Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok egy nagyon fura problémába ütköztem ma.
Egy műszer gépéről próbáltam adatokat lementeni, és valamiért a pendrive-on nem az adatok jelentek meg, hanem egy ikon, aminek olyan a formája mintha magára a pendrive-ra mutató parancsikon lenne. A parancsikon céljánál ez van: C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start rundll32 \bdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeea.bdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeea,QzGNJQXUbiplieQM
a cél típusa: alkalmazás
a cél helye: system32
ha rákattintok, akkor hibaüzenetet dob ki: probléma merült fel a következő indításakor:bdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeea.bdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeaabbdeeea. A megadott modul nem található.
Ez miért lehet, hogyan lehet visszacsinálni? lehet vírusos lett a pendrive-om?
Előre is köszi! -
-
pusihusi
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi szépen.

-
-
törölt tag
Alapból miért ilyen elcseszett a Microsoft fiók szinkronizáció? Naptári eseményről dob értesítést az app, halasszam vagy nyugtázzam. Nyugtázom. Belépek outlook.com-ra ott is mutatja ugyanazt az értesítést. Alapból automata emailt is küld, ezt legalább ki lehet kapcsolni. Most talán az a kerülő megoldás kilövöm az asztali értesítéseket ott legyen kuss, aztán elég az email emlékeztető. Vagy mi a jobb módszer?
Alapból ez túl sok figyelmeztetés ugyanarra az eseményre: bejelentkezési képernyő, naptár csempe, naptári értesítő, outlook.com értesítő, email. Annyira feledékeny még nem vagyok 5 helyen 5x figyelmeztessen és ez csak a számítógép, vagy legjobb lenne csak telefon jelezzen, gép kussoljon.
-
-
-
pusihusi
addikt
Üdv Windows 10 S 64 bit telepítőt szeretnék csinálni. Dvd ill. usb hogyan?
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Tegnap telepítettem egy Pro 1703-at.
Az a bibi, hogy nem akar kommunikálni a Winupdate.
.net csomagokat még az offline telepítőseket se tudom felrakni emiatt, pedig kellene 1-2 alkalmazáshoz.
Valami megoldás? -
csadi0011
őstag
válasz
üzenetére
Hát amikor választhatsz, hogy melyik program nyissa meg a fájlt, akkor ott kéne lennie egy "Mindig ez az alkalmazás nyissa meg ezt a fájltípust" szövegnek, mellette egy checkbox-szal. Pipáld be, mikor választasz. Ha ez nincs ott, akkor a fájlra jobb klikk -> társítás -> másik alkalmazás választása.
-
Miert77
csendes tag
Jó napot kívánok, sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Windows 10 szoftverem van a gépem. Kb 3 héttel ezelőtt az alábbi hibajelenséget produkálja a szoftver.
Játék közben a power Shell elindít valamilyen programot, és ilyenkor az éppen futó programm fókuszt veszít, és tálcára kerül. Ez nagyon idegesítő, mivel kb 20-30 percenként történik, online játékoknál nagyon zavaró.
Procces Hackerrel megpróbáltam elkapni, hogy miket indít el, de nem írja ki, hogy mi indít el, csak ennyit:
9:37:01 2017. 07. 25.: Process created: powershell.exe (6096) started by svchost.exe (608)
9:37:01 2017. 07. 25.: Process created: conhost.exe (12112) started by powershell.exe (6096)
9:37:03 2017. 07. 25.: Process terminated: conhost.exe (12112); exit status 0x0
9:37:03 2017. 07. 25.: Process terminated: powershell.exe (6096); exit status 0xfffd0000A hiba nem merül ki ennyiben, hanem kb 2-3 óra használat után a gépet nem tudom kikapcsolni a menüből, sőt, a ctrl + alt + del billentyű kombináció sem segít, nem hozza elő a programkezelőt. A kikapcsolás csak feyzültség megszakítással lehetséges, de ez, ha jól tudom, károsíthatja a gépet.
Amit eddig csináltam:
1., Az értesítések menüpontban kikapcsoltam az értesítéséket, ez sem segített
2. Vírusírtó, malwarebytes lefuttatva, de semmi.Mit tudnék tenni, anélkül, hogy újra raknám a Windowst?
Nem vagyok valami nagy spieler, így csak szájbarágósan, ha kérhetném.
Üdv: Tamás.
-
válasz
5letes Gábor
üzenetére
Ha már nekem címezted

A mostani ssd-k korában és a 8G ramok mellett nincs értelme szerintem. Több teszten láttam hogy pl. másolási folyamatoknál már a proci és az átviteli sebesség a korlátozó tényező, nem a tár írási-olvasási sebessége. RAM-ból ssd-re másolásnál sem egetverő az eltérés.
Jó, ezek nem a hétköznapi ssd-k, de a standard is már igen gyors.Ha jól emlékszek,
quailstorm fórumtárs futtatott dolgokat ramdisken, talán ő többet tudna mondani. De lehet keverem valakivel. -
TRob1
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Így ahogy mondod.

(Pár hónapja ismim kapott bányászt AVG mellett. Vagy a már általam említett júzer a Chrome topikból, akinek Avast mellett 856 "valamit" talált a MBAM... ésatöbbi.)
-
5letes Gábor
csendes újonc
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szia!
Win 10-t próbálnék RAMDisk-ben futtatni. Kívancsi vagyok mit gyorsul, mennyit er? MekkoraRAM kellen, van-e ertelem, (és mivel nekem jónak tunik :-) mekkora RAMDisk kellene, hogyan kell megcsinálni?
THX
-
válasz
apollo12
üzenetére
És a Kaspersky találna még 9 olyat, amit a NO Dnem talált, de a NOD talált 13 olyat amit az Avast nem, és az AVG további 10 olyat, amin a BitDefender meg az Avira átsiklott, de a Panda a felét megtalálta.

Viccnek szántam, de kb. így van.
Ezokból nálam nincs vírusirtó, vagyis van, én. Nem telepítem a vírust trojant, ez a lehető legjobb védekezés. Ha meg betalál, mert ügyes, (még nem volt ilyen 2004 óta, akkor a win2000-re beszedtem), visszaállítási pont, heti-havi külső mentés, valamint ami kell az háttértárolón, nason, felhőbe, a C mehet a levesbe, reinstall windows és mehet tovább. Az otthoni xp ilyen nomád körülmények között köszöni szépen, 7 éve megy.
Nyugodtabb is vagyok így, meg a pc is. -
apollo12
veterán
heló szeritnetek mitől lehet az hogy nem használom a gépemet csak asztalon van és a vga-m 100% pörög de ahogy rá nézek a feladatkezelőbe abba hadja, de ezt akkor is eljátsza mikor online nézek filmeket

virusom lehet ?
-
raidx
őstag
válasz
krealon
üzenetére
Innen letöltöd az OOSU10.progit elindítod, minden kapcsolót zöldre állítasz és igen bekorlátozódik az ms kommunikáció. Uganis wifin is lenyomja a biztonsági frissítést.
Unokám wett egy thinkpad masinát. Nincs vezetékes hálózatcsatlakozása csak WIFI. A frissítéseket le lehet valahonnan vadászni? Hogy USB-ről telepítse?
-
Headless
őstag
Sziasztok!
Egy inkább Hálózati problémával fordulok hozzátok, de a forrása a windows.
Szóval blokkolni szeretnék bizonyos forgalmat bizonyos programok felől, de csak WAN irányban helyi hálózaton keresztül megszeretném tartani a kommunikációt. Van bármi lehetőség, hogy bizonyos programok hálózati csomagjaira flaget/mark-ot rakjak, amit a gatewayen lévő tűzfalban tilthatnék?
Vagy esetleg egy olyan megoldás mint az ssh tunnel linuxok esetében?
-
krealon
veterán
válasz
Something_
üzenetére
"Hogy tudom a legegyszerubben kikapcsolni a frissitest win10nel? Nyaralok, de dolgoznom kell neten es a nyomorult rendszer 2 ora alatt elvitt 1gb mobilnetet, mert a hatterben frissitget."
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom a legegyszerubben kikapcsolni a frissitest win10nel? Nyaralok, de dolgoznom kell neten es a nyomorult rendszer 2 ora alatt elvitt 1gb mobilnetet, mert a hatterben frissitget.
Regen ki lehetett kapcsolni, de tul egyszeru volt, ezert kiszedtek...
-
GEPESZ66
veterán
Ilyen beállítás ellenére is törlődik a fájl (pl. asztalról lett eltávolítva), nem kerül be a lomtárba.
Mi lehet a gond?
-
zozo1976
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az Acer Laptopom, miért nem nem ismeri fel bluetooth-on keresztül egy samsung Level U típusú fülhallgatót?
A lumia 640- es telóm elsőre megtalálta, de a laptop nem!
Windows 10 van telepítve a laptopon!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
TRob1
veterán
válasz
drmotto
üzenetére
Próbáld meg hogy ezeket a drivereket teljesen eltávolítod, majd Restart. Vagy leszeded ezeket a drivereket netről (lehet van újabb verziójuk is), és manuálisan feltelepíted. Hátha megoldja.
(#63452) Géb89:
Most se vagyok benne biztos hogy értem, de majd valaki lefordítja.
(#63451) junior11 :
Nem találkoztam még ilyennel (legalábbis nem emlékszem), pedig kezdetektől használom Postát több gépen is.
Alapból magyar Win lett telepítve (és nem magyarítva), magyar régióval, soha semmi nyelvátállítással és mégis ez lett?
Szép. -
junior11
veterán
Sziasztok, az utóbbi időben észrevettem, hogy az áruház és később a mail alkalmazás angol nyelvű lett, pedig semmi sem volt változtatva, idővel magától részben az áruház visszatért az eredeti nyelvre, de a mail alkalmazás továbbra is teljesen angol maradt. Mi lehet ennek az oka? Vissza lehet valahogy varázsolni? Nálatok is előfordult már ilyen? Köszi.
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném tudni, hogy a Windows mire vonatkozóan ad 'eszköz lecsatlakoztatva' hangot. Eseménynaplóban nem találom.
-
gekkoXT
senior tag
Hogyan lehet átállítani, hogy a tálcára kitűzött fájlkezelőre jobb egérgombbal klikkelve a legutóbbi helyeket és fájlokat mutassa, ne pedig a gyakoriakat?
-
törölt tag
https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4032188
Improvements and fixes
This update includes quality improvements. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:
Addressed issue that causes a Microsoft Installer (MSI) application to fail for standard (non-admin) users when installed on a per user basis.
Addressed issue to enable support in the DevDetail Configuration Service Provider (CSP) to return the UBR number in the D part of the SwV node.
Addressed issue where NTFS sparse files were unexpectedly truncated (NTFS sparse files are used by Data Deduplication—deduplicated files may be unexpectedly corrupted as a result). Also updated chkdsk to detect which files are corrupted.
Addressed issue where the IME pad was not launching correctly in the Microsoft Edge browser for certain markets.
Addressed issue to allow Win32 applications to work with various Bluetooth LE devices including head tracking devices.
Addressed issue in the Mobile Device Manager Enterprise feature to allow headsets to work correctly.
Addressed issue where device drivers are not loading.
Addressed a reliability issue when playing specific types of spatial sound content.
Addressed issue with a dropped key on Microsoft Surface Keyboard and Microsoft Surface Ergo Keyboard, and addressed Wacom active pen connection failures.
Addressed issue to improve stability for USB type C during device arrival and removal during system power changes.
Addressed USB host controller issue where the host controller no longer responds to the attached peripherals.
Addressed MP4 compatibility issue while playing content from a social media site in Microsoft Edge.
Addressed issue with audio headsets connected to a PC through Xbox 360 controllers.
Addressed a reliability issue with launching a Settings app while another application is using the camera device concurrently.
Addressed issue with notifications (SMS, Calendar) for an activity tracker.
Addressed issue with video playback artifacts during transitions from portrait to landscape on mobile devices.
Addressed issue with Skype calls becoming unresponsive after about 20 minutes when using Bluetooth headsets with Hands-Free Profile (HFP) connections with negotiated mSBC codec (Wideband Speech).
Addressed issue where a service using a Managed Service Account (MSA) fails to connect to the domain after an automatic password update.
Addressed issue where, in some cases, a drive that utilizes on-drive hardware encryption would not automatically unlock at system startup.
Addressed issue where “cipher.exe /u” fails on client machines that are deployed with InTune, Windows Information Protection (WIP), and an updated Data Recovery Agent (DRA) certificate. Cipher.exe will fail with one of the following errors: “The request is not supported" or "The system cannot find the file specified”.
Addressed issue where a memory leak occurs in a nonpaged pool with the “NDnd” memory tag when you have a network bridge set up.
Addressed issue where you cannot add Work and School accounts in Windows Store, and you may get an error that reads, “We encountered an error; please try signing in again later.”
Addressed issue issue where if a Surface Hub enters Sleep mode and then resumes, it may require the user to sign in to Skype again.
Addressed issue where some Windows Forms (WinForms) applications that use DataGridView, Menu controls, or call a constructor for a Screen object experienced performance regressions in .NET 4.7. This was caused by additional Garbage Collections. In some cases, there was an empty UI because of a lack of GDI+ handles.
Addressed issue where Magnifier Lens users cannot click on buttons or select web content in Microsoft Edge or Cortana results.
Addressed issue introduced in the June updates where some applications may not launch when a device resumes from Connected Standby mode.
If you installed earlier updates, only the new fixes contained in this package will be downloaded and installed on your device.https://support.microsoft.com/en-us/help/4032188/windows-10-update-kb4032188
-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Erre mondasz valamit?
-
mufflika
tag
Köszönöm az infot. Sikerült is feltenni egy friss rendszert jó minden, egy dolgot nem találok, hol tudom kikapcsolni azt a funkciót, ha bekaocsolom a gépet, ne kérje a felhasználó nevet és jelszót, hanem egyböl az asztalra lépjen be ?
Köszi. -
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
-
drmotto
őstag
Újabb segítséget kérnék.
Újratelepítettem a wint, és most minden bekapcsolásnál feljön 5 gépház üzenet, miszerint újraindítás szükséges, és mindig ugyanazokra a driverekre hivatkozik.
A telepítés óta legalább 10x volt már ki-be kapcsolva, meg újraindítva.
Mit tudok ezzel kezdeni? -
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
-
LÁZ
addikt
üdv, win10pro x64, a felh.fiókom már egy ideje halódik, most már néha a számológép/képnézegető sem fut, ha olyanja van, szóval próbálkoztam egy alaphelyzetbe állítással, de dobta a hibát 'az alaphelyzetbe állítás egy hiba miatt nem sikerült'.
kérdés, ezzel lehet vmit kezdeni, vagy marad a nulláról telepítés

-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi szépen.
Megpróbálom mindkettőt egymás után ahogy írtad.
-
-
misirulez
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Találtam egy 14,393-as win10-et ezzel elsőre megy minden gond nélkül.
-
-
törölt tag
válasz
mufflika
üzenetére
MCT által pendrive az általános módszer. Pici hátránya utána még egy kis idő amíg az újabb összegző frissítéseket is telepíti, mint máshonnan egy naprakészebb ISO de nem vészes. Adatokról backup legyen, ha több HDD van a gépben figyelj a telepítővel mit formázol, milyen partíciót törölsz. (akár le is lehet húzni addig a többit, csak a rendszerlemez úgy tuti nincs elnézés) Unallocated space-re a Win megcsinálja a partíciókat és telepíti a rendszert. Ha használsz MS fiókot de zavar ahogy a C:\Users\-ben az emailből kreál fióknevet akkor a telepítés során helyi fiókot válassz azt úgy nevezed el ahogy akarod és később átállíthatod MS online fiókká. Feltételezem már aktivált rendszerről írsz, csak újra akarod telepíteni: Ilyenkor amikor kéri a kulcsot a telepítő kiírja ha már volt aktiválva és csak újratelepítesz akkor nem kell megadni annál a képernyőnél. Csak nyomj nincs most kulcsom gombra, aztán amikor végez és netet talál magától aktiválja az előzmények alapján.
A drivereket letölti magától, ha éppen olyan hardvered van kézzel is tudod a gyártó oldaláról. Az áruház sokat szokott vacakolni az appok frissítésével azon ne lepődj meg és jó pár előtelepített játék, app ott lesz. -
-
törölt tag
Na igen, most nem is a konkrét kérdezőről hanem a témáról elgondolkozva túl sok variáció nincs az ilyen kulcsos kérdésekkel:
1. céges laptop akkor ott kell kérdezni
2. normális helyről számlával vásárolt licence -> MS ügyfélszolgálat megoldja
3. OEM kulcs de meghalt az alaplap papíron újat kéne venni -> jó eséllyel ügyfélszolgálat aktiválja újra
4. ebay-ről okosba' vett mennyiségi kulcs (hibaüzenet alapján) aztán MS lelőtte -> így járás esete
Nagyjából ennyi lehetőség valamilyen speciális helyzetet leszámítva. Hasonló ez mint iphone topikokban hetente kérdezik az ezerszer kitárgyalt témát miért drágább a hivatalos viszonteladónál mint a sufni gsm-ben, mi a különbség.Jött egy új összegző a rendszerhez, felment simán és gyorsan. Látványos javítás nincs benne sajnos.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Tegnap win 10-et raktam a gépre, de a MEGAsync nem akar működni. Mikor megadom az emailt és a jelszót, azt írja, h hozzáférés megtagadva. Van ötletetek?
-
TRob1
veterán
válasz
bb.bocs
üzenetére
Szerintem egyértelmüsítsünk. Honnan és mennyiért vetted a kulcsot? Mert ha nem hivatalos forrásból, ráadásul olcsón, akkor szerintem nincs is miről tovább beszélni, felesleges körök. (Eleve nem te lennél az első - és nem is az utolsó - akinek tiltják a kulcsát) Ha nagy pénzért, ráadásul hivatalos forrásból, az megint más, egyértelműen bizonyíthatod a számlával, és MS-nek kötelessége lesz valami tenni az ügyedben.
(#63405) misirulez :
Nekem pedig "így távolból" nem win10 hibának tűnik, hanem valami képfrissítési dolognak. Én azért próbálkoznék az nvidia beállításai között (pl. MHz), és mindenképp a legújabb driverrel. Lehet hogy a monitorhoz is tudnál külön drivert feltenni... keress rá. -
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ok,látom.
Meg azt is hogy 14 nap aztán,ha kell valamikor újratelepítem?
Mindkettőt használjam,milyen sorba? -
quailstorm
félisten
Mindkettőt.
-
mufflika
tag
Sziasztok.
Friss Telepítést szeretnék csinálni. MCT -vel érdemes még megcsinálni, vagy van már más módszer. egy 64bites Prof. változatot szednék le.
Köszi.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dtomka
üzenetére
Mindenképp kéretlen alkalmazás. Böngészőpucolásra általában ADWCleanert szoktunk még használni.
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A következő már egy ideje fennáll.
Állandóan ezt hozza fel és nem tudok mit csinálni kattintok és ez jön új lapra fel:+ még amikor pl térképet nézek mást is nyit új lapra,úgy hogy visszalépek és a térképet nem tudom irányítani egy darabig
.
Ez mitől van?Elég zavaró már ez.
Nem tudom itt tudtok válaszolni erre vagy más topicba írjak.
Üdv: feri 1
-
bb.bocs
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
értem. akkor hogy van hogy a többi kulccsal nem volt gond pl. vagy hol igy hol úgy?
-
quailstorm
félisten
válasz
freestailo
üzenetére
Nem szoktam olyat használni, ami megosztható szerintem. Vagy oprend.hu integrált, most van neki AU LTSB és CU image is. Vagy ha épp nincs (mikor friss volt a CU), akkor ahonnan sikerül.
Munkahelyen meg nincs közöm hozzá, én inkább végigszenvedtem a 2010-es Win7 telepítővel.(#63407) misirulez: Gépház/rendszer/névjegy
1607 = AU
1703 = CUVisszaállás az passz hogy hol kell, én lemezképet csinálok ilyen frissítések előtt.
-
freestailo
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Offline installer letöltési lehetőséget esetleg tudnál adni? nem találom a media creation tool meg nem az igazi...
-
misirulez
senior tag
Igen próbáltam. A legújabbat is, és utána visszamentem egésze 381xx.-ig. Mindnél előjön a gond.
Szerintem nem közvetlen a driver a hibás, hanem a w10 csinált valami creators firssítést Aug01-nél, ami előhozza ezt a gondot az nvidia driverből (ennél a kártya+monitor kombónál). -
quailstorm
félisten
válasz
freestailo
üzenetére
A kezdetek óta telepíthető Enterprise-hoz is. Szerintem LTSB-n kívül az összesre elérhető.
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Az új creators update milyen verziókhoz jelent meg? enterprise-hoz (pl menyiségi licenszeshez) letölthető, telepíthető már?
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
W10-es kérdésem lenne, de előzménynek berakom a problémát hogy mi miatt.
"Adott egy Philips BDM4037UW monitor, amit 7 napja használok egy gtx1050ti-vel.
Minap reggel mikor bekapcsoltam a gépem, windows csinált egy nagyobb updatet (w10) Innentől fogva volt egy restart majd hol volt kép hol nem. Elején 10másodpercenkéne fé/másodpercre elment a kép majd azonnal vissza is jött. Közben volt egy második monitorom is, ami végig adott képet akkor is ha philips nem.
Gondoltam, hogy lassan amúgy is újra kéne rakni a gépet tuti a sok feltelepített hülyeség közül lesz valami a hibás amit az updater előhozott.
Mielőtt újra raktam volna a gépet, vettem egy új konfigot is, amibe beleraktam a régi vga-t.
Felraktam a legfrissebb w10 majd alaplap driver + nvidia driver, és a szűz w10 újra elkezdte csinálni a monitor hogy néhány másodpercenként vagy ad képet vagy nem.
Leellenőriztem a monitorom, rádugtam laptopra (amin ubuntu van) és tökéletesen megy. Ha indításkor belépek biosba 10 percig lépkedek, és semmi hiba minden oké.
.
Gondoltam valami bugos lehet akkor a legutóbbi updateje windowsnak, úgyhogy format + felraktam egy több hónapos w10et. Miután elkészült ok volt minden, egészen az elsp restartig ahol a w10 magától felrakott egy nvidia drivert, ami után megint elkezdődött ez a hol van kép hol nincs.
Letöröltem a drivert és kikapcsoltam az automatikus driver frissítést, így igaz 1024*768 ban, de megy hiba nélkül a monitor. (közben a másik kissebbik monitorom szintén hiba nélkül megy wqhd felbontásban)
Ha csak a philipset dugom rá a gépre és leveszem a 4k-t wqhd-ra ugyanúgy marad a hiba.
Nem gondolom hogy hardveres hiba lenne, próbáltam fél éves nvidia drivert felrakni de azzal is előjön a hiba.
Mit tudok tenni?
Ma már nincs időm de holnap felrakok valami +1 éves w10-et és net kábel nélkül jó előre kikapcsolok minden frissítést majd úgy rakok fel én standalone nvidia drivert.
Addig is ha van valakinek jobb ötlete nagyon szívesen fogadnám."Szóval, most ott vagyok hogy felraktam egy juli 13as w10et minden akkori firssítésével, majd mivel netkábel be volt dugva első újraindításnál felrakott egy nvidia drivert, amitől megint kuka lett a 4k s moncsi képe.
Szeretnék felrakni egy ennél valamivel régebbi w10 es verziót (ami még a zsarolóvirus utána frissítést azért tartalmazza) és kihuzott netkábellel kikapcsolni minden frissítést. Ez azért gond mert azt hittem hogy most is ki van kapcsolva minden.így kapcsoltam ki:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching 0-ra állítottam az értéket
ezen kivul a rendszerben csak simán ki is kapcsoltam.és ennek ellenére is, ha restrtolom a gépet felrak magátol egy nvidia 382,05-öt

Szóval rémlik hogy volt valami nagyon hosszú és bonyolult tutorial hogy hogyan lehetne tényleg minden ilyesmi kis trükkjét kinyomni w10-nek, ezt keresném. Illetve a kérdés hogy hogyan lehet olyan w10 verziot letölteni ami pont azután jott ki miután az a hires zsarolovirus elterjedt.
Meg úgy általában bármilyen tanácsot szívesen fogadnék.
Üdv,
Misi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor most eszetlen vagy
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)