Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Occon adom
üzenetére
1 [kép]
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
Occon adom
üzenetére
Az MCT-vel kreált telepítési adathordozó bootolható és a telepítésnél használható legacy (CSM) + UEFI módban egyaránt, a melyik szerint fog annak függvénye, hogy BIOS / UEFI szinten az adcanced boot menüben mi van beállítva és / vagy POST után F12 / egyéb billentyűvel előhívható gyors boot menüben sima (USB) / UEFI előtagú pendrive van-e kiválasztva.
Bővebben lásd ezen / ezen / ezen útmutatót + egy másik topikban leírtakat, ahol a lényeg a tudatos telepítés.
+ Ha esetleg elrontanád, UEFI helyett legacy (CSM) módban telepíted, akkor is átkonvertálható utólag UEFI-sre a telepítés.
+ Ha később W11-re akarsz upgrade-elni, akkor is javasolt az UEFI-s telepítés, meg modern, UEFI-s hardverkonfiguráció és modern OS esetén amúgy is. -
Gargouille
őstag
válasz
Occon adom
üzenetére
BIOS-ban beállítod és majd annak megfelelően települ a Windows.
-
King Unique
titán
-
válasz
Occon adom
üzenetére
Szia,
Jobb klikk -> Levétel a tálcáról
Lassú voltam.
-
mpo
veterán
válasz
Occon adom
üzenetére
Tálcán jobb gomb.
Nekem a hírek és ... jelent meg, de kikapcsoltam. -
UnSkilleD
senior tag
válasz
Occon adom
üzenetére
mi nem jött le? húzd ki a netkábelt és ne csatlakozz wifihez a telepítés alatt, ennyi
nem lenni magyar anyanyelv???
-
King Unique
titán
válasz
Occon adom
üzenetére
Elolvastad rendesen, amit linkeltem?

Ha igen, akkor láthattad, hogy Home kiadásnál is megoldható a telepítés helyi fiókkal ami az aktuális 20H2 verziónál is érvényes, internetkapcsolat hiánya, vagy deaktivált internetkapcsolat esetén meg amúgy is helyi fiókkal lehet csak telepíteni, ennyi. -
PROTRON
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
Tudom dedós kérdés, de kihúztad a net kábelt telepítés előtt?
-
King Unique
titán
válasz
Occon adom
üzenetére
Nem, rosszul tudod, továbbra is lehet helyi fiókkal telepíteni Windows 10-et és nem kötelező a Microsoft-fiók használata, amiről már többször volt szó itt és jelenleg is aktuális.

Ezt a "Legyen mit ellopni idegeneknek" okosságot meg nem világos hogyan sikerült megszülni, de mindegy.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Sorjában a válasz:
nem, igen, de -
King Unique
titán
válasz
Occon adom
üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Occon adom
üzenetére
A start menübe írd be, "winver" (macskaköröm nélkül)
és a verziószámot linkeld be, én most a legfrissebb stabilon vagyok - ha igaz - ami ez:

-
Bounti
aktív tag
válasz
Occon adom
üzenetére
A Dell-hez tartozó Support center progi része.
-
törölt tag
válasz
Occon adom
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Erre a friss Avast-AVG sztorira gondolsz?
Böngésződ beállításaiban tudod törölni az előzményeket és ha be vagy jelentkezve Microsoft vagy Google fiók megfelelő privacy részén. [kép] -
törölt tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Chrome-ban ?
control+alt+del
kiválasztod miket törölsz, milyen időszakra
-
törölt tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Az a hibakód utalhat arra is, hogy probléma van az USB-s eszközzel, vagy sérültek a fájlok. Frissítéshez szükségtelen bárhova másolni a telepítőt: ha .iso-ban van, akkor felcsatolod és setup.exe, ha MCT-t használsz, akkor az megoldja közvetlenül, nem kell a telepítőt külön letölteni. Mindemellett okozhatja kompatibilitási gond is, lásd a listát.
-
törölt tag
válasz
Occon adom
üzenetére
A trééézés előtt legalább megnézted, hogy mire utal a hibakód? Svchost és társai kimehetnek a netre, vagy tiltottad? Helyed van? WU ajánlotta fel, vagy kézzel próbálod telepíteni? Ha kézzel, akkor honnan?
Ismert problémák érintenek-e? -
válasz
Occon adom
üzenetére
Hívd fel őket és mond be a hibakódot. 
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Occon adom
üzenetére
Most akkor leterheli vagy nem?

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Occon adom
üzenetére
Én inkább arra lennék kíváncsi mit csinálnak. OneDrive gondolom szinkronizál, WSAPPX meg nem tudom, mit értünk szórakozik alatt?

@WeinMaker:
Képzeld a Bing a Windows Helpje

Sajnos sokan nem tudják, de ha kérdésed van először ott kérdezd meg.

-
Cs1csó
titán
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez valószínűleg a fájltársítási hiba, frissítsd - update-eld - a Windows-t hátha megoldódik - nekem is volt hasonló gubanc PDF olvasónak nem akart alapértelmezetté válni a Firefox de a Sumatra-t engedte.
Annyit megpróbálhatnál még hogy ha van egy másik lejátszót telepítve pl. VLC akkor válaszd azt alapértelmezettnek és ha azt sikerül alapértelmezetté tenni akkor EZUTÁN próbáld meg az MPC-HC-t alapértelmezetté tenni tehát : Windows saját - VLC - MPC-HC így már lehet menni fog.
-
válasz
Occon adom
üzenetére
Az a Windows kereső / Cortana, teljesen rendben van.
-
vfeco
aktív tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Ezen a gépen még sosem volt Win10. Az ingyenes időszakban nem tudtam feltenni, ezért próbálom erről a linkről telepíteni. [link]
Sajnos 99%-nál megáll.

-
válasz
Occon adom
üzenetére
Windows szempontból a gyors boot, hibernálás az ami nagyobb adatforgalommal járhat... illetve ha kevés a ram és sokat tol ki lapozófáljba... más nem írja a lemezt intenzíven és nagy mennyiségben rendszeresen.
Ha meg nem windows hanem valami más, onnantól passz... egyik program a sok közül.

Illetve malware, vírus, stb... mondjuk az hogy van 9.x TB írás semmit nem mond... mennyi idő alatt?
Jelentős változás van a görbében a statisztikában, vagy eddig is annyit írt, csak most tűnt fel... stb. Ez így semmit nem mond, csak egy szám. Amúgy 9 TB az lófütyi 470 nettó nap alatt az lófütyi.... még soktíz év van az élettartamból ezalapján is kivetítve. Szóval ezen kár parázni. -
svgyula
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
Szia! Én soha többet nem vállalok DELL javítást/telepítést! Az egész driver update része egy nagy trágya! Egy egész éjszakám ment rá egy win8-ról frissített win 10-re mert mindent egyenként kézzel kellet feltelepíteni. Minden driver fent van a honlapjukon csak találja ki valaki, hogy melyikkel működik! Ja most egy ASUS van ugyanebben a cipőben! Csak a honlapjukról nem lehet letölteni típus szerint a driver pakkot! Ja és mindezt úgy, hogy regisztráltam a gépet! Letöltöm a driver "álcát" mert mindegyik, bármi legyen is a neve 1,5MB! Amikor kicsomagolod és elindítod az xy.exe file-t mind a driver detektort akarja egy csomó szeméttel együtt telepíteni!
Ez nem is lenne gond de a szopóka ezután jön mert ha véletlenül feltelepíted akkor megtalálja a hardvert csak nem tölt le semmit mert nem vetted meg!
Én ezért ezt a "márkát"
messzire elkerülöm.
Na ez a bunkóság netovábbja tőlük! -
YASKATIR
senior tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez egyaltalan nem sok. Nekem 360 nappal van 9.68 TB.
A kerdesem viszont ismet felteszem, mert valaszt nem kaptam de a topik tovabb porgott. Hatha valaki csak atugorta:
Akadt egy erdekes problemam. Van egy frissen telepitett Windows 10 Pro-m, ami teljesen up-to-date es olyat csinal, hogy nem kapcsolja ki a kijelzot miutan Win + L-el lockoltam. Pontosabban kikapcsolja, csak var vagy 1 orat mielott ezt megtenne. A beallitasaim igy neznek ki:
-
bon
őstag
válasz
Occon adom
üzenetére
Közel se biztos, hogy a Windows okozza a forgalmat, van jó néhány ssd-m és az egyiken csak letöltések történnek, ott 80 nap alatt (működési idő) 2,1tb adatforgalom volt.
-
F6nt0m
csendes tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Majd csak tavasszal, most volt az őszi. A belassulást egy tiszta telepítés valószínűleg orvosolja majd.
Innen lekaphatod (media creation tool), a legújabbat szedi + majd a wu felpakol még 1-2 foltot, amik azóta születtek: [link]
-
TRob1
veterán
válasz
Occon adom
üzenetére
Chrome topik hónapok óta azzal van tele hogy kinek épp milyen hibája/gondja van vele. És talán majd kijavítják a következő verzióra...
Pont ugyanaz mint egyeseknél a win (és nem csak a 10)ui: Azért amúgy érdekes ha a Chrome a xar akkor is a win topik a nyerő... meee biztos a win10 a hibás.

-
lovi27
addikt
válasz
Occon adom
üzenetére
C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.BingWeather_... ...\Microsoft.Msn.Weather.exe
Közte még van verziószám, meg lehet gépspecifikus mappanév, így azt nem másoltam ki.
-
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez jóóóó......

Mutatja hogy süt a nap..! Kell ennél több?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
Ez az UWP spash screen, nem tud elindulni az alkalmazás. Más UWP alkalmazás sem indul?
-
Viktor77
titán
válasz
Occon adom
üzenetére
Keresőbe "billentyűzet", utolsó elötti, Nyelvi és billentyűzetes beállítások..., alul a Kapcsolód beállításoknál "További...", jobboldalt nyelvnél "Beviteli módszer....", megint egész jobboldalt "Beállítások", majd "Beviteli mód hozzáadása".
-
quailstorm
félisten
válasz
Occon adom
üzenetére
-
vavakika
csendes tag
válasz
Occon adom
üzenetére
Helló.
Esetleg nem ez lehet a probléma?
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/18614/windows-essentials -
raidx
őstag
válasz
Occon adom
üzenetére
Vindows szolgáltatások be és kikapcsolásánál engedélyezd a 3.5 telepítését.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy ruhás topik
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hívd fel őket és mond be a hibakódot.

Én ezért ezt a "márkát"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)