Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
majd fog.
nekem sem telepítés után első nap ajánlotta fel.
ha meg nem akarsz várni, akkor miért nem egyből a 9860-as ISO-t telepítetted?[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
nemrég linkelte egy fórumtárs az újat. (linkeltem az előző hsz-ben)
én 9841-en szorgalmasan nyomkodtam minden nap a frissítések keresését és egyszer csak megjött.
egyébként a frissítő fájlokat is linkelte anno a szorgalmas kolléga. azokat meg itt...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
no, ezt a feltöltővel beszéld meg, vagy kérdezz a fórumon.
én mind a négyet iso-vá konvertáltam, aztán a 32 bites (64-est sajna nem eszi a cpu-m) változat egyikét clean install-ként felraktam egy gépre és működik rendesen, a régi telepítés is fut még, ami "magától" frissült...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most vagyok erdekes resznel. Itt vagyok telepitonel, ket lehetoseget akar felajanlani. Upgrade vagy Custom. Elobbinel gondolom a jelenlegi win upgrade lehetosege, utobbi meg friss rendszer, de annal azt irja, hogy jelenlegi Win nem lesz hasznalhato. Melyik kell nekem akkor vegul is? (bocs ekezetekert Xboxrol irok)
Sdi:
De pont ez az, hogy nem tudok letrehozni uj particiot. Listaban ott a fo particio 83 giga szabad hellyel,de nem enged ujat letrehozni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
Üdv!
Lehet, hogy ez lesz az oka, de majd az itteni dokik megmondják a tutit. Nekem ugyan nem áll szándékomban a visszaállás a Win 7-re, viszont a következő furcsaságot vettem ma észre.
A tegnapi nappal bezárólag olyan 17 GB-nyi szabad helyem volt a C-n. Ma meg azt vettem észre, hogy hirtelenjében több mint 22GB-nyi szabad helyem lett, holott én sem töröltem semmit a C-ről, ráadásul ilyen méretű progikat se rakok ide, arra ott van az egy terrás HDD-m.
Szóval elkezdtem bogarászni, hogy mégis hogy, és ezt találtam. A frissítéshez annak idején letöltődött ez a két mappa.
A második mappa mappa mérete az 5 GB körüli volt tegnapig, ma meg már csak 47 MB-nyi lett. Vélhetőleg ennek a mappának a visszaállításban is lett volna szerepe, de így kiherélve, valószínűleg nálam se működne. Nézz rá Te is, hogy nálad mi újság, azután majd gondolom, hogy választ kapunk, hogy mi merre.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Megnéztem, nálam az első mappában csak egy NewOS mappa maradt, az viszont tök üres.
Na, akkor egy kis konteo. Most olvastam épp egy cikket, hogy belassult a Win 10-re váltók aránya, a kezdeti lendülethez képest. Ugye 30 nap áll rendelkezésre ahhoz, hogy vissza lehessen állni a korábbi rendszerre. A júl 29-i indulást figyelembe véve, azok akik akkor meglépték, még 10 napjuk van visszatérni. Az MS meg az adatok birtokában esetleg úgy gondolta, hogy lócsöcs a szátokba, tudjátok, hogy mikor fogtok Ti csak úgy leállni a 10-esről, rongálva a statisztikai adatokat, sumák módon belenyúltak a rendszerbe, és leszedték a visszaállításért is felelős cuccokat, oszt jónapot."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Antonio
senior tag
Magamtól nem akartam telepíteni csak a free opció miatt gondoltam felrakom, de mivel a letöltés se indul el így az általad említett opció sem áll fent ...
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Dendytv
senior tag
Nem hiszem...Mert ugyan ez spannak simán felment !
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
vlevi
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek, szinte biztos, hogy az.
Mivel már megy pár órája a gép, és még mindíg csinálja, rákerestem a neten is, és ezt találtam.
[link]
"Imádom", amikor próbál az ember registry buhera nélkül használni egy rendszert, de időnként csak rákényszerülök.Csak, hát igazából semmire nem használom a bing searh-t, de az is igaz, hogy nem én kapcsoltam ki registry babrálással, hanem így volt. Most ideiglenesen újra bekapcsolom, habár fogalmam sincs, mit állítgatok így.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Igen, egyik régebbi másik újabb.
Itt kértem épp segítséget vásárláshoz, mondjuk válasz nem jött rá...
Ez a sztori:
Van egy Kingstone HyperX Genesis KHX1600C9D3/4G, 4gb modul a gépben.
Volt mellette egy Kingston HyperX Savage HX316C9SR/4 az elmúlt pár évben ami beadta a kulcsot, ez is cl9 1600-on ment, így eléggé szerették egymást, bár nem tudom dual channel, ment -e.
Most a genesis mellé vennék egy 8 gigás módult, savage nincs már így marad az új fury:/
Kingston 8GB DDR3 1866MHz HyperX HX318C10FB/8 -t néztem ez cl10 1866-s alapban.
De ahogy néztem az tud menni cl9 1600-n is.
Így szeretnék egymást vajon? nem lehet gond elméletileg?A baj, hogy a 8gb-s modulnak nem cl9 az időzítése, hanem cl10 a biosban is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest