Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
VoidXs
üzenetére
Köszönöm!
Erre volt szükségem! -
ph2012
senior tag
A C: meghajtón van egy Update mappa amiben ezek a mappák vannak: [link]
Ezekben egy-egy exe fájl van. 2014-ben és 2016-ban települtek. Ezek részei a Windowsnak? Nálatok is van ilyen?
Köszi.
-
-
Imco
őstag
Hi!
W10-be tudok olyat, hogy pl az "S" betű a print screenre működjön?
Nem szívesen vetetnék egy új laptop billentyűt.
Per. pill az S betű funkcionálisan teljesen halott.Köszi!
-
-
trialboj
őstag
Nem használ valaki ace playert? Az a gond hogy elindítja automatikusan az ace stream mediat a taskbarban, amire nincs szükségem. És hiába kapcsolom ki ezt az opciót csak ott van.
Nem lehetne letiltani az automatikus indulást? startupnál nincs listázva... -
nortol
senior tag
válasz
Pokesz007
üzenetére
A mai világban, ha nincsen router, és nincsen beállítva az automatikus csatlakozás benne, akkor az semmit sem ér...
Ez teljesen op rendszer független dolog...
Ha ettől függetlenül az op rendszer nem képes csatlakozni a nethez(router, dinamikus IP) akkor azt az op rendszert temetni kell. -
mylenovo
csendes tag
Sziasztok!
Hónapok óta küszködök egy problémával, eddig semmilyen tipp nem jött be, hátha valaki már találkozott ilyennel.
Közel fél éves a Win10-es gép, amivel kb.2 hónapig minden rendben volt, majd jött a következő hiba:
Napi néhány órányi (változó idejű) böngészés után előbb akadozni kezd, majd leáll a böngészés. Először akadnak a videók, majd szimpla weboldalaknál nem töltődnek be eleinte a képek, majd maguk a weboldalak sem.Olyan, mintha leállna a net, DE a nettel semmi baj nincs. Ezt már többször teszteltem párhuzamosan használt laptoppal, mobileszközzel, még egy wifi rádiót is kértem kölcsön.
A hiba akkor is jelentkezik, ha wifivel és akkor is, ha adatkábellel csatlakozom a modemhez.
Böngészőtől független: ha "beáll" a böngészés, akkor a Firefoxon, Chrome-on, Edge-n egyaránt használhatatlan.
A feladatkezelő semmilyen rendellenes működést nem mutat, nem pörgeti semmi a processzort (i5-ös gép, 8 MB rammal).
Ami segíteni szokott: egy újraindítás és olyankor bizonytalan ideig megint nincs probléma.
Amit még kipróbáltam: van egy Zone Alarm antivírus+tűzfalam (előfizetéses), ezt újratelepítettem (hiba maradt), kikapcsoltam teljesen és néhány napra a Windows Defenderre bíztam a gépet (1 nap kihagyás után a hiba újra előjött). Frissítettem minden drivert, de ettől sem lett jobb.
Van valami ötletetek, hogy milyen irányba érdemes elindulni a hibakeresés során?
-
Mika1227
őstag
Hol lehet azt beállítani, hogy automatikusan csatlakozzon a nethez (felhasználónév és jelszó van) és ne kelljen mindig manuálisan csinálni?
-
OkosTibi
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Talán jobb gomb a mappán/meghajtón majd ott tulajdonságok ott biztonság és ott a sima users-nek és az authenticated user-nek adjál olvasási/írási jogot nálam pendrivével volt ilyen.
-
svgyula
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Szia! Igazad van! Én ezt hívom 1bit-es luzernek. Néz de nem lát kattoftat össze-vissza és elhiszi még azt a mesét, hogy van ingyenes program
De ha nem lennének, mi lenne a szervizekkel? 
-
mekker
őstag
[link] [link]
Tetszenek ezek az új koncepciók, már néhány appnál (számológép, fényképek) be is rakták.
Ahogy néztem, a start menü és a taskbar is fel lesz újítva kicsit.
Szerintetek van rá bármi minimális esély arra, hogy Win32-es alkalmazások (pl File Explorer) is megkapják legalább mint fejléc ezt az acrylic felületet? -
lovi27
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A meghajtó (könyvtár) saját tulajdonba vétele-re keress rá a neten és nem túl bonyolult a megoldás.
-
Grafirka
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
Visszapakoltam egyenkent az osszes ikont, mar nem tudom kiprobalni az altalad ajanlott felbontas valtast de mindenkepp koszonom az otletet . Biztos vagyok benne hogy lesz alkalmam majd tesztelni .Egy pillantig sem ketelkedek abban , hogy nem fog bohockoni maskor is, oprendszerrel meg ennyi bajom ,soha nem volt.

-
Sdi
addikt
válasz
ph2012
üzenetére
Én általában ezt használom, nekem még nem okozott problémát, ez nem csak registry pucoló, többfunkciós progi, de van más ingyenes lehetőség is.
-
King Unique
titán
válasz
ph2012
üzenetére
Ezt normál esetben úgy szokás, hogy felteszi az ember 1 topikban a kérdését és vár, amíg választ kap. Ha nem kap, vagy nem megfelelőt kap, max. akkor kérdezi meg másikban. Meg elég átlinkelni az adott kérdést és nem feltétlen muszáj még egyszer ugyanazt a hsz-t / hsz-sorozatot beírogatni... Ellenben te meg sem vártad, hogy válaszoljanak, hanem egyből dupláztál...
Egyébként meg normál esetben nem települ fel csak úgy magától az Avast és nem is a Windows része. Az, hogy korábban mit telepítettél, vagy esetleg egy másik program telepítésénél mi maradt bejelölve pluszként, az neked kell tudnod és nem más fogja kitalálni...
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
8.1 -> 10 új telepítés volt, és nem tudok a külső vinyómra menteni filet.
"erre a helyre nem menthet, a szükséges engedélyt a rendszergazdától szerezheti be"
erre mi a megoldás? gondolom valahogy hozzá kellene adnom magamat... (én vagyok egyedül a gépen, és rendszergazda elvileg)
-
quailstorm
félisten
válasz
Sztlaci
üzenetére
Elég régóta. Használd az O&O Shutup programot, abban ki lehet kapcsolni az "ajánlott alkalmazások telepítését".
-
Sdi
addikt
-
ph2012
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem mindenhol kapok normális választ ezért vagyok kénytelen több topikban is megkérdezni. Te például nem válaszoltál a témában. Ezt hol szabályozza az ÁSZF?

-
Sztlaci
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
A legtöbb régi program simán fut a régi telepítésekről, ezért csak a 20 GB-is Win mappát törölném most.
Még lehet hasznos adatom a felhasználói mappában is. -
King Unique
titán
válasz
ph2012
üzenetére
Ez az, szaporítsad csak tovább párhuzamosan 2 topikban ugyanazokat a hozzászólásokat...

Más érdekes módon el tudja dönteni, hogy hol kérdezze meg és ugyanabban az 1 topikban mennek a kérdések - válaszok egyaránt. Meg ők legalább az ÁSZF III.10.5. pontját is elolvasták és értelmezték, nem úgy, mint egyesek...
-
ph2012
senior tag
válasz
ph2012
üzenetére
Közben a C: meghajtón rákerestem az AVAST szóra és ezt találtam: [link].
Van AVAST Software mappám. Ha megnyitom akkor 4 db .txt fájl van benne és más nincs benne. Fogalmam nincs hogy került a gépemre.
A többi avast nevű fájlok mik lehetnek? Nagyon tele van vele a gépem.
-
King Unique
titán
válasz
Sztlaci
üzenetére
Mért akarod csak a Windows mappát törölni, mért nem a korábbi Windows teljes partícióját? Egyébként az Unlocker / Lockhunter megoldás lehet a mappa törlésére. Viszont az előbbiben van egy PUP és a telepítésnél figyelni kell erre! Sőt, már a letöltésnél is, mert egy jobb AV eleve blokkolja. De meg lehet oldani pl. egy pendrive-ról bebootolt Live Linux alatt is a törlést.
-
ph2012
senior tag
Nézelődtem a Feladatütemező-ben és észrevettem egy AVAST Software nevű mappát. Ezt: [link].
Windows 10-et és Kaspersky Internet Securityt használok.
A keresővel se találok AVAST programot, se a vezérlőpult -> programok között sem találok ilyet.Mi lehet ez? Soha nem telepítettem ilyet. Része lehet a Windowsnak? Nem szeretném, hogy egy illetéktelen program fusson a háttérben.
Köszi.
-
Sztlaci
aktív tag
A Win mióta telepít játékot a gépre? March of Empires is telepítette.
Mi szemetet hoz még magával?A Marcium Reflect megszívatott, nem tudott helyreállítani a saját mentéséből.
Vagy ötször nekifutottam, de mindig elakadt az elején, más más százaléknál. Azért ellenőrizhetné a mentését, hogy ok-e. Ezért újra kellett telepítenem a laptopot. Nem tudom állítani a tálca ikonok méretét, mindig kicsi ikonokat használtam eddig. Ez bosszant. Az asztali ikonokat is lekicsinyítem, mert minek olyan böhöm méretűek.A SSD miatt a korábbi lemez került a DVD helyére, nem tudom róla törölni a Windows mappát. A formatáláson kívül van más lehetőség? Vagy valami USB-s Linux kell hozzá?
A "beintegrált" Skype beállítható, hogy induljon a rendszerrel együtt? -
svgyula
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Szia! Futtasd a programot rendszergazdaként. Jobb katt az ikonra-tulajdonságok-speciális-futtatás rendszergazdaként.
(#61353) Grafirka
Szia! Nem lehet, hogy több monitorral használod? Akkor csak a beállított kijelzöre teszi az ikonokat. -
lufi7
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi!
Ezt már manuálisan megcsináltam és nem lett jó, de a letöltött fájlal sikerült.
Köszönöm!
Doky586:
Nincs fent semmi kinézet buhera program. -
Grafirka
őstag
Eltunt az osszes ikonom a desktoprol van erre valami megoldas?
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Egy harmadik gépen is kipróbáltam, amin egy helyi fiók van, nem az én Microsoft fiókommal vagyok bejelentkezve. Ott működik. Pedig a Kasperksy oda is fel van telepítve, tehát ezek alapján nem a tűzfallal, hanem az Microsoft fiókommal lehet baj? MS ügyfélszolgálattal holnap érdemes lehet felvennem a kapcsolatot?

-
A Windows Storeból semmilyen alkalmazást vagy játékot nem tudok telepíteni, a következő hibakód miatt: 0x80240437
Szinte az összes neten fellelhető módszert kipróbáltam, amit ennek megoldására javasolnak: [link]
Mivel nem sikerült megoldani, ma újraraktam a gépet egy közvetlenül a magyar Microsoft Storeból vásárolt eredeti Windows 10-el. (Eddig az egyetemtől kapott verziót használtam, de mivel végeztem, annak pedig lejárata van, nem azt raktam már vissza.)
Ugyanúgy nem működik. A laptopomon kipróbáltam, azon se. Megpróbáltam úgy, hogy kikapcsolom a vírusírtóm (Kaspersky Total Security) tűzfalát, hátha az okozza, de ez se oldotta meg.
Valaki találkozott már ezzel a problémával, és sikerült megoldania valahogy? A világ összes fórumát átbújtam már, mindenhol kb. ezeket a fent linkelt lépéseket javasolják, de ez nem oldja meg.

Hetek óta szenvedek ezzel a problémával, hálás lennék, ha tudnátok segíteni.

-
csibuka85
őstag
Sziasztok valaki a 61326-osra ?
-
King Unique
titán
A sima Windows 8.1 a Core verzió. A 8 / 8.1 kiadásokból Home sosem volt.
Nálad a screenshoton egyértelműen a sima, vagyis a Core verzió van. A Pro esetében viszont eleve fel van tüntetve a megnevezésnél. Az alábbi táblázat alapján pedig a Core-nak egyértelműen Win10 Home-ra kell frissülnie.
Aztán, hogy miért frissült nálad állítólag (?) Pro verzióra, az már más dolog. De, az előbbi infók alapján lehetett tudni, hogy csak a Home verzióra vagy jogosult. Illetve a tiszta telepítésnél lehetett volna azt választani.
-
-
lufi7
aktív tag
Erre [link] senki?
-
-
Sztlaci
aktív tag
Hali!
Win alkotói verzióban a tálca ikon méretét hogy tudom csökkenteni?
Nincs nézet menüpont???? -
VGYke
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Hogyan lehet megmondani az alábbi képből, hogy az win8.1 vagy win8.1Core volt?

Szerintem sima win8, majd 8.1, majd win10(pro?) lett, de mivel előtelepített volt a laptop, nincs lemez.
Mikor elkezdtem frissíteni, ennyit látszódott:
Sajnos nem fotóztam már le a települt win10 verziót, csak emlékezetből mondom hogy win10pro volt.
Most, win10 újra telepítésnél azonban állítja hogy home kulcsot talál...
Én meg esküszöm hogy pro volt.
Szerintetek kinek lehet igaza? -
svgyula
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
Volt valami piszkálás a rendszerben? Esetleg cd/dvd író telepítés az még belekavarhatott. Nézd meg mi van bekapcsolva az automatikus indításnál. Volt másoknak is.
-
Misi-67gyurc
csendes tag
Szia.
Hasonló problémával küzdök,....mióta frissült a 1703-as verzióra,..ez az opcionális lehetőség eltűnt...."Szöveg és más elemek fejlett méretezése".
A nagyító használata határozottan zavaró a számomra,viszont ez a beállítási lehetőség nagyon kedvező volt.
Ha nincs meg sehol ez a lehetőség akkor inkább vissza állítanám az előző verziót,.."1607".. szerinted/szerintetek ez lehetséges,ha igen akkor hogyan fogjak hozzá?Köszi szépen.
-
svgyula
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Szia! Ha nem tudod unistallálni akkor töröld a könyvtárát lehetőleg mindenhonnan és a regiszteriből is töröld ki az összes ezzekkel a könyvtárakkal kapcsolatos bejegyzést. A Ccleaner-t futtasd le utána és az befejezi a regiszteri takarítást, ill abból is lehet bejegyzést törölni.
-
szabonagyur
félisten
Outlook 2016 O365-n belül másnak sem frissíti a leveleket Win10 alatt? Win7, Win8.1 hibátlan de 10 alatt nem tudja befrissíteni...
-
csibuka85
őstag

Sziasztok én Norbi vagyok és egy elég rosszindulatu hibát szeretnék kérdezni tőletek.Install Shield Update Service ami mindíg leáll és akkor nincs internet de ezt 40 percenként eljátsza sajnos és olyankor csak a harmadik ujraindítás után lesz jó kb 40-50 percig aztán megint leáll és megint reset vagy újraindítás.

Előre is köszönöm a segítséget.
-
King Unique
titán
válasz
DrDobos
üzenetére
Egyébként oda van írva, hogy melyik mire való és mikor használható. Az első opciót akkor lehet választani, ha már van egy aktív Windows telepítés a gépen. Ellenkező esetben ilyen ablak lesz, aminél nem lehet továbblépni.
Továbbá, ha a particionálásnál részletes beállítási lehetőségeket akarsz, illetve manuálisan törölni, formázni a lemezt, akkor a telepítésnél az alsó opciót válaszd!
-
MK VII
veterán
Hogy lehet a tálcát rábírni, hogy ne legyen mindig minden előtt ott? Nem nincs beállítva, hogy a tálca mindig látható. Ez is természetesen csak most probléma CU frissítés után..
-
DrDobos
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Hű, itt már nem volt minden tiszta, de elolvasom majd a cikket. Igazából nekem egyedül annyi a fontos, hogy az SSD-n legyen a rendszer, és telepítés előtt mindent formázzon le. Semmi más. Ha az ajánlott(felső opció) lehetőséget választom, az miben tér el az egyénitől? Ki tudom ott is választani, hogy az SSD-n legyen a rendszer?
-
King Unique
titán
válasz
DrDobos
üzenetére
Ha ezen cikket elolvasod, akkor láthatod, hogy telepítésnél az alsó opciót is ki lehet választani, ahol lehet manuálisan piszkálni a partíciókat. Viszont sokat nem kell, mert ha a szabad területre (particionálatlan) kattintasz, akkor a telepítő automatikusan felajánlja a rendszer számára létrehozandó kisebb partíciók elkészítését. A fennmaradó részt pedig nem kötelező formázni, elég csak kijelölni a rendszer számára és majd a telepítő megformázza. De, ha akarsz külön adatpartíciót készíteni, akkor ott megoldható az is. Bár az adatok, letöltések stb. gondolom amúgy is majd a HDD-n kapnak helyet.
-
DrDobos
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Ez szép..
Rendben, köszi
Amúgy, találtam ezt a videót, ami szerintem jól bemutatja a dolgokat. Igazam van? 
-
King Unique
titán
válasz
DrDobos
üzenetére
Azokat a rendszer számára fenntartott kisebb partíciókat maga a Windows hozza létre telepítéskor a Legacy / UEFI boot módnak, illetve telepítésnek megfelelően. Tehát nem kell manuálisan semmit külön piszkálni!
Max. arra érdemes odafigyelni, hogy telepítéskor a rendszernek particionálatlan területet adj meg (SSD-n), vagy eleve húzz le minden más háttétárat (HDD)! Már, ha nem akarsz pl. ilyenbe belefutni.
-
válasz
King Unique
üzenetére
"Mondjuk ezen az oldalon eleve meg van adva az SHA1 letöltésnél. Szóval meg lehetett volna nézni jobban és nem kellett volna feleslegesen letölteni..."
Az az ismeretlen és hiteltelen oldal. Azt kellett volna ellenőrizni az általatok (nem) küldött kóddal..
-
DrDobos
őstag
Sziasztok, remélem nem nagy gond, hogy ide írok ezzel a kérdésemmel

Win10 telepítésekor partícionálásban szeretnék segítséget kérni. A gépben van egy ssd, és egy hdd is. Azt hallottam, hogy a rendszer miatt létre kell hozni az ssd-n és a hdd-n is több partíciót(a rendszernek. Ez mennyire igaz, és ha így van, hogy csináljam? Előre is köszönöm a segítséget.
-
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Mondjuk ezen az oldalon eleve meg van adva az SHA1 letöltésnél. Szóval meg lehetett volna nézni jobban és nem kellett volna feleslegesen letölteni...
Az MCT-nél pedig jelenleg ilyenek a letöltési opciók. De default beállításokkal a legelső olyan ISO-t szed le, amely az előbb említve volt. Nyugodtan be lehet bootolni pendrive-ról a telepítőt és meg lehet nézni!
-
válasz
King Unique
üzenetére
Na az ilyen válaszokra mondják hogy kenhetem a hajamra...

ha nem mondják meg mellé a MD5-öt...Ezért írtam hogy a 3.94 kiírástól függetlenül lehet moddolt, de ha nem tudod mire jó az MD5 vagy SHA1 stb), akkor nézz utána..
-
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Még aznap kaptál választ, amiben említve volt, hogy csak a letöltésnél írt 3,9 GB-ot. Röviddel utána (szintén aznap) pedig volt róla szó, hogy a letöltött fájl mérete mindkettő esetében 3,94 GB. De valóban megnézhettem volna jobban már a legelején, szóval ezért ok, elnézést. De egyébként, ha megnézed a letöltési linkeket, akkor mindkettő eleve az MS-től szedi az ISO-t. Annál meg nem valószínű, hogy bármelyik is mókolt lenne...
Egyébként az MCT-vel leszedett ISO használható Home & Pro & Education kiadás telepítéséhez egyaránt.
-
Popes
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Neked is ezt tudom ajánlani Geek Uninstaller, nem kell telepíteni és van kényszerített eltávolítás is benne az ilyen esetekre.(nálam eddig mindig bevált)
-
válasz
Doky586
üzenetére
Mivel egyikőtök sem volt hajlandó segíteni és egy md5 ellenörző-összeget mutatni a MS-től letöltött ISO-ról, ezért kénytelen voltam leszenvedni magam hogy ellenőrizzem a kétes forrású tb.rg-adguard.net től letöltötthöz viszonyítva (amivel elkezdtem a telepítést). Szerencsére egyezett:
MD5: 0ca23bd6b83d4290c811be379f987ab9 *Win10_1703_Hungarian_x64.iso
Ez 3.94 GB, az MCT-vel is letöltöttem: az csak 3,26 GB. a 3.9 GB akkor valaki hibás olvasásának eredménye, de a 40MB-ba sok vírus/féreg is belefér ha ti csak ezzel azonosítjátok be.
Egyébként a méretkülönbség nemcsak a wim vs esd -ből adódik, hanem abból is hogy a direkt ISO letöltés nemcsak a Home hanem a Pro verziót is tartalmazza, az MCT-vel ellentétben..
-
monosz
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy win10-ről a PH-ra nem tudok képet feltölteni,és elég sok oldal nem jön be.(win10 pro) Ha ujraindítom a gépet,akkor egyszer sikerül,utána hibát ír.(ellenőrizze a kiszolgálót)

Win7-el tökéletesen müködnek az oldalak.
Köszönöm. -
kispx
addikt
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Windows 10 (Eng - x64 - Enterprise) Remote Desktop-al kapcsolatban. Körülbelül a Windows 10 CU települését követően (néhány hete...) nem tudok a fenti Win10-et futtató gépre Remote Desktop-al csatlakozni egy Windows 7-et futtató gépről. Korábban tökéletesen működött, most pedig csak fekete képernyőt látok

A Win7 RDP klienst teljes képernyőben indítva lekérdezhetőek a kapcsolat paraméterei, ott ezt látom:

Majd egy 8-10 másodperc múlva bezárja az ablakot ezzel a hibaüzenettel:

A Win10-en az RDP kliens tökéletesen működik, így a jelek alapján csak az RDP terminal server érintett.
Esetleg valaki tapasztalt hasonlót?
Előre is nagyon köszönöm!

-
tomp
félisten
Nálam kiderült, hogy mi okozza a rendszeres pillanatnyi parancssor ablak felugrást. Az előbb kb 2mp-ig látható volt. Office 365...

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az hiányozna még...