Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Szeretnék létrehozni egy megosztott mappát, amit az otthoni hálózaton lévő androidos eszközök látnak, és lehet fel-le pakolni a fileokat. Mi ennek a legegyszerűbb módja? (Ha rossz topic, akkor sorry)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz quailstorm #43461 üzenetére
ES-sel próbáltam, nem látta, megpróbálom azzal.
-
moleculez
veterán
Bocs ha eltévedtem, Insideres kérdés:
Hogy tudom elhagyni az Insider programot? Régen a beállítások közt volt ilyen opció, visszament utolsó stabil verzióra, most meg a PC alaphelyzetbe állítását dobja fel. Azt azért nem szeretném, vagy itt mást jelent, nem kell nullárol belakni a gépet?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Adott egy W10Home rendszer. Van a saját (admin) és egy második (guest ) account. Hol, vagy hogyan tudom a guest hozzáfereseit limitálni. Milyen programot használhat, mit csinálhat, mit nem, (letöltés,install tiltása) mert most átjárás van a sajátgépben mindenhova, és ez nem igazán tetszik.
-
moleculez
veterán
válasz Partyface007 #54073 üzenetére
Sima mezei user lett létrehozva.
-
moleculez
veterán
válasz Partyface007 #54082 üzenetére
Nem próbáltam installálni, csak példakép írtam. Nemis az install a lényeg, hanem hogy filekezeloben el tudjak rejteni meghajtókat. Sőt a legjobb az lenne ha egy particion kívül nem is kapna mást, vagy valami hasonló megoldás érdekelne.
-
moleculez
veterán
válasz Partyface007 #54089 üzenetére
Köszi, hazaérek kipróbálom.
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
CU update felment szepen reggel (Igaz nem kertem, reggel nem tudtam hasznalni a gepet emiatt, dehat ez van.) Na de a lenyeg, hogy most olyan szep lassu a gep, hogy az ideg szetvet. Mit lehet tenni? Restart megvolt.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Az miért van, hogy restart/teljes leállítás után hosszú percekig nem engedi beírni a jelszót? (Fel sem ugrik a felület)
-
-
moleculez
veterán
Na hogy kicsit tényleg ON is legyek: Adott a Lenovo Z50-70 laptopom. A problémám a wifi-vel van, ugyanis random eldobja a jelet, és nem lát egy hálózatot sem. Vagy lát, de csak egy - kettőt.(ami ugye szinte kizárt, hacsak nem egy rét közepén ülök a mobil routerrel). Vagy csatlakozik, de nem kap netet. Az összes többi eszköz tökéletesen működik,ezert a routerrel nem szórakozom. Mielőtt gariztatnám, szeretném kizárni, a szoftveres hibát, emiatt ne üljön rajta a szervíz x napig. Amit próbáltam:
- más okból ugyan, de Win reinstall.
-driver reinstall
-regebbi driver
-network reset
Tényleg nagyon idegesítő, mit tudtok ajánlani?
Wifi modul:Atheros AR956XMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
W10-es laptop monitorra kötve éli az életét, és szeretném a monitor fényerejét szoftveresen vezérelni, legyen az valami rejtett Win funkció, vagy erre való program.
Tippeket előre is köszi!😉Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz Aljasvip #72271 üzenetére
Drivert azt vagy MS oldalról, vagy az adott hw gyártótól első kézből, és még így is rizikós, meg kell várni a visszajelzéseket, mit ront el.
Hogy ne csak panaszkodás legyen:
Pár hónapja tök jól megy a W10 az egyébként koros laptopon, mondhatni semmi baja, pedig napi használatban van. W10 azóta van rajta, mióta kijött, de azért eddig voltak bajok. Frissítésekkel pont elkerüljük egymást, attól kaptam agybajt korábban leginkább.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Fehér lett a Cortana serachbox. Tele van vele a net, YT, de nekem egyik megoldás sem működik. Próbáltam: regedit, régió váltás, de még a dark mód sem marad úgy.
Most eltüntettem a boxot, csak logó van, de zavar a tudat, hogy nem nekem van igazam.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Hali!
Adott egy 32 gb pendrive, amit régen ketté particionaltam. Gondoltam újra egyesitem a 2 particiot. A W10 beépített megoldása hibát dobott, diskpart->list nem listázta. EaseUs sikerült egyáltalán particionálnom őket. De egyesíteni még mindig nem tudom. Problem 2: hiányzik vagy 4gb, és nem, nincs unallocatedként sem. Azt gondolom engedjem el, mert nem lesz meg.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Van ugye a W10 beépített side by side módja, hohy több ablak legyen egyszerre fent. Szép meg jó, összerakom a környezetet, meghúzom véletlen valamelyiket, azt kész szét is esik. Van erre valami program, ami akár meg is jegyzi a kiosztást, vagy legalább alapból oda huzok mindent ahova akarok? (Lehet nem sikerül átadni a problémát, nem tetszik a beépített megoldása.)
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
A kollega az a fajta user, aki mindenről tudni akar, ami a gépen történik, hogy a gép legyen teljes körű kontroll alatt , ne a user. Ezt androidos fórumokon megszoktam, nincs ezzel semmi baj, én el tudom fogadni, sőt meg is értem, de a userek 99% nem ilyen, én sem. Sajnos vagy sem.
-
moleculez
veterán
Laptopon van 1hdmi, arra rá van kötve a monitor. Szeretnék használni még egy monitort, de nincs több HDMI portom a laptopon de van még USB 3.0, és VGA. Ha veszek egy USB-HDMI kábelt, akkor az működni fog, tudja a Windows kezelni? (Nem 4K 60fps játékra lenne, csak munkára).
-
moleculez
veterán
License kérdés: volt egy gyári W10-es a laptopon, ami végleg megadta magát, szóval alkatrésznek bontás, maradék az kuka. Most megyek macre. Bootcampelt telepítésre hogyan viszem át a licensem? Nem vagyok ebben jártas, nem tudom, mihez van kötve? Lehet-e "költöztetni" egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
A laptopom megsemmisült, hogyan tudom a W10 licenset leválasztani róla, hogy az új gépemen aktiválhassam azt?
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Adott egy Xerox printer/scanner.
W10 alatt hogy tudok wireless scannelni? Mobilon van app, az berántja szépen, de ez a workflow, hogy mobil>onedrive->desktop azért nem tartható, valamit gondolom kihagyok. Kábelezni meg nincs kedvem így 2020-ban, ha nem muszáj.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Marvel Snap
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest