- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Felraktam az új frissítést (1709), azóta nem látszik át a start menü, valakinek valami 5lete? Éppen hogy, de ezelőtt jobban látszódott a háttér sokkal.
-
Mukucs
senior tag
Hahó!
Hogy tudom bekapcsolni ezt, hogy lássam mennyi helyem van még?
Valahogy kikapcsoltam, de nem tudom hogyan...
-
Mukucs
senior tag
Szevasztok!
Miért van ez Win10 alatt, hogy a kis ablakok ilyen homályosak?
Itt pl a Steam felirat "tű éles", de ami az ablakban van, az full homály... Mitől van ez?
[HD Graphics 520, Win10 Pro]
-
Mukucs
senior tag
válasz
quailstorm #60832 üzenetére
Bekapcsoltam, hogy induljon a rendszerrel egyidejűleg, de nincs változás. Ki van rajt kapcsolva minden fény, de mégis villog szép kéken..
Egyéb ötleted van-e?
-
Mukucs
senior tag
válasz
quailstorm #60832 üzenetére
Uh, köszi! Lehet ki van kapcsolva az automatikusan indulók közül, ez lesz a bibi.
Amint hazaérek ránézek, nagyon köszi az útbaigazítást. Szép napot Nektek!
-
Mukucs
senior tag
válasz
quailstorm #60829 üzenetére
Szoftveresen mindegy mit lövöl be, elfelejti...
Van valami módszer arra, hogy az USB portot ne kapcsolja ki vagy ilyesmi?
-
Mukucs
senior tag
Szevasztok!
Miért van az, hogy ahányszor alvó állapotból visszatér a laptopom, vagy szimplán bekapcsolás/ujraindítás után az egerem elfelejti azt, hogy milyen világítást, szineket állítottam be rajta?
Logitech G303 ról van szó. Van erre bármiféle opsön Win10 en belül?
-
Mukucs
senior tag
Szevasztok!
Start menüben nem lehet áttetszővé tenni az ikonok körül a kockákat?
"
"
-
Mukucs
senior tag
Hali! Már jártam itt, de sajnos nem tudtuk megoldani a problémát, így felteszem a kérdést ismét, ha nem gond!
Teljesen randomra, de legfőképp képernyőkímélő után/bekapcsolást követően egyből valamiért nem érzékeli a billentyűzetemet pár másodpercig, aztánmeg érzékeli... ezt játsza restartig. K***a idegörlő tud lenni. Közben megy a hang, mintha ki-be húzkodnám az USB-t.
Valaki?
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Volna két problémám, amik elég zavaróak tudnak lenni.
1.: Randomra, de legfőképp alvó mód után pár mp ig érzékeli a billentyűzetet majd pár mp ig nem. Ezt játssza a restartig. Mintha meg lenne törve a kábel, de csaknem...
2.: Ez is tök random! A hang+a kép beakad 1-2másodpercre, mintha túlmelegedne. Ezt is kizártnak tartom, nonK proci, nincs OC.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Friss Win10 folyton felrakja a VGA illesztőprogiját, pedig az eszközkezelőben kikapcsoltam , hogy ezt ne tegye.
De csak nem marad nyugton, valaki valami gyógyírt tud rá esetleg?
-
Mukucs
senior tag
Srácok, már azt hiszem jártam itt ezügyben, viszont azóta is fenn áll a probléma!
Win10 64bit .-ről van szó, és a probléma az volna, hogy egyszerűen telejsen randomra felszökik a memóriahasználat 90-99% ra... úgy veszem észre, hogy belassul a gép. Hardveres részt hagyjuk, minden megvan bővestelen bőven. 8Gb -ramról van szó, talán ez fontos lehet.
Se a feladatkezelőben se az erőforrásfigyelőben nem jelez semmit.. Újraindítás után helyreáll az egész, FB, Youtube etc fut most is, ~37% használattal...
Már erősen gondolkodok a Win7 -re való visszaálláson, de jobb lenne, ha rájönné(n)k a problémára leginkább.
Köszönök előre is minden segítőkész kommentet!
-
Mukucs
senior tag
Srácok, mikor WIN10 et telepítek, a partíció létrehozós résznél miért nem jelzi a winchesteremet ?
Valakinek bármi ötlete
-
Mukucs
senior tag
Lenry !
Olvastam a Win10 cikkedet, volna egy kérdésem!
a Win10 beépítetten tud iso-t virtuálmeghajtóba mountolni -ezt részleteznéd, ha megkérlek?
-
Mukucs
senior tag
...és hamár a 7 ről a 10 -re való frissítésről volt szó legutóbb, a régi OP-rendszert elég úgy törölni ,hogy a Windows old mappát letörlöm...?
-
Mukucs
senior tag
Valaki találkozott már ezzel az exe fájlal?
Tiworker.exe mi ez, és miért használja el a fele memóriámat+cpu-mat?
Most raktam fel a Win10 et, ha ez számít.
-
Mukucs
senior tag
S.O.S!
Valaki ütközött MEMORY_MANAGENENT nevű kékhalálba Win10 alatt?
Konkrétan nem kapcsol be a gépem, néha fel szokott menni a memóriahasználat 90%-ra, de kékhalál még nem volt.
-
Mukucs
senior tag
Srácok, egy nagyon amatőr/gyors kérdés! Ha most feldobok egy Win10 et azt hogyan/mivel kell aktiválni?
Eddig csak úgy tettem fel, hogy Win7 -re ráfrissítettem, de most tiszta telepítésről lenne szó.
-
Mukucs
senior tag
Kube, az avatárod nem Mr. Robot!?
-
Mukucs
senior tag
Srácok, mitől van az, hogy bezárom a Chrome böngészőt, a feladatkezelőbe nem jelzi, hogy fut, viszont az erőforrás figyelőbe igen. Szerintem ez okozza az indokolatlanul magas RAM használatot.
Vélemények?
-
-
Mukucs
senior tag
Srácok, valaki találkozott ilyesfajta problémával? Egy Youtube vidi megy össz-vissz a kép alatt".
8Gb RAM ról van szó itt.
http://imgur.com/j0N6APV
Help me!
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok,
Valaki találkozott olyan problémával, hogy mikor a Windows automatikusan keresi/letölti a frissítéseket azalatt a RAM használat 85-90% os.- és ha végez nem esik vissza!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest