- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Armahun #139973 üzenetére
Hagyd ki, esetleg utólag hozzáadod a Defender kivételekhez Te magad. Bár őszintén szólva nem tudom miért kellene egy Bt akárminek kibújni a a védelem alól.
Illetve kell egyáltalán ez a PROSet csoda? Nekem eddig mindig elég volt az .inf-re rábökni, ez a körítés szerintem tökfelesleges. -
Geth
veterán
válasz
Armahun #83802 üzenetére
Mint általában, játékspecifikus a legjobb megoldás. Itt is így lett, itt található.
Egy hivatalosan ki nem adott patchet pofoztak ki a srácok, választható benne bármilyen felbontás:
- borderless fullscreen (az egeret eltolod a sarokba), ez az ajánlott;
- igazi fullscreen, cserébe az Alt+Tab megbízhatatlan/nem működik
- ablak
A widescreen felbontások is elérhetőek, egy .ini-ben lehet állítani a fov-ot.
Csak full install-lal működik, cserébe már nem kér CD-t.Ennél szerintem minden más módszer sokkal rosszabb végeredményhez vezet.
-
válasz
Armahun #83799 üzenetére
Nem hiszem hogy megoldható ha a win nem akarja.
Nálam is régebbi játékok, több pc , w7 jó,
w10 ugyanezeken és újabb hardvereken az 5ből 2 vason nem megy a teljes képernyő. Vagy a fél képtartalom hiányzik oldalra csúszva vagy visszadobja az asztalt errorral a játék. Ablakba jó.
Én nem tudtam megoldani pedig napokat szórakoztam vele. -
svgyula
addikt
válasz
Armahun #83802 üzenetére
Szia! Egy kérdés mekkora felbontás van a játékban beállítva és mekkorán használod a rendszert? Ugye az a Colin McRae Rally 2 egy 10 éves motorcsónak verseny
Mert ugye az 1-től kezdve mind az mert nem sikerült a need for speed szintjére lépniük. De kinek a pap kinek a papné.......... Az a régi motor valószínűleg csak win98 vagy XP kompatibilis módban fut rendesen(ha?)
-
Cs1csó
titán
válasz
Armahun #83799 üzenetére
Melyik win 10 build, melyik játék? Próbáld ki ezt a programot: DxWnd régi játékok futtatására ajánlják, persze még várj vele hátha jön valaki okosabb.
Pont nemrég olvastam hogy egy játéknál a config fájlt manuálisan írta át hogy FHD-ban és teljes képernyősen fusson egy játék.
+1 pszichiáter
Tényleg! A játékindító exén jobb klikk tulajdonságok és ott kersd meg. -
Grafirka
őstag
válasz
Armahun #61376 üzenetére
Visszapakoltam egyenkent az osszes ikont, mar nem tudom kiprobalni az altalad ajanlott felbontas valtast de mindenkepp koszonom az otletet . Biztos vagyok benne hogy lesz alkalmam majd tesztelni .Egy pillantig sem ketelkedek abban , hogy nem fog bohockoni maskor is, oprendszerrel meg ennyi bajom ,soha nem volt.
-
válasz
Armahun #61188 üzenetére
Hogyne lenne az ikon,
valamint (még) a rendszerrel való indulás is ki-bekapcsolható,
az igaz hogy én nem a win10 sajátját, hanem egy portable verziót használok, az eredeti nekem hm finoman szólva furcsa volt...Ha nem tudod, be van-e jelentkezve vagy sem, valamelyik partnereddel írass egy üzit, vagy hívasd meg magad, máris tudni fogod.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
Armahun #31453 üzenetére
Értem, tehát akkor tényleg menni fog az én HD 4770-esemmel is ezek szerint
Mostmárcsak egyetlen kérdésem lenne is, ha netán rá is veszem magam ezek után a frissitésre, hogy:
Telepithetem-e úgy, hogy letöltöm a Windows 10 képfájlt [ami ugyebár .iso], azt bemoutolom mondjuk egy daemon tools-szal, aztán az iso tartalmát megnyitva azt kimásolom mondjuk a D-Meghajtóra egy Windows 10 nevü mappába, és onnan Setup.exe-vel már inditom is?!
Persze, fájlokat, és régi dolgok megtartása nélkül, igy egyszerübb lenne nekem, nincsen kedvem másképpen telepiteni
Igy végülis menne a dolog? -
cattus
addikt
válasz
Armahun #31244 üzenetére
Nem is fogod megtalálni, kivették onnan, ahol a korábbi OS-ekben volt.
Registry beállításokban meg lehet adni tetszőleges méretet.Mégse, úgy tűnik ezt a lehetőséget is kivették a 10-ből.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Armahun #18194 üzenetére
Legkozelebb a keresot hasznald
Anfänger: Nehogymar tobben is hisznek ebben a marhasagban, surgosen felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged