsát csinálnak Májkroszoftéknál'?
Mit csináljak? Telepítsek window 98-cat?Kész vagyok... Telepíthetem újra a rendszert megint.. Lassan már két havonta telepítem valami szarság miatt...
Van valakinek biztos ötlete, hogy, hogy tudnám teljesen megkerülni a windows 10 szarságait?
Az oké, hogy újratelepítek valami régebbi verziót és utána a frissítések teljes letiltása? Vagy mit kéne tennem? -
Gyula84
veterán
üdv ezt a microsoft upload and download host-ot ki tudom valahogy kapcsolni? elég idegesítő mikor perceken keresztül eszi a netem

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, illetve magyar win10-em van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
??
Viszont mivel minden egybe van kapcsolva a rendszer akkor is hibákat fog feldobni ha kikapcsolod! A defender sajnos már nem csak vírosírtó hanem az egész biztonsági központ. Vagyis vírusírtó, tűzfal, kémprogram védelem(a (microfoson kívül